اطلاعیه صندلی داغ

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

اطلاعیه صندلی داغ

پست توسط Mohammad 1985 »

با سلام !
بدون هیچ مقدمه ای میریم سر اصل مطلب !
قبل از هر چیز انتصاب شایسته و به جای خودم رو که کاملا درست و به جا بود رو به خودم و همه طرفدارم در سراسر دنیا تبریک عرض نموده و برای خودم موفقیت روز افزون خواستارم !
انتصاب شایسته اینجانب به طور قطع و یقین درست ترین تصمیمی بوده که در سنترال گرفته شده و خواهد شد !
--------------
اما در مورد صندلی داغ لازم مواردی رو مطرح کنم !
1 در همین تاپیک اعلام آمادگی کنید برای نشستن روی صندلی و پیام خصوصی نزنید تا با شما تماس بگیریم و مبلغ و هزینه و شماره حساب برای واریز بهتون داده بشه تا بعد از اون روی صندلی بشینید
2 پارتی بازی نداریم !
3 بانوان به هیچ عنوان در خواستن روی صندلی رو ندن پذیرفته نمیشه
4 قطعا کسانی که از مدیریت من حمایت کنن و بدون چون چرا اطاعت کنن از من و تشکر بزنن در اولویت هستن
5 کاربرای جدید و کمتر شناخته شده فعلا درخواست ندن ! چون باید برای اینکه ازتون سوال بپرسن کمی شناخته شده باشید و فعالیت کرده باشن
6 به هیچ عنوان در خواست ازدواج هم نفرستید !!!!
---------------
دو نفری که تاکنون به من اعلام آمادگی کردن برای نشستن روی صندلی مجددا در ایت تاپیک اعلام آمادگی کنن .
با تشکر سرفرماندهی محترم صندلی داغ Mohammad 1985c
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

Re: اطلاعیه صندلی داغ و ثبت نام برای نشستن روی صندلی

پست توسط typhoon »

سلام درود خدا بر محمد ۱۹۸۵
ریس اگر صلاح بدونی توی همین دو روز تعطیلی من آماده هستم.اگر صلاح دونستی با ما شروع کنی قبلش یک آماری بده.
با تشکر
Old soldiers never die.They just fade away
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

راستی یه موردی که یادم رفت بگم !!! از پذیرفتن برادارن حافظ منافع راشن معذوریم !!! :grin:
جکسون براون
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

سلام

گرچه سفرماندهی صندلی داغ به ما کوچک ترین محلی نمیذاره، ولی خدا رو چه دیدی؟شاید یهو با ما هم رسید و مارو هم انتخاب کرد :-(

برادر تایفون هم زیاد یوزارسیف نگاه کرده ها :grin: :(
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

سلام علیکم !! :razz:

عزیز دلم محمدجان شما دیگه چرا،شما که قدیمی سنترال هستی چرا؟
تو این همه سال دست های پشت پرده رو احساس نکردی؟ فکر کنم بچه های پشت پرده رو دست کم گرفتی،انگار کم کم باید بری جایی که آرمان،رضا،محمدحسین،میلاد و ... رفتن،اره؟؟؟(1) یعنی هیچ وقت شک نکردی اینها کجا غیبشون زده رفتن دیگه خبری ازشون نیست،ای اقا رضا ماهی یکبار از اینورا رد بشن و گرنه باقی مجهول المکان هستن...
اینجا هم دست از این غرب دوستیت بر ندارا!! این شرقیا بنده خدا چه گناهی کردن(الان سیستم لیبل چسبونیت فعال نشه منم شرقی بدونی) من هنوز نه شرقی نه غربی هستم...فقط ایران
میبینم به صورت خیلی خودجوشانه گشت ارشاد هم تو صندلی داغ گذاشتی،احتمالا جوابای خلق الله رو هم می خوای سانسور کنی دیگه،بعد میایی میگی..... عجب!
------------------------------------------------------------------------------------------
میدونیکه به علت علاقه وافر برخی اعضای سنترال من ترجیح میدم تو صندلی داغ شرکت نکنم ،عرصه رو برای جوونترها تایفون و اشکان و ... باز بذارم،هدفم هم از ارسال این پست کل کل کردن با تو بود! میدونی چرا دلم تنگ شده برای یه کل کل حسابی،چه کنیم که ما رو تقریبا کانالیزه کردن و شستشوی مغزی دادن که سمت تاپیک های سیاسی و درگیری نریم! برای همین ایجا اومدم سراغت...
حالا زیاد حرض نخور چایی رو بزن اروم بشی :P

1- اقا ما مخلص همه بچه های قدیمی سنترال هم هستیما! :razz:
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

سلام
امیر حسام عزیز خیلی احساس پیری می کنی!!!بپا نیافتی بابابزرگ!!!!!
والا ما هم دیدیم هیچ کس از قدیمی تر ها کاندید نمی شه گفتیم چراغ اول رو در سری جدید و با فرماندهی !!! جدید روشن کنیم.محمد جان این بچه های جبهه شرق رو بگو بیایند من قول می دهم خیلی تند نرند.این بنده خدا احسان امیر اعتصام رو هم بزارید تو نوبت بیاریمش رو صندلی یک مقدار از اون وضع و حال درش بیاریم.
آقا حالا برنامه چیه؟قربانی اول منم؟شروع از کی؟حاج محمد یک آمار بده.
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1604 بار
سپاس‌های دریافتی: 2353 بار
تماس:

پست توسط Ph.Sepehr »

سلام. :razz:
من حاضرم جزغاله بشم آقا محمد :grin:

نقل قول:((آقا حالا برنامه چیه؟قربانی اول منم؟شروع از کی؟حاج محمد یک آمار بده.))
مجتبي جان راست ميگه.يه آماري بده حاج ممد!! :grin:
[External Link Removed for Guests]

وقتی انسان نمی تواند کلمات مناسب برای بیان احوالش بیابد چه شکنجه ای را تحمل می کند
shapooor
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

آب افتاد دست ...

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

من خودم جز قدیمی ترینها هستم !!! شما از کجا می دونی ؟ شاید دستهای پشت پرده ما باشیم !!!!
اما در مورد استارت صندلی تحت مدیریت مدبرانه من ! نفر اولی که اعلام آمادگی کرده بود  . , بود که در همون ساعات اولیه با زرنگی خاصی و با سو استفاده از بل بشو های دوران انتقال قدرت پیام خصوصی به من داده بود ! و اعلام آمادگی کرده بود برای نشستن روی صندلی البته ایشون پیشنهاد رشوه هم کرده بودن که من صداش رو درنمیارم و بهش هم گفتم ! ولی اگه یه بار دیگه تکرار کنه علنی اعلام میکنم که ایشون به من برای نشستن روی صندلی علاوه بر هزینه های قانونی پیشنهاد رشوه هم داده بود که به دلیل کم بودن من قبول نکردم !
طبق قانون جدید ایشون باید دست از حمایت از کشور اسمشو نمیبرم برداره تا نفر اول باشه
نفر اول  . ,
نفر دوم typhoon,
نفر سوم   ,
جکسون براون
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

سلام
قرار بود بدون پیام خصوصی باشه ها!!!
باشه ،داش سپهر اول بعد هم ما و بعد داش اشکان،حال کی شروع میشه؟حاج ممد این تاریخ ها رو بده،من یک پیشنهاد دارم:هر آخر هفته یک صندلی داغ!!!!
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

من شرمندم اما اقای مدیر!!

بالاخره ما هم وظایفی داریم تو این سایت دیگه،اگر فکر کردی از قذافی مشاوره بگیری کار تمومه باید بگم خیال باطلی کردی،جهت روشنگری(فقط روشنگری ها! اصلا نیت بی ابرو کردن و زیراب زدن و... در کار نیست) تناقضات زیر تقدیم میگردد،امیدوارم که به سرنگونی این دمکراسی خواه قبلی و دیکتاتور فعلی منجر شود:

در همین تاپیک اعلام آمادگی کنید برای نشستن روی صندلی و پیام خصوصی نزنید تا با شما تماس بگیریم و مبلغ و هزینه و شماره حساب برای واریز بهتون داده بشه تا بعد از اون روی صندلی بشینید

نفر اولی که اعلام آمادگی کرده بود
Ph.Sepehr
, بود که در همون ساعات اولیه با زرنگی خاصی و با سو استفاده از بل بشو های دوران انتقال قدرت پیام خصوصی به من داده بود !

قطعا کسانی که از مدیریت من حمایت کنن و بدون چون چرا اطاعت کنن از من و تشکر بزنن در اولویت هستن

گرچه سر فرماندهی صندلی داغ به ما کوچک ترین محلی نمیذاره، ولی خدا رو چه دیدی؟شاید یهو با ما هم رسید و مارو هم انتخاب کرد

سلام درود خدا بر محمد ۱۹۸۵
ریس اگر صلاح بدونی توی همین دو روز تعطیلی من آماده هستم.اگر صلاح دونستی با ما شروع کنی قبلش یک آماری بده.
با تشکر

کاربرای جدید و کمتر شناخته شده فعلا درخواست ندن ! چون باید برای اینکه ازتون سوال بپرسن کمی شناخته شده باشید و فعالیت کرده باشن

به
Ph.Sepehr عزیز تبریک میگم! ماشالله دست گذاشتی رو شناخته شده ها...

بانوان به هیچ عنوان در خواستن روی صندلی رو ندن پذیرفته نمیشه

به هیچ عنوان در خواست ازدواج هم نفرستید !!!!

دو نفری که تاکنون به من اعلام آمادگی کردن برای نشستن روی صندلی مجددا در ایت تاپیک اعلام آمادگی کنن

چقدرم به حرفت گوش کردن!!!!
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

سلام
بنده اطلاع ندارم که قصد جناب امیر حسام از این آخرین پستشون چی بود.اگر شوخی بود که هیچ اما اگر جدی بود این نکته رو توجه داشته باشد که اگر بنده اونجوری در اولین پست نوشتم قصد عوض کردن حال و هوای دوستان بوده و گرنه این بحثهای فرماندهی و سرفرماندهی و امثال آن در نظر من فقط شوخی و خنده است.اصرار من به آغاز دوباره صندلی و داوطلب شدنم هم به دلیل این بود که یک محمد گفت یکی از قدیمی ترها و در ضمن کسی از دوستان کاندید نمی شد و نهایتا این که در چند وقت اخیر اینقدر درگیر این بحثهای نظامی و اجتماعی و امثال آن بودیم که فکر کنم همه به فضای متفاوت در سنترال نیاز دارند.
با تشکر
ارسال پست

بازگشت به “صندلي داغ”