گوشي با امکانات خوب و راهنمايي در مورد سمبين و بلوتوث و ... ديگه
مدیر انجمن: شوراي نظارت

-
- محل اقامت: بندر
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
- تماس:
من خيلي تو گوشي موبايل سر رشته ندارم.
ولي تو اين محدوده ي قيمت اگر خودم بودم گوشي بسيار زيباي motorola V3x رو انتخاب ميکردم که فکر ميکنم پرفروشترين
گوشي در امريکا هم شناخته شد.خودم بخوام گوشي بگيرم فقط اين
اينم چند تا عکس
[External Link Removed for Guests]
در ضمن شما حتما حتما حتما بايد 10 مغازه رو بگردي و سوال کني و مخ فروشنده رو بخوري تا بياد دستت
اولين مغازه نخريا
ولي تو اين محدوده ي قيمت اگر خودم بودم گوشي بسيار زيباي motorola V3x رو انتخاب ميکردم که فکر ميکنم پرفروشترين
گوشي در امريکا هم شناخته شد.خودم بخوام گوشي بگيرم فقط اين
اينم چند تا عکس
در ضمن شما حتما حتما حتما بايد 10 مغازه رو بگردي و سوال کني و مخ فروشنده رو بخوري تا بياد دستت
اولين مغازه نخريا

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
internet
گوشي V3X در نوع خودش بي نظيره، سري V3 همگي خوب هستند، مخصوصا لنز و زيبايي
V3i مشكلاتي در خواندن و سازگاري با مموري داشت كه در V3x رفع شده و امكانات ديگري هم به اون اضاقه شده، مثل دوربين 2 MP
در كل اگر گوشي غير سيمبيان ميخواهيد بخريد بهترين انتخاب به نسبت قيمت، زيبايي، كيفيت و امكانات اين گوشي هست
قيمت هم فكر ميكنم حدودا 260 بايد باشه
خز شدن هم يه اصطلاح به معني همه گير شدن و اينكه ديگه كلاسي نداره هست كه از نظر منطقي هيچ معني و ارزشي نداره، اما اگر به كلاس گوشي اهميت ميديد گوشياي كه كمتر افراد دارند و امكانات خوبي هم داره تا قبل از اينكه همه گير بشه به قولي خز نيست و خوبه
گوشي V3X در نوع خودش بي نظيره، سري V3 همگي خوب هستند، مخصوصا لنز و زيبايي
V3i مشكلاتي در خواندن و سازگاري با مموري داشت كه در V3x رفع شده و امكانات ديگري هم به اون اضاقه شده، مثل دوربين 2 MP
در كل اگر گوشي غير سيمبيان ميخواهيد بخريد بهترين انتخاب به نسبت قيمت، زيبايي، كيفيت و امكانات اين گوشي هست
قيمت هم فكر ميكنم حدودا 260 بايد باشه
خز شدن هم يه اصطلاح به معني همه گير شدن و اينكه ديگه كلاسي نداره هست كه از نظر منطقي هيچ معني و ارزشي نداره، اما اگر به كلاس گوشي اهميت ميديد گوشياي كه كمتر افراد دارند و امكانات خوبي هم داره تا قبل از اينكه همه گير بشه به قولي خز نيست و خوبه

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- محل اقامت: شيراز
- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 19 بار
- تماس:
يکي از دوستام 6630 داره سه ماهه خريده مي گه همه چيزش هم عوض کرده که خراب نشه مثل جلد و تلق و اين چيزها
و الان مي خواد بفروشه چند بخرم خوب خريدم مفت خريدم؟!
موقع خريدن ازش به چي دقت کنم
و الان مي خواد بفروشه چند بخرم خوب خريدم مفت خريدم؟!
موقع خريدن ازش به چي دقت کنم
آخرین ويرايش توسط 2 on internet, ويرايش شده در 0.