با سلام
دریم ویور cs5 رو یه با نصب کردم تا نصفه ها نصب شد اما کامپیوتر ری استارت شد حالا هرچی دوباره نصب میکنم این خطا رو میده اگهه ممکنه دوستان راهنمایی کنن ممنون
[External Link Removed for Guests]
مشکل در نصب دریم ویور cs5
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
Re: مشکل در نصب دریم ویور cs5
پیغام خطا که از شما میخواهد تا ادوایزر را دانلود کنید تا عیب یابی کند البته فکر نکنم بتواند این کار را بکند. آیا پیش از این با همین فایل نصب توانستید به صورت کامل نرم افزار را نصب کنید؟ شاید کلا فایل نصب شما ایراد دارد.
تلاش کنید نسخه ناقص نصب شده را کلا حذف کنید. سپس نصبت به نصب اقدام کنید.
تلاش کنید نسخه ناقص نصب شده را کلا حذف کنید. سپس نصبت به نصب اقدام کنید.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 148 بار
- سپاسهای دریافتی: 389 بار
من دریم ویور رو نصب میکنم تا 30 درصد حدودا نصب میشه اما یه دفعه صفحه آبی میشه و سیستم ری استارت میشه .حسابی کلافه شده ؟
اگه ممکنه کمکم کنین
سیستم عامل win xp - sp2
اگه ممکنه کمکم کنین
سیستم عامل win xp - sp2
زندگی همش زنگ تفریح نیست
ساعت بعد حساب داریم ...
ساعت بعد حساب داریم ...

- تماس:
,
فکر کنم با صحفه آبی موسوم به صفحه مرگ روبرو میشید، قبلا مباحث متعددی در موردش و مشکلاتی که احتمالا شما را با این صفحه مواجه میکند ایجاد شده است
خواستم برات لینک بزارم اما سنترال در جستجو همکاری نکرد!
فکر کنم با صحفه آبی موسوم به صفحه مرگ روبرو میشید، قبلا مباحث متعددی در موردش و مشکلاتی که احتمالا شما را با این صفحه مواجه میکند ایجاد شده است
خواستم برات لینک بزارم اما سنترال در جستجو همکاری نکرد!

- سپاسهای ارسالی: 148 بار
- سپاسهای دریافتی: 389 بار
MiimA
ممنون از جوابت :
من ویندوز 7 رو نصب کردم حالا دریم ویور راحت داخلش نصب میشه
اما مشکل اینجاست با ویندوز 7 نامانوسم نمی دونم ارزشش رو داره وقت صرف یادگیریش کنم ؟
به نظر شما چیکار کنم ایکس ژی و سون رو با هم رو کامژیوتر داشته باشم یا نه ؟
ممنون از جوابت :
من ویندوز 7 رو نصب کردم حالا دریم ویور راحت داخلش نصب میشه
اما مشکل اینجاست با ویندوز 7 نامانوسم نمی دونم ارزشش رو داره وقت صرف یادگیریش کنم ؟
به نظر شما چیکار کنم ایکس ژی و سون رو با هم رو کامژیوتر داشته باشم یا نه ؟
زندگی همش زنگ تفریح نیست
ساعت بعد حساب داریم ...
ساعت بعد حساب داریم ...

- تماس:
,
پیشنهاد خودتون همون کاری هست که بنده هم انجام دادم البته حدود چند ماه، و پس از تسلط کامل خودم و دیگرکاربران رایانه در منزل به 7 به اصرار بنده البته، کم کم ویندوز xp مورد استفاده قرار نگرفت و بعد من حذفش کردم فضاش را جهت دیگر مصارف به کار گرفتم.
شما هم این کار را بکنید، به هر حال ویندوز 8 در راه است و فکر کنم سخت باشد یک دفعه از ویندوز XP بخواین به 8 جهش کنید! ضمن اینکه ویندوز 7 واقعا یک شاهکار از مایکروسافت بوده و هنوز هیچ اشکال بزرگی برش وارد نشده حداقل برای مصارف خانگی.
پیشنهاد خودتون همون کاری هست که بنده هم انجام دادم البته حدود چند ماه، و پس از تسلط کامل خودم و دیگرکاربران رایانه در منزل به 7 به اصرار بنده البته، کم کم ویندوز xp مورد استفاده قرار نگرفت و بعد من حذفش کردم فضاش را جهت دیگر مصارف به کار گرفتم.
شما هم این کار را بکنید، به هر حال ویندوز 8 در راه است و فکر کنم سخت باشد یک دفعه از ویندوز XP بخواین به 8 جهش کنید! ضمن اینکه ویندوز 7 واقعا یک شاهکار از مایکروسافت بوده و هنوز هیچ اشکال بزرگی برش وارد نشده حداقل برای مصارف خانگی.

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
در سري CS5 شرکت adobe نوعي امنيت رو مانند اونچيزي که قبلا autodesk انجام داده بود اعمال کرده و اگر فايلها در يک ديسک قابل رايت (مانند فلش و هارد ديسک) کپي بشه، بعد از يکبار نصب اجازهي نصب مجدد رو نميده و به همين دليل بايد از اونها ايميج تهيه کرد و ....
علت مشکل نصب نشدن مجدد همين هست
اما اينکه صفحه ي آبي نشون ميده به دليل ناسازگاري با نسخهي سيستم عامل شما هست، اغلب برنامههاي جديدي که با xp سازگار هستند، با آخرين نسخهي اون يعني SP3 سازگار هستند و با نسخههاي قبلي معمولا مشکلاتي شبيه اين دارند
پيشنهاد ميکنم 7 نصب کنيد
در سري CS5 شرکت adobe نوعي امنيت رو مانند اونچيزي که قبلا autodesk انجام داده بود اعمال کرده و اگر فايلها در يک ديسک قابل رايت (مانند فلش و هارد ديسک) کپي بشه، بعد از يکبار نصب اجازهي نصب مجدد رو نميده و به همين دليل بايد از اونها ايميج تهيه کرد و ....
علت مشکل نصب نشدن مجدد همين هست
اما اينکه صفحه ي آبي نشون ميده به دليل ناسازگاري با نسخهي سيستم عامل شما هست، اغلب برنامههاي جديدي که با xp سازگار هستند، با آخرين نسخهي اون يعني SP3 سازگار هستند و با نسخههاي قبلي معمولا مشکلاتي شبيه اين دارند
پيشنهاد ميکنم 7 نصب کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد