کمک چی بخرم htc , nokia,sony ericsoon

در اين بخش ميتوانيد درباره گوشي‌هاي تلفن همراه بحث و تبادل نظر نماييد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

Re: کمک چی بخرم htc , nokia,sony ericsoon

پست توسط Sami 1993 »

من هفته پیش بعد از تحقیق به ویژه از سایت gsm گوشی 00-NOKIA C6 خریدم با قیمت 280 هزار تومان از طبقه زیر زمین بازار موبایل ایران . تا حالا هم مشکل باهاش نداشتم و راضی بودم (البته قضاوت بعد از یک هفته خیلی زود )

یکی از دوستانمم Sony ericsson vivaz داشت و ازش راضی بود ( منم چندبار باهاش کار کردم خوب بود) . البته این دوست عزیز من هفته پیش برای ..................... می ره سرویس بهداشتی تو راهی اتوبان قم( گوشی رو هم گذاشته بوده تو جیب پیرهنش ) با این اشتباه درست زمان ................ گوشی می افته جایی که نباید بیافته :grin:

البته شما اگر عجله ای ندارید( من عجله داشتم چون گوشی قبلیم جوابم کرده بود ) یه مدت صبر کنید بعد بریدC7 که کم کم قیمتش داره پایین میاد بگیرید. :razz:
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
همونطور که اغلب دوستان نيز پيشنهاد دادند، من هم شديدا C7 رو پيشنهاد ميکنم، اين گوشي از هر لحاظ بي‌نظير يا حداقل کم نظير هست، سيستم عامل سيمبيان هم با ورود S^3 و Anna OS انقلابي در سيستم عاملهاي تلفن همراه ايجاد کرد و به نظر شخص من بر اندرويد پيشي خواهد گرفت (با توجه به اوپن سورس شدن و باز شدن کامل SDK ها و ....)
آخرين قيميتي که از اين گوشي دارم 340 بود،‌که واقعا ارزش خريدن داره
سيستم عامل فعلي اين گوشي Symbian^3 هست که نوکيا قابليت ارتقا اون به Symbian Anna OS و Symbian^4 رو تاييد کرده
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 4873 بار
سپاس‌های دریافتی: 2877 بار

پست توسط mahshid-banoo »

درود

Mahdi1944, امکانش هست تصویرش رو بزارید؟
آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: Hell
سپاس‌های ارسالی: 1631 بار
سپاس‌های دریافتی: 1526 بار

پست توسط X.Nima »

سلام...

تصویر 

تصویر 

تصویر 
 تصویر

تصویرتصویرتصویر  
  ...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT   نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs

Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: سرزمين آريايي
سپاس‌های ارسالی: 25 بار
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط Mamool »

با درود
قصد خرید گوشی با قیمت حدود 450000 تومن رو دارم لطفا دوستان راهنمایی بفرمایید . یه مورد n8 رو انتخاب کردم گویا دو تا مشکل اساسی داره اول اینکه بعضی اوقات خاموش میشه بعدشم که مدل چینی تحت لیسانس وارد بازار شده (بالطبع مدل بدون لیسانس هم آمده !) چطوری بفهمم چینیه یا نه ؟
[FONT=Microsoft Sans Serif]
  نمی توانی بالا بروی پس سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای بالا  

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

پست توسط Mahdi Mahdavi »

, عزیز سلام.
در خرید گوشی چندین عامل در اولویت فرد خریدار مهم هست.
مثلا سیستم عامل .دوربین.صفحه نمایش.کیفیت پخش موسیقی.قیمت.پردازنده.قدرت پردازش گرافیکی و کلی. و ...
اگر شما اولویت های خودتون رو بیان کنید بهتر به نتیجه میرسید.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 687 بار
سپاس‌های دریافتی: 2866 بار

پست توسط cheka »

Mamool نوشته شده:با درود
قصد خرید گوشی با قیمت حدود 450000 تومن رو دارم لطفا دوستان راهنمایی بفرمایید . یه مورد n8 رو انتخاب کردم گویا دو تا مشکل اساسی داره اول اینکه بعضی اوقات خاموش میشه بعدشم که مدل چینی تحت لیسانس وارد بازار شده (بالطبع مدل بدون لیسانس هم آمده !) چطوری بفهمم چینیه یا نه ؟

مدل N8 با پردازنده ی 680 مگاهرتزی نسبت به بقیه رقباش که پردازنده ی 1 گیگاهرتزی دارند (HTC و Iphone) قدرت پردازش خیلی ضعیفی داره و مثل اکثر گوشی های Nokia هنگ میکنه . اگر بخوایم N8 و HD7 که در حال حاضر تقریبا در یک بازه ی قیمت قرار دارند مقایسه کنیم ، نقطه ی قوت N8 ، دوربین 12 مگاپیکسلی با قابلیت Face detection هست . رام نوکیا 512 مگابایت و رم این گوشی فقط 256 مگابایت (در مقابل 576 مگابایت در HD7) هست .

تصویر
تصویر

تصویر اول با دوربین 12 مگاپیکسلی N8 و تصویر دوم با دوربین 5 مگاپیکسلی HD7 گرفته شده است

از نظر صفحه نمایش ، صفحه 3.5 اینچی N8 که با تکنولوژی AmoLED ساخته شده دارای رزولوشن 640 در 360 پیکسل هست . در مقابل صفحه ی نمایش 4.3 اینچی ال.سی.دی HD7 دارای رزولوشن 480 در 800 پیکسل هست .

تصویر
اگر بخوایم از نظر کیفیت صدا دو گوشی رو بررسی کنیم ، HD7 با استفاده از تکنولوژی دالبی و اکولایزر داخلی (تقویت SRS) دارای کیفیت صدای بلندگوی کمی بیشتر نسبت به N8 هست ، در هدست برتری HD7 نسبت به رقیب فنلاندیش بیشتر هم میشه : طبق تست های انجام شده توسط وبسایت GSMArena ، فرکانس پاسخ و کیفیت صدا هدفون در N8 نسبت به صدای بلندگو ناپایدارتره . در حالی که در HD7 به جرات میشه گفت صداها در Headphone با صدای بلندگو تفاوت بسیار کمی داره .

دو نمودار زیر ، فرکانس پاسخ در این دو گوشی رو نشون میده ، خط سبز فرکانس پاسخ هدفون ها و خط سفید فرکانس پاسخ بلندگوهاست ، نمودار اول متعلق به N8 و نمودار دوم متعلق به گوشی HD7 میباشد .

تصویر

تصویر

در کل اگر یک گوشی با قدرت بالا ، عملکرد روان و کیفیت پخش صوتی بالا میخوای بنظر من HD7 رو انتخاب کن ، اما اگر دوربین گوشی برات مهمه ، کار کردن با گوشی های بزرگ 4.3 اینچی برات سخته یا بولوتوس باز هستی ، N8 گزینه ی مناسبتریه (HD7 تا یکی دو ماه دیگه که آپدیت MANGO برای سیستم عامل Windows phone 7 عرضه بشه ، قابلیت استفاده از بولوتوس رو نداره)
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.

جان.اف.کندی
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط Mamool »

برام دوربین مهمه نه اینکه اولویت اول باشه و بعد کیفیت صدا . دلیل اینکه سراغ HTC نمیرم اینه که اولا قابلیت تایپ فارسی نداره و دوم هم که بلوتوث نداره بعضی ها .

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

پست توسط Mahdi Mahdavi »

دوست عزیز.به نظر من بهتره روی سری Galaxy سامسونگ فکر کنید.
مدلهای Galaxy SL , Galaxy S ,و یا در رده های پایین تر Galxy ACE
Please Login or Register to see this code
در هر سه مرد Android 2.2.1 با زبان فارسی "ترجمه های فارسی بسیار قابل قبول هست.بنده خودم Samsung Galaxy Fit دارم و بسیار هم راضی هستم." و قابلیت ارتقا به آخرین نسخه آندروید 2.3.4 هست که این آپدیت برای galaxy s , galaxy sl از زبان فارسی هم پشتیبانی میکنه.اما برای galaxy ace قراره به زودی Android 2.3.4 موسوم به gingerbread با پشتیبانی از زبان فارسی ارائه بشه
سوالی بود در خدمتیم.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط Mamool »

درسته اینجا جاش نیست ولی سوال در مورد خریده ! چرا باتری همه گوشیهای نوکیا چینیه ؟ تو وطن ما اینا رو عوض میکنن یا فابریکی چینیه ؟

Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: Hell
سپاس‌های ارسالی: 1631 بار
سپاس‌های دریافتی: 1526 بار

پست توسط X.Nima »

تو وطن ما(!) عوض میشه. تازه، شما موقع خرید باید حواستون جمع باشه که همه چیو تو جعبه گوشی بگیری... حتا ممکنه کاتالوگ رو هم بگیرن.!

یه بار رفتم از آشنام شارژر بگیرم، بعد یکمی حرف گفت بیا اصلا اورجینالشو میدم بهت، بعد رفت یه جعبه رو باز کردو شارژرشو داد به من و یه شارژر معمولی گذاشت تو جعبه! دیگه تا ته خطو. بخونید دیگه!!!
  ...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT   نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های دریافتی: 74 بار

پست توسط Ashkani1365 »

دوستان سلام عرض می کنم

می خواسم ببینم چرا کسی خرید آیفون پیشنهاد نمی کنه؟ کیقیت تصویر اش عالیه، برنامه های فراونی دارد (مثل برنامه های فرهنگ لغت فارسی، قران، کتاب های فردوسی و ملانا)، و دارای تایپ فارسی و دوربین ممتاز است. تنها بدیش اینه که خیلی گراناند!! کی می تواند 500 دولار برای یه ایفون بپردازد.والا مگه همه ی ما خر پولیم که 500 دولار برای یه تلفن بدیم?
ارسال پست

بازگشت به “گوشي‌هاي تلفن همراه”