نسل اینده سربازان امریکای بهتر از همیشه +عکس

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي زميني به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

Re: نسل اینده سربازان امریکای بهتر از همیشه +عکس

پست توسط typhoon »

لیتل برد نوشته شده:با سلام خدمت دوستان عزیز در مورد امار باید بگم من هرجا می رم همه یا می گن یا می ریم ارتش یا سپاه یا کماندو میشم حالا اونا بی خیال من خودم رشتم نقشه کشی صنعتیه دوس داشتم طراحیه سلاح بخونم یا طراحی تسلیحات جنگی حالا نمی دونم چه جوری دوم اینگه من اگه برم نوهد دنبال پول و کلاسش نیستمحاضرم نون بزنم تو اب بخورم ولی به چیزی که دوست درام برسم این علاقه به ارتش از بچه گی تا جای که یادم بوده درون من بوده و خاطر جمع باشید کسی که وارد نوهد می شه دنبال پول یا از سر بی کاری نیس و من تصمیم خودمو گرفتم و به خاطره این می رم نوهد چون دوس ندارم از اون جوجه سرباز های باشم که اول کارنفله می شن حالا هر کی رفته نوهد از سر بی کاری بوده همه چی که پول نمی شه یا تحصیلات تو بهترین زندگی رو داشته باشی ولی وقتی اون چیز نشدی که می خواستی ه چه درد می خوره وقتی به خواستت برسی حاضری حتی با کم زندگی کنی حالا یه سوال در هر جای جهان هر ارتشی واسه نیرو هاش یه حدی داره طبقه بندی می شن نیروی معمولی نیروی مخصوص و نیروی فوق مخصوص حالا من راستش می خوام وارد ارتش بشم ولی نه دوست دارم یه سرباز معمولی باشم نه دیگه یه نیروی فوق مخصوص حد وسط این ایا وجود داره یا نه فکر کنم تو ایران تنها نیروی فوق مخصوصش نو هد باشه یا بعد از اون هم هست با تشکر

سلام
اولا که برای طراحی سلاح دنبال نقشه کشی نمی روند و باید مکانیک بخونید.دوست عزیز یک خواهشی هم دارم در همین تاپیک ورود به دورهای نیروی مخصوص در همین بخش ادوات زمینی بنده به طور کامل توضیح دادم.لطفا بی خیال شوید.
با تشکر
Old soldiers never die.They just fade away
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 125 بار

پست توسط لیتل برد »

فقط یه سوال تنها نیرو مخصوص ایران نو هد یا نه دوم اینکه شما وقتی می خواهید یه وسیله تولید کنید باید از روش یه طراحی داشته باشید میخایل کلاشینکوف هم مکانیک خونده بود من واستون یه طرح می زارم تا ببینید و من می دونم اول هر چیزی باید طراحی بشه من دبیر طراحیم تو کار طراحی موتو جت هم بوده یک بار هم می گفت یکی از دوستام نمی دونم بدنه تانک طراحی کرده بود نمی دونم و همینه واسه سلاح باید یه طرحی بکشی به دقت میلی متر نمای روبهرو افقی جانبی تصویر مجسم طراحیش روی ایزومتریک الان هم جدیدن با نرم افزار این کارو می کنن
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

سلام
طراحی سلاح سبک،تانک و موتور هواپیما هر کدام یک داستان متفاوت است.

این هم برای تمام کردن این بحث برای همیشه:
نیروهای مخصوص ارتش:
تیپ 65 نزاجا
کلاه سبزهای نیروی دریایی
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط لیتل برد »

والا تو رشتم که دس می خونیم قعطعات موتو ماشین دریل از اینجور چیزا پس شما که اطلاعات دارید من کی از دوستام می خواد بره دانشگاه افسری رشتش انسانیه ولی یه چشمش ضعیفه یکشون کامل سالمه ولی اون یکی چشمش از ده / جهاره می خواستم بدنم سربازی میره م تونه بره دانشگاه افسری با این سوال این بحث تموم می شه اصلا ما از ماجرا دور شدیم ایت تابیک مربوط به لباس جدید امرکای ها بود اینجوری تلفاتهم کم می شه دیگه سرباز از این که تیر بخوره نمی ترسه با اجازه :shock:
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

سلام
بنده از این مورد اطلاعی ندارم.با ادارات استخدامی ارتش تماس بگیرید.
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط لیتل برد »

سپاس نظرتون در مورط این نسل اینده سربازان امریکای چیه من عکس های زیادی از این نوع لباس دیدم خیلی جالبه نظر شما چیه ایا البته تمام کشور ها تا چندین سال اینده سربازهاشون این مدلی میشن ولی به نظر من کاشکی در این حد می موندن شاید روزی بشه که رباط پیشرفته سربازی رو بسازن دیگه برای نبرد نیازی به انسان نباشه :-(
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 687 بار
سپاس‌های دریافتی: 2866 بار

پست توسط cheka »

لیتل برد نوشته شده:سپاس نظرتون در مورط این نسل اینده سربازان امریکای چیه من عکس های زیادی از این نوع لباس دیدم خیلی جالبه نظر شما چیه ایا البته تمام کشور ها تا چندین سال اینده سربازهاشون این مدلی میشن ولی به نظر من کاشکی در این حد می موندن شاید روزی بشه که رباط پیشرفته سربازی رو بسازن دیگه برای نبرد نیازی به انسان نباشه :-(

البته اون طرح نیمه روبوتیزه کردن سربازان آمریکایی (که چند وقته مطرح شده و نمونه هاییش هم ساخته شده) بنظر من خیلی از این طرح جالبتر بود !

در حال حاضر خیلی از کشورهای دیگه مثل فرانسه ، ایتالیا ، انگلیس ، روسیه و حتی بلاروس هم هم طرحهای مشابه ای در مورد سرباز آینده دارن
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.

جان.اف.کندی
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط لیتل برد »

با سلام من منظورم اون طرح نیس یه روزی که ما جنازمون پوسیده حتما یه رباط جنگی با کارای های انسان می سازن ولی هیچ چی مثل وجود یه انسان با تجربه در جنگ نمی شه الان دیگه هواپیما همه تقریبا دارن بی سرنشین می شن تانک ها هم کم کم با اجازه :eek:
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط لیتل برد »

با سلا واسه یه لیسانس حقوق تو ارتش یا سپاه کار هست تور خدا هر گی مو دونه بگه :AA:
ارسال پست

بازگشت به “ادوات زميني”