شرايط نوپو
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا
شرايط نوپو
سلام بچه ها من يه تازه واردم ولي از اونجايي كه كلا اعتماد به نفس بالايي دارم با اين حرفاي شما يهو جو گرفت منو ومي خوام ببينم كسي آدرسي شماره تلفني چيزي داره به من بده كه ببينم ميشه تو نوپو استخدام شد .ممنون

- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
Re: شرايط نوپو
یکی از شرایط عضویت این هست که هیچ گونه جای چاقو و شکستگی در بدن داشته باشید.
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر

- سپاسهای ارسالی: 328 بار
- سپاسهای دریافتی: 335 بار
سلام.
ما چیزی به نام اینکه یه دفعه بری تو نوپو ثبت نام کنی نداریم.
اول باید بری نیرو انتظامی استخدام بشی.
بعد گزروندن دوره های عمومی با توجه به نمره که میگیری رسته رو انتخاب میکنی
میزنی عملیات ویژه.
بعد از چند سال که سابقه دار شدی مطمئن باش از 5-6 سال بیشتره
اگر صلاحیت و زرنگی و ... داشته باشی میری نوپو.
صلا هم کاری به جای چاقو نداره نوپو...
ما چیزی به نام اینکه یه دفعه بری تو نوپو ثبت نام کنی نداریم.
اول باید بری نیرو انتظامی استخدام بشی.
بعد گزروندن دوره های عمومی با توجه به نمره که میگیری رسته رو انتخاب میکنی
میزنی عملیات ویژه.
بعد از چند سال که سابقه دار شدی مطمئن باش از 5-6 سال بیشتره
اگر صلاحیت و زرنگی و ... داشته باشی میری نوپو.
صلا هم کاری به جای چاقو نداره نوپو...

- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
,
والا دوست عزیز دوست بنده شخصه از خود مرکزشون پرسیده بود !!!
والا دوست عزیز دوست بنده شخصه از خود مرکزشون پرسیده بود !!!

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,
من فکر می کنم در جایی خوندم که به صورت جداگانه از دانشگاه افسری (پلیس ) هم نیرو می گیرند
و در ضمن فکر می کنم برای ورود به یگان ویژه پاسداران ناجا بای سابفه ئ بسیج فعال داشته باشی ( یا حداقل امتیاز محسوب میشه )
و در ضمن فکر می کنم برای ورود به یگان ویژه پاسداران ناجا بای سابفه ئ بسیج فعال داشته باشی ( یا حداقل امتیاز محسوب میشه )

سلام به همه دوستان.
کلا برای استخدام در ارگانهای نظامی نباید جای چاقو (در سطح وسیع-یا در جاهای زیاد)
وجود داشته باشه یا نباید شکستگی باشه که بعدا مشکل ساز بشه.
ولی کسانی رو دیدم که جای چاقو هم داشتند و استخدام شدند.
خلبان که نمیخواهند استخدام کنند.
بعد هم برای استخدام برو گزینش ناجا .
اگر هم با افسری بری احتمال اینکه بزارنت تو عملیات ویژه هست .
در کل جو گیر نشو و ظاهر قضیه رو نبین
کلا برای استخدام در ارگانهای نظامی نباید جای چاقو (در سطح وسیع-یا در جاهای زیاد)
وجود داشته باشه یا نباید شکستگی باشه که بعدا مشکل ساز بشه.
ولی کسانی رو دیدم که جای چاقو هم داشتند و استخدام شدند.
خلبان که نمیخواهند استخدام کنند.
بعد هم برای استخدام برو گزینش ناجا .
اگر هم با افسری بری احتمال اینکه بزارنت تو عملیات ویژه هست .
در کل جو گیر نشو و ظاهر قضیه رو نبین

- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 102 بار
سلام به همه دوستان
بر خلاف ارتش و سپاه که برای وارد شدن به یگان ویژه اونها باید اول استخدام بشی و مراحل عمومی رو بگذرونی
برای یگان ویژه ناجا میتونی مستقیماً اقدام کنی و مراحل گزینشی رو بگذرونی که اگر از اعتقاد و داشتن شرایط جسمانی لازم برخوردار باشین اعزام میشین برای آموزش
ولی از بین این آموزش اونهایی که دارای امتیاز برتری باشن برای آموزش نوپو (یگان ویژه پاد وحشت) فرستاده میشن که گروگان گیری و خیلی از آموزش های نظامی رو شامل مایشه
و اونهایی که موفق نمیشن رو همون درجه ی یگان ویژه پاسداران ناجا که ماموریت اصلیشون ( اغتشاشات - شورش - گشت ویژه و مبارزه با اراذل هست خدمت می کنن)
داشتن کارت بسیج هم فقط الویت محسوب میشه مطمئن باش اونقدرم لازم نیست.
و یه چیز دیگه شخصی که می خواد اقدام کنه حتما باید تو شهر خودش اقدام کنه و اینکه 3 یا 5 سال آخر عمرش رو اونجا گذرونده باشه( سالهاشو دقیقا یادم نیست فکر کنم 10 سال باشه)
موفق باشید!
بر خلاف ارتش و سپاه که برای وارد شدن به یگان ویژه اونها باید اول استخدام بشی و مراحل عمومی رو بگذرونی
برای یگان ویژه ناجا میتونی مستقیماً اقدام کنی و مراحل گزینشی رو بگذرونی که اگر از اعتقاد و داشتن شرایط جسمانی لازم برخوردار باشین اعزام میشین برای آموزش
ولی از بین این آموزش اونهایی که دارای امتیاز برتری باشن برای آموزش نوپو (یگان ویژه پاد وحشت) فرستاده میشن که گروگان گیری و خیلی از آموزش های نظامی رو شامل مایشه
و اونهایی که موفق نمیشن رو همون درجه ی یگان ویژه پاسداران ناجا که ماموریت اصلیشون ( اغتشاشات - شورش - گشت ویژه و مبارزه با اراذل هست خدمت می کنن)
داشتن کارت بسیج هم فقط الویت محسوب میشه مطمئن باش اونقدرم لازم نیست.
و یه چیز دیگه شخصی که می خواد اقدام کنه حتما باید تو شهر خودش اقدام کنه و اینکه 3 یا 5 سال آخر عمرش رو اونجا گذرونده باشه( سالهاشو دقیقا یادم نیست فکر کنم 10 سال باشه)
موفق باشید!
A soldier is he whose blood makes the glory of the general.

- محل اقامت: پاريس کوچولو
- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 45 بار
اقا!اخرش مانفهمیدیم این «««نوپو »»» مخفف چه کلماتی هستش؟هرکی یه چیزی میگه.اگه کسی کاملا مطمئنه که میدونه بگه.باز هم تاکید میکنم کاملا مطمئن باشه.از کسی نشنیده باشه
چاکر دوستان
چاکر دوستان

سبز رنگ شال هر عیاش نیست رنگ هر ولگردو هر اوباش نیست
سبز رنگ پاک معصـومیت است رنگ تــقــوا و خلـوص نیت اســت
یا ابا الصالح المهدی ادرکنی
الهم عجل لولیک الفرج والعافیۀ والنصر و جعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدی
فرمان دادم بعد از مرگم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک بسپارند تا اجزای بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد. «کوروش کبیر»
سبز رنگ پاک معصـومیت است رنگ تــقــوا و خلـوص نیت اســت
یا ابا الصالح المهدی ادرکنی
الهم عجل لولیک الفرج والعافیۀ والنصر و جعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدی
فرمان دادم بعد از مرگم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک بسپارند تا اجزای بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد. «کوروش کبیر»
-