RAM 512
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
RAM 512
salam agha man ye rame 512 ddr kharidam ye rame 512 digam ro computere hala harchi nasb mikonam bayad bezane rame 1g vali nemizane joftesham 400 bayas agha chikar konam ye komaki beresonin
آخرین ويرايش توسط 1 on CAPTAIN PILOT, ويرايش شده در 0.
دلیل: با سپاس از شما دوست گرامی, لطفا" در نگارش ارسال های خود تنها از زبان فارسی استفاده نمائید.
دلیل: با سپاس از شما دوست گرامی, لطفا" در نگارش ارسال های خود تنها از زبان فارسی استفاده نمائید.

- سپاسهای ارسالی: 687 بار
- سپاسهای دریافتی: 2866 بار
Re: RAM 512
سلام ، اگر رمتون سالم باشه احتمالا درست رم رو در پورت سفت نکردید . تا جایی که من یادمه در دو طرف طول رم باید دو شستی برای سفت کردن رم در پورت زده بشه که اگر اونها سفت نشن ، رم شناسایی نمیشه . در عکس زیر قسمت تثبیت کننده سفید رنگ در دو انتهای رم مشاهده میشه .

دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.
جان.اف.کندی
جان.اف.کندی
cheka نوشته شده:سلام ، اگر رمتون سالم باشه احتمالا درست رم رو در پورت سفت نکردید . تا جایی که من یادمه در دو طرف طول رم باید دو شستی برای سفت کردن رم در پورت زده بشه که اگر اونها سفت نشن ، رم شناسایی نمیشه . در عکس زیر قسمت تثبیت کننده سفید رنگ در دو انتهای رم مشاهده میشه .
نه اونکه درسته من خودم فکر کنم که یا باید بایاسشو آپدیت کنم یا مادر بوردرو دستکاری کنم خلاصه اینجوریاس حالا نظرت چیه؟

- محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
- سپاسهای ارسالی: 1224 بار
- سپاسهای دریافتی: 1160 بار
- تماس:
رمها رو درست جایگذاری کن.... مثلا یک در میان یا ...
از دفترچه ی راهنمای مادربورد استفاه کن.
مثلا در سلوتهای 1 و 3 یا 2 و 4 بزارش.
از دفترچه ی راهنمای مادربورد استفاه کن.
مثلا در سلوتهای 1 و 3 یا 2 و 4 بزارش.
خدایا ...!
نیازی به زمین لرزه نیست ...!
کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
نیازی به زمین لرزه نیست ...!
کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!