من میخواستم یه هارد اکسترنال بگیرم و نیاز به راهنمایی داشتم.ولی کل فرومو گشتمو چیز خوبی پیدا نکردم.این شد که گفتم بهتره یه تاپیک جامع در این مورد راه بندازیم.
از دوستان ممنون میشم اگه تجربیاتشونو در اختیار من و دیگران قرار بدن.
برای خرید هارد اکسترنال به چند مورد اساسی باید دقت کنیم:
1-هاردهای اکسترنال دو مدلن.یکی علاوه بر اتصال برای انتقال اطلاعات برای تامین برق مورد نیاز باید به برقم وصل بشن.این مدل ها که به Desktop معروفن معمولا سنگین تر و حجیم تر از مدل های دیگه هستن.
اما در مدل دوم که به قابل حمل(Portable) معروفن برق مورد نیاز از اتصال USB که برای انتقال اطلاعات استفاده میشه تامین میشه.این مدل ها سبک تر و ظریفتر و طبعا در برابر ضربه حساس تر هستن.
2-نوع اتصال:اکثر هارد های اکسترنال از اتصال USB.2 استفاده میکنن که در مدل های پیشرفته تر به USB.3 ارتقاع پیدا کردن.سرعت انتقال توسط USB.2 حدود 480 Mbps یا 60 MBps و توسط USB.3 حدود 5 Gbps یا 640 MBps هست.(البته باید مادربورد از USB.3 پشتیبانی کنه)
بعضی از اتصالای دیگه مثل esata و firewire هست که بنده خیلی اطلاع ندارم.
3-سرعت اسپین یا گردش سیلندر هار که با واحد دور بر ثانیه یا RPM بیان میشه.بیشتر هاردهای اکسترنال سرعتی برابر با 5400RPM یا 7200RPM دارن.هرچی سرعت اسپین بیشتر باشه انتقال اطلاعات سریعتره.
4-اندازه دیسک:معمولا در اندازه های 2.5 یا 3.5 اینچ تولید میشن که طبعا 2.5 اینچی کوچکتر و جمع و جورترن.و 3.5 اینچ بیشتر در مدل های Desktop استفاده میشه.
در ادامه مشخصات دو مدل معروف موجود در بازارو میذارم!
Seagate FreeAgent® GoFlex™ Ultra–portable Drive
حجم:از 320 GB تا 1.5 TB
ابعاد: 120mm x 89mm x 22mm
وزن: 0.28 KG
اتصال: USB.3 (پشتیبانی از USB.2)
سرعت انتقال: حداکثر 640 مگابایت در هر ثانیه(USB.3)
سرعت اسپین: 5400RPM
بافر: 8 MB
Western Digital 1 TB MY Passport Essential
:1 TB
ابعاد: 110mm x 83mm x 15mm
وزن: 0.14 KG
اتصال: USB.3 (پشتیبانی از USB.2)
سرعت انتقال: حداکثر 640 مگابایت در هر ثانیه(USB.3)
سرعت اسپین: 5400RPM
بافر: 8
صاحب نظر!
اگر در مطالب بالا اشکالی وجود داره لطفا نادیده بگیرین و اصلاح کنین.
و اما سوال من... مدلی از هارد اکسترنال قابل حمل (نه دسکتاپ) و 1 ترا سراغ داره که 7200 RPM باشه؟(ترجیحا وسترن یا سیگیت) و بافر 16 داشته باشه؟
من هرچی گشتم مدلی پیدا نکردم.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.
با تشکر