تورم غده لنفاوی در غب غب

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با پزشکي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Thunderclap, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

تورم غده لنفاوی در غب غب

پست توسط king_arthur »

سلام،امیدوارم که سالم باشید.
من پسری هستم 30 ساله ، از حدود سه سال و سه ماه پیش در هنگام اصلاح متوجه یک غده بزرگ در محل بالای گلو - زیر فک سمت راست (در محل غب غب) شدم.چندین بار یه دکترهای مختلف مراجعه کردم که انتی بایوتیک تجویز کردند که موثر نبود.آزمایش خون یا نمونه برداری انجام نشد. من از مدتها پیش دندان عقل خراب (پایین سمت راست) داشتم که گفتند شاید دلیل بزرگی اون غده همین باشه،البته اون دندون رو کشیدم ولی غده کوچک نشد.دکتر دیگری گفت که با عفونت دندون اون غده در اون محل متورم نمیشه در صورتیکه دکتر دیگه ای گفتش که او دندون کانون عفونته و دلیل بزرگی اون غده همینه.به هر حال با وجود مراجعه به دکترهای مختلف نتیجه ای نگرفتم و بیشتر سردرگم و گیج شدم.
آخرین دکتری که سه سال پیش مراجعه کردم به من اطمینان خاطر داد و گفتش که نگرانش نباش و اهمیتی بهش نده و الان هم حدود
سه سال
هست که در خارج از کشور زندگی میکنم

این اواخر احساس میکنم که این غده (همزمان با خرابی یک دندان دیگه در فک پایین سمت راست) در حدود نیم سانت بزرگتر شده و سایزش به سه سانت و نیم رسیده حتی دو غده کوچک دیگه (به اندازه نخود) در دو طرف این غده حس میکنم که یکی از اونها چسبیده به اون غده اصلی هستش و اون یکی به فاصله چند میلیمتر فاصله قابل لمسه (شاید این غده های جدید از قبل هم بوده اند اما کوچکتر بوده اند که متوجه اونها نشده بودم)
لازم به ذکر است که این غده (ها) هیچ دردی نداره و با انگشت هم میتونم حرکتش بدم قرمزی خیلی کمی روی سطح پوست کمی پایینتر از محل غده وجود داره
این غده ها منو به شدت نگران کرده ایا ممکنه که سرطان غدد لنفاوی باشه (اون هم بعد از سه سال)

من بعضی وقتها توی خواب (شب یا بعد از ظهر) تعریق مختصر دارم ولی نه جوری که مجبور بشم ملافه ام رو عوض کنم،خارش پوست و احساس ضعف و کم وزنی ندارم
خواهش میکنم منو از این نگرانی کشنده نجات بدین
بینهایت ممنون.
New Member

Re: تورم غده لنفاوی در غب غب

پست توسط king_arthur »

یک مورد رو فراموش کردم، من چند سال هست که دو داروی لووتیروکسین 100 و سرترالین 100 استفاده میکنم
پیشاپیش از لطف شما ممنونم
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 249 بار
سپاس‌های دریافتی: 105 بار

پست توسط 7421 »

من نيز چهار سال همچين غده اي داشتم . منتهي در ناحيه زير بغل . اون موقع دكتر نرفتم و بعد از دو هفته چرك آن كه خيلي هم سفت شده بود(مثل چربي) خالي شد و مشكل حل شد . ولي همين عيد مجددا عود كرد و مجبور شدم پيش دكتر برم كه با تزريق چند آنتي بيوتيك بعد از يك هفته درست شد و دكتر مي گفت خيلي خطرناكه اگه خوب نشد بلافاصله بيا بفرستمت آزمايش.
حالا شما هم بهتره پيش يه متخصص غدد برويد .
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 351 بار
سپاس‌های دریافتی: 1579 بار
تماس:

پست توسط Dr.Akhavan »

,
بهتر است ازمایش خون و نمونه برداری از این غده انجام گیرد
بعضی غده ها میتواند ناشی از عفونت دندان باشد و بعضی نباشد-با توجه به اینکه دوباره با عفونت مجدد دندان-عود کرده است احتمال عفونت و تورم ناشی از عفونت بیشتر است ولی برای اطمینان باید ازمایش خون و نمونه برداری انجام گیرد
به فوق تخصص خون مراجعه فرمائید
New Member

پست توسط king_arthur »

سپاس
ارسال پست

بازگشت به “پزشکي”