لیتل برد نوشته شده:با سلام خدمت دوستان عزیز در مورد امار باید بگم من هرجا می رم همه یا می گن یا می ریم ارتش یا سپاه یا کماندو میشم حالا اونا بی خیال من خودم رشتم نقشه کشی صنعتیه دوس داشتم طراحیه سلاح بخونم یا طراحی تسلیحات جنگی حالا نمی دونم چه جوری دوم اینگه من اگه برم نوهد دنبال پول و کلاسش نیستمحاضرم نون بزنم تو اب بخورم ولی به چیزی که دوست درام برسم این علاقه به ارتش از بچه گی تا جای که یادم بوده درون من بوده و خاطر جمع باشید کسی که وارد نوهد می شه دنبال پول یا از سر بی کاری نیس و من تصمیم خودمو گرفتم و به خاطره این می رم نوهد چون دوس ندارم از اون جوجه سرباز های باشم که اول کارنفله می شن حالا هر کی رفته نوهد از سر بی کاری بوده همه چی که پول نمی شه یا تحصیلات تو بهترین زندگی رو داشته باشی ولی وقتی اون چیز نشدی که می خواستی ه چه درد می خوره وقتی به خواستت برسی حاضری حتی با کم زندگی کنی حالا یه سوال در هر جای جهان هر ارتشی واسه نیرو هاش یه حدی داره طبقه بندی می شن نیروی معمولی نیروی مخصوص و نیروی فوق مخصوص حالا من راستش می خوام وارد ارتش بشم ولی نه دوست دارم یه سرباز معمولی باشم نه دیگه یه نیروی فوق مخصوص حد وسط این ایا وجود داره یا نه فکر کنم تو ایران تنها نیروی فوق مخصوصش نو هد باشه یا بعد از اون هم هست با تشکر
سلام
اولا که برای طراحی سلاح دنبال نقشه کشی نمی روند و باید مکانیک بخونید.دوست عزیز یک خواهشی هم دارم در همین تاپیک ورود به دورهای نیروی مخصوص در همین بخش ادوات زمینی بنده به طور کامل توضیح دادم.لطفا بی خیال شوید.
با تشکر