بچه ها این جا را داشته باشید ، خبر گزاری فارس به نقل از [COLOR=#000000]پايگاه "[External Link Removed for Guests]" ، خوب حالا نکته :
[COLOR=#000000]بیاین یه سر به این "[External Link Removed for Guests] " بندازیم . . .
[COLOR=#000000]خوب نتیجه ؟
[COLOR=#000000]اینکه "[External Link Removed for Guests] " مسدوده !!!
حالا یکی بگه خبرگزاری فارس چه جوری به پايگاه "[External Link Removed for Guests] " دسترسی داره ؟
یعنی یه خبرگزاری رسمی ایران میاد و قانونی که برای همه وضع شده را دور میزنه ؟
قضاوت با شما . . .

حالا بخش دوم ماجرا . . .
تعداد هزار و 79 فايل از اطلاعات محرمانه افبيآي شامل 400 مگا بايت از اطلاعات داخلي اين سازمان را در وبسايت سوئدي "[External Link Removed for Guests] " قرار داده است.
[COLOR=#000000]خبرگزاری فارس تا از صحت یه خبری مطمئن نشه نمیاد اونا تو لیست اخبارش قرار بده ، پس لابد به سایت [External Link Removed for Guests] رفته و مشاهده کرده که 400 مگا بایت فایل fbi اونجا قرار داره ولی چه جوری ؟
یعنی باز قانونا دور زده !
الانه که بگن من از طرف FBI مامور شدم که وجه خبرگزاری فارس را خراب کنم .

[HR]
خبرگزاري فارس: گروه هكرهاي انانيمس اعلام كرد كه حدود 400 مگا بايت از اطلاعات محرمانه افبيآي را منتشر كرده است.
گزارش فارس به نقل از پايگاه "آي بي تايمز "، گروه هكرهاي انانيمس يا ناشناس كه پيشتر سايتهاي سناي آمريكا، سازمان جاسوسي آمريكا و وبسايت گروه روزنامه انگليسي "رابرت مردوخ " امپراطور رسانهاي را هك كرده است و چندي پيش نيز 14 نفر از اعضاي آن توسط پليس فدرال آمريكا (اف بي آي) دستگير شدند، در بيانيهاي اعلام كرد كه حدود 400 مگابايت از اطلاعات افبيآي را منتشر كرده است.بنا بر اين گزارش، در بيانيه اين گروه آمده است: سايت شركت "منتك " كه يك پيمانكار خصوصي است كه براي سازمانهاي دولتي آمريكا فعاليت ميكند، هك شده و تعداد هزار و 79 فايل از اطلاعات محرمانه افبيآي شامل 400 مگا بايت از اطلاعات داخلي اين سازمان را در وبسايت سوئدي "PirateBay " قرار داده است.بنا بر بيانيه اين گروه، ظاهرا اين اطلاعات شامل گزارشهاي مرتبط با ناتو، ارتش آمريكا و يك سري فايهاي پرسنلي است كه شامل برخي اسناد برنامهريزي، تصاوير و چكيده گزارشها مي شود.شركت "منتك " نيز يك بيانيه صادر كرده است ولي اين حمله سايبري را نه تأييد و نه رد كرده است.
[External Link Removed for Guests]