مهندسي مكانيك يا هوافضا
مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 231 بار
- سپاسهای دریافتی: 1917 بار
Re: مهندسي مكانيك يا هوافضا
دوست عزیز همه به مکانیک به عنوان یک رشته مهندسی با کلاس نگاه میکنند و این متاسفانه خیلی ها رو گول میزنه. یادت باشه مکانیک در گرایش سیالات فوق العاده دشوار هست و به هوش بالایی نیاز داره. در ثانی متاسفانه در حال حاضر کمی بازار کار برای مهندسین مکانیک خراب شده اما شما باید لحاظ کنی که حداقل 4سال اینده این رشته چه وضعیتی خواهد داشت. به نظر من 4سال بعد هوافضا به مراتب بالاتر از مکانیک خواهد بود. مگر اینکه شما یک مهندس سیالات فوق العاده باشید که در اون صورت باید کارشناسی ارشدتون رو هم بگیرید تا یک شغل خوب پیدا کنید. اما از من میشنوید به عنوان کسی که این راهو رفته یا با عشق کامل مکانیک رو انتخاب کنید یا اصلا سمت این رشته نیاید. من هم مثل شما دو دل بودم. بین مکانیک یا تجربی و بعد پزشکی(من هنرستانی بودم) و تحصیل در این رشته برام خیلی سخت شد.(ولی به زور مدرک گرفتم) امیدوارم اشتباه نکنی.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...

- سپاسهای ارسالی: 1621 بار
- سپاسهای دریافتی: 558 بار
Re: مهندسي مكانيك يا هوافضا
سلام بچه ها.
چند وقت بود میخواستم بیام اینجا و نتیجه کنکورم رو بنویسم که هی فراموشم میشد.
رتبم تو منطقه 3 شد 440 و رتبه کشوریم هم شد 4800 .
خلاصه مکانیک شیراز قبول شدم.
رفتم سایت دانشگاه، عکسها رو که دیدم هم کیف کردم هم کف.جای خیلی قشنگیه.
چند وقت بود میخواستم بیام اینجا و نتیجه کنکورم رو بنویسم که هی فراموشم میشد.
رتبم تو منطقه 3 شد 440 و رتبه کشوریم هم شد 4800 .
خلاصه مکانیک شیراز قبول شدم.
رفتم سایت دانشگاه، عکسها رو که دیدم هم کیف کردم هم کف.جای خیلی قشنگیه.
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] که خاطره هایتان از امیدهایتان قوی تر شدند ، روزگار افولتان در راه است . . .