استخدام درکادر نظامی نیروی زمینی ارتش و سپاه پاسداران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي زميني به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
New Member

استخدام درکادر نظامی نیروی زمینی ارتش و سپاه پاسداران

پست توسط 4902 »

با عرض سلام و خسته نباشید،من عاشق شغل نظامی (کادر نظامی نیروی زمینی ارتش و سپاه) هستم ،چند تا سوال دارم خواهشمندم اگر اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید.من فوق دیپلم رشته کارهای عمومی ساختمان دوره ی روزانه را با معدل کل 16.37 دارم در حال حاضر درمقطع کارشناسی رشته مهندسی تکنولو ژی ساختمان دوره ی روزانه مشغول تحصیلم ،سنم 21 ساله و خدمت سربازی هم نرفتم (معا فیت تحصیلی دارم) عضو بسیج هستم و گواهینامه پایه دوم هم دارم ،آنقدر به این شغل علاقه دارم که میخواهم در این استخدامی کادر درجه داری نیروی زمینی ارتش (مرداد ماه 1390 )که مدرک دیپلم لازم دارد شرکت کنم.(رشته تحصیلی من رادر نظر نگیرید) خواستم بدانم که اگر استخدام شدم بعد از آموزش های لازم در ارتش و سپاه برای کادر نظامی نیروی زمینی به فوق دیپلم و لیسانس چه در جه ای تعلق میگیرد(منظورم این است که تحصیلات در ارتقاء در جه تاثیر دارد؟) استخدام سپاه به چه طریق است؟در مورد دانشگاه تربیت پاسداری و افسری امام حسین (ع) سپاه خواستم بدانم ،با این شرایط من میتوانم در این دانشگاه ثبت نام کنم یانه؟راستی زمان ثبت نام این دانشگاه کی هست؟خواهشمندم راهنمایی کنید .با تشکر از لطف شما تصویر09189974191
ارسال پست

بازگشت به “ادوات زميني”