عامل جنایات نروژ اینجا زندانی است+عکس

در اين بخش ميتوانيد درباره کليه مباحث عكس و هنر نقاشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

Re: عامل جنایات نروژ اینجا زندانی است+عکس

پست توسط typhoon »

شاید چون در زندان ابوغریب تروریستهای خطرناک و وحشی که به ادمکشی هاشون افتخارمیکنن اسیر هستند و اسارتشون تضمین ازادی بقیه است.شاید چون زندانیان ابوغریب خارجی هستند و هیچ دولتی با ملت خودش اون کار را نمیکنه....چه دلیلی داره که بخواهند به تروریست های وحشی خارجی احترام بگذارند؟ اما فقط کافیه کمترین حق یک شهروند امریکایی پایمال بشه یا بهش اهانت بشه اونوقت.....این فرد درکمال صحت عقل جنایتی کرده که باید مورد بررسی و تحقیق قرار بگیره و دلایلش پیدابشه و برایش راهکار پیداکنند.قرارنیست شکنجه و ازارش بدهند تا دل کسی خنک بشه!!
درمورد بن لادن دیدید که چطور برخورد کردند با دوگلوله راحتش کردند و خانواده اش هم اونهایی که مقاومت نکردن درموردشون عدالت اجرا شد.اون عوضی رو هم درکمال احترام و با تشریفات اسلامی به گور ابی سپردند.من البته با این روش موافق نیستم و فکرمیکنم زیادی خودشون را درگیر حقوق بشر کرده اند طوریکه به خودشون داره ضربه میخوره و این اشتباهه و با خشونت کارشون بهتر پیش میره اما وقتی احترام این افراد به کرامت انسانی را میبینم میگم نظام طبیعت عادله و فعل خوب به فاعلش برمیگرده...

راجع به سایر مسائل که حرفی ندارید،اما میشه یک مقدار راجع به این که چه کشوری در دهه 80 میلادی این شورشیها را مسلح کرد توضیح بدهید.آن زمان که مجاهد بودند و باید از آنها پشتیبانی می شد و حالا شدند تروریستهای خطرناک!!!!
دورویی هم حدی داره!!!!!
Old soldiers never die.They just fade away
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

این است که در اکثر کشورها شاهد این قبیل محاکمه ها و زندان ها هستیم. دانشجویان ما شاهد برخوردهایی محترمانه با خودشان هستند که در ایران از اون خبری نیست و ... ، اما چه خوب است جای نگاه به چیزی که مقابل چشمان ما قرار میدهند، به خودمان زحمت دهیم و چشمانمان را بیشتر باز کنیم و آنچه را که نمی خواهند ما ببینیم هم مشاهده کنیم. اون وقت هست که با دیدن تصاویر این زندان ها جای به به گفتن پیش خودمان میگیم یک امتیاز به نفع فلان دولت!

شاید برخی دوستان قبول نکنند، اما از بزرگترین عوامل پیروزی ما در جنگ نحوه برخورد ما با اسرای عراق بود! هزاران امتیاز به نفع ما ...

یک نکته شاید یک کم شعاری اما واقعیت را هم بگم، غرب را تکه تکه نکنید، اروپا و آمریکا در نمای استراتژیک جملگی یک نظام است نه بیشتر. هر کس تجربه کار سیاسی جدی داشته باشد خوب خواهد فهمید منظور از این نظام واحد چیست.

غرب که روزگاری با تجاوز به حقوق سیاه پوستان و سرخ پوستان خود را بر مسند قدرت نشانده و از طرفی با منحرف کردن ادیان و عرفان شرق از این اقوام به سودجویی پرداخت، اکنون خودش مدعی شده که این اعمال ناشایست است و از طرفی پیشرو در مقابله با این تجاوز ها خود را نشان میدهد. اما بر هیچ کس پوشیده نیست که غرب همچنان کاری جز تجاوز نمیکند، امروزه تجاوز غرب از طریق رسانه هایش در حال اجراست! با شبکه های ماهوارهی به ما تجاوز میکند با سایت هایی که دسترسی به آنها برای مردم خودش ممنوع است!

اما یک واقعیت این بین وجود دارد: غرب برای خودش احترام خاصی قائل است، اما این یک تعریف نیست که یک نقطه ضعف و تناقض است. غرب در فلفسه اش گاه به چیزهایی بها میدهد که اساسا فلسفه اش با نادیده گرفتن همان موارد پیشرفت کرده است.

پیش بینی های من تو سنترال تا حدودی دوستان را در جریان قرار داده که میما رو هوا حرف نمیزند، از بحث روابط کشور با ترکیه، درصد آرا در انتخابات، یا انقلاب مصر که 2 سال قبل در مبحثی پیش بینی کردم اولین کشوری که در منطقه متحول خواهد شد مصر است هر چند در اون مبحث مانند دیگر پیش بینی ها عده ای پیش خودشان گفتند این طرف چه بی ربط حرف میزند مصر کجا تحول کجا!

حداقل اونها که فهمیده اند اگر میما پیش بینی میکند با حساب و کتاب است، یک پیش بینی دیگر بکنم و آن این است که نظام حاکم در غرب در حال فروپاشی است، البته کسانی توان درک این فروپاشی را دارند که این نظام را بشناسند. قطعا کسانی که مفهوم نظام غرب را درک نکنند فروپاشی که نمی بینند هیچ پیش خودشان خواهند گفت بابا اینها که دارن پیشرفت میکنند. اما گذر زمان مانند دیگر پیش بینی ها نکته ای که امروز اشاره کردم را برای دوستان روشن تر خواهد کرد. 

ضمنا بنده چون خواستم از سیاسی شدن بحث جلوگیری کنم مثال عینی در مورد زندان و قوانین جمهوری اسلامی و درستی و نادرستیش نزدم. اما در مورد غرب واقعا کسی هم هست که نداند چه خبر است و نفهمد تصویر روی پرده با آنچه پشتش است چه تفاوتی دارد؟

یک سر به طرفداران همین احمدی نژاد خودمان در دیگر کشورها بزنید، وضع اساتید دانشگاه هایی که در آمریکا اخراج شدند را ببینید.

اشتباه اکثر مثل اهل فکر و روشنفکران ما این است که اینطور تحلیل میکنند، در غرب فیلم می سازنند و در آن کشیش خودشان را مسخره می کنند و فیلم کمدی میشود چرا ما با روحانیت خودمان شوخی نمی کنیم! اونها آزاد هستند.

اونجا اگر فردی لخت به خیابان بیاد هم کاریش ندارند اما اینجا در ایران یه روز به آستین کوتاه هم گیر میدهند! اونها آزاد هستند و به حقوق بشر احترام می گذارند.

خیر، فقط نکته اینجاست که در وان کشورها نقاط بحرانی جامعه فرق دارد. در همون کشورها که اگر لخت بگردید هم کاری به شما ندارند، جرات دارید یک چفیه ساده بزارید گردنتان و به شرکت بروید، احتمالا پیش از پایان ساعت کاری شما از جای بهتر است گفت از یک ناکجا آبادی سر در خواهید آورد که هدفتان از این چفیه بستن چیست! از این ساده تر هم داریم، بد نیست بدانید عکس امام خمینی در خیلی از این کشورها که حتی به ظاهر اصلا مناسبت دوست و دشمنی با ایران و جمهوری اسلامی ندارند یک سوژه حفاظتی تلقی می شود.

پس فقط نقاطی که روش حساسیت وجود داره متفاوت است، اونها روی مذهبشون حساسیت ندارن، روی جان آدمها حساسیت ندارن و کسی که هزاران نفر را بکشد هم شایسته مرگ نمی دانند، نه به خاطر احترام به وی، برعکس چون برای جان آن هزار نفر احترامی قائل نیستند، این را از سیاست های جنگیشون میتوان فهمید.

پس اعدام نکردن این فرد هم دو رو دارد، یک رویش اینطور است که به به عجب کشور متمدنی و به جان این فرد احترام بی کران نهاده و براش ارزش قائل است.
و نگاهی دیگر که به نظر من عمیق تر است، که در این کشور وحشی پروری الگو است و جان هزارن نفر بی اهمیت است در مقابل حفظ فرهنگ وحشی گری، چون نبود وحشی گری یعنی رو به منطق و انسانیت رفتن و اینجاست که غرب مقابل شرق کم خواهد آورد چون در منطق و انسانیت ما خیلی جلوتریم. پس اگر قرار است غرب بر شرق حکومت کند باید این وحشی گری در جوامعش حقظ شود به هر قیمیتی که شده است.  
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 425 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار

پست توسط Hashashin »

آقای MiimA, اول از هر چیزی من به شما تبریک می گم برای ارتقاع درجه ی تان

دوما شما چیزی رو پیشبینی کردید که مثل روز برای 5 ساله روشنه انقلاب مصر بمبی بود که کلید استارتش چیزی حدود 5 سال پیش زده شد با کم شدن ارزش پول مصر و شروع یک دوره ی بد زندگی برای شهروندان مصر شما روی هوا حرف نزدید درسته ولی متاسفانه چیز خاصی هم نگفتید یک شخصه عادی هم که هیچ تخصص خاصی در سیاست هم ندارد با دنبال کردن اخبار و رشد اقتصادی و تحولات مصر در 10 سال گذاشته می توانست این اتفاق را غیر قابل بازگشت و پیشبینی سقوط رژیم مصر را بکند .

در مورد سقوط آمریکا این یک عمر طبیعی است مانند دوره ی ایران باستان که کسی حتی فکر سقوط این حکومت را هم نمی کرد دوران می گذرد و ما هم با آن ولی سقوط آمریکا نه در فردا اتفاق می افتد نه 100 سال دیگر آمریکا تنها اندازه ی مجموع کل ذخایر طلای موجود در دنیا به صورت شمش - شمش طلا در خود دارد !
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

پست توسط Mohammad.Jafar »

من بحث بی مورد دوستان رو متوجه نمیشم، بالاخره هر کشوری قانون خودش رو داره و در نروژ قانون اینه

بعدش مگر خانواده قربانیان خواستار اعدام این مردک شده اند؟که شما کاسه داغتر از آش می شوید؟

بله شاید اگر دست من هم می بود همچین آدمی رو قبل از محاکمه در طویله زندانی می کردم و برای اعدامش هم از شنیع ترین روشها استفاده می کردم.
ولی خب این کار چه نفعی داره؟ کسی که بر مبنای عقیده فاسدش این همه انسان بی گناه رو می کشه از مجازات نمی ترسه
و امّا در مورد مجازات قتل در کشورهای اروپایی (در آمریکا که یا ابد هست یا اعدام)
این قانون مجازات قانونی هست که به تصویب نمایندگان مردم این کشورها رسیده و مردمشان هم از این بابت راضی هستند ،مثل این هست که همه مردم قاتلان آینده را قبل از جنایت از مجازات اعدام بخشیده باشند و به مجازات 21 سال زندان محکوم کرده باشند.
اگر مردم این کشورها دوست داشتند که حتما هر قاتلی اعدام بشه هیچ وقت با این قانون موافقت نمی کردند!
قفل شده

بازگشت به “عكس و نقاشي”