با سلام خدمت دوستان
من با یک مشکلی گیر کردم لطفا راهنمایی کنید
من وقتی نرم افزار vb.netرا اجرا میکنم وقتی یک پروژه را میخام اجرا کنم (f5) یک ارور میده با این عنوان:
Error while trying to run project:could not load file or assembly"windowsapplication1 or one of itsdependencises . the moudulewas expected was contain an
لطفا کمک کنید.assembly manifest.
مشکل در اجرای 2010 VisualStudio
مدیران انجمن: abbas.m.k, athlon64x2, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: مشکل در اجرای 2010 VisualStudio
,
ايا براي يک پروژهي جديد که هيچ کدي در اون ننوشتيد هم اين مشکل وجود داره؟
از چه نسخهاي استفاده ميکنيد؟
در ضمن برخي مواقع اگر vs2010 نصب شده باشه و بعد از اون vs2008 نصب بشه و سپس 2010 حذف بشه، اين چنين مشکلاتي پيش مياد، همچنين ويروس هم ميتونه باعث چنين موارد بشه
ايا براي يک پروژهي جديد که هيچ کدي در اون ننوشتيد هم اين مشکل وجود داره؟
از چه نسخهاي استفاده ميکنيد؟
در ضمن برخي مواقع اگر vs2010 نصب شده باشه و بعد از اون vs2008 نصب بشه و سپس 2010 حذف بشه، اين چنين مشکلاتي پيش مياد، همچنين ويروس هم ميتونه باعث چنين موارد بشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
با تشکر از شما دوست عزیز
من قبل از نصب نسخه 2010 نسخه 2005 رو نصب میکردم که اونهم موقع اجرا یک ارور میداد البته فرق داشت ارورش ولی بعدمن نسخه 2010را نصب کردم
بدون کد نویسی هم همین مشکل رو داره
دوست عزیز امکا ن داره به خاطر آنتی ویروس باشه که چیزی رو پاک کرده من نود نصب دارم البته هر وقت نرم افزار رو اجرا کردم یک پیام قرمز رنگ از نود میاد
لطفا کمک کنید و راحل بدید
nedaei1356@yahoo.com
من قبل از نصب نسخه 2010 نسخه 2005 رو نصب میکردم که اونهم موقع اجرا یک ارور میداد البته فرق داشت ارورش ولی بعدمن نسخه 2010را نصب کردم
بدون کد نویسی هم همین مشکل رو داره
دوست عزیز امکا ن داره به خاطر آنتی ویروس باشه که چیزی رو پاک کرده من نود نصب دارم البته هر وقت نرم افزار رو اجرا کردم یک پیام قرمز رنگ از نود میاد
لطفا کمک کنید و راحل بدید
nedaei1356@yahoo.com

- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
,متن پیفام نود رو اینجا قرار بدید..
دوست عزیز راحت ترین چیزی که به ذهنم میرسه اگر براتون ممکنه visual studio رو یک بار repair کنید.

دوست عزیز راحت ترین چیزی که به ذهنم میرسه اگر براتون ممکنه visual studio رو یک بار repair کنید.

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
پيشنهاد ميکنم با يک آنتي ويروس قدرتمند (قدرتمند در حال حاضر ميشه هر چيزي جز nod!!) اسکن کنيد، من 2012 kaspersky رو پيشنهاد ميکنم، و يا از بين آنتي ويروسهاي مجاني Avira يا Avast
بعد از اطمينان از حذف ويروسهاي احتمالي، يکبار VS رو repair و يا کلا حذف و مجددا نصب کنيد (اگر بعد از حذف ويروس همچنان مشکلات وجود داشت)
پيشنهاد ميکنم با يک آنتي ويروس قدرتمند (قدرتمند در حال حاضر ميشه هر چيزي جز nod!!) اسکن کنيد، من 2012 kaspersky رو پيشنهاد ميکنم، و يا از بين آنتي ويروسهاي مجاني Avira يا Avast
بعد از اطمينان از حذف ويروسهاي احتمالي، يکبار VS رو repair و يا کلا حذف و مجددا نصب کنيد (اگر بعد از حذف ويروس همچنان مشکلات وجود داشت)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد