سلام
من معنی این پیام رو نمی فهمم
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
IP
اشتراکی سرور
: 209.236.116.129
اگر دامنه خود را قبلا ثبت نموده اید و تنها سرویس میزبانی وب (بدون دامنه) در این مرحله تهیه فرمودید
,
لازم است نسبت به بروز رسانی
DNS
های دامنه خود به موارد زیر اقدام کنید:
Nameserver 1
: NS1.IRPOWERWEB.COM (209.236.116.130)
Nameserver 2: NS2.IRPOWERWEB.COM (209.236.116.131)
(پس از بروز رسانی
DNS
ها
جهت متصل شدن دامنه به سرور باید مدتی (حداکثر 48 ساعت) منتظر باشید.)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ببخشید دوستان من تازه کارم لطفا" منو راهنمایی کنید
لطفا" منو راهنمایی کنید
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 1282 بار
- سپاسهای دریافتی: 1825 بار
لطفا" منو راهنمایی کنید
وَإِذَا قِیلَ لَهُمْ لَا تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ قَالُوا إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ
و هنگامی که به آنان گفته شود : در زمین فساد نکنید، میگویند : ما فقط اصلاح کنندهایم!
سوره مبارکه البقرة
و هنگامی که به آنان گفته شود : در زمین فساد نکنید، میگویند : ما فقط اصلاح کنندهایم!
سوره مبارکه البقرة

- محل اقامت: I.R.Iran
- سپاسهای ارسالی: 4472 بار
- سپاسهای دریافتی: 2734 بار
- تماس:
Re: لطفا" منو راهنمایی کنید
m-sajedy جان؛
فکر کنم این پیام مربوط میشه به set شدن تنظیمات دامینتون و اتصال و تنظیمات اون با سرور!
باید DNS های سرورتون رو بر روی دامینتون که خریداری کردید تنظیم بفرمایید و حداکثر 48 ساعت از ذخیره تنظیماتتون بگذره تا دامین به قول معروف Set بشه
یعنی تنظیماتتون اعمال بشه!
با تشکر
فکر کنم این پیام مربوط میشه به set شدن تنظیمات دامینتون و اتصال و تنظیمات اون با سرور!
باید DNS های سرورتون رو بر روی دامینتون که خریداری کردید تنظیم بفرمایید و حداکثر 48 ساعت از ذخیره تنظیماتتون بگذره تا دامین به قول معروف Set بشه
یعنی تنظیماتتون اعمال بشه!
با تشکر

خدمات شارژ سيمکارت | *** [External Link Removed for Guests] *** | مجله الکترونيکي مرکز انجمنهاي تخصصي