دوستان یه سوال دارم

من یه سری مواد ساده واسه جذب امواج الکترومغناطیس میخوام.فکر کنم واسه امواج رادیوی
واسه امواج موبایل میخوام کسی میدونه چه موادی باید بگیرم و از کجا؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه کمکم کنید ممنون میشم

مدیر انجمن: شوراي نظارت

واسه امواج موبایل میخوام 

haena نوشته شده:سلام بر تمام استادان عزیز فیزیک
دوستان یه سوال دارم
من یه سری مواد ساده واسه جذب امواج الکترومغناطیس میخوام.فکر کنم واسه امواج رادیویواسه امواج موبایل میخوام
کسی میدونه چه موادی باید بگیرم و از کجا؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه کمکم کنید ممنون میشم

shafagh 2 نوشته شده:یک چنین موضوعی را چند سال پیش برای ساخت یک اتاقک مانع امواج رادیویی خوانده بودم که در دیواره های ان از توری سیمی استفاده می شد البته اگر درست بخاطر بیاورم بیشترین اثر را بر طول موجی داشت که هم اندازه فاصله سیم های توری سیمی می بود مثلا اگر فاصله
سیم ها از هم 5 سانتیمتر بود بیشتر امواجی با طول موج 5 سانتیمتر را حذف می کرد و لی بهتر است شما با یک جعبه کوچک از همان تور سیمی بعنوان ازمایش استفاده کنید و بدنه ان را با زمین اتصال دهید بعد یک موبایل را درون ان جعبه قرار داده و به ان زنگ بزنید تا نتیجه گیری شود ایا ان موبایل اواج را دریافت می کند یا خیر و چنانچه کارایی ان تایید شد در هر ابعادی که لازم است تهیه شود باتوجه به انکه احتمال میدهم امواج موبایل( من موبایل را دوست ندارم و در طی این چند سال نداشته ام و زیاد هم در مورد ان اطلاعی ندارم) در حد امواج FM باشد و این نوع موج بشدت از طرف زمین جذب می شود ممکن است اثر داشته باشد البته از دوستان دیگر هم که در این باره تخصصی دارند راجع به انچه من گفتم اظهار نظر فرموده تایید یا رد کنند - ممنون

FM نوع مدولاسیونه نه طول موج، طول موجه که تعیین میکنه امواج در چه محیطی جذب میشن و در چه محیطی منتشر ....
موبایل از فرکانس 900 مگاهرتز که طول موج اون معادل 33 سانتیمتر میشه استفاده میکنه، ضمنا مدولاسیونش هم GMSK
هستش.

shafagh 2 نوشته شده:FM نوع مدولاسیونه نه طول موج، طول موجه که تعیین میکنه امواج در چه محیطی جذب میشن و در چه محیطی منتشر ....
موبایل از فرکانس 900 مگاهرتز که طول موج اون معادل 33 سانتیمتر میشه استفاده میکنه، ضمنا مدولاسیونش هم GMSK
هستش.
بله دوست عزیز Frequency Modulation این نوعی روش تبدیل دامنه امواج مدوله شونده (معمولا صوتی) به فرکانس رادیویی است منظور من محدوده فرکانس FM که در واقع بیانگر طول موج نیز می تواند باشد بود نه مدلاسیون.

ضمنا امواج صوتی به امواج رادیویی تبدیل نمیشوند بلکه امواج صوتی سوار بر امواج رادیویی میشوند.
فکر کنم دیگه بهتره پرچم سفید رو ببری بالا

در فرستنده های اف ام ان ولتاژ و فرکانس همانا امواج صوتی است که بعد از تقویت اولیه به اسیلاتور فرکانس بالا وارد می شود و در اصل فرکانس ان بنابر تغییرات امواج صوتی کنترل میشود