اوراتان

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با پزشکي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Thunderclap, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

اوراتان

پست توسط پسر 20 »

من داروی اوراتان برای جوشهای صورتم مصرف میکنم تقریبا یک ماه ولی یکم بهتر شدو خوب خوب نشدم چکار باید بکنم پوست بدنم هم خشک شده چکار باید برای این جوشها کنم دیگه خسته شدم دارم عذاب میکشم
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1604 بار
سپاس‌های دریافتی: 2353 بار
تماس:

Re: اوراتان

پست توسط Ph.Sepehr »

دوست عزيزم سلام عرض كردم.
ببينيد خاله من فوق تخصص پوست و مو داره.من خودمم وقتي دبيرستان بودم،از اين دارو مصرف مي كردم.يه مقدار كمي خوب شد ولي به قول شما خوب خوب نشد.از خاله ام پرسيدم كه چرا اينجوريه.گفت هيچ دارويي جوش پوست صورت رو كاملا خوب نميكنه ممكنه كمترش كنه و بهتر اما حتي دارو هايي كه ادعا مي كنن خوب خوب ميكنن و واقعا هم همينطوره،روي دستگاه هورموني بدن تاثير ميگذارند و آدم و بدن رو دچار اختلالات هورموني مي كنند.چطوري؟؟؟از راه خود جوش.از نوك جوش وارد بدن ميشن و از اونجا به غده هاي هورموني كه جوش ها هم از همونجا سرچشمه ميگيره ميرن و كم كم كار اون غده ها رو مختل ميكنند.بهترين كار اينه كه عسل اگر زياد يا حتي متوسط مصرف ميكني كمتر مصرف كني،شكلات و شيريني و كلا اين جور چيز ها زياد نخوري،تخم مرغ زياد نخوري،پياز و جعفري هم زياد نخوري و از همه مهمتر تحمل كني.الكي كه اين جوش ها به وجود نمياد.خدا يه دليلي داشته كه يه همچين چيزي تو انسان گذاشته.مگه نه؟؟؟!!!
براي خشكي پوستت هم سعي كن پوستتو حتي تو گرماي تابستون گرم نگه داري،از كرم خيار و آلوئه ورا استفاده كني و(تبليغ نيست،واقعيته)از اين مارك كرم استفاده كني تا پوستت خوب خوب بشه:از كرم آردن معمولي استفاده كن
موفق باشي.
[External Link Removed for Guests]

وقتی انسان نمی تواند کلمات مناسب برای بیان احوالش بیابد چه شکنجه ای را تحمل می کند
shapooor
ارسال پست

بازگشت به “پزشکي”