الان هر کی بره طرف عسلویه به راحتی برای هر گرایشی شغل هست ولی کو مرد کار
چه خبره که از تلفن پاسخگو مخابرات تماس می گیرند و میگند که پارس جنوبی استخدام میکنه خودم گوشی برداشتم و دیدیم که کامپیوتر داره حرف می زنه ولی...
همه انتظار دارند که بدون مدرک تحصیلی کار زیر باد کولر و راحت و با درآمد بالا داشته باشند این انتظار ایرانی ها هست . سطح توقعاتمون از یک دکترا هم بالاتره .
تو عسلویه آدم هست که از رشت مشهد تهران و ... پا میشه میاد ولی اون وقت خود نیروهای بومی ...
کاری به تعداد محدودی ندارم که به علتهایی نمی تونند در این مناطق کار کنند مثل مریضی و یا بی سرپرستی و ... ولی عده ای از جوانان ما در کمال سلامت و ... حاضر نیستند که از خودشون حرکتی بکنند و میگند کو کار ؟!
درد دل من از این جور افراده !
اینم از روش ماهیگیری ولی کو ماهیگیر ؟
چندتای شما الان با مدرک دیپلم اینجا نشسته اید و میگویید که کار نیست ؟
کار براتون پیدا بشه واقعا حاضرید برید ؟
یا واقعا می خواهید کارتون دم در خونتون ، کنار خانوادتون با حقوق بالای 700 تومان و زیر باد کولر باشه ؟!
حالا لابد میگید که چقدر از اینا طرفداری می کنی ؟
من اگر مطالب بالا رو میگم این مطالب رو هم میگم .
استان های جنوبی خیلی حقشون خورده شده تا کی باید حق و حقوق مرد جنوب رو ازشون بگیرند و تو شکم تهرانی ها بکنند ؟
یک روز نفت جنوب صادر نشه تهران به خاک سیاه میشینه اون وقت که طرح دو درصد در آمد هر استان خرج خودش بشه میره مجلس نامردا با تمام وقاحت ردش میکنند . چرا ؟
جواب این سئوال با خود شما .
ولی اگر 2 در صد در آمد محصولات استان بوشهر و خوزستان گیر خودشون میومد الان از دبی و کیش شیک تر و گردشگری تر شده بودند . چرا این کار نمیشه چون اگر استان بوشهر بشه گردشگری اون وقت سگا میرند کیش که مال آقای ... هست .
ای کاشک مردم جنوب مخصوصا بوشهر و خوزستان جربزه داشتند و راه صادرات نفت رو به صورت مسالمت آمیز 1 هفته قطع می کردند می دیدید که چه طور طرح تو مجلس رای می آورد.