XM-25 اسلحه هوشمند جدید آمریکا

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تجهيزات انفرادي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

XM-25 اسلحه هوشمند جدید آمریکا

پست توسط Shahbaz »

[External Link Removed for Guests] 

امريکا سلاحي ساخته شده است که قادر است با استفاده از امواج راديويي گلوله هاي هوشمند شليک کند.
به گزارش پايگاه اينترنتي ماکسي سيانس،
گلوله هاي شليک شده اين تفنگ قادر است به دشمن در هرجايي که پنهان شده باشد برسد.در واقع، اين تفنگ همان کارايي يک نارنجک انداز و يک تفنگ تک تيرانداز را خواهد داشت.
اين تفنگ جديد که ايکس ام بيست و پنج XM25نام دارد از گلوله هايي استفاده مي کند که به محض انکه مسافت مورد نظر را طي کند منفجر مي شود و اين چنين تنها افرادي را که هدف قرار گرفته اند مورد اصابت قرار مي دهد.
با اين اختراع، به جاي بمباران هاي هوايي،سربازان از اين تفنگ براي هدف قرار دادن تک تيراندازان مخفي در سنگرها يا هر مکان غير قابل دسترس استفاده مي کنند.
هدف گيرنده اين تفنگ داراي يک مسافت سنج هوشمند ليزري است که مسافت دقيق تيرانداز را با هدف اندازه مي گيرد. گلوله هاي بيست و پنج ميلي متري اين تفنگ حاوي يک ريز تراشه هوشمند است که سيگنال هاي راديويي(پيام هاي الکترونيکي) را از تفنگ دريافت مي کند و با استفاده از همين سيگنال ها فاصله دقيقي را که هدف قرار دارد براي خود مشخص مي کند. بدين ترتيب ،وقتي گلوله ها مسير تعيين شده را طي کردند ، موانع را درهم مي شکنند و در نزديکي هدف منفجر خواهند شد. ارتش امريکا قرار است از سال دو هزار و دوازده از اين سلاح استفاده کند.   [External Link Removed for Guests]  

XM-25 احتمالا به جنگ افزار اصلی ارتش آمریکابرای از بین بردن اهداف مخفی تبدیل خواهد شد
این جنگ افزار هوشمند سبک به زودی ازمایشات میدانی خود را آغاز کند .در این ازمایشات از مهمات هواسوختی با قدرت انفجاری بالا استفاده خواهد شد؛ که می توان از انها برای نابود سازی دقیق اهداف در هوا، پشت دیوارها(موانع) و داخل ساختمانها بهره برد.
XM-25که به طور مشترک توسط شرکت آلمانی هکلرو کخ و و شرکت آمریکایی ATK ساخته می شود. یک جنگ افزار نیمه خودکار است که از یک خشاب با ظرفیت 5 تیر بهره می برد . و وزنی معادل 3/6 کیلو گرم دارد.
این سلاح به سامانه شلیک یکپارچه XM116 مجهز است که دقت فوق العاده به ان می بخشد.
و از توانایی کنترل لگد سلاح حاصل از شلیک گلوله های 25 میلیمتری برخوردار است.
این سامانهکه بر پایه فناوریهای اپتیکی گرمایی، فاصله یاب لیزری، سایت دید در روز و شب تکمیل گردیده است.   XM-25 بردی برابر 500 تا 700 متر را دار است و می تواند انواع مهمات را شلیک کند.
به گفته سازندگان سلاح XM-25 احتمال زدن هدف را نسبت به سلاحهای کنونی تا 500 درصد افزایش خواهد داد.

واحد مرکزي خبر/ جنگ افزار  
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times]     [FONT=Times New Roman,serif]   [FONT=Times New Roman,serif]    امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .  

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 62 بار

راز جدیدترین اسلحه هوشمند ارتش آمریکا

پست توسط رضا تاکتیک »

راز جدیدترین اسلحه هوشمند ارتش آمریکا

سربازان امریکایی به سلاح دستی جدیدی مجهز شده‌اند که می‌تواند بااستفاده از یک مسافت‌سنج لیزری، هدف را هرجایی که پنهان شده باشد شناساییکرده و گلوله‌های انفجاری را دقیقا بر فراز سر او پرتاب کند. نیروی نظامیآمریکا اسحله هوشمند جدیدی را معرفی کرده که می‌تواند در جنگ بر علیهطالبان به کمک سربازان این کشور بیاید.

به گزارش بی‌بی‌سی، این اسلحه XM-25 نام دارد و ارتش آمریکا معتقد است باکمک آن می‌توان سرنوشت جنگ‌ها را تغییر داد. این اسلحه از یک سیستم هدایتلیزری بهره می‌گیرد و می‌تواند طوری برنامه‌ریزی شود که گلوله‌های 25میلی‌متری با قدرت انفجاری بالا را دقیقا بالای سر هدف منفجر کند. ریچاردآدیت که در ساخت این اسلحه برای ارتش آمریکا همکاری داشته، می‌گوید: «ساختاین اسلحه یک قدم بسیار بلند محسوب می‌شود، چرا که برای اولین بار در یکاسلحه دستی از فناوری‌های هوشمند استفاده شده است».

استفاده از این اسلحه به این صورتاست که سرباز ابتدا هدف خود را پیدا می‌کند، با لیزر به سمت آن نشانهمی‌رود تا به این صورت محدوده هدف مشخص شود، سپس سرباز یک نقطه هدف تنظیمشده دریافت می‌کند. در این هنگام کافی است هدف را تنظیم کرده و ماشه رابچکاند. در این صورت اگر شما با لیزر هدفی را در فاصله 543 متری مشخص کردهباشید، اسلحه به طور خودکار گلوله را در سمت هدف به فاصله 543 متر شلیکمی‌کند که این مسافت ممکن است یک، دو یا سه متر کم یا زیاد شود تا گلولهمستقیما روی سر هدف قرار گیرد.

این بدان معناست که این اسلحه را می‌توان در زمانی که هدف در پشت دیوار یادر یک خندق پنهان شده، استفاده کرد و آن را نابود کرد. این اسلحه در حالحاضر در اختیار سربازان آمریکایی مشغول به خدمت در افغانستان قرار گرفته ونیروی مخصوص انگلیسی نیز می‌توانند از آن استفاده کنند.  
آخرین ويرايش توسط 1 on CAPTAIN PILOT, ويرايش شده در 0.
دلیل: احتراما" تاپیک ادغام شد.
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 62 بار

Re: XM-25 اسلحه هوشمند جدید آمریکا

پست توسط رضا تاکتیک »

رشتم طراحی است می خوام تو دانشگاه طراحی سلاح بخونم طراحی سلاح تخصصی تره واسه این امدم اینجا یکم تجربه کسب کنم تو زمینه ی نظامی رشته ی من اگه لیسانس بگیری میری صنایع دفاع استخدام می شی از همینا طراحی می کنی هدف من از بچه گی همین بود که ایران واسه خودش ابر قدرتی بشه واسه همینه الان دارم طراحی صنعتی می خونم از خیلی چیزام زدم امید وارم به هدفم برسم اولین چیز ی هم که تو سرم بتونم یه سلاح کاملا خوب و مفید طراحی کنم کا ملا بومی نه بریم یه سلاح گیر بیاریم ازش کپی کنیم شما واسه من دعا کنید 8->
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 125 بار

پست توسط لیتل برد »

به این می گن اسلحه اخرش من موندم اگه یه روزی امریکا به ایران حمله کنه که البته خدانکنه ما چه جوری می خوایم حریف یه ارتش کاملا مدرن بشیم :shock:
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1621 بار
سپاس‌های دریافتی: 558 بار

پست توسط KAL-KOI-BABAK »

لیتل برد نوشته شده:به این می گن اسلحه اخرش من موندم اگه یه روزی امریکا به ایران حمله کنه که البته خدانکنه ما چه جوری می خوایم حریف یه ارتش کاملا مدرن بشیم :shock:

حق ماندنی است و باطل از بین رفتنی.
پیروزی نهایی با حق است.

حالا بین ما و امریکا کدوم حقه و کدوم باطل ؟؟؟

پس ما باید نهایت تلاش خودمون رو بکنیم و باقیشم خدا کمک می کنه.

البته اگه صاحبش بیاد که این اصلحه ها دیگه کارایی نداره.(امام زمان رو میگم)(فقط خدا کنه ما جزء دشمناش نباشیم)
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]  که خاطره هایتان از امیدهایتان قوی تر شدند ، روزگار افولتان در راه است . . .  
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط لیتل برد »

سلام این که شما می گید درست کاملا من حرف شما رو قبول دارم از تو حرکت از خدا برگت گلوله با کالیبر 12.7 حالیش که نمی شه گی جلوشه مسلمانه یهودیه کافره درسته خدا هست ولی با دست خالی که نمی شه یه چاه کند تو مثل می خواهی یه چاه واسه ثوابش بکنی که کسی میاد رد میشه ازش استفاده کنه کارت کاملا درسته و خیلی خیره و خدا از این کارت خوشش میاد ولی ایا با دست خالی می شه ما اگه ارتشمون همین مدلی بمونه درست حق با ماست ولی تو دورانی هستیم که همه چی باید با عقل و منطق ادم جور بیاد 1300 سال پیش که نیستیم اگه اون موقع مردهی زنده می شد می گفتن معجزه بود ولی امروزه اگه چنین اتفاقی بیفته بازم می گیم معجزه بود ولی از راه منطق و علمیشم پیش می ریم درسته حق با ماست ولی ایا شفق ما حریف اف 35 می شه صد در صد نمی شه ولی اگه بخواهیم چون بگیم حق با ماست و هیچ کاره خاصی هم نکنیم پیشرفت نمی کنیم تو عاشورا حق با امام حسین بود ولی شهید شده چون دشمنانش زیاد تر بودن و عقل و منطق می گفت اینا شگست می خوردن ولی امام حسین پیروزه واقعی بود ولی در ظاهر اونا با تشکر
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 1035 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار
تماس:

پست توسط Warlock051 »

با سلام!!!!!!
اگه اینجور باشه ما تاحالا 7 کفن پوسوندیم تصویر تصویر تصویر
امام حسین در اصل پیروز جنگ بود با اینکه شکست خورد اما حماسه ای جاودان ساخت و دشمناش هم همه مردن کی از از اونا به نیکی یاد میکنه؟؟!!!!!!!!
اگه امریکا حمله کنه (خدا نکنه)مثل 8 سال دفاع مقدس منطق می گفت ما شکست میخوریم اما ما پیروز شدیم با اینکه چیزی نداشتیم اما خدا رو دشتیم همون هم کافی بود تا جنگ رو پیروز بشیم!!!!
و یک سوال میشه منطق اینکه یک دکتر جواب کرده یک شبه از بچه گیش هم سالم تر باشه چی هست جز اینکه خدا خواسته
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1621 بار
سپاس‌های دریافتی: 558 بار

پست توسط KAL-KOI-BABAK »

لیتل برد نوشته شده:سلام این که شما می گید درست کاملا من حرف شما رو قبول دارم از تو حرکت از خدا برگت گلوله با کالیبر 12.7 حالیش که نمی شه گی جلوشه مسلمانه یهودیه کافره درسته خدا هست ولی با دست خالی که نمی شه یه چاه کند تو مثل می خواهی یه چاه واسه ثوابش بکنی که کسی میاد رد میشه ازش استفاده کنه کارت کاملا درسته و خیلی خیره و خدا از این کارت خوشش میاد ولی ایا با دست خالی می شه ما اگه ارتشمون همین مدلی بمونه درست حق با ماست ولی تو دورانی هستیم که همه چی باید با عقل و منطق ادم جور بیاد 1300 سال پیش که نیستیم اگه اون موقع مردهی زنده می شد می گفتن معجزه بود ولی امروزه اگه چنین اتفاقی بیفته بازم می گیم معجزه بود ولی از راه منطق و علمیشم پیش می ریم درسته حق با ماست ولی ایا شفق ما حریف اف 35 می شه صد در صد نمی شه ولی اگه بخواهیم چون بگیم حق با ماست و هیچ کاره خاصی هم نکنیم پیشرفت نمی کنیم تو عاشورا حق با امام حسین بود ولی شهید شده چون دشمنانش زیاد تر بودن و عقل و منطق می گفت اینا شگست می خوردن ولی امام حسین پیروزه واقعی بود ولی در ظاهر اونا با تشکر

سلام لیتل برد جان

ببین منم می دونم که اونا از نظر تجهیزات از ما سرتر هستند. ولی ما هم دستمون اونقدرا خالی نیست.
درسته تجهیزات در جنگ خیلی مهم هستند ولی همه چیز نیستند.
درسته شفق حریف اف35 نمیشه ولی لابد مسئولان دفاعی فکری براش کردن یا دارن میکنن. در ضمن اونا همه چیز رو اعلام نمی کنن.
من نگفتم "حق با ماست و لازم نیست هیچ کاره خاصی کنیم" من گفتم باید نهایت تلاشمونو بکنیم.
در ضمن الان در آخر "آخر الزمان" هستیم و اوضاع با زمان امام حسین فرق می کنه. الان دوران یه امام دیگه است. همون آدم هایی که شهادت امام حسین رو پیش بینی کرده بودند و میدونستن (منظورم پیامبر خودمونه و ...) پیروزی امام زمان رو هم می دونستن.
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]  که خاطره هایتان از امیدهایتان قوی تر شدند ، روزگار افولتان در راه است . . .  
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط لیتل برد »

منم می گم خدا کمکمون کنه تا همیشه بهترین باشیم کی دلش نیست ولی این بحثا همین نش خوبه یکی موافق یکی مخالف به هر حال واسه یه لیسانس حقوق تو ارتش یا سپاه کار هست تور خدا هر گی می دونه بگه :AA:
ارسال پست

بازگشت به “تجهيزات انفرادي”