به کجا می رویم؟!!!!!!!!!!!!!!

در اين بخش ميتوانيد درباره کليه مباحث عكس و هنر نقاشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

عماریون"- در غفلت مسئولین فرهنگی کشور بعضا اتفاقاتی در سطح کشور می افتد که زبان از گفتن آن قاصر است و این سوال در پس ذهن نقش می بندد که چرا وضعیت جامعه به این سمت و سو کشیده شده است. تصاویری که در زیر می بینید گوشه ای از انحطاط فرهنگی حاکم بر جامعه است که با تقلید کورکورانه از غرب و حرکت درمسیر فنا جامعه را به سمتی سوق می دهد که چیزی جز تباهی و نابودی برایش متصور نیست.  جالب توجه این است که این اتفاقات در زیر گوش مسئولین طرفدارسایه تساهل و تسامح رخ می دهد. تصاویر زیر مربوط به جشنی موسوم به هالووین است که در تهران خیابان فرشته برگزار شده است و در آن جمعی جوان منحرف که در سایه سیاستهای غلط مسئولین فرهنگی کشور رشد کرده اند به تاسی از برگزار کنندگان غربی این جشن انواع و اقسام فسق و فجور را در این محفل شیطانی انجام دادند . 
  انقلاب پیشاپیش از مخاطبین انقلابی خود از انتشار چنین تصاویری پوزش می طلبد.این تصاویر گوشه از دهها تصویر این محفل شیطانی است که انتخاب شده است ، قبح شکنی برخی از تصاویر آنقدر زیاد بود که به ناچار منتشر نگردید. 

تصویر 

تصویر 

تصویر 

تصویر 

تصویر 

تصویر 

تصویر 

تصویر 
 رختکن مراسم 

تصویر 

تصویر 

تصویر 

تصویر 

تصویر 

تصویر 

تصویر 

تصویر 

تصویر 

تصویر 

تصویر 

شرمنده ایمتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر 
Old soldiers never die.They just fade away
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 130 بار
سپاس‌های دریافتی: 204 بار

Re: به کجا می رویم؟!!!!!!!!!!!!!!

پست توسط John rider »

ایشان از بیگانه ترین افرادنسبت به فرهنگ غرب هستند.
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 70 بار
سپاس‌های دریافتی: 62 بار

پست توسط Delta Force »

واقعن که همینطوره
مجمع دیوانگان که میگن همینجاست...!
حالا کجای تهران ؟
Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 486 بار

پست توسط metal_korn »

دم مسولان فرهنگی گرم واقعا جای تبریک داره :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:
وقتی از کسایی که دوست دختر دارن و رابطه نامشروع برقرار میکنن می پرسم برنامت برای آینده چیه میگن الان خوش میگزرونیم بعد با یک زن [FONT=Impact] پاک    میکنیم یکی از آیات سوره نور قرآن کریم میگه مرد زناکار زن زناکار گیرش میاد

غرب علیه مردم ایران  بی شمار است اما جالب اینجاست که عده ای از همین مردم یاران راستین غرب هستن و اونهارو ناجی خوشون میدونن باید به حال خود گریست
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7633 بار
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

ميريم به استقبال اقا امام زمان (عج )

همون قدر كه ناراحت كنندس همون ميزان هم شادي براي منتظران آقا
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 31 بار

پست توسط Just-think »

دوستان درود

ببینید من شاید روش زندگی‌ خیلی‌ از انسانها را نپسندم ولی‌ انسانها باید در انتخاب روش زندگی‌ آزاد باشند. در کناره این یک مهمانی بالماسکه است نه محفل شیطانی....در انتها بین می‌کنم که اصلا با اینگونه جیگزینیهی فرهنگی‌ موافق نیستم و با نزدیکی‌ که با محیط غرب دارم میدانم که هیچگونه سنخیتی با فرهنگ ما ندارد..ولی‌ با مارک زدن به آدمها و انتقاد از اونها هیچ، هیچ، هیچ مشکلی‌ برطرف نمی‌شود........شاهد..۳۲ تاریخ این مرزی بوم....

پیروز باشید
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

از غرب کار و تلاش و نوآوری و آزمایش و تحقیق را نگرفتیم چون اصولا تنبل و تن پرور هستیم.یاد گرفته ایم پشت حرفهای چرندی مثل تمدن 2500 ساله و منشور حقوق بشر کوروش و همین چرندیات قایم بشیم و فقط از غرب برهنگی و بزن و برقص آن را یاد گرفتیم.جای بسی شرمساری است. :lol:
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط Just-think »

دوستان درود

من یک سوال می‌تونم بپرسم چطور باید کار و تلاش و نوآوری رو از غرب یاد میگرفتیم؟؟ با کدوم آموزش فرهنگی‌؟؟ در ضمن‌ای کاش کمی‌ فرهنگ بردباری در مقابل دیگران رو هم از غربیها می‌-آموختیم که این یکی‌ از اصول پیشرفت اونها است...این جمله را یکی‌ از بزرگان آمریکا گفت: " من با حرف تو مخالفم ولی‌ جانم را میدهم تا تو حرفت را بزنی‌." اینجوری است که اینها می‌تونن در فضاهای آموزشی بحث کنن و نتیجه گیری هم بکنند نه فقط محکوم کنن.

پیروز باشید
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 687 بار
سپاس‌های دریافتی: 2866 بار

پست توسط cheka »

Just-think نوشته شده:
در ضمن‌ای کاش کمی‌ فرهنگ بردباری در مقابل دیگران رو هم از غربیها می‌-آموختیم که این یکی‌ از اصول پیشرفت اونها است...این جمله را یکی‌ از بزرگان آمریکا گفت: " من با حرف تو مخالفم ولی‌ جانم را میدهم تا تو حرفت را بزنی‌." اینجوری است که اینها می‌تونن در فضاهای آموزشی بحث کنن و نتیجه گیری هم بکنند نه فقط محکوم کنن.

یاد شعارهای یکی از روسای جمهور سابقمون افتادم ، البته از حرف تا عمل بسی فاصله است ! نگاهی به تاریخ سرکوب بی رحمانه ی جریانات مخالف سرمایه داری و لیبرالیسم در غرب (بخصوص در چند قرن اخیر) ، محدودیتهای اعمال شده بر مسلمانان در کشورهای غربی ، وجود صدها زندان مخفی و غیرقانونی در سراسر غرب که هیچ نظارت قضایی روش وجود نداره و ... فرهنگ دیگه ای رو نشون میده .

اما از این مساله که بگذریم ، به هر حال در عین اینکه هر انسانی حق داره نحوه ی زندگیش رو انتخاب کنه ، هر جامعه ای هم هنجارها و خط قرمزهای اجتماعی (یا حتی مذهبی) خودش رو داره که شکستن این هنجارها توسط برخی افراد اگر حتی غیر قابل قبول هم نباشه ، قابل سرزنش هست . این افراد هم اگر خیلی از این کارها خوششون میاد بنظرم اگر به همون غرب مهاجرت کنند هم زندگی برای خودشون راحتتره هم ما
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.

جان.اف.کندی
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

من یک سوال می‌تونم بپرسم چطور باید کار و تلاش و نوآوری رو از غرب یاد میگرفتیم؟؟ با کدوم آموزش فرهنگی‌؟؟ در ضمن‌ای کاش کمی‌ فرهنگ بردباری در مقابل دیگران رو هم از غربیها می‌-آموختیم که این یکی‌ از اصول پیشرفت اونها است...این جمله را یکی‌ از بزرگان آمریکا گفت: " من با حرف تو مخالفم ولی‌ جانم را میدهم تا تو حرفت را بزنی‌." اینجوری است که اینها می‌تونن در فضاهای آموزشی بحث کنن و نتیجه گیری هم بکنند نه فقط محکوم کنن.

پیروز باشید

بیش از 200 سال است که ما با جهان غرب از هلند و انگلیس و فرانسه و پرتغال تا آمریکا و آلمان و کانادا در ارتباط بودیم.سالها با تمام وجود و به قیمت از دست رفتن کشورمون و به تاراج رفتن جان و مال و ناموس این مردم عقب ماندگی خود را درک کردیم.آموزش فرهنگی؟کدام فرهنگ؟متال و تا امروز با این بودی از فردا با یکی دیگر و امثالهم.نمونه آموزش فرهنگی !!! به شیوه غربی در عکس های بالا موجوده ،جوان ایرانی با یونیفرم ارتش آمریکا و وافن اس اس.بروید و راجع به جنایت این شوالیه های موطلایی!!!آدولف هیتلر از فرانسه تا قفقاز مطالعه کنید.جوان ایرانی با لباس انسان اولیه،دختر ایرانی که باید مظهر پاکی و نجابت و عفاف باشد با آن شکل و شمایل.بروید و در تصاویر موجود از همان دوران طلایی هخامنشی!!! جستجو کنید و اگر تصویر زنی این گونه یافتید آن وقت حق با شما می باشد.در ضمن این شعارهای آمریکایی مال دوران پس از جنگ دوم جهانی می باشد،نه پس از ویتنام و عراق و افغانستان و پرواز 655 و فلوجه و..............
Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 486 بار

پست توسط metal_korn »

ما بلد نیستیم چطور جشن بگیریم در حدود 20 روز ما روزهایی رو داریم که باید جشن گرفت چکار میکنیم؟؟؟ تلوزیون با فیلمهای مسخره مساجد با حرفهای تکراری
وقتی از کسایی که دوست دختر دارن و رابطه نامشروع برقرار میکنن می پرسم برنامت برای آینده چیه میگن الان خوش میگزرونیم بعد با یک زن [FONT=Impact] پاک    میکنیم یکی از آیات سوره نور قرآن کریم میگه مرد زناکار زن زناکار گیرش میاد

غرب علیه مردم ایران  بی شمار است اما جالب اینجاست که عده ای از همین مردم یاران راستین غرب هستن و اونهارو ناجی خوشون میدونن باید به حال خود گریست
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط Just-think »

آقا یا خانوم چکا و تیفون

اگر خیلی‌ رک چیزی رو بیان می‌کنم دلیلش این نیست که آداب ایرانیان رو بلد نیستم یا ادب ندارم،،بلکه دیگه یکسری تعارفات رو اصلا قبول ندارم و رکگویی رو عامل پیشرفت کشورم میدونم اینو گفتم که باقی‌ حرفمو فورا با گارد گیری جواب ندهید.

مگر من از ۱۰۰% فرهنگ غرب دفاع کردم؟؟بله در آمریکا شما میتونین هر چیزی رو بگید هر چیزی،،میتونین روز روشن به هر قهرمان یا پرزیدنت فحش بدید یا انتقاد کنید..هیچکس نمیتونه بگه چرا گفتی‌( شاید برات بد بشه و یه عده خوششون نیاد و غیر مستقیم آسیب ببینی‌ ولی‌ قانون از تو حمایت می‌کنه)، در ضمن اون هیتلر رو که شما میگید همون فرهنگ غرب شکست داد نه کس دیگری..فکر هم نکنید طرف مقابل شما تاریخ نمی‌دونه..غرب هم کامل نیست هیچوقت هم ادعا نکرده که کامله و برای همین هم صحبت کردن آزاد است تا اینکه اصلاح انجام بشه....فکر نکنید من عاشق غرب هستم..من مشکلات غرب رو خوب میدونم( کاپیتالیسم،برتری طلبی شرکتهای بزرگ، آموزش همگانی ضعیف...) ولی‌ اصلا با این استدللتی که شما میفرمائید غرب مشکلی‌ نداره و قابل محکوم کردن نیست...

در ضمن من اگر بخوام مثل شما نگاه کنم باید بگم.....

این دوتا کاربر رو نگاه کن چقدر تحت تهاجم فرهنگی‌ هستن

یکیشون اسمشو گذشته چکا(اسم یکی‌ از بدنام‌ترین و جانی‌ترین ادرات به وجود آماده به دست بشر) که ایرانی‌ نیست..وا‌ مصیبتا

اونیکی هم اسمشو گذشته تیفون،،مگه ما طوفان، پارسی‌ به این قشنگی‌ نداریم که ایشون اسمشو انگلیسی‌ انتخاب کرده،، وا‌ مصیبتا

البته من اینجوری به داستان نگاه نمیکنم و فقط خواستم ایده خودتونو به خودتون نشون بدم......
قفل شده

بازگشت به “عكس و نقاشي”