Mamool نوشته شده:با درود
قصد خرید گوشی با قیمت حدود 450000 تومن رو دارم لطفا دوستان راهنمایی بفرمایید . یه مورد n8 رو انتخاب کردم گویا دو تا مشکل اساسی داره اول اینکه بعضی اوقات خاموش میشه بعدشم که مدل چینی تحت لیسانس وارد بازار شده (بالطبع مدل بدون لیسانس هم آمده !) چطوری بفهمم چینیه یا نه ؟
مدل N8 با پردازنده ی 680 مگاهرتزی نسبت به بقیه رقباش که پردازنده ی 1 گیگاهرتزی دارند (HTC و Iphone) قدرت پردازش خیلی ضعیفی داره و مثل اکثر گوشی های Nokia هنگ میکنه . اگر بخوایم N8 و HD7 که در حال حاضر تقریبا در یک بازه ی قیمت قرار دارند مقایسه کنیم ، نقطه ی قوت N8 ، دوربین 12 مگاپیکسلی با قابلیت Face detection هست . رام نوکیا 512 مگابایت و رم این گوشی فقط 256 مگابایت (در مقابل 576 مگابایت در HD7) هست .
تصویر اول با دوربین 12 مگاپیکسلی N8 و تصویر دوم با دوربین 5 مگاپیکسلی HD7 گرفته شده است از نظر صفحه نمایش ، صفحه 3.5 اینچی N8 که با تکنولوژی AmoLED ساخته شده دارای رزولوشن 640 در 360 پیکسل هست . در مقابل صفحه ی نمایش 4.3 اینچی ال.سی.دی HD7 دارای رزولوشن 480 در 800 پیکسل هست .
اگر بخوایم از نظر کیفیت صدا دو گوشی رو بررسی کنیم ، HD7 با استفاده از تکنولوژی دالبی و اکولایزر داخلی (تقویت SRS) دارای کیفیت صدای بلندگوی کمی بیشتر نسبت به N8 هست ، در هدست برتری HD7 نسبت به رقیب فنلاندیش بیشتر هم میشه : طبق تست های انجام شده توسط وبسایت GSMArena ، فرکانس پاسخ و کیفیت صدا هدفون در N8 نسبت به صدای بلندگو
ناپایدارتره . در حالی که در HD7 به جرات میشه گفت صداها در Headphone با صدای بلندگو تفاوت بسیار کمی داره .
دو نمودار زیر ، فرکانس پاسخ در این دو گوشی رو نشون میده ، خط سبز فرکانس پاسخ هدفون ها و خط سفید فرکانس پاسخ بلندگوهاست ، نمودار اول متعلق به N8 و نمودار دوم متعلق به گوشی HD7 میباشد .
در کل اگر یک گوشی با قدرت بالا ، عملکرد روان و کیفیت پخش صوتی بالا میخوای بنظر من HD7 رو انتخاب کن ، اما اگر دوربین گوشی برات مهمه ، کار کردن با گوشی های بزرگ 4.3 اینچی برات سخته یا بولوتوس باز هستی ، N8 گزینه ی مناسبتریه (HD7 تا یکی دو ماه دیگه که آپدیت MANGO برای سیستم عامل Windows phone 7 عرضه بشه ، قابلیت استفاده از بولوتوس رو نداره)
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.
جان.اف.کندی