کتاب نبرد در آسمان منتشر شد
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

-
- سپاسهای ارسالی: 55 بار
- سپاسهای دریافتی: 86 بار
Re: کتاب نبرد در آسمان منتشر شد
عجب كتابي بود...خوندمش...خيلي باحاله اين آقاي جاويدنيا...مالونده بوده عراقيها رو بهم

- سپاسهای ارسالی: 2612 بار
- سپاسهای دریافتی: 5561 بار
- تماس:
سلام
کتاب نبرد در آسمان به ایستگاه سوم رسید
کتاب نبرد در آسمان که به زندگی نامه سرتیپ خلبان فضل الله جاویدنیا می پردازد و با کمک دوست خوبم شهرام جانفشان که در مصاحه ها با من همراه بودند به چاپ سوم رسید
چاپ سوم کتاب با طراحی جلد جدید در شمارگان 2000 نسخه و با قیمت 4000 تومان به بازار عرضه شد
[External Link Removed for Guests]
کتاب نبرد در آسمان به ایستگاه سوم رسید
کتاب نبرد در آسمان که به زندگی نامه سرتیپ خلبان فضل الله جاویدنیا می پردازد و با کمک دوست خوبم شهرام جانفشان که در مصاحه ها با من همراه بودند به چاپ سوم رسید
چاپ سوم کتاب با طراحی جلد جدید در شمارگان 2000 نسخه و با قیمت 4000 تومان به بازار عرضه شد
پاينده باد ايران زنده باد ايراني
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام

- سپاسهای ارسالی: 1621 بار
- سپاسهای دریافتی: 558 بار
سلام
دستت درد نكنه. تشكر ويژه دارم. ما تهراني نيستيم تو شهرمون هم فكر نكنم پيدا بشه. چيكار بايد كنيم...
دستت درد نكنه. تشكر ويژه دارم. ما تهراني نيستيم تو شهرمون هم فكر نكنم پيدا بشه. چيكار بايد كنيم...
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] که خاطره هایتان از امیدهایتان قوی تر شدند ، روزگار افولتان در راه است . . .

-
- سپاسهای ارسالی: 22547 بار
- سپاسهای دریافتی: 14742 بار
بابک محبی نوشته شده:
سلام دستت درد نكنه. تشكر ويژه دارم.
ما تهراني نيستيم تو شهرمون هم فكر نكنم پيدا بشه. چيكار بايد كنيم...
.
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times] [FONT=Times New Roman,serif] [FONT=Times New Roman,serif] امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .