farhadiannn نوشته شده:جناب رونین بعد از خواندن این تاپیک بسیار به شخصیت شما علاقه مند شدم.البته از مطالبی که مینوشتید متوجه شده بودم که رشته شما چیست و در سطح بالایی هستید اما الان دیگه خیلی خدمتتون ارادت پیدا کرده ام.خلاصه افتخار بدید و مارا به دوستی بپذیرید.
شما لطف دارید ، ممنون، باعث افتخار ماست
میخواستم بپرسم شما در کدام رشته های رزمی فعالیت میکنید و چند ساله؟بهترین اساتیدتون چه کسانی بودند؟ کتاب مورد علاقه تون_بجز کتب گیاه شناسی_چیست؟
خب در کل یک شمشیرزن در رشته های جیت کان دو، نین جیت سو، دفاع شخصی رزمی، ووشو و غیره فعالیت داره البته من چند سال هم تحت آموزش زیر نظر پدربزرگم بودم که در زمان های قدیمی در ژاپن به وسیله یکی از دوستانشون آموزش دیده بودند البته ایشون در مورد این شخص با من هیچ وقت صحبتی نکردند، خب اساتید مختلفی بودند از مشهور تا گمنام ها اسم بگم ممکنه بد باشه اما میشه استاد زمانی، دهقانیان و عبدالمالکی اشاره کرد،
کتاب های من شمام کتب گیاه شناسی، حشره شناسی، زمین شناسی، و تاریخ هستند، اما کتب دکتر احمد قهرمان را بسیار دوست دارم
تعریفتون از مرگ و مبارزه چیه؟
انسان به دنیا میاد تا با یکسری عوامل بجنگه، بدی خوبی زشتی مصیبت و.... و در نهایت مرگ که جاودانه بشه، مرگ تنها یک آغاز است
هدف وسیله را توجیه میکنه؟
برای رسیدن به هر هدفی یکسری اسباب و وسایل لازمه و هر وسیله ای برای یک هدف خاص مناسبه
ممکنه از خودتون و شمشیرتون عکس بگذارید؟
ببینیم چی میشه من ندیدم در این سایت شخصی عکس قرار بده، ضمن اینکه من مواردی از زندگی شخصی خودمو گفتم چون میدونم اینجا احتمال کمی داره کسی منو بشناسه اما سرنخ زیاد دادم
راستی من هم مثل شما ارادت زیادی به نادرشاه افشار دارم و ایشون را بهترین استراتژیست نظامی طول تاریخ ارتش های جهان میدانم.بهترین کتابی را هم که درمورد ایشون خواندم تاریخ سیاسی نظامی نادرشاه نوشته تیمسار سردادور است که مرد بزرگی بودند.اگر درمورد ایشون کتاب بهتری میشناسید معرفی کنید لطفا
تمام کتب در مورد ایشون زیبا هستند، میتوانید کتب نگاشته شده توسط دکتر شفق رضازاده یا سعید نفیس رامطالعه کنید، نادر پسر شمشیر،نادرشاه افشار، زندگانی نادرشاه، نادر کشورگشا
کتب در مورد ایشون بسیاراست
.
صندلی داغ با حضور "رونین"...!
مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 6415 بار
- سپاسهای دریافتی: 11867 بار
Re: صندلی داغ با حضور "رونین"...!
مائیم که از پادشهان باج گرفتیم
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم
شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار
زیبنده یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید.
زیبنده یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید.

SAMAN نوشته شده:با سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان عزیز خصوصا" مهمان عزیز و گرامی صندلی داغمون اقا میثم و عرض خیر مقدم خدمت داش میلاد گل! چشات منو کشته وای که پنچروم!
کشته مرده آوارتتم که پرشه انرژی! جدی میگم!
میلاد رو مدت ها بود زیارت نکرده بودم و مجبور شدم اینجا همزمان باهاش حال و احوالی کنم
خب حالا صندلی
واقعا صندلی خفنی هست! رفته رو صفحه 3 یا به عبارتی دنده 3 و ماشالله آقا اشکان لقب میلاد 2 رو باید بهتون بدم ماشالله از این همه سوال و اینکه جای من خالیه باید عرض کنم که خدا شاهده تبدیل به ربات شدیم! صبح میریم شب میایم! اندازه یه استوار ارتش توی ماهشهر هم حقوق نمیگیریم!
اما خب چه کنیم مجبوریم! به امید آبادانی آبادان و توابع بالاتر تا زیر اراک و اینور اصفهونو و بغلای آذربایجان شرقی!!
اما سید میثم و یا بهتره بگیم دکتر میثم (استاد)
خب آقا میثم از پست هاش معملومه که شخص متعادل و مهربانی هست.با بعضی نظر هاش موافقم و من هم مثل ایشون فکر میکنم و با بعضی هاش هم نه که البته این کاملا" طبیعی هست
مثال:
از اینکه اصلا" اهل فوتبال نیستید خوشم اومد چون من هم دقیقا" همینطورم فوتبال به هیچ عنوان و نمونه دوم موتور سواری هست!!!!
و سومین اینکه نوشتن با رنگ بنفش هست
سلام خدمت شما دوست گرامی، بسیار خوشحالم نقاط مشترک داریم
1- آقا میثم از اخلاق خاصت یکم بگو! من فکر میکنم یک مقدار راجع به مساله ازدواج مغرور باشی؟ اینطور نیست؟
خب دوست من تنها دارایی یک مرد غرور اونه، وقتی مردی غروررشو از دست بده درواقع هستی خودشو از دست داره، اخلاق: نظم و انضباط برای ما در درجه اول قرار داره، بسیاری از کارای ما با برنامه و نظم هست، دوست ندارم کسی به من کنایه بگه، دوست دارم تمامی مشکلاتم با گفتگو حل بشه از لوس بازی و قهر و غیره بیزارم، به هیچ عنوان خانه پدری را ترک نمیکنم، قسمتی از روز برای حل مشکلات کلیه نوه هاست و کاملا خصوصی مسلما همسرمن هم نباید شرکتی داشته باشه، دروغ به هیچ عنوان،راستشو بگو حتی اگه به ضرر شما باشه، از تجمل بیزارم و حرف های خاله زنکی به اصطلاح، ما همه مثل هم هستیم بعضی از صفت ها برای ما مهمه و برای بعضی ها خیر، دوست ندارم به اصطلاح سوال پیچم کنن و از تهدید و تهمت و سوءظن بیزارم و.....
2- رنگ های اصلی رو میشناسی؟ مخلوط سبز و قرمز چی میشه؟
آبی، زرد،قرمز، در این مورد که مطمئن هستم اما مخلوط رنگ بالا فکر کنم سفید بشه یه بار توی یه کتاب خوندم،زیاد مطمئن نیستم
3-آقا ما یه بار خاستیم در مورد درخت زردآلو تحقیق کنیم چون خودمون باغ داریم اما رفتیم یه سایت که گفته بود باید پول بدی و عضو بشی تا مقاله ها رو برات ارسال کنم. این قضیه اش چطوریه؟
به به بسیار خوب، اصلا این کار رو نکنید، اگه ساکن تهران یا کرج هستید میتونید به کتاب فروشی جنب دانشگاه تهران یا کتا بفروشی روبه روی دانشگاه کرج مراجعه کنید
حالا چند نوع زد آلود داریم؟
قرمز،نارنجی یا زرد رنگ، اشک، و..... انواع هیبرید ان
4- سه عکس میزارم راجع به گل ها بگید ببینم چی هستن؟
فکر کنم مربوط به درخت آلبالو باشه اگه پوست درخت قرمز باشه البالو و گیلاس میخوره سفید سیب و زردآلو و هلو
خب شرمنده واضح نیست
خب شبیه به کملیا هست تا گل حنا و نوعی اکالیف، البته در شناسایی گیاهان زیاد گل استفاده نمیشه چون دائمی نبوده و خیلی از گیاهان گل های شبیح به هم دارند
5- چرا بعد از هر متن جواب اسمایل خنده میگذارید؟ دوست دارید؟ به من ربطی نداره؟
دلیل خاصی نداره، شما پیشنهاد کن، ضمن اینکه خنده بر هر درد بی درمان .....
6-از اینکه شمشیر دارید خیلی خوشم میاد اما میدونی که حمل سلاح سرد جرمش چیه؟ حتی اگه کسی رو تهدید نکنی؟
بله میدونم البته من مجوز دارم ولی رعایت میکنم، دیگه اینجوری هم نیست که مثلا برم یه اب میوه بخورم و شمشیر ببرم اما موقعی که میرم آرایشگاه میبرم چون دوست سلمانی ما حواسش بیشتر جمع میشه
7-آقا میثم معلومه که ورزشکاری معلومه که رزمی هم کار میکنی من فکر میکنم وشو کار باشی؟؟
خیلی ها در این سایت ورزشکار هستند، مختلف بوده اما نین جیت سو مخصوص سلاح هست
8- به جز شما کی رونین هست؟ بعد یه سوال مهم رونین ها اشتباه میکنند؟ منظورم در هدفشون یا در فکرشون؟
خب یک رونین برای آزادی و احیاء حق میجنگه، هرکسی ممکنه اشتباه کنه، ماهمه انسان هستیم
9_ بازم هم سوال شمشیری! ما اینجا یه محله داریم بنام شمشیر آباد!
شرمنده بلد نیستم، اما 20 متری شمشیری رو بلدم
برای رزم با شمشیر چه چیزی نیاز هست؟ و اینکه به نظرت شمشیر های قدیم چقدر وزنشون بوده؟ و بهترین شمشیر مل کدوم کشوره؟
برای مبارزه با یک شمشیر زن اگه شما شمشیر نداشته باشی بهتره که سان چاکو رو بلد باشی چون با نان چاکو ( البته بعضی میگن نان چیکو)هم نمیشه اگه که اینم نداشته باشی بهتره فرارکنی، خب طبق تحقیقات از 15 کیلو به واحد وزن ما تا 20 کیلو کل سپر و شمشیر35 کیلو با زره تا 45 کیلو
بهترین شمشیر برای ژاپنی ها بوده چرا؟؟ چون مخلوطی از چند فلز بوده ضمن اینکه با کروم اب دیده میشه و هفت بار داخل کوره میره
10- اگر تو جنگ شمشیر حریفت سپر داشته باشه چطور میکشیش؟ من جنگ کردن آشیل و هکتور رو تو فیلم تروی دوست دارم!
منم اتفاقا خیلی دوست دارم، خب سخت میشه و احتیاج به فنون و صبر داره
11_ چرا نادر شاه؟ خصوصیت ویژه نادرشاه افشار چی بود؟ چرا شاه ایران تحت تاثیر افکار درباریان قرار گرفت و فرزندش رو کور کرد؟
نادر شاه افشار : وقتی پا در رکاب اسب می نهی بر بال تاریخ سوار شده ای شمشیر و عمل تو ماندگار می شود چون هزاران فرزند به دنیا نیامده این سرزمین آزادی اشان را از بازوان و اندیشه ما می خواهند . پس با عمل خود می آموزانیم که پدرانشان نسبت به آینده آنان بی تفاوت نبوده اند .و آنان خواهند آموخت آزادی اشان را به هیچ قیمت و بهایی نفروشند .
نادر شاه افشار : هر سربازی که بر زمین می افتد و روح اش به آسمان پر می کشد نادر می میرد و به گور سیاه می رود نادر به آسمان نمی رود نادر آسمان را برای سربازانش می خواهد و خود بدبختی و سیاهی را ، او همه این فشارها را برای ظهور ایران بزرگ به جان می خرد پیشرفت و اقتدار ایران تنها عاملی است که فریاد حمله را از گلوی غمگینم بدر می آورد و مرا بی مهابا به قلب سپاه دشمن می راند
خب متاسفانه همه ما گاهی خطا میکنیم و تحت تاثیر دوستان بد و بدخواه قرار میگیریم
12-از اینکه از ارتش آلمان خوشتون میاد هیچ مشکلی نیست فقط این رو بدنید آلـــــــــــــمان یک قطب قدرت هست!
صبح به خیر با آلمانی چی میشه؟
goot-en mor-gen
goot-en tahk
13- هر کسی خدایی داره یا خدا مال هرکسه؟
هرکس خدا را به اندازه وسعت دید و تفکرش میشناسه، خدا یکیه اما برای هرکسی به اندازه معرفتشه، برای یکی خدا در یک مجسمه خلاصه میشه برای یکی در این دنیا و یکی فراتر
14- میخای یه لقمه نون درآری یا میخای پولدار بشی؟
میخوام جاودانه بشم
15- فکر میکنی تا حالا معشوق کشی بودی یا نه؟
فکر نکنم
16- تا حالا پیش اومده که از شدت خستگی خستگیت از یادت بره؟
بله شده گاهی از شدت خستگی خوابم میومده اما نمیتونستم بخوابم،در مراسم دوستم من در طول سه روز فقط 4 ساعت خوابیدم بعدش دیگه داشت حالم خراب میشد
ممنونم از اینکه وقت میگذاری و به سوالات پاسخ میدی
درخدمتیم
bih-tuh shurn![]()
احتمالش هست که بازم بیام این تقصیر میلاده هزار نفرو نشوند رو صندلی داغشون کرد حالا صندلی رو خاموش کرده ماهام ندید بدید شدیم
فقط شرمنده نمیدونم چرا اشکال شما پاک میشه ehnt-shool-dih-gun zee![]()
اراداتمندیم

ASHKAN95 نوشته شده:به به به
اقا سامانم که اومدن.من و میلاد2؟نه بابا،من به گرد پای اقا میلادم نمیرسم.ایشون استادند
خب سید عزیز مثل اینکه میخای مارو تو این تاپیک سر و سامون بدی دیگه.میخای سید سفره عقد رو هم بندازیم
هرچی قسمت باشه
اقا بریم سر بمب بارون سوالا،شرمنده ها سید میثم
1-سید رابطه ای با TV داره؟
زیاد نگاه نمیکنم وقت ادمو میگیره
2-اگر امکانش باشه تحصیلاتتون رو باز هم ادامه خواهید داد؟
تا زمانی که زنده باشم این کار رو انجام میدم
3-سید میثم در دوران 12 سال تحصیل قبل از دیپلم،تا حالا تجدیدی داشته؟
دروغ نگم و اگه باور کنید خیر تا الان تجدیدی نداشتم
4-دوست داری سید میثم صداتون کنم،یا دکتر میثم یا استاد میثم؟(دله منو نشکون و یکی رو بگو عزیز)
هرجور دوست داری و راحتی، ارزش انسان به معرفت اونه دکتر مهندس اینها همه یه جور لقب هست و از بین میره
5-سید وقتی با شمشیر میری بیرون زیاد جلب توجه نمیکنه؟
خب همه جا که نمیرم دیگه اما همیشه با منه اگه مجبور بشم میزارم تو ماشین، البته من با سای،سان چاکو و نان چاکو هم آشنایی دارم اونا حملش آسونه
6-ین پسر عموی شیطون سید ما چند سالشه؟
6سال، یه بار بردیمش دکتر برای این شیطون بازی هاش میدونی چیکار کرد؟؟! حلقه ازدواج دکتر رو از دستش در اورد و دکتر هم به ما گفت درمان نداره تحملش کنید
7-وقتی با یکی از دخترهای فامیل برای خرید رفتی بیرون و برای یه مدتی(مثلا خرید آبمیوه)مجبور میشی تنهاشون بذاری.در همین حین 2تا شازده پسر میان و مزاحم این
خانم میشن و وقتی مودبانه بهشون میگی که برن پی کارشون،با لحنی تمسخر آمیز میگن"برو بابا"
اونوقت چی میشه؟
خب معمولا ما چند نفری میریم بیرون، ضمن اینکه پسرها میدونن مزاحم کی بشن و مزاحم کی نشن
8-سید مطمئنا یه جمله ژاپنی که ازش به عنوان شعار استفاده کنی داری!اون چیه؟هم به ژاپنی بنویس و معنی رو بعدش
خب راستش من از زبان ژاپنی خوشم نمیاد،خیلی سخته و دارای علائم بسیار چیزی در حدود 5000 هزار علامت دارن، ضمن اینکه ما خودمون شخصیت های بسیار بالاتری نسبت به اونها داریم اما شعار: ایستاده بمیرم بهتره که روی زانوهایم زندگی کنم، و اما اگه منظورت یه شخصیت ژاپنی باشه که ازش خوشم بیاد من از سامورایی افسانه ای ژاپن توشیرو میفونه بسیار خوشم میاد و الهام میگیریم، مثلا ایشون میگوید: تمرین سبک و مداوم
9-به نظر دکتر میثم جامعه و کشور ما الان در چه سطحی قرار داره و به چه سمتی حرکت میکنه؟
خب راستش وضعیت که معلومه، چی بگم والا میترسم یه حرفی بزنم بعد ما رو خائن هم بدونن اما ما وضعیت مناسبی نداریم ضمن اینکه مشاورزی ما در حال نابودیست
10-سید میخای صندلیت 10-20 تا دنده(صفحه) داشته باشه؟
هرجور شما دوست داری
11-دکتر میثم سایت اینترنتی داره؟دوست داره یکی راه اندازی کنه؟بلاخره تحقیق های استاد باید از یه منبعی منتشر بشه و چی بهتر از این؟
خب دوست من ما در دانشگاه سایت داریم که مخصوص کشاورزی است و در پایگاه SID تمام مقالات موجوده، ضمن اینکه مقالات ما در مجلات کشاورزی چاپ میشه ، همه که علاقه به کشاورزی ندارن![]()
12-سید تولدش تو شهرری بوده؟نه؟
بله، آفرین به شما، من بچه شهرری هستم و به این موضوع افتخار میکنم
13-چرا عدد 13 نحسه؟اصلا اعتقادی بهش دارین؟
اعتقادی به نحس بودن موردی ندارم
14-دکتر عادت داره خاطراتشو بنویسه؟
بهتره که خاطر انسان در ذهن دیگران بمانه وگرنه خاطرات انسان هم ممکنه گم بشه اما یادش هرگز
16-سهم خواب سید میثم در طول 24 ساعت؟
من از 4 یا 4.30 دقیقه صبح بیدارم تا 12شب گاهی هم 1شب میخوابم اگه کسی کارم داشته باشه،
17-بنظر من زیاد خوابیدن(بیشتر از 4-5 ساعت)،تلف کردن وقته.موافقی؟
بله، کاملا، ما وقت برای خوابیدن زیاد داریم
18-عشق خیابانی؟
نمیدونم منظور شما چیه اما اگه منظورت اینکه که با یه دختر دوست باشم نه، من معمولا از دوست دختر داشتن و قلیان کشیدن و الکل خوردن بیزارم البته به کسی هم اشکال نمیگیرم هرکسی مسئول اعمال خودشه
اما اگه منظور شما گردش در خیابان هست نه من برای کارهای ضروری بیرون میرم
19-اقا این نود و پنجمین سوال منه
ممنون از شما، بازم منتظر سوالات شما هستم![]()
20-سید نظرت راجع به این پسره،اشکان چیه؟راستشو بگو
پرانرزی، خلاق، با ادب و متین
علت این که تو یه سوال دکتر،تو یه سوال سید خطابت کردم،این بود که الان برام سوال شد کدوم رو دوست داری؟گفتم بذار عدالت برقرار باشد
هرجور خود شما دوست داشتی، هرجور راحت بودی، به نظر خودم میثم صدا یا خطاب کنی خوبه
دکتر سید میثم موفق باشی

masieh نوشته شده:با عرض سلام خدمت دوستان عزیز بخصوص جناب میثم عزیز
درود به شما دوست گرامی و عزیز
راستی از اونجا که شما سید هستید و بنده هم سید هستم امیدوارم دچار اصتحکاک و جرقه نشویم (طبق قانون 1 رشته سید شناسی )
نه مشکلی پیش نمیاد،باعث افتخار ماست
خوب سوال اول : از شوخی بالای ناراحت نشدی؟
اختیار دارید، خواهش میکنم![]()
2: تا حالا گرمای خوزستان رو تجربه کردی؟
ما 4سال در چابهار زندگی کردیم![]()
3: نظرت درباره این جمله چیه ( ازادی از قید تعلق)
میدونی به نظر من در هرچیزی تعادل لازمه حتی آزادی،حتی وابستگی،حتی محدودیت ها،![]()
4: چرا با اینکه منابع طبیعی و حفاظت خاک اساس کشاورزی و به طور کل اقتصاد هستش اینقدر بهش بی توجهی میشه؟
خب چی بگم دوست من، ما دوست داریم کارهای زود بازده انجام بدیم، بسازیم و بفروشیم، دیگه چیزی نمونده، جند وقت قبل دیدم زیتون یونانی آمده،بعد گلاب چینی،بعد عدس چینی و... دیگه کسی به کشاورزی رو نمیاره
5: چه احساسی بهت دست میده وقتی میبینی یک درخت بیدلیل قطع میشه؟
دلم میخواست خود طرف رو با سیمان بکارم جای همون درخت، در کانادا قطع درخت خشک شده ممنون بوده و تا 6ماه زندان دارد
6: اگه عامل یک اتش سوزی جنگل رو بدن دست چکارش میکنی؟
میندازمش تو قفس شیر گرسنه
7: درون گرا هستی یا برون گرا؟حقیقتش فکر نکردم اما یه دوست دارم هرجا میره خواستگاری جواب نمیگیره یه بار بهش گفتم مگه چی میگی یا چی میپرسی گفت از عروس میپرسم درون گرا هست یا برون گرا
8: بهترین راه جلوگیری از فرسایش خندقی چیه؟
اصلا خندق ایجاد نکنیم
9: امواج S زودتر به سطح زمین میرسند یا امواج P ؟
هرکدوم که شما دوست من بخوای کافیه اشاره کنی
10: تا حالا شده از کسی پرستاری کنی بمدت طولانی؟
طولانی خیر اما شده
11: اهل اشپزی کردن هستی یا انجام کارهای خانه مثل ظرف شستن جارو کردن و . . . ؟
در نظافت خانه کمک میکنم اما آشپزی با اینکه کمی بلدم خیر
12: از بین این کتاب ها کدامشان را خوانده اید. . محاکمه و مسخ اثر کافکا. . خداحافظ گاری کوپر (الان دچار فراموشی شدم اسم نویسنده اش یادم رفت شرمنده). . . کیمیاگر اثر پائلو کوئلیو
خب این کتاب ها حالت رمان دارند تا حالا نخوندم اما میخرم و میخونم از شما ممنونم
اختیار دارید،منتظر سولات بعدی شما هم هستم
(ببخشید که سوال هام درهم ریخته بود )

X.Nima نوشته شده:سلام دوستان...![]()
آقا میثم گل سلام.![]()
سلام خدمت شما دوست گرامی و جوان ما![]()
![]()
![]()
متاسفانه یه سری مشکلات، اونم پشت سر هم برام پیش اومده، واقعا کارام گره خورده. بابت همینه که اینقدر دیر دارم سوالامو میپرسم. از میثم جان معذرت میخام.
امیدوارم مشکلات شما هرچه زودتر حل بشه![]()
![]()
1. دوست داری اسرار آمیز باشی یا اینکه میخوای همه همه چی رو راجع بهت بدونن؟
انسانی که در سایه حرکت کنه در امانه، همه موارد زندگی شخصی رو همه کسی نباید بدونه فکر کنم از پیغمبر هم در این مورد روایتی داشته باشیم
2. اهل مشورت هستی؟ چقدر؟
بله بله، خیلی، استفاده از تجربیات و افکار دیگران خیلی خوبه، تجربه کالایی گرانبهاست
3. چه سبک آهنگایی گوش میدی.؟
بیشتر سنتی و اله ناز استاد بنان،گاهی در روز 10-15 باری در حین کار گوش میدم
4. چه سبک فیلمهایی؟
من از فیلم های آرنولد خوشم میاد، دروغ نگم 500 مرتبه یا بیشتر فیل ترمیناتور و غارتگر رو دیدم، البته الان به دلیل کمی وقت در چند نوبت میبینم هر بار15دقیقه که وقتم گرفته نشه
5. فیلم Dreams رو دیدی؟ (ژاپنی هستا...!) اگه آره نظرت چیه؟ و از کدوم رویاش بیشتر خوشت اومده؟
نه متاسفانه
6. فیسبوک عضو هستی!؟
متاسفانه خیر
7. چرا وقتی یه سایتی تو ایران فیلتر میشه زود معروف میشه و مه بهش رو میارن؟
هرچی که انسان از اون منع بشه بیشتر رو میاره به شما بگن هندوانه نخور دوست هم نداشته باشی هوس میکنی
8. یانی یا کیتارو؟
خب از یانی دوستم چند تا آهنگ داده اما دومی خیر نمیدونم
7. شمشیر شرقی بهره (صاف و مستقیم) یا خاور میانه ایش (خمیده)؟
هرکدوم یه خاصیتی داشته و خب نشان دهنده ملیت اون قوم و کشور بوده، اما ثابت شده شمشیری که کمی انهنا داره بهتره
8. چرا نوع شمشیر ها تو مناطق مختلف باهم میفرقه؟
بیشتر به قوم و ملیت برمیگرده و نوع فلزهای اون مناطق و نحوه جنگیدن، اکثر شمشیرها خمیده بودند یا کمی انهنا داشتند
9. نظرت راجع به نیروی دریایی چیه؟
خوبه، اما در صورت شکست راه فرار و پنهان شدن نداری
10. بنظرت محبوبیت دلیل به برتریت هست؟
کی من؟؟![]()
خب از اینکه میبینم محبوب هستم خوشحالم،
![]()
برتری خیر
من کلی مطلب در این سایت از اشخاص یاد گرفتم که حتی از نظر سن از من کوچکتر بودن، خیلی ها هم ورزشکار هستند و ممکنه قوی تر از من، دکتر هم که داریم پس برتری ندارم
حقیقتش فکر نمیکردم کسی منو دوست داشته باشه،چون معمولا در بحث ها و موارد به غیر از کشاورزی شرکت نمیکنم، خیلی خوشحال شدم واقعا![]()
11. هدف وسیله رو توجیه میکنه؟
هر هدفی یه وسیله داره و هر وسیله ای برای یه هدف خوبه
12. از چه مرورگری استفاده میکنی؟
موزیلا
13. از اسمی که داری راضی هستی؟
بله مطمئنا
14. از چه اسم دیگه ای خوشت میاد؟
مادر مادربزرگم یه پسر داشته به نام ایرج که از نظر ظاهری شبیه به من بوده گویا و مادرجون ما منو به این اسم صدا میکرد،اولش ناراحت میشدم خب خودم اسم داشتم اما وقتی دیدم چقدر خوشحال میشه مقاومت نکردم، این بنده خدا درجوانی فوت کرده و مادربزرگم میگفت بسیار هم زیبا بوده(البته فکر نکنم این خصلتش به ما سرایت کرده باشه)
15. نظرت راجع به این چیه؟: خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو!
نه قبول ندارم، دریک جمع معتاد و خلافکار بریم و همرنگ بشیم؟؟ خب اصلا نمیریم![]()
16. بنظرت پاک کردن صورت مساله بهتره؟ یا حل کردن مساله؟ یا اصلا حل نکردنش؟(اگه نشه حل کرد).
حل نکردن یک مسئله و پاک کردنش نشان دهنده ضعفه پس بهتره حلش کنیم،هیچ مشکلی دردنیا وجود نداره که حل نشه ما راه حلشو بلد نیستیم
17. خدا نکند که گدا معتبر شود ور معتبر شود از خدا بی خبر شود. موافقی؟
بله موافقم، این افراد دیگه خدا رو هم بنده نیستند
18. چرا بعضی ها بخاطر موقعیت اجتماعی/شغلی/... مغرور میشن؟
چون ضعیف هستند یک جمله زیبا بگم بدون که اگه مقام ماندنی بود اکنون تو صاحب ان نبودی![]()
19. فردی مشکلی روحی داشت، نزد روانشناسی رفت، روانشناس پس از مدتی گفتگو گفت به فلان سیرک برو،دلقکی آنجاست که آنقدر تورا میخنداند که غمهایت را فراموش میکنی... مرد پریشان گفت: من همان دلقک هستم. نظرت؟
چارلی چاپلین: افسوس .... انقدر سعی کردم که مردم بفهمند اما خندیدند، آدمی که همیشه میخندونه و تبسم داره ممکنه خودش غم بزرگی در سینه داشته باشه، این افراد دارای ظرفیت بالایی هستند
20. بنظرت جالبترین راه خودکشی چیه؟
هارا گرای یا هارا گیری: شمشیر مستقیم جلوی شکم و با یک ضربه وارد شکم بشه و از سمت دیگه بیرون بیاد، البته من اگه زمانی در میدان جنگ باشم ترجیح میدم بمیرم تا تسلیم بشم![]()
21. ساده ترین چطور؟
سولفید هیدروژن بخوری
22.حاضری برای نجات خودت یه نفر دیگه رو بکشی/یا از نجاتش صرف نظر کنی؟
من همیشه به خدا توکل دارم،خودش محافظ من خواهد بود، نجات دادن یک انسان بالاترین ثواب پیش خدا رو داره
23. خدای تو کجاست؟
تو وجودم، پیش خودم،
24. سیاره مورد علاقت کدومه؟
زهل
25. خورشیو بیشتر دوس داری یا ماه؟ توضیح بده هرکدومشون چه حسی بهت دست میدن؟
خورشید گرما بخش هست،زندگی بخش،بخشنده، میبخشه بدون اینکه ببینه طرف کیه،حیات دهنده، یکی از مظاهر قدرت الهی
ماه، یه حس غریبی بهم دست میده،دلتنگ میشم، افراد خاصی هستند که در شب بیدارند
26. وقتی بالا دستی ها همرنگ جماعت میشن راه حل چیه؟
نه دیگه، راه حلی جز ویران کردن بنا نداری یا خودت باید بری
27. دوست داشتی گیاه باشی؟ اگه آره چی؟
دوست داشتم سرو باشم، بلند و بزرگ و همیشه سبز
28. دوست داشتی یه موجود دیگه ای غیر از انسان باشی؟ اگه آره، چی؟
خب از شیر خوشم میاد جیگر داره با این قد کوتاه حریف کرگدن هم میشه
29. از ماست که بر ماست؟
هرکاری که صورت گرفته یه فاعلی داشته، پس اگه کار خراب شده ما بد کار کردیم و خوب فکر نکردیم
30. به شانس و اقبال و ... اعتقاد داری؟
من به توانایی خودم ایمان دارم نه شانس
31. به جبر و حکمت اعتقاد داری؟
این دو مخلوطی هستند با هم و در کنار هم، البته من به حکمت اعتقاد دارم اما جبر زیاد نه ما مجبور به هر کاری نیستیم و ازادیم
32. نظرت راجع به شیطان پرستی؟
خب بیکارهستند دیگه، خواستن حتما تنوع بشه اما به نظر من خدا کافیه برای پرستش ، اما دوست من اگه همون شیطان پرست یک رنگ باشه بیشتر ارزش داره تا یک مسلمان خداپرست هفت رنگ(به نظر من)
33. نوشابه یا دوغ یا دلستر؟
آخ نگو دلستر خنک که داخل فریزر باشه بعد ورزش بخوری
34. ساکسیفون یا ترومپت؟
هیچکدوم، سنتور
35. ویولون یا ویولون سل؟
ویولون هم زیباست
36. گیتار بیس یا گیتار الکترو؟
گیتار دوست ندارم
37. تا الان برق گرفتگی بدجور تجربه کردی؟ یا اگه نه، از نزدیک دیدی کسیو برق بگیره؟
خودم خیر اما بله خونه مادربزرگ بودیم دیدم یه صدای بدی اومد انگار کسی محکم بخوره به زمین،رفتم بیرون دیدم همسایه داره جیغ و داد میزنه، فکر کنم پسرش چند تا شکستگی پیدا کرده بود، برق گرفتن کسی رو ندیدم اما فکر کنم جالب نباشه
38. شما که رشتت راجع به گیاهان هست، چقدر گیاه میخوری؟ گیاه بیشتر میخوری یا گوشت؟
هرکدومشون لازمه در جای خودش
39. گوشت سفید، قرمز یا ماهی؟
هرسه خوبه
40. کدوم ماهی ؟
ماهی سفید، شوریده
41. رنگ مورد علاقه؟
قرمز،بنفش،سورمه ای، سبز، آبی،مشکی![]()
![]()
42، دوس داشتی رنگین پوست میبودی؟ اگه آره کدوم؟
مهم این بود که مفید باشم فرقی نداره
43. کریس د برگ یا ایگلز؟
کریس د برگ جالب بود البته اگه یادتون باشه گفتم که مدتی تحت اموزش پدربزرگم بودم و ایشون از موسیقی دوست نداشتند
44، آهنگ فارسی یا شرقی یا اروپایی(باقی زبونهای اروپایی...)؟
هرکدوم زیبایی خاص خودشو داره
45. تا الان کسیو تهدید به عذاب کردی؟
عذاب که نه گاهی که عصبانی بشم و طرف هم از اون ... باشه میگم که مثل هویج نصفت میکنم ها
46. کسی تهدیدت کرده؟ چه عکس العملی داشتی؟
اره اما بیخیال بودم، البته من معمولا با دوستان خاصم بیرون میرم برای دیدن هم و گردش، پس شما مجبور هستی به مصاف 4 رونین بیای میل خودته![]()
![]()
47. وقتی حوصله کسیو نداری چطوری از سرت بازش میکنی؟
خب من ضمن عرض پوزش و عذر خواهی از طرفف میگم که الان زمان مناصبی نیست
48. برای رسیدن به هدفت حاضری چه چیزایی رو قربانی کنی؟
برای رسیدن به هدف حاضرم بسیار سعی و تلاش کنم، دوست ندارم چیزی رو قربانی کنم
49. نظرت راجع به اعدام و سنگسار ؟ (توضیح جداگانه!)
اعدام: اگه با تفنگ باشه خوبه، با طناب کمی دردناک ترهف گیوتین که نگو وای وای
سنگسار: نه اصلا موافق نیستم اگه میخوای کسی رو بکشی یکدفعه راحتش کن زجر موافق نیستم
50.زندگی یه موهبته یا ظلم ؟
زندگی سخت میشه اگه بیهوده باشی، اگه کاری کنی که باری از دوش کسی بر داری یا مفید باشی برای علم و دانش موهبته در غیر اینصورت میتونه ظلم باشه یا جهنم برای طرف
بازم معذرت سوالام یکمی بی سرو ته بودن و دیر کردم. منتظر آقا میثم هستیم...
اختیار دارید بسیار ممنون هستم و خوشحال شدم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 4873 بار
- سپاسهای دریافتی: 2877 بار
درود 
با سلام خدمت مهمان گرامی و همینطور مجریان محترم صندلی داغ...!
جناب رونین، با توجه به پیش زمینه ای که از شخصیت شما داشتم، خوشحال شدم که دیدم مهمان صندلی داغ هستید و دیگر اعضای سنترال هم میتونند با شما آشنا بشند. امیدوارم تجربه زیبایی باشه براتون، بسان پرواز بادبادک های رنگی در باد...
صندلی جذابی شده و سرعت پاسخ گویی شما برام جالبه، جالب تر از اون سرعت سوال پرسیدن جناب ASHKAN95 هست! ماشالا ایشون برعکس من استعداد زیادی در سوال پرسیدن دارند...
میشه چند خاطره دیگه از پسر عموتون بنویسید؟
من خیلی شیفته اش شدم، بنظرم پسر کوچولویی که تونسته شما رو اینطوری به سطوح بیاره باید خیلی با نمک باشه. چهره شما هم هنگامی که اونو تو فر میذاشتید یا با کت و شلوار تو قبرستان دنبالش میکردید باید خیلی دیدنی بوده باشه...! (امیدوارم در آینده سه تا پسر بچه شیطون داشته باشم...
).
نظرتون در مورد روانشناسی چیه؟ در این زمینه کدوم کتاب رو میپسندید؟
ممنون از وقتی که گذاشتید
موفق باشید

جناب رونین، با توجه به پیش زمینه ای که از شخصیت شما داشتم، خوشحال شدم که دیدم مهمان صندلی داغ هستید و دیگر اعضای سنترال هم میتونند با شما آشنا بشند. امیدوارم تجربه زیبایی باشه براتون، بسان پرواز بادبادک های رنگی در باد...

صندلی جذابی شده و سرعت پاسخ گویی شما برام جالبه، جالب تر از اون سرعت سوال پرسیدن جناب ASHKAN95 هست! ماشالا ایشون برعکس من استعداد زیادی در سوال پرسیدن دارند...
من خیلی شیفته اش شدم، بنظرم پسر کوچولویی که تونسته شما رو اینطوری به سطوح بیاره باید خیلی با نمک باشه. چهره شما هم هنگامی که اونو تو فر میذاشتید یا با کت و شلوار تو قبرستان دنبالش میکردید باید خیلی دیدنی بوده باشه...! (امیدوارم در آینده سه تا پسر بچه شیطون داشته باشم...
).نظرتون در مورد روانشناسی چیه؟ در این زمینه کدوم کتاب رو میپسندید؟
ممنون از وقتی که گذاشتید
موفق باشید

آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده

mahshid-banoo نوشته شده:درود
سلام خدمت شما دوست گرامی و ارجمند، از حضور شما بسیار خوشحالم
من خیلی شیفته اش شدم، بنظرم پسر کوچولویی که تونسته شما رو اینطوری به سطوح بیاره باید خیلی با نمک باشه. چهره شما هم هنگامی که اونو تو فر میذاشتید یا با کت و شلوار تو قبرستان دنبالش میکردید باید خیلی دیدنی بوده باشه...! (امیدوارم در آینده سه تا پسر بچه شیطون داشته باشم...).
خب وقتی داشته باشی بعد متوجه وخیم بودن اوضاع می شوید![]()
1- یه بار که مراسم داشتیم و ما کلی کار کرده بودیم و خسته شده بودیم، امدم یه کمی استراحت کنم ساعت تقریبی 3نصف شب بود که پسر عموم با( فکر کنم میگن ماهی تابه )خلاصه همچین چیزی زد توی سرم محکم وقتی بلند شدم بزنمش دیدم رنده اورده با پیاز میگه برای رنده کن،
2- یه بار بردمش گاوداری فرار کرد داخل گاوداری، و جایی که برای استراحت گاوهاست همه میدونن که اگه گاو عصبانی بشه چی میشه امدم بگیرمش که گاو ها رم کردند من هم افتادم داخل مدفوع گاوها که جمع کرده بودند برای کود،خب تجسم کنید تا خونه چطور اومدم
3- بدتر ازهمه وقتیکه فهمیدم عطر خوشبویی که به من هدیه داده شده بود رو خورده البته خودش حالش جا اومد،
4- یه بار از مهد زنگ زدن،رفتم دیدم خانم معلم داره گریه مینکه و موهای خودشو میکنه، گفتم چی شده مگه دیدم آقا رفته هرچی رنگ و جوهر و غیره بوده ریخته تو کیف معلم این بنده خدا هم مدارک و گویا مدرک تحصیلیش داخل کیفش بوده که رنگی شده، خیلی خراب شده بود این شد که عذر پسرعموی مارو خواستن چون معلمش با گریه میگفت این جانور رو ببرید دیگه تحمل دیدنشو ندارم، در راه که همش میخندید، وقتی اوردمش خونه انداختمش تو اتاقش بعد رفتم تنبیهش کنم ازجلوی دراتاق تا یه مصافتی پنس ریخته بود از کجا اورده بود خدا عالمه، فکر کنم یه هفته لنگ میزدم
5- چند تا ماهی داشتم که خیلی زیبا بودند، داخل آکواریوم وایتکس ریخته بود و معلومه که چی شده بود
هیچ کس جرات نداره با من شوخی کنه یا وقتی من هستم اذیت کنه این دیگه چطور اینجوری شده نمیدونم![]()
نظرتون در مورد روانشناسی چیه؟ در این زمینه کدوم کتاب رو میپسندید؟
خب جسارت منو میبخشد، چون علم شما در این زمینه بسیار از ما بالاتره![]()
![]()
من کتاب هایی که در مورد روح و جسم و راه کارهای مناسب برای بهتر بودن و بهتر زیستن رو داره بیشتر میپسندیم
اما میدونی به نظر من روان شناسی به عمق نگاه میکنه، به اعماق و مواردی که در بطن وجود داره، کف دریا بسیار زیباست اما هرکسی نمیتوته این قسمت رو ببینه
میدونی اگه بخوام روانشناسی رو به یکی از اعضای بدن ربط بدم میگم روانشناسی مثل روح انسان هاست، قابل دیدن نیست اما وجودش لازمه و حیاتی چون بدون روح زندگی نخواهد بود
من هم از لطف شما ممنون هستم،![]()
موفق باشید![]()
![]()
ممنون از وقتی که گذاشتید![]()
موفق باشید

- محل اقامت: IRAN
- سپاسهای ارسالی: 2144 بار
- سپاسهای دریافتی: 7633 بار
- تماس:
اسلام عليك يا دكتر
خدا قوت
انشالله كه حال داشته باشي سوالات مارو به پاسخي!
با اجازه رخصتينگ
1: دكتر بهترين زمان براي پيوند بيد مجنون به نرك چه زماني از سال است؟
2: بهترن چاي براي آرامش اعصاب از ديد حضرت عالي كدوم چاي ميباشد؟
3:چه عاملي سبب ميشه كه درخت زرد آلو ميوه درشت تر بده؟ (آيا كود شيميايي تجويز ميشه؟)
4: آيا اينكه ميگن فلان درخت گردو اسرائيلي واقعا درست يا فقط اسمش اسرائيلي در رفته؟
5:كلا درختان اسرئيلي ژنشون تغيير داده شدس؟
6: براي كاشت گردو در يك زمين بزرگ فاصله هر اصله بايد چقدر باشه؟
7:و باز در مورد گردو چرا برگ درختان گردو شبيه تاول باد ميكنه؟
8:بهترن زمان براي حرص درخت گلابي كي خوبه؟
9:درخت هلو چند ساله بار ميده؟
10 : اصولا و وصولا شما از چه نوع حكومتي دفاع ميكني؟( قبليه_الانيه_بعديه)
ودر اخر نظر مقام والا در مورد اين سورده كه خودم گفتم چيه؟:
الا یا ای یه ساقی ادر کعسن ونا ولها
که عشق آسان نمود اول ولی افتاده مشکل ها
و در اخر خدانگهدار تا ملاقات بعدي
خدا قوت
با اجازه رخصتينگ
3:چه عاملي سبب ميشه كه درخت زرد آلو ميوه درشت تر بده؟ (آيا كود شيميايي تجويز ميشه؟)
4: آيا اينكه ميگن فلان درخت گردو اسرائيلي واقعا درست يا فقط اسمش اسرائيلي در رفته؟
بزرگ ترين گناه ترس است .
امام علي (عليه السلام)

- سپاسهای ارسالی: 15611 بار
- سپاسهای دریافتی: 6443 بار
- تماس:
سلام خدمت همه ی دوستان.
از همگی عذر میخوام.شب نخوابیده بودم تا 1 هم بیرون بودم،دیگه خودتون میدونید.همین الانا از خواب برخیزیدم.
دوستان نسبت به بنده بسی لطف دارند.خب میثم جان مثل اینکه جدی جدی قراره مارو ...
اینجا یه نکته متذکر میشم:اول بزرگتر
یعنی اینکه میثم جان تا خودت نگیری،منم نمیگیرم.اصلا من شمارو الگو قرار دادم.هرکاری بکنی تصمیم گرفتم همونو انجام بدم.

من نبودم یه مدتی حالا مجبورم زیاد سوال کنم،میثم جان به بزرگی خودت ببخش
بریم سر سوالا،میثم جان چون زیاد پررو نیستم دیگه 10-20 صفحه ایش نمیکنم،به همین قانعیم دیگه...
1-میثم تا حالا چک برگشتی داشته؟
2-منظورم از عشق خیابانی این بود که جوونایی که الان تو خیابون با یک نگاه عاشق میشن(هفته ای 5-6 بار) و ... چجوری بررسی میکنی؟راه حل داره؟
3-میثم گفتش که مرد و غرورش،ولی یکی از قانون های عشق و ازدواج کنار گذاشتن غروره.یکمی سخت نشد؟
4-میثم چندبار در ماه میره شاه عبدالعظیم؟(منم عاشق شهرری هستم
)
5-من اگر بهم خیانت بشه بی رحم میشم،میثم هم میشه؟یعنی اگر تا دیروز عاشقش بودم،امروز مرگش جلوی چشمام هم مهم نیست!نظرت چیه؟
6-میثم گردنبد مخصوصی،مچ بندی یا ... داره که محصوص رونین ها باشه یا مثلا یه نشونی باشه؟
7-تا حالا مچ کسی رو هنگام وقوع جرم گرفتی؟تا حالا مچ خودتو هنگام وقوع جرم گرفتن؟اصلا نظرت راجع به مچ گیری چیه؟(اقا دست منو چرا گرفتی؟
)
8-میثم مثل اینکه رابطت با سلمونی محل شکرآبه ها.اگر وسط موهات تونل باز کنه چیکارش میکنی؟
9-گفتی الهه ی ناز استاد بنان رو دوست داری،منم خیلی دوسش دارم و زیاد گوش میدم.به نظرت راز جاودانگی این آهنگ چیه؟
10-دوست داری همیشه آخرین فناوری هارو داشته باشی؟یا معتقدی فعلا همین کارمو راه میندازه؟
11-"شتر در خواب بیند پنبه دانه،گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه"این رو به چه کسایی اختصاص میدی؟
12-دیدگاهت نسبت به دنیای مجازی چیه؟ایا برای جوونای ما مفید بوده؟یا باز هم قضیه ی استفاده ی نادرست و ...
13-به نظرت آدم پخته ای هستی یا هنوزم خامی؟
14-تا حالا شده از چیزی یا کسی خوشت بیاد،ولی حرفت فقط تو دلت بمونه و به دلایل مختلف نتونی بیانش کنی؟احساست چیه در این مواقع؟
15-تا حالا شده شبا بخاطر عذاب وجدان خوابت نبره؟
16-اقا میثم عکسی که وعده داده بودی فراموش نشه.من قول میدم که چشمت نزنه کسی.مسئولیتش هم با من
17-میثم تا حالا تصادف ناجور داشته؟اخرش چی شد؟
18-میثم جان شما و پسر عموت مثل اینکه باهم خیلی جالب میشید،از طرف من بهش سلام برسونید بگین ماموریت انجام شد.(منو مامور کرده اینجا شمارو ذله کنم
)
خب دیگه منتظرتیم.منو و همه ی اهالی سنترال.مطمئن باش پیش همه ی ما به خصوص خودم خیلی محبوبی.
فعلا تا بعد دوستان
از همگی عذر میخوام.شب نخوابیده بودم تا 1 هم بیرون بودم،دیگه خودتون میدونید.همین الانا از خواب برخیزیدم.

یعنی اینکه میثم جان تا خودت نگیری،منم نمیگیرم.اصلا من شمارو الگو قرار دادم.هرکاری بکنی تصمیم گرفتم همونو انجام بدم.

بریم سر سوالا،میثم جان چون زیاد پررو نیستم دیگه 10-20 صفحه ایش نمیکنم،به همین قانعیم دیگه...
2-منظورم از عشق خیابانی این بود که جوونایی که الان تو خیابون با یک نگاه عاشق میشن(هفته ای 5-6 بار) و ... چجوری بررسی میکنی؟راه حل داره؟
3-میثم گفتش که مرد و غرورش،ولی یکی از قانون های عشق و ازدواج کنار گذاشتن غروره.یکمی سخت نشد؟
4-میثم چندبار در ماه میره شاه عبدالعظیم؟(منم عاشق شهرری هستم
)5-من اگر بهم خیانت بشه بی رحم میشم،میثم هم میشه؟یعنی اگر تا دیروز عاشقش بودم،امروز مرگش جلوی چشمام هم مهم نیست!نظرت چیه؟
6-میثم گردنبد مخصوصی،مچ بندی یا ... داره که محصوص رونین ها باشه یا مثلا یه نشونی باشه؟
7-تا حالا مچ کسی رو هنگام وقوع جرم گرفتی؟تا حالا مچ خودتو هنگام وقوع جرم گرفتن؟اصلا نظرت راجع به مچ گیری چیه؟(اقا دست منو چرا گرفتی؟
)8-میثم مثل اینکه رابطت با سلمونی محل شکرآبه ها.اگر وسط موهات تونل باز کنه چیکارش میکنی؟

9-گفتی الهه ی ناز استاد بنان رو دوست داری،منم خیلی دوسش دارم و زیاد گوش میدم.به نظرت راز جاودانگی این آهنگ چیه؟
10-دوست داری همیشه آخرین فناوری هارو داشته باشی؟یا معتقدی فعلا همین کارمو راه میندازه؟
11-"شتر در خواب بیند پنبه دانه،گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه"این رو به چه کسایی اختصاص میدی؟
12-دیدگاهت نسبت به دنیای مجازی چیه؟ایا برای جوونای ما مفید بوده؟یا باز هم قضیه ی استفاده ی نادرست و ...
14-تا حالا شده از چیزی یا کسی خوشت بیاد،ولی حرفت فقط تو دلت بمونه و به دلایل مختلف نتونی بیانش کنی؟احساست چیه در این مواقع؟
16-اقا میثم عکسی که وعده داده بودی فراموش نشه.من قول میدم که چشمت نزنه کسی.مسئولیتش هم با من

18-میثم جان شما و پسر عموت مثل اینکه باهم خیلی جالب میشید،از طرف من بهش سلام برسونید بگین ماموریت انجام شد.(منو مامور کرده اینجا شمارو ذله کنم
)خب دیگه منتظرتیم.منو و همه ی اهالی سنترال.مطمئن باش پیش همه ی ما به خصوص خودم خیلی محبوبی.
فعلا تا بعد دوستان

- سپاسهای ارسالی: 15611 بار
- سپاسهای دریافتی: 6443 بار
- تماس:
1-میثم میتونی معلول هارو درک کنی؟اگر خودتو برای یک لحظه بذاری جای اونا و یا بهت بگن (خدایی نکرده) تا اهر عمر باید رو صندلی بشینی چه حسی بهت دست میده؟
2-به نظرت شیطان رو چه کسایی تسلط داره؟
3-میثم تهه دلش از خدا چی میخواد؟
4-لینک تحقیقت رو که اول شد چرا به ما نمیدی؟در حد ما نیست؟
5-به نظرت این اقا میلاد کجاست؟نگرانش شدم.قرار بود بیاد سوال بپرسه.
6-من یه سوال دیگه هم دارم.قول میدم از این به بعد کمتر سوال بپرسم.اصلا دیگه نمیپرسم ولی این یکی رو دیگه بپرسم.اخه ذهنمو مشغول کرده.
چجوری حلقه اردواج دکتر رو در آورد؟
2-به نظرت شیطان رو چه کسایی تسلط داره؟
3-میثم تهه دلش از خدا چی میخواد؟
4-لینک تحقیقت رو که اول شد چرا به ما نمیدی؟در حد ما نیست؟

5-به نظرت این اقا میلاد کجاست؟نگرانش شدم.قرار بود بیاد سوال بپرسه.
6-من یه سوال دیگه هم دارم.قول میدم از این به بعد کمتر سوال بپرسم.اصلا دیگه نمیپرسم ولی این یکی رو دیگه بپرسم.اخه ذهنمو مشغول کرده.
چجوری حلقه اردواج دکتر رو در آورد؟

HORLIKAN نوشته شده:اسلام عليك يا دكتر
خدا قوت
سلام خدمت شما دوست گرامی، درخدمتیم![]()
با اجازه رخصتينگ
خب زمان مناسب به طور کلی برای پیوند زدن در اوایل فصل بهار و در مواردی در اوایل پاییز است، البته بید مجنون دارای آفات بدی بوده و در صورت خرابی بهتره گیاه سوزانده شود
خب حقیقتش، نمیشه به طور کلی به این سوال یک جواب قطعی دارد اما از نظر خودم چای سبز اونهم به این علت که دارای آلکالوئید های بیشتر بوده و سریعتر در بدن جذب میشود، حتما میدانید که علت نامگذار ی هر چای مربوط به یک مرحله خاص از رشد گیاه بوده و به این علت از نظر ترکیبات و موثر بودن تفاوت دارند
این سوال شما هم کلی است، عوامل مختلفی دخیل هستند از عوامل محیطی تا عوامل داخلی
به جز اب و هوا، زمام و میزان ابیاری بسیار موثر است، مسئله کود دهی هم بسیار اهمیت دارد، نکته مهم اینکه بهتره در اوایل دوره رشد از فسفر و پتاس استفاده کنیم، متاسفانه کود فیفر زمان میبره تا خوب تجزیه بشه و وارد گیاه بشه، ازبین این همه کود فقط کوده فیفره که باعث افزایش باروری در گیاه میشه
درسته، دربعضی از کشورها به علت اصلاح گیاه های قویتر و بارورتر ایجاد میکنند،گردوی اسرائیلی کمی روشن تر نسبت به گردوی سنتی مابوده(پوست درخت) ضمن اینکه نسبت به افات مقاوم تره و باروری بیشتری دارد
بله، اصلاح شده بگیم بهتره، البته این اصلاح گاهی ممکنه 10یا 15 سال هم طول بکشه یا حتی بیشتر، ساده به دست نمیادف البته در مواردی تا 50سال هم داریم که طول کشیده که معمولا در این موارد یک تیم خاص فعالیت دارن
متاسفنه گردو جزء گیاهان دارای اللوپاتی شدید است یعنی از خود یه ماده ترشح میکنه در خاک که اطرافش هر گیاهی باشه رو ضعیف میکنه(اسم این ماده الان در ذهنم نیست) ما خودمون معتقد هستیم که فاصله 3تا 4 قدم کامل باشد یا 4تا 5متر در مواردی نزدیک هم قرار میدند، میدونی دوست من یک فیزیولوژیست به اینده نگاه میکنه نه الان، کشاورز دوست داره هر چه سرعتر نتیجه بگیره درصورتی که اگه رعایت کنه میتونه محصول خوبی در اینده برداشت کنه، مثلا من دریک تحقیق نشون دادم گیاهانی که در صبح اب میخورند(15 تا 20 درصد) به مراتب محصول بالاتر و سنگین تری نسبت به گیاهانی دارند که در ظهر آب میخورند، درصورتی که هردو محصول میدهند اما میبینی چقدر تفاوت دارند، گردو فاصله بیشتری داشته باشه بهتره چون هم شاخ و برگ زیادی داره و هم سایه افکن هست ضمن اینکه هرس درخت گردو کار اشتباهیست
گردو سیستم اوندی بسیار پیچیده ای داره، قطعا میدونی که بعضی از گیاهان دانه هم به وسیله برگ تغذیه میشه و هم ساقه، درگردو معمولا این وظیفه بیشتر برعهده برگ هست، البته این یه سیستم دفاعی هم هست چون نور کمتری رد میشه و بیشتر جذب شده ضمن اینکه اب کمتری از دست میده (اکثر کاکتوس ها گوشتی هستند)
هرس کلا به دونوع سبک و سنگین هست و در هر موردی بسیار دقت لازمه، معمولا درختان میوه وقتی جوان هستند هرس مناسب نیست چون دراوایل جوانی امکان بروز افات و بیماری ها بسیاره، بهتری هرس در فصل پاییزه(سنگین) اما در بهار هم میتونی فقط شاخه های خشک و نیم شکسته رو هرس کنی، من به شخصه با هرس سنگین در گیاهان میوه موافق نیستم چون به مرور زمام گیاه ضعیف میشه البته هنوز برای این ادعای خودم نتونستم دلیل موجه بیارم اما مطمئن هستم، میدونی که گیاهان میوه برگهاشون به درد کود نمیخوره چون سولفید هیدروزن داره، وقتی هرس سنگین میکنی این ماده به ناچار وارد سیستم اوندی شده و به مرور زمام گیاه رو بیمار میکنه
ما معمولا بازدهی یک گیاه رو از 5 سال به بعد در نظر میگیریم
خب دوست من این موضوع کمی احتیاج به بحث و گفتگوهای طولانی داره، من قبول دارم که ممکنه وضعیت راه ها و جاده ها از قبل بهتر بوده باشه خیلی از موارد اما درکل ما چی بدست اوردیم؟؟ اما بیا درنظر بگیریم وضعیت اقتصادی رو حتما میدونی که ما پول 10000 هزار تومانی داریم خوب این به نظرت نشون دهنده اقتصاد خوبه؟ یا در مورد کشاورزی، متاسفانه کشاورزی ما در حال نابودیست و این موضوع غیر قابل انکاره، سطح زیر کشت گندم در کشور ما در پایین ترین حد ممکنه، وضعیت چغندر به صفر رسیده، نیشکر کاشت نمیشه، یونجه داره نابود میشه و الی تا اخر، وضعیت موارد مربوط به خانواده ها و پرونده های دادگاهی و غیره، یه امار از خود کشور بگمیه بار اخبار گفت ما 68 درصد الکلی داریم بعد امار امریکا رو گفت 12 درصد، خب چه نتیجه ای میگیری؟؟ یه بار گفت پرونده های قضایی ما 2برابر هندوستانه، خب جمعیت ما کجا و هندوستان کجا؟؟ من ازحکومت قبلی دفاع میکنم و کاری هم به سیاست امروز ندارم اما واقعا وضعیت کشور ما بد شده آمار بیکاری، طلاق، بالارفتن قیمت ها حتی در عرض یک هفته به هفته نه سال به سال، از بین رفتن اعتقاد ها و..... میدونی ما درحدود 256هزار نفر به امار خود کشور فقط در کشاورزی بیکار داریم، وقتی یکه کشور موفق هست که حداقل بتونه کمترین موارد رفاهی رو تحقق ببخشه، میدونی ما چقدر گرسنه داریم، مگه ما چی میخوام؟؟؟ به غیر از یه کار و تشکیل خانواده ؟؟ امار ازدواج و طلاق رو نگاه کن؟؟!! ما هنوز اشخاصی داریم که ماهیانه 300 هزار تومان حقوق دارند نمونه همین اشخاصی که در شهر داری مشغول جمع اوری زباله هستند یا خدمات بیمارستانها، اشکال اینجاست که وقتی کسی حرف میزنه سریع میگن طرف محارب فی الارض هست، من دلم برای وطنم میسوزه شما هم میسوزه شما دوست داری اباد بشه منم همینطور اما ..... اما دارد!!1
خب وقتی به پایین یه کوه میرسی یا از دور میبینی میگی چیزی نیست اما وقتی میرسی پای کوه و کمی ازش بالا میری بعد سختی اونو متوجه میشی، رسیدن به هر هدفی ساده و اسان نخواهد بود
حق نگهدار شما
آخرین ويرايش توسط 2 on رونین, ويرايش شده در 0.

ASHKAN95 نوشته شده:سلام خدمت همه ی دوستان.
یعنی اینکه میثم جان تا خودت نگیری،منم نمیگیرم.اصلا من شمارو الگو قرار دادم.هرکاری بکنی تصمیم گرفتم همونو انجام بدم.![]()
سلام خدمت شما دوست گرامی و ارجمند![]()
هرچقدر دوست داشتی سوال کن ما هم جواب میدیم،![]()
![]()
نه من اصلا از چک استفاده نمیکنم،
میدونی به نظر من این کار برای اونها یه جور تفریحه یه چند وقت با یکی هستند بعد میرن سراغ یکی دیگه، از یه بایت حق دارند و از یک طرف خیر
فکر نکنم با این شرایط سخت زندگی و غیره بشه راه حل خوبی ارائه داد،![]()
نه اشتباه نکن، مغرور باش اما نباش اینها با هم فرق
4-میثم چندبار در ماه میره شاه عبدالعظیم؟(منم عاشق شهرری هستم)
معمولا که شب های جمعه میرم زیارت اما اگه نشد در اولین فرصت، حتما میدونید که اوایل شب ها حرم باز بود و امکان زیارت در نیمه شب هم ممکن اما الا 12 شب در روز عادی و 1 در جمعه ها بسته میشه، خب باعث افتخار ماست که عاشق این شهر تاریخی هستی
5-من اگر بهم خیانت بشه بی رحم میشم،میثم هم میشه؟یعنی اگر تا دیروز عاشقش بودم،امروز مرگش جلوی چشمام هم مهم نیست!نظرت چیه؟
خیانت غیر قابل بخششه، کسی که ازاعتماد ادم سوء استفاده کنهف نامش انسان نیست، کنترل خشم در این موارد سخته، من معمولا با هرکسی همسفره نمیشم یا از غذای کسی نمیخورم چون حفظ حرمت نمک بسیار سخته، اگه نمک میخوری پس حفظش هم باید بکنی![]()
من دعای نادعلی دارم که استفاده میکنم و همراه منه،
7-تا حالا مچ کسی رو هنگام وقوع جرم گرفتی؟تا حالا مچ خودتو هنگام وقوع جرم گرفتن؟اصلا نظرت راجع به مچ گیری چیه؟(اقا دست منو چرا گرفتی؟)
خب یه بار رفتیم (باغ خودمون تازه) انار بخوریم کل روستا فهمیدن، البته ما چون اون موقع دارو میخوردیم روزه نبودیم اما بقیه بودن و این مورد رو بد میدونستند
یه بار هم توخیابون ساعت 2شب بود که دیدم دارن صندوق صدقه رو میبردند![]()
8-میثم مثل اینکه رابطت با سلمونی محل شکرآبه ها.اگر وسط موهات تونل باز کنه چیکارش میکنی؟
خب من مدل موهام کاملا ساده هست، اما دوست ندارم خراب زده بشه، ضمن اینکه در موقع تیغ زدن صورت اصلا حواسش نیست، کاری نمیکنم فقط یه بار دستشو فشار دادم، دیگه خودش حساب کار اومد دستش و راستی یه بار هم هندوانه داشت با شمشیر سریع... اره دیگه گفتم حواست باشه که مثل هندونه ...![]()
من یه بار از یک زندان بان شنیدم که اونم از یک زندان بان دیگه تعریف میکرد: گفت این شعر برای یک اعدامی در زمان قدیمه که بر روی دیوار نوشته بوده دست به دست گشته و الان به این صورت در اومده چقدر واقعی هست نمیدونم![]()
اما میشه حس دوست داشتن و عشق بی نهایت رو در این اهنگ احساس کرد، حس سادگی و گذشت
برای پیشرفت همیشه نیاز به پیشرفته ترین فناوری نیست، ما تحقیقات ساده و بسیار خوبی هم داریم که با کمترین امکانات بودند، مهم پشتکار و برنامه ریزی مناسب است
خابالوها![]()
خب ما معمولا زیاد با نحوه استفاده صحیح و درست اشنا نیستیم، ما همه ماشین داریم اما ببین چطور استفاده میکنیم؟؟ از دنیای مجازی هم همینطور
بسیار سفرباید تا پخته شود خامی![]()
بله، خیلی ناراحت و غمگین میشم اما به خودم میگیم شاید حکمتی داشته
خب همه ما ممکنه اشتباهاتی داشته باشیم اما فکر نکنم برای من طوری باشه که خوابم نبره
مسئله چشم زدن و این حرف ها نیست، خیلی از این موارد که گفتم به دوستان نزدیک خودم هم نگفتم، بهتره اخرین پوشش و حجاب بین خودمو و دنیای مجازی رو حفظ کنم، مهم نیست باور من یا هر چیزه دیگه اما دوست خوبم به شما و تمامی دوستان بزرگوار خودم میگم که
نیکو زندگی کنید، راست بگید هرچند به ضرر شما باشد، احترام پدر و مادر رو در هر شرایطی حفظ کنید، به هر انسانی هم نیکی کنید بدون توقع، یکی از علل موفقت من دعاهای مادرم هست
خب بزار یه خاطره بگم: یه بار همسایه دایی ما که پاش شکسته بود و تو گچ، برای باز کردن گچ باید میرفت درمانگاه، دایی به من گفت توهم بیا گفتم باشه، سرپیچ تو میدان ماشین چپ کرد و جالبه بدونید که این بنده خدا اون یکی پاش شکست و شروع کرد به داد و فریاد، ما طوری نشدیم و از ماشین اومدیم بیرون نمیدونستیم به این بنده خدا بخندیم یا...
یه بار هم خودم با موتور خوردم به درخت که دیگه هم سوار نشدم این بار هم خدا لطف داشت و ما صدمه ندیدیم
18-میثم جان شما و پسر عموت مثل اینکه باهم خیلی جالب میشید،از طرف من بهش سلام برسونید بگین ماموریت انجام شد.(منو مامور کرده اینجا شمارو ذله کنم)
خواهش میکنم، اختیار دارید، جای خوشحالی برای ما، فکر نمیکردم که میزان صفحات به 2 هم برسه، از شما بسیار ممنون هستم![]()
![]()
![]()
خب دیگه منتظرتیم.منو و همه ی اهالی سنترال.مطمئن باش پیش همه ی ما به خصوص خودم خیلی محبوبی.
در پناه خدا، باز هم درخدمتیم
فعلا تا بعد دوستان
من کلی مطلب در این سایت از اشخاص یاد گرفتم که حتی از نظر سن از من کوچکتر بودن، خیلی ها هم ورزشکار هستند و ممکنه قوی تر از من، دکتر هم که داریم پس برتری ندارم