خدا وکیلی این غرب تو فکر ما خوب جا انداخته که ما نمی توانیم !؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
phsepehr نوشته شده:با سلام خدمت دوستان عزيز.
من كاربري هستم كه 7،8 ماهه عضوم و امروز اولين پستم رو ارسال مي كنم.
سوال من اينه:
به نظر شما آيا ايران مي تونه با تربيت دانشمندان و خبرگاني در زمينه توليد ادوات نظامي،به خصوص هواپيماها در چين،هواپيماهاي موجود و مورد نيازش در نيروي هواييش رو توليد كنه و ادوات نظامي ديگري هم بسازه؟(لطفا با دليل.)
ممنون.ببينم چه كار مي كنيد ها!!!!!
در رابطه با سوال شما :
ما از بعد از جنگ تا کنون جنگ افزارهای گوناگونی را به روش مهندسی معکوس ساخته و همینطور بهسازی هایی روی آن انجام دادیم .
1- در بعد دریایی کشتی های جنگی کلاس موج و سینا که از نمونه خارجی در خدمت نیروی دریایی کوپی و همینطور بهسازی شده .
2- در بعد هوایی نیز موشک گرمایاب فاطر مهندسی معکوس سایندروز است و خانواده قاصد . همینطور دو هواپیمای آذرخش و صاعقه ( که باید برای کسب دانش به حساب بیاریم ) مهندسی معکوس تایگر هستند .
3- در بعد پدافندی نیز سامانه مرصاد که از سامنه هاگ مهندسی معکوس شده و سپس مورد بهسازی قرار گرفته و به تولید رسیده .
4-..............
اگر خوب توجه کنیم می بینیم که بهترین و تنها راه باقی مانده پیرامون ما همین بحث مهندسی معکوس است که باعث بدست اوردن دانش فنی لازم برای ما می شود .
ولی به نظر من در این امر باید نم نم پیش برویم و همین اول کاری نرویم سراغ مهندسی معکوس چیزهایی مثل تامکت و فالکروم .
ما در ابتدا باید از هواگردهای ساده تر مثل F-5 و F-7 شروع کنیم و حلقه های تولیدی آنها را کامل کنیم ، همینطور بهسازی هایی روی آنها انجام دهیم .
سپس بعد تکمل دانش فنی ما در زمینه ساخت این جنگنده ها به سراغ جنگنده فانتوم و میراژو فنسر برویم که در نسل بعدی جنگنده های قبلی قرار می گیرند و پیچیده تر از آنها هم هستند . در این جا هم تا آخر که ساخت کامل نمونه هایی از فانتوم و میراژ و فنسر می شود پیش می رویم که در اینجا علاوه بر ارتقا دانش فنی ما در بحث تامین قطعات این دو تا زمان خدمت مشکلی نخواهیم داشت .
حالا می رویم سراغ پیشرفته ترین و پیچیده ترین جنگنده هایمان که تامکت و فالکروم هستند . که اینها هم می تواند برای ارتقا دانشمان باشد و هم می توان نسخه بروز این دو را تولید کرد .
البته در طول مراحل و سرعت گرفتن آن می توان از توان اطلاعاتی خودمان استفاده کنیم که اگر نقشه و توضیحاتی در رابطه با یک مساله فنی را می خواستیم ، آن را از این طریق بدست بیاوریم ( نمونه خارجی آن بدست آوردن نقشه های میراژ توسط رژیم صیهونیستی و یا نقشه های کونکورد توسط شوروی سابق است )
در رابطه با بودجه در بخش هوایی ، اگر قبلا همچین مشکلی بود ، با اهمیت یافتن بخش هوایی به ویژه نیروی هوایی مشکل بودجه در این بخش تا حدود زیادی حل شده ، نمونش بودجه کل کشور در سال نود که بودجه خوبی در این بخش اختصاص یافته است .
در رابطه با پیشرفت نکردن در صنعت هوایی ، دوستان در سنترال یک حرف خوبی زدند :
مسولین در ابتدا به سراغ صنعت موشکی رفتند و بعد از اینکه خیالشان راحت شد به سراغ بخش هوایی می روند ( شایدم تا به حال رفته اند )
اصلا خیلی خوبه که این تاپیک به بحث مهندسی معکوس جنگ افزار در ایران بپردازه .