پرواز خلبانان خبره انگلیسی با هواپیمایF14 درسال2011

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: شـــمـــالـــگـان
سپاس‌های ارسالی: 1821 بار
سپاس‌های دریافتی: 488 بار

پرواز خلبانان خبره انگلیسی با هواپیمایF14 درسال2011

پست توسط demorgan »

[FONT=Arial,sans-serif]سلام.به همه دوستان .الان که دارم این مطلب رومینویسم سخت درگیر امتحاناتم ولی چه میشه کرد این مطلب اینقدر زیبا بود که دلم نیومد برای شما علاقه مندان قرار ندم.خاطر نشان میکنم این مطلب تخلص از مجموعه نواور بوده و در ابتدا مجله نیز ذکر شده استفاده از مطالب آن با ذکر منبع مشکلی ندارد.  
 [FONT=Arial,sans-serif]پرواز خلبانان خبره انگلیس با  [FONT=Calibri]F14  [FONT=Arial,sans-serif]در سال   
 [FONT=Arial,sans-serif]در دهه اول ماه مارس سال 2011 میلادی تعداد20 نفر ازخلبانان خبره نیروی هوایی سلطنتی انگلیس به ایالات متحده اعزام شدند تا با هواپیمای  [FONT=Calibri]F14-D  [FONT=Arial,sans-serif]پرواز کنند.این خلبانان هزاران ساعت پرواز با  
[FONT=Arial,sans-serif]  [FONT=Arial,sans-serif]ولکان و تایفون را در کارنامه پروازی خود دارند.آن ها در اکتبر سال 2010 نیز با هواپیمای روسی میگ 29 درهند پرواز کرده و به تازگی نظریات خود را درباره ی هواپیمای  [FONT=Calibri]F14  [FONT=Arial,sans-serif]در نشریه نیروی هوایی انگلیس منتشر کردها ند که خلاصه آن را در اختیار شما قرار میدهم. 

[FONT=Arial,sans-serif]زمانی که خلبان شدم تمایل زیادی داشتم تا با هواپیمای  [FONT=Calibri]F14  [FONT=Arial,sans-serif]پرواز کنم زیرا این هوایما سرآمد جنگنده های دریایی جهان است. [FONT=Calibri]F14  [FONT=Arial,sans-serif]دارای موشک هایی است که هیچ هواپیمای دیگری ندارد(برد زیاد موشک های فونیکس)چون دراکثر پروازهای عملیاتی ما موشک ها بیش از 50 کیلومتر از هواپیما برد ندارند.وزن موشک های فونیکس500 کیلوگرم است و وقتی که فعال میبشوند به دنبال هدف میگردند تا آن را پیدا کنند. [FONT=Calibri]F14
 [FONT=Arial,sans-serif]همچنین موشک های سایدواندر را به تعداد 4 فروند حمل میکند علاوه بر این به توپ های نیز مجهز است. 
      تصویر 

[FONT=Arial,sans-serif]بال این هواپیما که ازنظر هندسی قابل تغییر است به ما اجازه داد تا آن را روی68 درجه تنظیم کرده و با سرعت پرواز کنیم یا برای نشستن آن راروی 20 درجه تنظیم کنیم و با سرعت کم وحفظ تعادل عمل نشستن را انجام دهیم. [FONT=Arial,sans-serif]از زمانی که هواپیماهای  [FONT=Calibri]F14  [FONT=Arial,sans-serif]جدید به موتورهای قدرتمند تری مجهز شده اند بال هایشان آن را محکم ترین وپرطاقت ترین جنگنده جهان تبدیل کرده اند.در زمان جنگیدن  [FONT=Calibri]F14 D  [FONT=Arial,sans-serif]با چند هواپیماهای متجاوز دید خلبان آن بسیار خوب است وبه سادگی میتوان جنگنده را مشاهده کرد. [FONT=Calibri]F14  [FONT=Arial,sans-serif]ازنقطه نظراندازه بسیار ظریف وشکل آرودینامیکی آن درحال بهترین شکل آیرودینامیکی ممکن است اما این جثه بزرگ مزایایی نیز دارد.شما میتوانید موشک های فونیکس را حمل کرده وسوخت های زیادی نیز با خود ببرید.در یک چرخه زمانی معمولی نیاز به سوخت گیری هوایی ندارید. 
 [FONT=Arial,sans-serif]به علت ظرافت خاصی که دارد میتواند در دماغه خود یک دوربین داشته باشد که تصاویر گرفته شده را روی یک صفحه نمایش در داخل کابین به نمایش درآورد.درواقع این یک نمایشگر وضعیت بیرونی وجلوی هواپیماست که به آن "هدداون دیسپلی "به معنی نمابشگری که خلبان باید سرش را برای دیدن وضعیت بیرونی و جلوی هواپیما پایین بیاورد گفته میشود.بنابراین بدون توجه به اینکه رادار چه میگوید میتوان روی این مانیتور وضعیت بیرونی و جلو را به راحتی مشاهده کند.با توجه به این مانیتور میتوانستیم هدف را قبل از شلیک موشک وبا چشم دیده و شناسایی کنیم.     تصویر

[FONT=Arial,sans-serif]مانیتور دوربین دید وسیعی را در گستره ی میدان نبرد برای شناسایی دشمن در اختیار قرار میداد و میتوانستیم پیشدستی کرده و قبل از این که دشمن مرا هدف بگیرد آن را نابود کنم.در حمله بمب افکن  
[FONT=Calibri],  [FONT=Arial,sans-serif]جنگنده  [FONT=Calibri]F14  [FONT=Arial,sans-serif]میتواند حریم هوایی را پوشش داده و از بمباران مناطق توسط دشمن جلوگیری کرده آن هارا قبل از عملیات باموشک های فونیکس خود از صحنه نبرد محو کند.در حمله موشک های کروز از فاصله چند صد مایلی  [FONT=Calibri],  [FONT=Calibri]F14D  [FONT=Arial,sans-serif]میتواند به صورت جنگنده فضای ساحلی عمل کند و از فاصله ای که آن ها قادر به رویت  [FONT=Calibri]F14  [FONT=Arial,sans-serif]نیستند  [FONT=Calibri], [FONT=Arial,sans-serif]سکوی پرتاب وشلیک را نابود کند.ما قادریم با  [FONT=Calibri]F14D  [FONT=Arial,sans-serif]یک منطقه دفاعی همانند بازی فوتبال بوجود آورده از ورود مهاجمان جلوگیری کنیم.  تصویر    .  .  .  تایپ و تالیف:DEMORGAN منبع:مجله نوآور تصویر            
هیچ هیچ هیچ ...
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 68 بار
سپاس‌های دریافتی: 27 بار

Re: پرواز خلبانان خبره انگلیسی با هواپیمایF14 درسال2011

پست توسط PATAFA... »

سپاس سپاس سپاس وبازهم سپاس از عکس ومطلب جالبتون ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد هوا فضا”