ماه دسامبر
از سمت چپ رییس کل ستاد جنرال جورج دابلیو کیسی جونیور(George W.Caseyj Jr)،دریاسالار گری راگ هد(Gary Roughead)،نایب رئیس نیروی دریایی جیمز کارت رایت(James Cartwright)،فرمانده ی نیروی دریایی جنرال جیمز آموس(James Amos)،فرمانده ی نیروی هوایی جنرال نورتون شوارتز(Norton Schwartez)و دریاسالار رابرت پپ جونیور(Robert Papp Jr) در مجلس سنای آمریکا
3 دسامبر 2010

بازدید رئیس جمهور باراک اوباما در جوخه ای که به تازگی 6 نفر از افراد خود را از دست داده بودند.فرودگاه باگرام افغانستان
3 دسامبر 2010

گروهبان ریچارد ای داریوال(Richard A.Darival) سرباز بهداری که سمت چپ تصویر پناه گرفته و سرباز کری سی کنتربوری(Cary C. Canterbury) مسئول خمپاره که از کوهی در منطقه ولی در گنجگال افغانستان خمپاره ای شلیک کرده است.
11 دسامبر 2010
بازی راگبی بین نیروی زمینی و نیروی دریایی در باشگاه "Lincoln Financial Field" در شهر فیلادلفیا،ایالت پنسیلوانیا
12 دسامبر 2010

دریافت کننده ی مدال افتخار گروهبان دوم سالواتوره جیونتا،پرچم ایالات متحده را در دستش دارد که از چترباز نیروی دریایی(سمت راست) جیم وودز(Jim Woods) دریافت کرده در111اُمین بازی نیروی زمینی و دریایی که در "Lincoln Financial Field" در ایالت پنسیلوانیا برگزار شد.البته نمایش شوالیه های طلایی نیز برگزار شد که به فرماندهی گروهبان استفان یانگ(Stephan Young) بود(سمت چپ)
12 دسامبر 2010
==================================================================================================
باقی عکس ها حاوی مطالب چندان جالبی نبودند.
اما آن چیزی که مدتی است روی دلم مانده و با سختی برای امروز نگهش داشتم.دوستان من هم قبول دارم که باور کردن برخی از این عکس ها دشوار است.چون همه ی ما بر این مسئله که آمریکا چه جنایاتی در پیش گرفته آگاهیم.ولی همونوطور که از این عکس ها مشخص است روند تبلیغاتی بسیار قدرتمند و مفیدی هم دارند.آیا حتی یک عکس از کشته شدن مردمان بی گناه عراق و افغانستان دیدید شما؟؟؟؟؟
آیا یک عکس از بمباران های هوایی که در مناطق مسکونی انجام میشد مشاهده شد؟؟؟ آیا و آیا و آیا ....؟
خب به همین وسیله افکار عمومی به سمت آنها جلب میشود و ما به تروریست تبدیل خواهیم شد و آنها به الهه ی نجات...

به نظر من تبلیغات در این سطح،در کشور ما تقریبا وجود ندارد و تنها مرگ بر آمریکا و اسرائیل است که در دهان ما میچرخد و افکار عمومی جهانی را راجع به ما به بدترین سمت میکشاند.
اگر در این 13-14 پست دقت کرده باشید تمامی عکس ها،نیروهای آمریکایی و ناتو را به گونه ای نشان داده که انگار،آمریکایی ها از طرف خدا برای نجات انسان ها بر روی زمین قرار گرفته اند.ما هم واقعا به چنین تبلیغاتی نیازمندیم.تبلیغات نظامی در کشور ما صفر هم نیست در مقابل اینها.امیدوارم که هرچه زودتر به این موضوع رسیدگی کنند و از نظر جهانیان تروریست نباشیم