من هنگام کار با یک فایل CSS و html متوجه شدم که بخش هایی که از CSS لود شدن و در html بخشی از اون فارسی نوشته شده کاملا به هم ریخته.... راه حلی برای حل این مورد هست؟
(اگر نیاز بود فایل ها رو هم آپلود می کنم)
سپاس
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
css یک سری کلاس و خصیصه است که ما برای اشیاء صفحه خودمون تعیین میکنیم. در CSS ما کاری به زبان و کدینگ متن نداریم.
البته نکته خاص در این مورد فونت میباشد. اگر ما در استایل خود برای یک کادر فونتی انتخاب کنیم که فارسی را بد نمایش بدهد، قطعا متن درون اون کادر نادرست نمایش داده خواهد شد. یا مثلا فونت پیش فرض ما اینطور باشد و ما فراموش کنیم برای کادری که متن فارسی در آن است یک فونت ویژه متن فارسی بگذاریم.
انتخاب فونت هایی که در سیستم کاربر موجود نیست (بدون استفاده از سامانه فونت گوگل و بدون امبد کردن فونت در صفحه وب) گاه توسط برخی مرورگرها بد نمایش داده میشود البته اکثر اوغات در این وضعیت فونت آریال به عنوان پیش فرض جایگزین فونت نایافته می شود.
در کل، تنها دسترسی CSS برای ناخوان شدن متن فارسی همین فونت است. مگر اینکه اساساً مشکل متن های فارسی شما مربوط به CSS نیست بلکه در متاتگ های صفحه HTML خود مشکل دارید. یا همچنین اگر از بانک داده اطلاعات فراخونی میشود هم که ممکن است اونجا مشکلی باشد.
احتمالا سایت (قالب) شما خودکار یک سری متن ها را به عکس تبدیل میکند. این کار یا با php انجام میشود یا با javascript و همانطور که پیداست این مبدل متن به عکس با زبان فارسی سازگاری ندارد و چیدمان حروف فارسی هم مانند انگلیسی از چپ به راست انجام میدهد برای حل مشکل باید کد مربوط موجود باشد تا اصلاحیه لازم را بهتون بدم.
بی نهایت سپاسگزارم... از طریق راهنمایی هایی که فرمودید مشکل رو حل کردم....
کد مورد نظر شما تو بخش کدهای جاوا داخل فایلی به نام arial.js بود که از طریق font guide های موجود اون رو به tahoma تغییر دادم.... مشکل حل شد... بی نهایت سپاس
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
نمی دونم چی شد که دوباره همونطوری شد... دیشب جواب گرفتم اما الان می بینم دوباره مشکل پا برجاست... خودم موندم.... لوکال ج می گیرم اما وقتی آپلود می کنم نتیجه نداره...
این فایل ها هستند.... ممنون می شم یه نگاه بندازید...
[External Link Removed for Guests]
لوکال ج می گیرم اما وقتی آپلود می کنم نتیجه نداره...
احتمال زیاد مربوط به شکل آپلود فایل ها در FTP می باشد. اگر از شیوه بایانری استفاده کرده اید برای آپلود فایل ها شیوه اسکیل را آزمایش کنید احتمالاً مشکل حل خواهد شد.