Fariborz,
ممنون. هيچکدام رو نديده بودم. ولي بايد بگم که وضعيت هليکوپترهاي غيرنظامي
از نظر تعداد و آمادگي فني، زياد مناسب نيست. تو اين چند ساله، شرکت ساخه
تعدادي سانحه داشته که همگي به علت مشکلات فني رخ دادن.
دوستان چند تا عکس که از سايت عکاس خوب خبرگزاری فارس ساتيار امامی براتون انتخاب کردم . نحوه وقوع و محل حادثه برام ناشناخته است .دوستان اگر اطلاعی دارند ما رو هم در جريان قرار بدهند.
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
با سلام . دوستان چندی پيش سيمای جمهوری اسلامی ايران فيلمی در باره ساخت بالگرد شاهد ۲۷۸ پخش کرد که قسمت پنجم از سری برنامه های علمی تحت عنوان « شوق پرواز » بود . از اين برنامه جالب چند تا عکس گرفتم شايد جالب باشه کيفيت پائين عکسها باعث شده تا جذابيت آنچنانی نداشته باشه ولی به هر حال نگاهی کوتاه ضرر نداره . اميدوارم مورد توجه قرار بگيره .
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
Fariborz,
بسيار متشکرم
حضور شما و تصاوير بسيار زيبايي که در اختيار دوستان قرار ميديد، بسيار قابل تقديره
من بابت همه چيز متشکرم ضمنن من بسيار بعيد مي دونم توانايي ساخت هليکوپتر در ايران، فراتر از ساخت اتاق باشه.
Reza6662 چندي پيش موتورهايي قادر به كسب استانداردهاي جهاني مورد نياز شده و توليد اونها شروع شد كه يكي از كاربريهاي اونها در هليكوپترها هست (تحت ليسانس اوكراين)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
سلام
Fariborz این حادثه فکرکنم تو انوبان تهران کرج اتفاق افتاد که یک هلیکوپتر امداد موقع بلند شدن انگاری ملخش به تیر جراغ خورده بود و سقوط کرده بود فکر کنم زمستان 84 این اتفاق افتاد البته در مورد زمان مطمئن نیستم
اين هم تصوير بالگرد ميل ۲۶ که با آرم شرکت نويد و پرچم روسيه مدتی در ايران بود. البته کمپانی کازان بعد از معرفی اين بالگرد در ايران نتوانست سفارشی از نيروهای نظامی ويا شرکتهای غير نظامی دريافت کند . در يک سايت اينترنتی ادعا شده بود که سپاه تعدادی از نوع بالگرد رو از روسيه تحويل گرفته و در مسجد سليمان مستقر کرده . با توجه به ابعاد بزرگ اين بالگرد و هزينه بالای اون چنين امری رو منتفی ميدونم . به هر حال تصوير رو از پشت جلد مجله صنايع هوائی اسکن کردم . مکان اون رو مهرآباد حدس ميزنم ولی اطمينان کامل ندارم . ببينيد و خودتون قضاوت کنيد .
دوستان امروز تصاويری از بالگرد بل ۲۱۴ پنها که در اجاره سازمان أتش نشانی وخدمات ايمنی تهران است رو براتون در نظر گرفتم . اين تصاوير از اولين روز تحويل اين بالگرد است . در انتها تصويری با رنگ آميزی جديد اين بالگرد رو خواهيد ديد .
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
رضای عزيزبا درود بر تو.اولأ منظورم از اولين روز تحويل اين بالگرد به سازمان آتش نشانی بود . در ثانی پنها بالگردهای بل ۲۱۴ صد در صد سانحه ديده از زمان جنگ رو بازسازی ميکند که از توليد اون چندان راحت تر نيست . ثالثأ بل ۲۱۴ در موزه؟