نصب xp بجای 7

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

نصب xp بجای 7

پست توسط ahmadbarai »

سلام خدمت دوستان
مشکل دارم اساسی می خوام ویندوز xpنصب کنم رو هارد sata برای لبتاپ hp مدل pavilian entertainment pc هر کاری کردم نصب نشد. اگه کسی chipset amd model 785gx ودرایور های این مدل لبتاپ رو دارهاگه زحمتی نیست برام بزارید لطفا.

تصویر
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: نصب xp بجای 7

پست توسط Mahdi1944 »

,
ضمن عرض خوش آمد به شما دوست گرامي
مدلي که نوشتيد صرفا سري لپتاپ هست، نه مدل دقيق اون، لطفا مدل دقيق رو بفرستيد تا درايور اون رو براتون پيدا کنيم، نحوه‌ي integrate کردن اون با ديسک نصب ويندوز هم قبلا آموزي داده شده، کلمه‌ي Nlite رو در انجمن جستجو کنيد، تاپبک رو پيدا خواهيد کرد، البته من پيشنهاد ميکنم ويندوز XP رو روي Vmware نصب کنيد، نه به عنوان سيستم عامل اصلي،‌ چرا که احتمالا بعد از نصب ويندوز نيز با درايورها مشکل خواهيد داشت، همچنين با توجه به محدوديت‌هاي شناسايي و پشتيباني از استانداردهاي سخت افزار که در ويندوز xp وجود داره، به هيچ عنوان مناسب نصب در لپتاپها و کامپيوترهاي امروزي نيست

موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط ahmadbarai »

مرسی از کمک شما اگه با این برنامه windowsبسازم با هاردم ساز گاری داره ونصب میشه بر روی همین هارد بدون استفاده از برنامه دیگه.
New Member

پست توسط ahmadbarai »

سلام دوباره
امیدوارم همه خوب باشن
model:hp pavilion dv4
model number:vm298uar#aba
درایور کسی نداره برا xp
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
اين برنامه کاملا مستقل عمل ميکنه و يک هارد ديسک به صورت مجازي در سيستم ميسازه که به صورت فيزيکي يک ايميج محسوب ميشه، به راحتي هم با drag and drop ميشه فايلها رو بين ويندوز اصلي و سيستم عاملي که روي VMware نصب شده منتقل و جابجا کرد

در مورد مدل هم فکر نميکنم بعد از نصب ويندوز بتونيد درايورهاي اون رو نصب کنيد (در صورتي که بشه sata رو به اون شناسوند)

در کل بهتره فکر نصب فيزيکي اون رو نداشته باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط chatr »

با سلام ميخوام ويندوز xp بجاي ويندوز7 نصب كنم اما هربار تا مرحله اول كپي فايلهاي ويندوز و restart پيش ميره اما مرحله بعدي شروع نميشه . ويندوز بصورت auto run ادامه پيدا نميكنه و هر بار بعد از restart براي ادامه بايد enter رو بزم كه دوباره از مرحله اول شروع ميكنه !!!
New Member

پست توسط talash »

chatr نوشته شده:با سلام ميخوام ويندوز xp بجاي ويندوز7 نصب كنم اما هربار تا مرحله اول كپي فايلهاي ويندوز و restart پيش ميره اما مرحله بعدي شروع نميشه . ويندوز بصورت auto run ادامه پيدا نميكنه و هر بار بعد از restart براي ادامه بايد enter رو بزم كه دوباره از مرحله اول شروع ميكنه !!!

سلام من هم درست همین مشکل رو دیروز با کامپیوترم داشتم بعلت بالا نیامدن ویندوز xp شروع به نصب ویندوز جدید کردم ولی بعد از کپی قایلها و ریست مرحله بعد شروع نشد لطفاً راهنمایی کنید.
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

سلام خدمت دوستان گرامی :razz:
من هم با نظر اقا مهدی موافقم،چون نصب Xp روی لپتاپی که با 7 ارائه شده اصلا کار درستی نیست.
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”