عکس/شليک موشك‌ مدرن و هوشمند تندر

در اين بخش مي‌توانيد تصاوير زيباي نظامي را مشاهده کنيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 2456 بار
سپاس‌های دریافتی: 3097 بار

Re: عکس/شليک موشك‌ مدرن و هوشمند تندر

پست توسط mm1990 »

Just-think نوشته شده: در ضمن منظور اون سردر از قایق توپدار چی‌ بود؟؟ کدوم کشور فرا منطقه ایی قایق میفرسته به هزاران کیلومتر دورتر؟؟ واقعا که!!!

اگر در چند سال اخیر دقت میکردید متوجه میشدید که واژه قایق توپ دار در واقع یک غلط مسطلح میباشد که معادل واژه ناو جنگی میباشد .و در زمان جنگ 22 روزه و 33 روزه از این واژه زیاد استفاده میشد مثلا (قایقهای توپ دار رژیم صهیونیستی). واین که چه کشوری به منطقه ما ناو فرستاده خوب معلومه: ((شیطان بزرگ))
Major I
Major I

پست توسط mm1990 »

bahar_f نوشته شده:استفاده از یک موشک زمین به هوا ( با اون سر جنگی که برای منهدم کردن یک هواپیما طراحی شده ) برای حمله به یک ناو جنگی اصلا موثر به نظر نمیاد تنها میتونه کمی روحیه ملوانان ناو را ضعیف کنه .

اولا وزن سر جنگی این موشک مناسبه و مکانیسم کلاهک جنگی آن مناسب با ماموریت آن طراحی شده است.
دوما ایران طیف وسیعی از گزینه ها را برای مقابله با ناوهای جنگی در اختیار دارد از موشکهای کوتاه برد وسبک کوثر و نصر-1 گرفته تا موشک رعد با کلاهک نیم تن و برد 300km وهر یک از این تسلیحات در جای خودش کارایی لازم را خواهد داشت و ان شاءالله در آینده نزدیک موشک کروز ظفر به عنوان سریعترین موشک کروز کشور وارد چرخه دفاعی کشور خواهد شد.
New Member
سپاس‌های ارسالی: 23 بار
سپاس‌های دریافتی: 40 بار

پست توسط yusef »

سلام
آقایون شرمنده میشه یه بار دیگه ثانیه های 21-22 گزارش آخر را دقیق تر نگاه کنید.
اول گزارشا دانلود کنید تا بتونید با سرعت آهسته خیلی دقیق تر جزئیات انفجار را ببینید .
موفق باشید
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 4214 بار
سپاس‌های دریافتی: 8330 بار

پست توسط FREE MAN »

در زمان انفجار وقتی از دو زاویه تصویر رو نشون میدن توی یکیش رد موشک کاملا مشخصه ولی با دوربین دوم اصلا رد موشک دیده نمیشه . مثل اینکه دوتا انفجار متفاوت رو دارن نشون میدن .
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در   
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 31 بار

پست توسط Just-think »

درود بر دوستان

آقای میلاد

من در فیلمی که بچه‌ها گذاشتن موشک نمی‌بینم شما چطور دیدید؟؟؟ در ضمن سردار مملکت که نباید اشتباه صحبت کنه؟؟ عجب استدلال تعجب آوری؟؟؟؟ یعنی یک سردار نباید علمی‌ و کارشناسانه حرف بزنه و به ناو میگه قایق توپدار؟؟؟ و شما هم میگید اشکال نداره غلطه مصطلح است؟؟ اینجوری سنگ روسنگ بد نمی‌شه.
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط Just-think »

در ضمن

لطفا بگید اون مسیر حرکت یه جسم مشکوک( اژدر نیست حتما!) در مسیر ساعت ۰۵، ثانیهٔ ۲۱ و ۲۲فیلم دقیقا قبل از انفجار چیه؟؟ موشک بلستیک و کروز که زیر آبی‌ نمیرن؟ می‌رن؟؟ سایه هم که نمیندازن؟ میندازن؟؟من شرمند هستم که مسوولینی که غلط مصطلح به کار میبرند(قایق توپدار!!!!!!) هوششون نکشیده که اقلاً اینو حذف کنن!!

لطفا بی‌ مورد دفاع نکنید..لطفا در مورد سوال من جواب بدهید..
Major I
Major I

پست توسط mm1990 »

Just-think نوشته شده:در ضمن سردار مملکت که نباید اشتباه صحبت کنه؟؟ عجب استدلال تعجب آوری؟؟؟؟ یعنی یک سردار نباید علمی‌ و کارشناسانه حرف بزنه و به ناو میگه قایق توپدار؟؟؟ و شما هم میگید اشکال نداره غلطه مصطلح است؟؟ اینجوری سنگ روسنگ بد نمی‌شه.

من هم در این باره با شما موافقم و هرگز نگفتم که این اشتباه اشکال نداره . فقط میخواستم منظور از قایق توپ دار را توضیح داده باشم تا سوء تفاهم پیش نیاد!
اتفاقا در زمان پخش گزارش خودم هم از این که این عبارت توسط یک مقام بلندپایه نظامی به کار برده شد کلی تعجب کردم!!!
Major I
Major I

پست توسط mm1990 »

Just-think نوشته شده:در ضمن

لطفا بگید اون مسیر حرکت یه جسم مشکوک( اژدر نیست حتما!) در مسیر ساعت ۰۵، ثانیهٔ ۲۱ و ۲۲فیلم دقیقا قبل از انفجار چیه؟؟ موشک بلستیک و کروز که زیر آبی‌ نمیرن؟ می‌رن؟؟ سایه هم که نمیندازن؟ میندازن؟؟من شرمند هستم که مسوولینی که غلط مصطلح به کار میبرند(قایق توپدار!!!!!!) هوششون نکشیده که اقلاً اینو حذف کنن!!

اولا بهتره کمی مودبانه تر صحبت کنید خیلی بده که درباره کسانی که روز و شب ندارن برای امنیت ما اینجوری صحبت کنید! اینجا یه سایت تخصصی هست نه سایت تمسخر و اهانت.
در ضمن اگر حرفهای شما مبنی بر ساختگی بودن این تست صحیح باشد که نیست( دلایل را در پست بعدی اعلام میکنم) باز هم این کار چندان هم ناپسند نیست چون این کار هم به نفع من و شماست.
پیامبر اکرم در جنگهای صدر اسلام به افراد کهنسال توصیه میکرد در جنگها موهای خود را خضاب گذاشته تا جوانتر دیده شوند و در روحیه دشمن تضعیف ایجاد شود به این میگن جنگ روانی.
دوما سایه و زیرآبی رفتن دیگه خیلی مضحکه شما به خط دود مسیر موشک میگید زیرآبی رفتن!!!
آخرین ويرايش توسط 1 on mm1990, ويرايش شده در 0.
Major I
Major I

پست توسط mm1990 »

برای پاسخگویی به ابهامات به چند نکته توجه کنید:
1.در روز رزمایش دو فروند موشک خلیج فارس و یک فروند موشک تندر تست شد.
2.هر سه فروند به سمت یک هدف شلیک شد و نتیجه هر سه موفقیت آمیز بود.
3.در گزارش پخش شده هیچ کسی ادعا نکرده که تمامی تصاویر مربوط به یک موشک است.
4.در گزارش پخش شده در تصویری که موجب ابهام آفرینی شده بود چند تفاوت با تصاویر دیگر داشت که به شرح زیر است:
خط سیر موشک دیده نمی شود.
قدرت انفجاری بیشتر و دود غلیظ تری نسبت به تصاویر دیگر دارد.
زاویه تصویربرداری تفاوت دارد که نشان دهنده این است که بالگرد در موقعیت دیگری قرار دارد پس دو انفجار در یک زمان نیستند.
نتیجه : تصویری که با بقیه تصاویر تفاوت دارد مربوط به اصابت موشک خلیج فارس به همان هدفی است که موشک تندر اصابت کرده است.
امیدوارم که توضیحاتم قانع کننده باشد البته همیشه راه برای بهانه گیریهای بی مورد توسط برخی افراد وجود دارد
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط Just-think »

آقای میلاد

شما واقعا فکر می‌کنید کارشناسان غربی با این چیزها فکر میکنند ما قوی هستیم؟؟ بندهٔ خدا موشک بلستیک از بالا میاد در ضمن موشک موسوم به تندر هم سرعتش بیش از اونیه که رددشو ببینیم،،سرداری که میگه قایق ازش بیشتر از این انتظار نیست،،در ضمن نخیر توضیحاتتون قانع کننده نیست اصلا و به هیچ وجه،،دیگه هم جوابتونو نمیدم..اونی‌ که خواب رفته را میشود بیدار کرد ولی‌ اونی‌ رو که خودشو به خواب زده هرگز....موفق نباشید.
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

miladm نوشته شده:
Just-think نوشته شده:در ضمن

اولا بهتره کمی مودبانه تر صحبت کنید خیلی بده که درباره کسانی که روز و شب ندارن برای امنیت ما اینجوری صحبت کنید! اینجا یه سایت تخصصی هست نه سایت تمسخر و اهانت.
در ضمن اگر حرفهای شما مبنی بر ساختگی بودن این تست صحیح باشد که نیست( دلایل را در پست بعدی اعلام میکنم) باز هم این کار چندان هم ناپسند نیست چون این کار هم به نفع من و شماست.
پیامبر اکرم در جنگهای صدر اسلام به افراد کهنسال توصیه میکرد در جنگها موهای خود را خضاب گذاشته تا جوانتر دیده شوند و در روحیه دشمن تضعیف ایجاد شود به این میگن جنگ روانی.
دوما سایه و زیرآبی رفتن دیگه خیلی مضحکه شما به خط دود مسیر موشک میگید زیرآبی رفتن!!!

با شما کاملا موافقم .
در اینجا این احتمال وجود دارد که منظور از قایق توپ دار ، کوچک شمردن آنهاست ( از لحاظ تبلیغاتی و روانی ) همانطور که آنها و بعضی از داخلی ها دستاوردهای ما را کوچک می شمارند .
و یا اینکه شاید منظور سردار شناور توپ دار و یا جنگی باشد .

miladm نوشته شده:برای پاسخگویی به ابهامات به چند نکته توجه کنید:
1.در روز رزمایش دو فروند موشک خلیج فارس و یک فروند موشک تندر تست شد.
2.هر سه فروند به سمت یک هدف شلیک شد و نتیجه هر سه موفقیت آمیز بود.
3.در گزارش پخش شده هیچ کسی ادعا نکرده که تمامی تصاویر مربوط به یک موشک است.
4.در گزارش پخش شده در تصویری که موجب ابهام آفرینی شده بود چند تفاوت با تصاویر دیگر داشت که به شرح زیر است:
خط سیر موشک دیده نمی شود.
قدرت انفجاری بیشتر و دود غلیظ تری نسبت به تصاویر دیگر دارد.
زاویه تصویربرداری تفاوت دارد که نشان دهنده این است که بالگرد در موقعیت دیگری قرار دارد پس دو انفجار در یک زمان نیستند.
نتیجه : تصویری که با بقیه تصاویر تفاوت دارد مربوط به اصابت موشک خلیج فارس به همان هدفی است که موشک تندر اصابت کرده است.
امیدوارم که توضیحاتم قانع کننده باشد البته همیشه راه برای بهانه گیریهای بی مورد توسط برخی افراد وجود دارد

تشکر از توضیحات شما
Just-think نوشته شده:آقای میلاد...... موفق نباشید.

مؤدب باشید
آخرین ويرايش توسط 1 on Sami 1993, ويرايش شده در 0.
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

Just-think نوشته شده:آقای میلاد

شما واقعا فکر می‌کنید کارشناسان غربی با این چیزها فکر میکنند ما قوی هستیم؟؟ بندهٔ خدا موشک بلستیک از بالا میاد در ضمن موشک موسوم به تندر هم سرعتش بیش از اونیه که رددشو ببینیم،،سرداری که میگه قایق ازش بیشتر از این انتظار نیست،،در ضمن نخیر توضیحاتتون قانع کننده نیست اصلا و به هیچ وجه،،دیگه هم جوابتونو نمیدم..اونی‌ که خواب رفته را میشود بیدار کرد ولی‌ اونی‌ رو که خودشو به خواب زده هرگز....موفق نباشید.

اقای محترم
جسارتا"

تمامی پست های شما در سنترال،کاربران و نظراتشان را به سخره گرفته و با لحنی ناپسند و دور از شان انسانی صحبت میکنید.هرچند که چند بار مدیران عزیز و حتی خود من هم این موضوع را به شما متذکر شده ایم.
دوست عزیز    هم دلایل کاملا قانع کننده ای ارائه دادند.بهتر نیست بجای اینکه بگوییم "اونی‌ که خواب رفته را میشود بیدار کرد ولی‌ اونی‌ رو که خودشو به خواب زده هرگز" بگوییم کسی گه دلش نخواهد،هرگز قانع نخواهد شد و فقط به انتقاد بی مورد و توهین خواهد پرداخت؟
مگر ما با هم دشمنیم که شما میگویید "موفق نباشید"؟؟؟
همگی دوستیم با نظرات مختلف.واقعا جای تاسف است :-? :-?
ارسال پست

بازگشت به “گالري نظامي”