
دوروتی پرواز ، خبرنگار الجزیره که 18 روز پیش در بحبوحه ی ناآرامی های سوریه دستگیر شده بود ، امروز پس از 19 روز بی خبری از وی با یک پرواز از جمهوری اسلامی ایران به دوحه بازگشت .
سخنگوی الجزیره با اعلام این خبر گفت :"خوشحالم اعلام کنم که دوروتی پرواز سالم است و دقایقی پیش در فرودگاه دوحه به زمین نشسته است"
تاد بارکر ، از همکاران دوروتی و نامزد وی که اکنون در ونکور بسر میبرد گفت :"ما از مسئولین ایرانی بخاطر رفتار خوبی که با دوروتی داشته اند متشکریم"
وی همچنین از دیگر مراجع که برای آزاد شدن دوروتی تلاش کردند از جمله شبکه ی الجزیره ، کمیته ی دفاع از خبرنگاران و کمیته ی بین المللی صلیب سرخ تشکر کرد .
دوروتی پرواز یکی از خبرنگاران باتجربه ی شبکه ی الجزیره است که از سال 2010 به این شبکه پیوسته است ، وی مدرک خبرنگاری خود را از دانشگاههای هاروارد و کمبریج دریافت کرده است.
[External Link Removed for Guests]


