صندلی داغ با حضور "رونین"...!
مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
Re: صندلی داغ با حضور "رونین"...!
تازه اینها حملات ابتدایی هست نیروهای اصلی در منطقه مستقر هستن و آماده دریافت فرمان حمله !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

- سپاسهای ارسالی: 6415 بار
- سپاسهای دریافتی: 11867 بار
masieh نوشته شده:سلام سید جان خوبی که ؟
سلام و درود بر شما، ممنون به خوبیه شما، شما خوبی؟
1: تا حالا شده به مدت طولانی با کسی حرف نزنی؟
راستش بله شده، ما در زمان فوق لیسانس با چند تا از بچه ها یک مرکز خدمات کشاورزی ایجاد کردیم، اما متاسفانه بعد فهمیدیم که یکی از بچه ها از اعتماد بقیه سوءاستفاده کرده برای سود بیشتر و کم فروشی میکرد یا مثلا بذر 5000 تومانی را به جای 10000 تومانی میفروخت، من معمولا از این موارد بیزارم، چند مورد دیگه هم بوده در محل زندگی خودمان که، متاسفانه این موارد برای من قابل بخشش نیست
2: غذای سلف دانشگاه بهتره یا سربازخونه؟
خب راستش هردو کیفیت کمی دارند، دوران سربازی که دیگه نگو، اما کاریش نمیشه کرد باید زنده موند![]()
3: ای شعر از کیست
خلقت من از ازل یک وصله ناجور بود . . . من که خود راضی به این خلقت نبودم زور بود
خب راستش نمیدونمالبته شنیدم ولی
![]()
![]()
4: کدامیکی از روزنامه های کشور را مطالعه میکنی؟
من معمولا مجلات علمی کشاورزی خودمون رو مطالعه میکنم و اگه وقت کنم مجله دانشمند، در روزنامه ها معمولا مطالب مفیدی نیست
5: چرا نشریات تخصصی درباره منابع طبیعی و کشاورزی کم هستند؟
خب عوامل زیادی داره، متخصص کمی داره، تحقیقات کمی هم میشه و اگه شده یک ساله و نهایت 3ساله هستند، یه بار در یک کنگره بودم و یه آقایی در مورد یک طرح خاک شناسی صحبت میکرد از کانادا که قدمت 83 ساله داشت، به هرجهت کشاورزی ما دیگه داره نابود هم میشه، چون زمین ها فروش میره و خونه سازی میشه مثل مهر شهر کرج
6: نظرت را درباره شخصیت های زیر بگو :
دکتر شریعتی
میدونی به نظر من ایشون انسانی هستند که همیشه فراتر از دید دیگران نگاه میکنند
دکترمصدق
اسطوره میهن پرستی
مارتین اسکورسیزی
خب تلاش خودشو بیشتر کنه حتما موفق تر عمل میکنه
فرانسیس فورد کاپولا
بسیار خلاق و دقیق
رابرت دنیرو
اسطوره بازیگری، واقعا فیلم های زیبایی بازی میکنه
ال پاچینو
ایشون هم اسطوره هست اما به پای دنیرو نمیرسه
مارلون براندو
سلطان همیشه ماندگار بازیگری
حسین پناهی
بازیگر تنهای ایران، که در تنهایی هم از دنیا رفت، البته ایشون در تئاتر بسیار موفق بودند، خدا رحمتش کنه
خسرو شکیبایی
خب بازیگر خوبی بود، خدا رحمتش کنه
تشکر از شما و موفق باشید![]()
. . .
مائیم که از پادشهان باج گرفتیم
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم
شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار
زیبنده یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید.
زیبنده یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید.

m-249 نوشته شده:سلام
مخصوصا به میثم خان که فکر کنم اینقدر تایپ کردن انگشت هاشون کبود شده
من هم به دستور برادر ASHKAN95 چند سوال مطرح می کنم که صفحه ی پنجم هم پر شه !
سلام و تشکر![]()
1_از دوران بچگی بگو ؟
خب من در دوران کودیکی در شهرری بودم یه چند سال بعد رفتیم چابهار و بعد دوباره آمیدم شهرری، چهارم و پنجم در شهرری بعد رفتیم یکی دیگه از مناطق تهران، اما محل تولد خودمو هیچ وقت فراموش نمیکردم
2_دبستان چطور بود ؟
عالی گذشت، دوستان خوبی بدست اوردم و مطالب خوبی هم یاد گرفتماما کمی از خبر مرگ بروسلی ناراحت شدم
3_راهنمایی ؟
راهنمایی هم خوب بود البته با چند تا بزرگتر از خودم دوست بودم و بقه ازمن حساب میبردن، یکی از این افراد در قصابی یکی از دایی هام کار میکرد و هوای منو خوب داشت، البته در این دوران من عینک میزدم و کل پرسنل مدرسه دنبال من بودن میدونی که قبلا بیشتر به دانش اموزان اهمیت میدادن، من علاقه ای خاص به دویدن داشتم و کل حیاط رو میدویدم و مسئولین مدرسه میترسیدند که زمین بخورم و عینکم بشکنه و حادثه بدی اتفاق بیوفته
4_میثم و دبیرستان ؟
دبیرستان هم خوب بود، البته یه کم جوانی میکردیم دیگه، ورزش هم میکردم و کمی با بچه ها زور آزمایی میکردیم، کلی از ما حساب میبردن اما بعد فهمیدم که ترس دیگران از من نشان دهنده بزرگی من نبود، در این دوران شطرنج هم بازی میکردم و چند عنوان هم بدست اوردم، دوستان خوبی بدست آوردم اما متاسفانه چند تاشون در قید حیات نیستند
5-اینقدر به پسر عمئت گیر میدی خودت شیطون بودی یا نه ؟
همه ما شیطون بودیم اما در حد معقول، میدونی که گفتم که یه بار وایتکس خورده بود کلی افراد رو معطل خودش کرد، کارای خطرناک میکنه وگرنه که شیطنت برای بچه هاست دیگه
6_بهترین لحظه ی زندگی ؟ بدترینش چی ؟
خب بدترینش از دست دادن پدربزرگم بود که خیلی برام عزیز بود،
بهترینش به ثمر نشتن زحمت هام در تحقیقاتم، خیلی زحمت کشیدم
7_زیبا ترین منظره ای که تاحالا دیدی ؟
خب یه بار با شونوک پرواز کردم و تهران رو از بالا دیدم، خدا قسمت شماهم بکنه
8_چقدر اهل سفری ؟
اهل سفر برای تحقیق خیلی اما برای گردش نه زیاد،
9_اهل بگو بخندی یا جدی ؟
هر موردی یه جای خاصی داره، اما در کل چهره جدی دارم
10_چند تا دوست داری ؟
دوستان دانشگاهی جند نفری هستند، دوستان ورزشی هم همینطور در کل تعداد کمی هستند اما واقعا دوست و رفیق هستند
11- تا حالا چند بار کتک خوردی ؟چند بار زدی ؟
دوران دبیرستان میخوردیم و میزدیم، بعد مدرسه قرار هم میذاشتیم تو میدان چمن و بله دیگه... در ورزش هم اگه ببینم طرف ضعیفه زود مسابقه خودمو تموم نمیکنم برای من وقت اینجا مهم نیست مهم اینکه طرف من احساس بدی بهش دست نداه، دوست ندارم کسی از من دلگیر بشه، برد با هرقیمت ارزشمند نیست
12-بهترین دفع حمله اس ؟
خب اگه کتاب هنر جنگ سان ت زو رو بخونید گفته بله در مواردی بهترین دفاع حمله است، چون اصولا فرد دفاع کننده انرزی کمتری از دست میده و کمتر خسته میشه، اما همیشه هم مناسب نیست، بهتره بر حسب شرایط تصمیم بگیری
13_بین کوه دریا دشت و جنگل کدوم رو انتخاب می کنی ؟
به هر سه علاقه مند هستم،اما جنگل رو بیشتر دوست دارم
14-اولین راه برای ساکت کردن پسر عمو ؟
خب عموی من گره زدن خوب بلده گاهی وقتی مادرش نیست دست و پای اونو با پارچه روغنی میبنده طوری که اصلا نمیتونه تکون بخوره گاهی هم که جیغ میزنه یه دستمال میذاره تو دهنش![]()
گاهی هم با دستبند میبندیمش به تخت
باور کنید برای خودش خوبه ما جلاد نیستیم
15_چرا گیاه شناسی ؟
گیاهان مظهر قدرت و حکمت الهی هستند، با مطالعه گیاهان میتونی خدا رو بهتر هم حس کنی، ضمن اینکه بسیار جالب و متنوع هستند، مثلا میدونی برای افتادن برگی از درخت چند تا هورمون و انزیم دخیل هستند و چه زیبا گیاه روز و شب رو تشخیص میده و چه زمان میفهمه گل دهی انجام بده یا نه،
16_تا حالا به کسی رشوه دادی ؟
رشوه دهنده و گیرنده ان اهل جهنم هستند
17_ نظرت درمورد امضا ی من چیه ؟
خب من از شعر شما خیلی خوشم امده بود و قبلا اونو کپی کردم با اجازه
در مورد سخن دوم هم نکته حکمت اموزی داره و زیباست
20 _ خسته شدی ؟تمامش کنم ؟
خسته نمیشم به سادگی، فقط نامهربانی منو خسته میکنه، راهت باش
21_اگه پول نداشته باشی حاضری کارگری کنی ؟
خب من کار کردن رو دوست دارم، کار دیگه دزدی که نمیکنیم دور از جون، یه بار رفتم محل خومون دیدم یکی از دوستام ناراحته گفتم چی شده گفت میخوام برم گل بفروشم اما تنها هستم گفتم من کمکت میکنم رفتیم بهشت زهرا کلی گل فروختیم و سود هم کردیم یک شبه، من کار کردن رو عار و ننگ نمیدنم هرچی باشه
22-کدوم شاعر رو از همه بیشتر دوست داری ؟
بابا طاهر و خیام
23_شعر نو یا سنتی ؟
هردو در جای خود زیبا هستند
24_اهل مطالعه ی داستان و رومان هستی؟
داستان و رومان نه زیاد، اما اگه کسی کتابی رو پیشنهاد کنه میخونم
25_بستنی چه طعمی؟
بستنی سنتی، بستنی با طمع تمشک، بستی شاه توت، بستنی شکلاتی و زعفرانی
تصویر زیبا و قشنگیست
ببخشید که زیاد شد . امیدوارم خسته نشده باشید . خیلی تاپیک جالبی شده .منم مقداری از سوال ها رو که الان به ذهنم رسید نوشتم
از لطف و بزرگواری شما دوست گرامی ممنون و سپاسگذار هستم، امیدوارم در زیر سایه الطاف الهی و پدر و مادر گرامی روزگار خوش همراه با موفقیت داشته باشید
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
براتون ارزوی موفقیت و سربلندی دارم .

shapooor نوشته شده:سلام دوست من
درود برشما دوست گرامی![]()
این چه گیاهی هست؟
[External Link Removed for Guests]
مورد نظر شما خار شکر یا قندرونک( ش با کسره، ک با فتحه، ق و ن با فتحه) نام علمی .Echinops spp
گیاهانی چند ساله، از تیره مینا،تکثیر با بذر، در زمین های بایر، باغ، مناطق خشک و نیمه خشک یافت می شود و ارتفاعات، ساقه چوبی، خاردار، خوابیه گاهی و اغلب قائم خاردار است، برگ کشیده، حاشیه دندانه دار و خاردار، خارهای بزرگ و تیز با رنگ سبز یا کبود یا نقره ای و پشت ان گاهی نقرهای رنگ، انچه که در دست شماست گل آذین ای گیاه بوده که معمولا کروی بوده و از گلچه های لوله ای فراوانی تشکیل شده و خارهای شعاعی تیزی دارد، رنگ گل سفید کمی نقره ای برخی نیلی یا ابی، در کشور ما بیش از 40 گونه خارشکر وجود دارد
در مورد قاصدک هم توضیح بدید![]()
[External Link Removed for Guests]
گل قاصد( نامهای مختلف: قاصدک، علف قاصد، چاچ خر، کاسنی زرد، کره گوش، گرزمال)
نام علمی:Taraxacum officinale Weber
گاهی چند ساله از تیره مینا ، تکثیر با بذر، ریشه عمیق و منشعب با ریشه های فرعی زیاد، برگ ها از محل طوقه گیاه به صورت منشعب روییده و در سطح خاک قرار گرفته و کشیده میشود ضمنا دارای فرورفتگی زیادیست، از تمام اندامها در هنگام قطع شدن شیرابه ای ترشح میشود، گل آذین گیاه بزرگ، دارای دمگل بلندیست، این دمگل توخالی بوده و بدون برگ است، میوه منقار بلندی با کرک تاج مانند سفید رنگ بوده و دانه به کاکل پایک دار درشتی مجهز بوده و به وسیله باد پراکنده می شود، گل این گیاه زرد و زیبا بوده و جلب کننده زنبور عسل است، این گیاه خاک آهک دار را دوست دارد و در نقاط چمنزار، چمن کاری ها، مراتع و علف زار ها رشد میکند
انگشتر زیبایی دارید![]()
نظرتون در مورد شعر های مولا نا چیه بهترین شعری که از مولانا خوندید چی بوده
اشعار زیبا و حکمت آموزی داره![]()
ای با من و پنهان چو دل از دل سلامت می کنم
تو کعبهای هر جا روم قصد مقامت می کنم
هر جا که هستی حاضری از دور در ما ناظری
شب خانه روشن می شود چون یاد نامت می کنم
گه همچو باز آشنا بر دست تو پر می زنم
گه چون کبوتر پرزنان آهنگ بامت می کنم ...........
ضمن تشکر از شما دوست گرامی و ارجمند
موفق باشید![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

HORLIKAN نوشته شده:باز سلام باز عرض ادب
خدا قوتي به دكتر عرض مينماييم ميريم برا رفتن رو رينگ
سلام و درود بر شما دوست قدیمی و عزیز![]()
1: اقا ميثم تا به ح ا ل شده سره خيابونتون واسي؟
دوران جوانی شاید،
2: وقتي وايمسي بيشتر در حال چه كاري هستي ؟
بیشتر وقتی دوست قدیمی میبینم الان هم وقتی میرم شهرری دوستان قدیمی که مینینم باهاشون صحبت میکنم داخل کوچه یا سر کوچه یا ته کوچه یا وسط کوچه، ما زمان کودکی بعد از اتمام درسهامون شب میرفتیم توکوچه قلعه بازی میکردیم یادش بخیر
3:وقتي شمشيرتون رو تميز ميكنيد ياد گردن ما نيز ميفتيد؟
یاد کسی نمی افتم جان شما، دنیا ارزش این حرف ها رو نداره
4:كلا اگر خواستيد ادم بكشيد اول از كدوم ناحيه نسخ طرف رو ميكشيد؟
خب معمولا اگه حریف مثل خودم باشه سعی میکنم خسته کنم طرف رو چون خودم طاقت بالایی دارم، اگه شمشیر نباشه معمولا از سمت چپ و راست به دنده ها ضربه وارد میکنم، اگه بدنی قدرتمند داشته باشه به پاهاش ضربه میزنم ساق پای خودم خیلی خوبه معمولا بعد 2 یا 3 ضربه کار تمومه، اگه بیرون باشه و برای دفاع سریع به سمت دست میرم و طرف رو با فنون به سمت پایین سوق میدم ضمن اینکه فشار زیادی به دست و کتف و به خصوص گردن وارد میکنم، من در زمان مبارزه به صورت کسی ضربه نمیزنم البته مجازه اما من این کار رو نمیکنم چون نوعی بی احترامی میدونم![]()
5:اگر يه روز بفهميد شمشيرتون رو يكي از اشنايان به سرقت برده باهاش چيكار ميكنيد؟
خب معمولا داخل یه محفظه شیشه ای هستند، ضمن اینکه اتاق من به راحتی باز نمیشه اما اگه کسی اینکار روبکنه در زمان غیبت من، باید پای لرزش هم بشینه، من برای شمشیرهام ارزش زیادی قائل هستم حتی بدون وضو دست به اونها نمیزنم، اگه کسی همچین شوخی بکنه عواقبش بسیار بد خواهد بود،البته من دوست دارم یکی از شمشیرهام با من دفن بشه این شمشیر روی غلافش نام مقدس امیرالموئمنین علی (ع) حک شده و بر روی قبضه نوار سبز رنگی هست که تبرک شده به ضریح مقدس مولا امام رضا (ع)
6:اگر 118 اشغال باشه چيكار ميكنيد؟
الان که دیگه فکر نکنم اشغال بشه خیلی اما یادمه یه بار یه شماره میخواستیم که نمی گرفت کلی حرص خوردیم یادمه تو دستم یه رانی پرتغال بود دیدم قوطی رو مچاله کردم از حرص، البته باور کنید کار ضروری بود که حرص میخوردم
7: تا به حال شده يكي رو سر كار بزاريد؟
نه، این کار رو دوست ندارم، بی احترامیه
8: وقتي گذاشتيد كي برداشتيد؟
خب جواب منفیه
9:وقتي بداشتيد كجا كذاشتيدش؟
جواب منفی
10:اگر يه زماني بفهميد انگولا به امريكا حمله كرده چيكار ميكنيد؟
خب میفهمم که همه در حال پیشرفت بودند ولی ما هنوز خوابیم
11: و در اخر:
اصولا و وصولا شما دوست داريد با چه شركت هواپيمايي سقوط كنيد (زبونش لال)
سلامت باشید، خب راستش از بار اخر که هواپیما خراب شده بود دیگه سوار هواپیما نشدم
ازلطف و محبت شما سپاسگذار هستم![]()

SAMAN نوشته شده:دوستان دیگه سوالی ندارند؟اقا رامین فقط 5 تا؟اقا سامان کم لطفی کردیا.
بابا اشکان جان این مهمون ما بنده خدا داره با شمشیرش دارت های سوالات رو میزنه رد میکنه! بزار ببینم چی میشهسوالات الا ماشالله فراوون
![]()
اما چشم حالا باشه بعد
درخدمت هستیم دوست گرامی![]()

Mohammad 1985 نوشته شده:تازه اینها حملات ابتدایی هست نیروهای اصلی در منطقه مستقر هستن و آماده دریافت فرمان حمله !
به به دوست گرامی، بنده نوازی کردیدمنتظر شما هم بودم، درخدمتیم
![]()
خیلی مشتاق هستم ببینم سوالات شما به چه صورتی هست
موفق باشید![]()
![]()

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 15611 بار
- سپاسهای دریافتی: 6443 بار
- تماس:
باز هم سلام خدمت دوستان عزیزم
کاربران گرامی سنترال دیگه از جناب میثم گل سوالی ندارند؟
از ایشون واقعا سپاس گذارم بخاطر تمام لطفی که نسبت به بنده داشتند و از اینکه خیلی خیلی عالی به سوال ها پاسخ دادند.
ضمنا دوستان با اقا میلاد صحبتی کنید اگر این صندلی داغ تموم شد،بریم سر بعدی.
موفق و پیروز باشید.
کاربران گرامی سنترال دیگه از جناب میثم گل سوالی ندارند؟
از ایشون واقعا سپاس گذارم بخاطر تمام لطفی که نسبت به بنده داشتند و از اینکه خیلی خیلی عالی به سوال ها پاسخ دادند.
ضمنا دوستان با اقا میلاد صحبتی کنید اگر این صندلی داغ تموم شد،بریم سر بعدی.
موفق و پیروز باشید.

سلام خدمت تمامی دوستان گرامی

خب مثل اینکه کسی سوال نداره
تشکر میکنم از تمامی دوستان گرامی که در این صندلی داغ شرکت کردند، سوال پرسیدند(دیگه با اجازه اسم نمی برم) یا فقط مشاهده کردند، امیدوارم در زیر سایه لطف الهی و پدر و مادر گرامی روزگار خوش همراه با موفقیت داشته باشید و در پایان سخن خود را با دو جمله از کوروش بزرگ شاهنشاه بزرگ ایران به پایان میبرم

بیادتان می اورم تا بدانید زیباترین منش آدمی محبت اوست، پس محبت کنید چه به دوست و چه به دشمن، که دوست را بزرگ کند و دشمن را دوست...

خدایا، انگونه زنده ام بدار که نشکند دلی از زنده بودنم و انگونه بمیرانم که به وجد نیاید کسی از نبودنم...

در پناه خدا موفق باشید

سید میثم ک .
دانشجوی دکترای تخصصی فیزیولوژی گیاهان زراعی
1390/5/31

خب مثل اینکه کسی سوال نداره

تشکر میکنم از تمامی دوستان گرامی که در این صندلی داغ شرکت کردند، سوال پرسیدند(دیگه با اجازه اسم نمی برم) یا فقط مشاهده کردند، امیدوارم در زیر سایه لطف الهی و پدر و مادر گرامی روزگار خوش همراه با موفقیت داشته باشید و در پایان سخن خود را با دو جمله از کوروش بزرگ شاهنشاه بزرگ ایران به پایان میبرم

بیادتان می اورم تا بدانید زیباترین منش آدمی محبت اوست، پس محبت کنید چه به دوست و چه به دشمن، که دوست را بزرگ کند و دشمن را دوست...

خدایا، انگونه زنده ام بدار که نشکند دلی از زنده بودنم و انگونه بمیرانم که به وجد نیاید کسی از نبودنم...

در پناه خدا موفق باشید

سید میثم ک .
دانشجوی دکترای تخصصی فیزیولوژی گیاهان زراعی
1390/5/31

سوالات الا ماشالله فراوون