زندگينامه و بيوگرافي نادر شاه افشار

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث مرتبط با تاريخ ايران به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 798 بار
سپاس‌های دریافتی: 136 بار

Re: زندگينامه و بيوگرافي نادر شاه افشار

پست توسط Peyman-Phantom-1351 »

در اینکه نادر یک فرمانده لایق و بزرگ بوده هیچ شکی نیست ولی من نمیدانم چرا هیچکدام از این فرمانرواهای ایرانی نتوانستند که جانشین خوبی برای خود باقی بگذارند ، نه کریمخان ، نه شاه عباس ، نه نادر شاه ، حتی آغامحمد خان ، اگر کمی دقت میکردند و یک جانشین به همراه خود پرورش می دادند الان وضع مملکت فرق میکرد ، قدرت واقعا چشم انسان را کور میکند ، ولی اینها هیچکدام دلیلی برای کم کاری ما نمی شود.
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3148 بار
سپاس‌های دریافتی: 393 بار

پست توسط apple2009 »

m-249 نوشته شده:

مختصری از زندگینامه نادر شاه افشار ( ناپلئون ایران )

دوست من نادر شاه .......................... معلم تاریخمون که بیست و پنج سال سابقه تدریس تو دانشگاه داشت میگفت ناپلئون تو جنگاش از نقشه و استراتژی های نادر استفاده می کرده بنابراین من فکر میکنم ......................................
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 41 بار
سپاس‌های دریافتی: 249 بار

پست توسط farhadiannn »

ضمن تایید صحبتهای apple2009 باید بگم جنگهای نادرشاه بسیار دشوارتر و تاکتیکی تر از ناپلئون بوده ایشون بسیار باهوش تر و سیاستمدارتر ........ بوده و در شجاعت و زوربازو و از نظر ظاهر هم که یک سوپرمن واقعی بوده و ...............مضاف براینکه ناپلئون از تاکتیکهای جنگی نادرشاه و خیلی های دیگه استفاده کرده و تحت اموزش اکادمی ارتش فرانسه بوده و کلی اموزش اکادمیک دیده اما نادرشاه به عمرش مدرسه نرفته و تنها سواد خواندن و نوشتن داشت و تمام مهارت ایشون در جنگ خدادادی و ابتکار ایشون و روحیه غیور ایرانی و پهلوانی بوده.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6415 بار
سپاس‌های دریافتی: 11867 بار

پست توسط رونین »

apple2009 نوشته شده:
m-249 نوشته شده:

مختصری از زندگینامه نادر شاه افشار ( ناپلئون ایران )

دوست من نادر شاه خیلی بزرگتر از مردکی مثل ناپلئونه معلم تاریخمون که بیست و پنج سال سابقه تدریس تو دانشگاه داشت میگفت ناپلئون تو جنگاش از نقشه و استراتژی های نادر استفاده می کرده بنابراین من فکر میکنم درست نیست نادر شاه رو ببریم زیر سایه ناپلئون و بنویسیم نادر ، ناپلئون ایران .

farhadiannn نوشته شده:ضمن تایید صحبتهای apple2009 باید بگم جنگهای نادرشاه بسیار دشوارتر و تاکتیکی تر از ناپلئون بوده ایشون بسیار باهوش تر و سیاستمدارتر از اون مردک فرانسوی بوده و در شجاعت و زوربازو و از نظر ظاهر هم که یک سوپرمن واقعی بوده و مقایسه ایشون با ناپلئون توهین به نادرشاه هست.مضاف براینکه ناپلئون از تاکتیکهای جنگی نادرشاه و خیلی های دیگه استفاده کرده و تحت اموزش اکادمی ارتش فرانسه بوده و کلی اموزش اکادمیک دیده اما نادرشاه به عمرش مدرسه نرفته و تنها سواد خواندن و نوشتن داشت و تمام مهارت ایشون در جنگ خدادادی و ابتکار ایشون و روحیه غیور ایرانی و پهلوانی بوده.

ضمن عرض ادب و سلام خدمت تمامی دوستان گرامی تصویر تصویر

همین طور که از نام این تاپیک مشخص هست، مادر اینجا در مورد زندگی و بیوگرافی نادرشاه افشار صحبت میکنیم، دوستان خواهش میکنم که هیچ گاه و هیچ گاه افراد رو باهم مقایسه نکنند، بنده بسیار به نادرشاه ارادت دارم، اما نباید به ناپلئون نیز بی احترامی شود، هر کدام از این دوشخصیت دارای ویژگی ها و خصوصیات خاصی بودند که باعث شده نامشان ماندگار شود، اگر میخواهید مقایسه کنید درکمال احترام برای هردو شخصیت، بهتره جنگ های نادر و تاکتیک و تکنیک های اونو بیان کنید بعد به جنگ های ناپلئون اشاره کنید، توهین به هر جنگ آوری نشان دهنده ضعف میباشدهرچند که طرف منفور باشد

ضمن تشکر از تمامی دوستان گرامی

تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر 
مائیم که از پادشهان باج گرفتیم
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم

شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار

زیبنده
یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید
.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

پست توسط big-man »

من زیاد در مورد نادرشاه نمی دونم...فقط اینو میدونم که ایشان افتخارات زیادی واسه ایران زمین به ارمغان آورده اند....کوه نور و الماس نور و ...

اما نکته منفی که از ایشان به ذهن دارم اینه که یه جایی خوندم که نادرشاه در اوخر عمر خویش پریشان حال بوده و حتی پسر خود را کور کرده، البته اینو از دوران دبیرستان بیاد دارم.
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

سلام خدمت دوستان عزیزتصویر

این مطلب رو در یک کتاب دیدم و گفتم اینجا بذارم شاید خوب باشه.

بااجازه از رونین عزیز و گرامیتصویر

ایل افشار از ترکمانانی بودند که بر اثر حجوم مغول از ترکستان به اذربایجان مهاجرت کرده بودند تا این که شاه اسماعیل آنها را به خراسان کوچانید و در ابیورد ساکن ساخت.
نادر از طایفه کوچک قرخلو بود که در سال 1100 هـ-ق متولد شد و نام اصلیش ندرقلی بود.پدرش امامقلی در کودکی نادر مُرد و مادر نادر عهده دار تربیت او شد تا اینکه در 18 سالگی به خدمت یکی از روسای افشار که در ابیبورد بود در آمد و با ابراز شجاعت،مقامی نزد وی یافت و بالاخره دختر رئیس ایل افشار را به عقد خویش درآورد و پس از مرگ پدرزن خود به ریاست قبیله رسید.

نادر به دفع ازبکان رفت و آنان را شکست داد و چون آوازه اش به گوش شاه طهماسب رسید،تادر را به خدمت فرا خواند و نادر هم اطاعت کرد و به قلع و قمع دشمنان ایران پرداخت.
ابتدا اشرف افغان را شکست داد و پس از آن در سال 1145 شاه طهماسب را خلع و پسر خردسال وی را به سلطنت برگزید.نادر با روس ها و عثمانی ها نیز نبرد کرد و مناطق اشغال شده ی ایران را از آنها پس گرفت و در هرجا که کتجاوزی بود از بین برد و در سال 1148 در دشت مغان اردو زد و در حضور سران لشکر گفت که قصد کناره گیری دارد،اما حاضران او را به شاهی برگزیدند.نادر از آن پس نادرشاه نامیده شد و اقدامات فراوانی کرد .از جمله این اقدامات،به هندوستان لشگر کشید،عده ی زیادی از هندی ها را به قتل رسانید و ...
ولی متاسفانه در اواخر عمر بی رحم شده بود.بسیاری را کشت،نابینا کرد و پسرش را نیز کور کرد و بالاخره مردم از ستم او بجان آمدند و عاقبت او را در سراپرده اش کشتند.
پس از کشته شدن نادر علیقلی خان ،برادر زاده ی نادر ملقب به عادلشاه در سال 1160 به تخت نشست.
بعد از او برادرش ابراهیم شاه و پس از او شاهرخ شاه و نواده ی نادر به سلطنت رسید.پس از او پسرش نادرمیرزا به مدت 8 سال از 1210 تا 1218 سلطنت کرد و با هرج و مرج داخلی از جمله مزاحمت های ایل قاجار رو به رو شد تا اینکه کریم خان زند بر اوضاع مسلط شد و سلسله ی زندیه را در شیراز تشکیل داد.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6415 بار
سپاس‌های دریافتی: 11867 بار

پست توسط رونین »

نادرشاه افشار در شب یکشنبه یازدهم ماه ج 2 سال 1160 ه در فتح اباد قوچان توسط قوجه بیک قاجار ایروانی، موسی بیک امیر لوی افشار طارمی و قوجه کوندوز لوی افشار اورومی به همدستی صالح بیک قرخلوی افشار اورومی و محمد قلیخان افشار اورومی فرمانده پاسداران ویژه شاهی نیمه شب کشته میشود.

این افراد به سرا پرده نادرشاه یورش برده، نادرشاه در اثر همهمه از خواب بیدار شده و با خنجری که همیشه در زیر سرداشت دوتن از این افراد را کشته ولی

صالح بیک با ضربتی سخت از پشت او را از پای در می اورد و شاهنشاه افشار جان به جان آفرین تسلیم میکند.

در مورد کارهای نادر شاه در اواخر عمر باید گفت یکی از دلایل بسیار مهم وجود افراد خائن در کنار شاه بود ضمن اینکه برادر زاده نادرشاه علیقلی خان در اواخر عمر شاه بسیار نافرمانی میکرد و دست به شورش میزد این عوامل باعث شده که نادرشاه به همه بدبین شود.
مائیم که از پادشهان باج گرفتیم
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم

شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار

زیبنده
یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید
.
ارسال پست

بازگشت به “تاريخ ايران”