وجود اشیاء نورانی و بشقاب پرنده در آسمان؛ از تخیل تا واقعیت
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 3957 بار
- سپاسهای دریافتی: 4418 بار
خبرگزاری مهر: داستان بازگشت اشیای ناشناخته در آسمان ایران در حالی دوباره زمزمه می شود که به باور اختر شناسان، ما با نزدیکترین ستاره 7/4 سال نوری فاصله داریم و موجودات فضایی برای رسیدن به ما چهار سال و نیم زمان نیاز دارند.
رویت اشیاء نورانی در آسمان کشور به اوایل سال 1383 برمی گردد. اولین گزارشها از مناطق مرزن آباد و سپس بابل و مشکین شهر ارسال شد. این گزارشها از مشاهده گویهای نورانی خبر می دادند که موجبات ترس و نگرانی اهالی را فراهم کرده بود. پیرو این گزارشها اظهار نظرهای متفاوتی از سوی مقامات بلند پایه کشور تا شهروندان عادی در مورد این پدیده بیان می شد.
این ماجرا به تدریج به سایر شهرها سرایت کرد و در مناطقی چون مشکین شهر، اردبیل، گنبد کاووس، تبریز، اراک، اشنویه، سنندج، مناطق مرزی اهواز و اصفهان گزارشهایی از مشاهده اشیای ناشناخته در آسمان مخابره شد. این ماجرا هر سال در فصول خاصی ادامه دارد.
اما این اشیای نورانی چه هستند؟ آیا موجودات فرازمینی قصد ارتباط با موجودات زمینی را دارند؟ آیا باید داستانهای مربوط به UFO ها را باور کرد؟
تلاش انسان برای پیدا کردن موجودات فرازمینی
نخستین جرقه در زمینه کشف هوش فرازمینی یا موجودات فرازمینی و امکان برقراری ارتباط با تمدنی دیگر در مقاله ای در نشریه "نیچر" از سوی دو دانشمند مطرح شد. آنها در این مقاله این موضوع را به طور جدی مطرح کردند که اگر در نقاط دیگر کیهان موجودات هوشمندی وجود داشته باشند و مجهزبه تجهیزاتی همانند آنچه ما در اختیار داریم٬ باشند، خواهند توانست سیگنالهای رادیویی ما را دریافت کنند و یا اگر پیامی مخابره کرده باشند بی شک می توان از راه بسیار دور سیگنالهای رادیویی آنها را دریافت و تقویت کرد. از نظر آنها این ارتباط بسیار دور رادیویی امکانپذیر بود.
انتشار این مقاله باعث شد تا در سال ۱۹۵۹ پروژه "ازما 1" آغاز شود. "ازما" یک پروژه استراق سمع بود و در طی آن "فرانک دریک" با رادیو تلسکوپ ٨٥ فوتی در رصدخانه ملی در "گرین بنگ" فعالیتهای خود را با مطالعه بر روی دو ستاره آغاز کرد.
هر چند او تلاش بسیار کرد اما هیچ سیگنالی دریافت نشد.
این پایان کار نبود بلکه تلاشهای "دریکگ آغازگر راهی شد که بعدها "ساگان" یکی از دانشمندان ناسا و از پیشگامان اکتشافات فضایی بدون سرنشین سفینه های وایکینگ را واداشت تا پروژه دیگری را در این زمینه تعریف کند.
"ساگان" در هنگام انجام آزمایشهای خود بارها و بارها به سیگنالهای مشکوکی برخورد کرد. امری که تاکنون نیز ادامه دارد و هیچ کدام از آنها مورد تایید قرار نگرقته اند. اما بدون تردید دریافت این دست سیگنالهای رادیویی دانشمندان را به مراتب آماده کرد تا با مواجه با سیگنالهای ناشناخته درصدد پاسخ برآیند.
اما به راستی موجودات فرازمینی وجود دارند؟ پاسخ این سئوال را "دریک" با ارائه معادله ای معروف به "معادله فرانک دریک" داده است. هر چند بیشتر متغیرهای این معادله بر اساس حدس و گمان است ولی با وارد کردن مقادیر متغیرها می توان به تصویر جالبی دست یافت.
از خیال پردازی تا واقعیت
با حل معادله فرانک دریک می توان وجود 250 تمدن فرازمینی در کهکشان که قادر و مایل به برقراری ارتباط رادیویی با زمین هستند را تخمین زد. اما به باور اخترشناسان مسئله فاصله بسیار زیاد ستاره ها تا ما و محدودیت سرعت حرکت در عالم مانع از پذیرش پاسخ "دریک" می شود.
اسدالله قمری نژاد دبیر انجمن نجوم ایران در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه معمولا افراد مشاهده هر نوع اشیای نورانی در آسمان را به وجود موجودات فرازمینی ربط می دهند، گفت: این ادعا تنها از سوی افرادی که با علم نجوم و فاصله های نجومی اطلاعی ندارند مطرح می شود.
وی با بیان اینکه برای فاصله های نجومی از واحدی به نام سال نوری استفاده می شود، افزود: سال نوری مقدار مسافتی است که نور در مدت یک سال طی می کند. نور در طی یک ثانیه، 300 هزار کیلومتر را طی می کند و از سوی دیگر نزدیکترین ستاره به زمین 7/4 سال نوری با زمین فاصله دارد که با یک ضرب و تقسیم ساده می توان پی برد که نور برای رسیدن به ما باید 4 سال و نیم در راه باشد.
قمری نژاد با تاکید بر اینکه ستاره های دورتر نیز چهار میلیون سال نوری با ما فاصله دارند، ادامه داد: از سوی دیگر ادعا می شود که این موجودات از سایر کهکشانها می آیند این در حالی است که نزدیکترین کهکشان به ما "آندرومدا" است که لبه این کهکشان تا ما دو میلیون سال نور فاصله دارد.
وی ادامه داد: بر فرض اینکه موجوات فرازمینی هم موجود بوده و قادر باشند با تکنولوژی برتری که دارند به زمین نزدیک شودن اما هرگز منطقی نخواهد بود که فکر کنیم به زمین نزدیک فرود آیند، ایجاد ترس و وحشت کنند و دوباره به سرزمین خود برگردند.
جهل ما و پهنه بیکران آسمان
اگر این اشیای نورانی که ما زمینیها می بینیم موجودات فرازمینی نیستند پس چه چیزی می توانند باشد؟ آیا فیلمها و داستانهایی که در باره بشقاب پرنده ها ساخته و نوشته شده است، حقیقت دارد؟
طی جنگ جهانی دوم برخی از خلبانها ادعا کردند شیء عجیب و به ظاهر فلزی را مشاهده کرده اند که بر روی هواپیمای آنها سایه انداخته است. در 24 ژوئن 1947 "کنت آرنولد" خلبان یک هواپیمای مسافربری گزارش کرد ناوگانی از 9 شیء پرنده گرد را مشاهده کرده است که در خط پرواز وی ظاهر شدهاند. آرنولد در گزارش خود توضیح داده بود این اشیاء شبیه نعلبکی هایی هستند که روی آب حرکت می کنند.
به همین دلیل از آن پس مردم از این اشیاء ناشناخته با عنوان "بشقاب پرنده" یاد کردند. از سال 1947 به بعد این اشیا ناشناخته تقریبا در تمام نقاط جهان مشاهده شد و حتی برخی ادعا کردند که با سرنشینان آنها ارتباط برقرار کرده اند. در تحقیقات دقیق تر اعلام شد که این اشیا پدیده های اختر شناختی یا پیامدهای شرایط جوی خاص بوده اند و بعدها نیروی هوایی آمریکا نیز اعلام کرد که در هر صورت این اشیا پرنده از فضا به زمین نیامده اند.
قمری نژاد با اشاره به پهنه بیکران آسمان و میلیونها جرم نورانی در آن به مهر گفت: معمولا رصدگران آماتور با دیدن اجرام نورانی چون "مشتری"، "زهره" و یا هر جرم نورانی دیگر حتی هواپیماهایی که به تدریج درخشان می شود، تصور می کنند بشقاب پرنده ها را مشاهده کرده اند.
وی ایجاد پدیده های جوی را از دیگر عوامل مشاهده UFO ها دانست و ادامه داد: این موارد بارها دیده شده است و با بررسی گزارشهای ارائه شده و محاسبه زمان رصدی آنها مشخص می شود که آنچه که دیده اند ربطی به بشقاب پرنده ها ندارد.
دبیر انجمن نجوم ایران با تاکید بر اینکه بحث UFO ها علاقه مندان خاص خود را دارد، خاطرنشان کرد: تاکنون هیچ گزارشی از سوی رصدگران حرفه ای و متخصصان علم نجوم که بیشترین ساعات خود را به رصد آسمان می پردازند در زمینه مشاهده اشیای ناشناخته نورانی دریافت نشده است.
از تخیل تا تولد فناوریهای فضایی
قمری نژاد با اشاره به علاقه برخی از کشورها به ایده بشقاب پرنده ها تصریح کرد: بسیاری از کشورها از این ایده بهره بردند و اقدام به ساخت پرنده هایی برای اقدامات جاسوسی، فلیمبرداری و عکسبرداری از مناطق مورد نظر کردند.
قمری نژاد "آلمان" را از اولین کشورهایی نام برد که در این زمینه گامهایی برداشته است و اضافه کرد: این اقدام تاکنون ادامه دارد و بسیاری از کشورها با سرمایه گذاریهای بسیار تکنولوژیهای فضایی برای کاربردهای جاسوسی را توسعه داده اند.
زندگی دیدن یک باغچه از شیشه مسدود هواپیماست
خبر رفتن موشک به فضا
لمس تنهایی ماه
فکر بوییدن گل در کره ای دیگر
[External Link Removed for Guests]
خبر رفتن موشک به فضا
لمس تنهایی ماه

- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21369 بار
Re: وجود اشیاء نورانی و بشقاب پرنده در آسمان؛ از تخیل تا واقعیت
سلام,
به نظر من مساله رو از دو طرف باید دید که در خود مقاله هم بهش توجه شده ویکی این هست که همه این داستان ها تخیلی هست و چیزی با این عنوان وجودندارد و همه برای مقاصد جاسوسی هست. که من از خیلی ها شنیدم که همین رومیگن.
اما حالت دوم تکنولوژی فضایی ها هست.
چرا منطقی نیست؟ ولی اونها برای ایجاد ترس نمیان بلکه برای جمع آوری اطلاعات از موجوداتی ناشناخته بنام انسان به کره زمین می آیند.
اتفاقا" در سال 1353 ویا 1354 اگر اشتباه نکنم برج مراقبت فرودگاهمهرآباد گزارش میده که شی ناشناخته به حریم هوایی تهران وارد شده سریعا"2 فروند فانتوم اف-4 از پایگاه تیک آف میکنند! در ابتدا تصور میشد کههواپیماهای روسی باشند چون تا آن زمان زیاد بر فراز آسمان ایران می آمدند.
اما خلبانهای شکاری گزارش کرده اند که به محض اینکه به یک فاصله مشخصرسیدیم نور سفید خیره کننده ایی دیدم و تمام آلات و ادوات هواپیما از کارافتاد و هیچ چاره ایی جز برگشت نداشتیم!
این در حالی هست که اف-4 های آن زمان به تازکی از امریکا خریداری شده بودند و امکان پیدا کردن مشکل در حد صفر بود.
به نظر من وجود دارند! اما دلیلی برای ترس از اونها نیست!

به نظر من مساله رو از دو طرف باید دید که در خود مقاله هم بهش توجه شده ویکی این هست که همه این داستان ها تخیلی هست و چیزی با این عنوان وجودندارد و همه برای مقاصد جاسوسی هست. که من از خیلی ها شنیدم که همین رومیگن.
بسیاری از کشورها با سرمایه گذاریهای بسیار تکنولوژیهای فضایی برای کاربردهای جاسوسی را توسعه داده اند.
اما حالت دوم تکنولوژی فضایی ها هست.
وی ادامه داد: بر فرض اینکه موجوات فرازمینی هم موجود بوده و قادر باشند با تکنولوژی برتری کهدارند به زمین نزدیک شودن اما هرگز منطقی نخواهد بود که فکر کنیم به زمیننزدیک فرود آیند، ایجاد ترس و وحشت کنند و دوباره به سرزمین خودبرگردند.
چرا منطقی نیست؟ ولی اونها برای ایجاد ترس نمیان بلکه برای جمع آوری اطلاعات از موجوداتی ناشناخته بنام انسان به کره زمین می آیند.
طی جنگ جهانی دوم برخی از خلبانها ادعا کردند شیء عجیب و به ظاهر فلزی را مشاهده کرده اند
اتفاقا" در سال 1353 ویا 1354 اگر اشتباه نکنم برج مراقبت فرودگاهمهرآباد گزارش میده که شی ناشناخته به حریم هوایی تهران وارد شده سریعا"2 فروند فانتوم اف-4 از پایگاه تیک آف میکنند! در ابتدا تصور میشد کههواپیماهای روسی باشند چون تا آن زمان زیاد بر فراز آسمان ایران می آمدند.
اما خلبانهای شکاری گزارش کرده اند که به محض اینکه به یک فاصله مشخصرسیدیم نور سفید خیره کننده ایی دیدم و تمام آلات و ادوات هواپیما از کارافتاد و هیچ چاره ایی جز برگشت نداشتیم!
این در حالی هست که اف-4 های آن زمان به تازکی از امریکا خریداری شده بودند و امکان پیدا کردن مشکل در حد صفر بود.
به نظر من وجود دارند! اما دلیلی برای ترس از اونها نیست!

پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

- سپاسهای ارسالی: 3957 بار
- سپاسهای دریافتی: 4418 بار
سامان عزیز تمام فرمایشات شما صحیحه ولی شخصاً با توجه به مواردی که راجع به این موضوع خوندم و تحقیقاتی که راجع به وجود حیات در سایر کرات انجام شده، به این نتیجه رسیدم که چیزی به اسم موجودات فضایی وجود نداره و فکر می کنم تمام این بحثها و شایعات زیر سر موجود دوپای ساکن زمین هست و دامن زدن به این شایعات حقه ای برای انحراف افکار عمومی از اصل ماجراست.
در واقع از نظر من تنها هدف جاسوسی مطرح هست که تحت نام موجودات فضایی و بشقاب پرنده ها ادامه دارند. معمولاً هم رؤیت این موارد در مواقع و محلاتی بوده که حادثه ای خاص و یا اهدافی پنهان در جریان بوده که این موضوع هم میتونه براین مسئله که پروژه های جاسوسی وجود داشته تأکیدی باشه.
به هر حال متأسفانه اصلاً وجود این موجودات برای من قابل تصور نیست!
از توجهتون متشکرم
در واقع از نظر من تنها هدف جاسوسی مطرح هست که تحت نام موجودات فضایی و بشقاب پرنده ها ادامه دارند. معمولاً هم رؤیت این موارد در مواقع و محلاتی بوده که حادثه ای خاص و یا اهدافی پنهان در جریان بوده که این موضوع هم میتونه براین مسئله که پروژه های جاسوسی وجود داشته تأکیدی باشه.
به هر حال متأسفانه اصلاً وجود این موجودات برای من قابل تصور نیست!

از توجهتون متشکرم

زندگی دیدن یک باغچه از شیشه مسدود هواپیماست
خبر رفتن موشک به فضا
لمس تنهایی ماه
خبر رفتن موشک به فضا
لمس تنهایی ماه

- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
کشف یک کودک فضایی در مزرعهای مکزیکی
جسد این موجود در حال حاضر در اختیار تیم پزشکی قرار گرفته تا تحقیقات و بررسی های لازم بر روی آن انجام گیرد تا صحت و سقم آن مشخص شود. بررسی انجام شده تابدین لحظه مشخص شده که جسد این کودک واقعی است و بر خلاف ادعای برخی افراد ساختگی نیست.
به گزارش سرویس بین الملل "جهان"، تلویزیون رسمی دولت مکزیک با انتشار خبری ادعا کرد تعدادی کشاورز که در مرزعهای بزرگ در نزدیکی مکزیکوسیتی کار میکنند، اخیرا کودکی فضایی را شناسایی کردهاند. این کشاورزان از ترس این موجود سعی کردند او را زنده زنده دفن کنند. تلاش آنان برای دفن کردن او 3 بار انجام شد اما هر بار با فرداهای عجیب و غریب مواجه شد و در نهایت موفق شدند پس از غرق کردن او در آب و نگه داشتن سرش بیش از 10 ساعت در زین آب، او را به قتل برسانند. آنان پس از انجام این کار تصمیم گرفتند مقامات مسئول را از خبر مطلع کنند.
تلویزیون رسمی دولت مکزیک در ادامه افزود: مقامات مسئول پس از اطلاع یافتن از ادعای این کشاورزان، فورا تیمی را به محل اعزام کرده تا مسأله را مورد بررسی قرار دهند. تیم اعزامی مسأله را تأیید کرده و تصاویری از آن را برای پخش کردن در تلویزیون با خود آوردند.
در همین راستا مقامات رسمی مکزیک اعلام کردند: جسد این موجود در حال حاضر در اختیار تیم پزشکی قرار گرفته تا تحقیقات و بررسی های لازم بر روی آن انجام گیرد تا صحت و سقم آن مشخص شود. بررسی انجام شده تابدین لحظه مشخص شده که جسد این کودک واقعی است و بر خلاف ادعای برخی افراد ساختگی نیست.
راست دورغش با متخصصین امر!
فیلمش هم در لینک زیر
جسد این موجود در حال حاضر در اختیار تیم پزشکی قرار گرفته تا تحقیقات و بررسی های لازم بر روی آن انجام گیرد تا صحت و سقم آن مشخص شود. بررسی انجام شده تابدین لحظه مشخص شده که جسد این کودک واقعی است و بر خلاف ادعای برخی افراد ساختگی نیست.
به گزارش سرویس بین الملل "جهان"، تلویزیون رسمی دولت مکزیک با انتشار خبری ادعا کرد تعدادی کشاورز که در مرزعهای بزرگ در نزدیکی مکزیکوسیتی کار میکنند، اخیرا کودکی فضایی را شناسایی کردهاند. این کشاورزان از ترس این موجود سعی کردند او را زنده زنده دفن کنند. تلاش آنان برای دفن کردن او 3 بار انجام شد اما هر بار با فرداهای عجیب و غریب مواجه شد و در نهایت موفق شدند پس از غرق کردن او در آب و نگه داشتن سرش بیش از 10 ساعت در زین آب، او را به قتل برسانند. آنان پس از انجام این کار تصمیم گرفتند مقامات مسئول را از خبر مطلع کنند.
تلویزیون رسمی دولت مکزیک در ادامه افزود: مقامات مسئول پس از اطلاع یافتن از ادعای این کشاورزان، فورا تیمی را به محل اعزام کرده تا مسأله را مورد بررسی قرار دهند. تیم اعزامی مسأله را تأیید کرده و تصاویری از آن را برای پخش کردن در تلویزیون با خود آوردند.
در همین راستا مقامات رسمی مکزیک اعلام کردند: جسد این موجود در حال حاضر در اختیار تیم پزشکی قرار گرفته تا تحقیقات و بررسی های لازم بر روی آن انجام گیرد تا صحت و سقم آن مشخص شود. بررسی انجام شده تابدین لحظه مشخص شده که جسد این کودک واقعی است و بر خلاف ادعای برخی افراد ساختگی نیست.
راست دورغش با متخصصین امر!
فیلمش هم در لینک زیر
بی

- سپاسهای ارسالی: 168 بار
- سپاسهای دریافتی: 225 بار
با سلام خدمت دوستان- از استاد محترم جناب SadafG کمال تشکر را بخاطر مطالب همیشه خواندنیش دارم
اما ذکر یک مطلب لازم است ( البته نظر شخصی خودم است ) که در کائناتی به این وسعت که میلیاردها کهکشان وجود دارد و در هر کهکشان میلیارد ها ستاره و دیگر اجرام سماوی موجود است و تا بحال این بشر ضعیف بعد از هزاران سال که از آمدنش روی این سیاره خاکی میگذرد هنوز نتوانسته قدمش ( منظور پا گذاشتن ) را فراتر از کره ماه که نزدیکترین جرم آسمانی به زمین است بگذارد و آن هم نه بطور کامل بلکه نیمی از آن را که همیشه روشن است بطور ناقص درک کرده و همچنین نتوانسته برای انتهای جهان آفرینش حدی قائل شود ، حال بنظر شما خداوند کائناتی به این وسعت را تنها برای موجودی به نام انسان خلق کرده است ؟ بنظر من ، ما در این جهان تنها نیستیم .
اما ذکر یک مطلب لازم است ( البته نظر شخصی خودم است ) که در کائناتی به این وسعت که میلیاردها کهکشان وجود دارد و در هر کهکشان میلیارد ها ستاره و دیگر اجرام سماوی موجود است و تا بحال این بشر ضعیف بعد از هزاران سال که از آمدنش روی این سیاره خاکی میگذرد هنوز نتوانسته قدمش ( منظور پا گذاشتن ) را فراتر از کره ماه که نزدیکترین جرم آسمانی به زمین است بگذارد و آن هم نه بطور کامل بلکه نیمی از آن را که همیشه روشن است بطور ناقص درک کرده و همچنین نتوانسته برای انتهای جهان آفرینش حدی قائل شود ، حال بنظر شما خداوند کائناتی به این وسعت را تنها برای موجودی به نام انسان خلق کرده است ؟ بنظر من ، ما در این جهان تنها نیستیم .[HIGHLIGHT=#E36C09] تنها آنان که می دانند کجا را نگاه کنند می بینند .

-
- سپاسهای ارسالی: 962 بار
- سپاسهای دریافتی: 363 بار
در حدود سال های 55 تا 60 بود که مادرم با چشم خودش یک چیز نورانی در آسمان دید .رویت اشیاء نورانی در آسمان کشور به اوایل سال 1383 برمی گردد.
همراه با اعتقادات ، در عصر ارتباطات [External Link Removed for Guests]
جنبش مبارزه با صهیونیزم ، اومانیسم و فراماسونری (مصاف) [External Link Removed for Guests]
جنبش مبارزه با صهیونیزم ، اومانیسم و فراماسونری (مصاف) [External Link Removed for Guests]

-
- سپاسهای ارسالی: 329 بار
- سپاسهای دریافتی: 448 بار
من تو مدتی که با اینترنت سروکار داشتم دنبال دو چیز بودم که هنوز به نتیجه نرسیدم
یکیش واقعیت یا دروغ بودن همین موضوع مورد بحث و دومیش وجود جنگنده های سوخوی 30 و میگ 31 تو ایران
یکیش واقعیت یا دروغ بودن همین موضوع مورد بحث و دومیش وجود جنگنده های سوخوی 30 و میگ 31 تو ایران
[FONT=System][External Link Removed for Guests]
[FONT=System]
[FONT=System]618
[FONT=System]
[FONT=System]618
-
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
Re: وجود اشیاء نورانی و بشقاب پرنده در آسمان؛ از تخیل تا واق
سلام دوستان
دو شب پیش من به همراه خانوادم و تعدادی از اقوام که جمعا پنج تا ماشین می شدیم. داشتیم از باغ پسر عموم در بلورد بر می گشتیم به شهر .حدود ساعت 2 نیمه شب بود تقریبا 40 کیلومتر دیگه راه مونده بود که یکی از بستگان کنار جدا ایستاد و بقیه هم کنار جدا پارک کردن تا چای یا هر کار دیگه دارن بکنن .هوا واقعا سرد شده بود و اسمون کاملا صاف بود .من هم مشغول چای خوردن در اون هوای سرد بودم که ناگهان یکی از بستگان گفت اینها شهاب شنگ یا ستاره تو اسمون.همگی تو اسمون چهار تا لکه نورانی تقریبا بیضی شکل که به رنگ سفید متمایل یه ابی بودند و دوتا دو تا با هم به سرعت درحال حرکت بودند دیدیم .تقریبا سرعت شون 3 تا 4 برابر سر یه هوایپما مسافر بری که چراغ هاشو می شه تو شب دید بوذ برای همین فکر می کنم هواپیما نبود.وزمانی که از ما تقریبا دور شدن بودند به نظر رسید به سمت راست چرخیدن و به لافاصله نورشان هم محو شد .
همه ساکت ومات چیزی که دیدن بودند که حدود 10 تا 15 ثانیه بعد ناگهان صدایی عجیب شبیه صدایی انفجاری درفاصله بسیار دور و انگار داشت اسمون روی سرمون فرو می رخت .
بلافاصله بعد از اون صدای انفجار. صدا یی غرشی که ادامه دار بود و ادم به یاده صدایی رعد برق های فصل بهار می انداخت به مدت5 تا8 ثانیه اومد که باعث ارتعاش کنسول ماشین و همچنین قند دون روی کاپوت شد.من که تا اون شب چنین صدایی نشنیده بودم
عموم که خودش کوه نورده و هر هفته با دوستاش کوه میره میگه تاحالا چند باری که شب ها تو بیابون خوابیده این چیزا رو دیده.
بعضی مگن اینا بشقاب پرنده .بعضی معتقدن اینها هواپیما های جاسوسی امریکا که برای جاسوسی میان و چون نمی تونیم بزنیمشون مسئولین ترجیح میدن انکار یا حداقل سکوت کنند .
تصمیم گرفتم دفع دیگه اگه دیدم شون از شون فیلم یا عکس بگیرم.
خلاصه اگه دوستان اطلاعات یا هرچیز دیگه ای در مورد اینها دارد لطفا قرار بدن.چون مردم این طرفا واقعا خرافاتی هستند و میگن زلزله بم در اثر بمب ا تمی که زیر زمین در کویر منفجر کردن.
دوستان تقریبا این چیزها 5 یا 6 سالی است که دارن مدام تو منطقه ما دیده می شن.مخصوص امسال که تقریبا هر هفته و بعضی وقت ها هر شب!
دو شب پیش من به همراه خانوادم و تعدادی از اقوام که جمعا پنج تا ماشین می شدیم. داشتیم از باغ پسر عموم در بلورد بر می گشتیم به شهر .حدود ساعت 2 نیمه شب بود تقریبا 40 کیلومتر دیگه راه مونده بود که یکی از بستگان کنار جدا ایستاد و بقیه هم کنار جدا پارک کردن تا چای یا هر کار دیگه دارن بکنن .هوا واقعا سرد شده بود و اسمون کاملا صاف بود .من هم مشغول چای خوردن در اون هوای سرد بودم که ناگهان یکی از بستگان گفت اینها شهاب شنگ یا ستاره تو اسمون.همگی تو اسمون چهار تا لکه نورانی تقریبا بیضی شکل که به رنگ سفید متمایل یه ابی بودند و دوتا دو تا با هم به سرعت درحال حرکت بودند دیدیم .تقریبا سرعت شون 3 تا 4 برابر سر یه هوایپما مسافر بری که چراغ هاشو می شه تو شب دید بوذ برای همین فکر می کنم هواپیما نبود.وزمانی که از ما تقریبا دور شدن بودند به نظر رسید به سمت راست چرخیدن و به لافاصله نورشان هم محو شد .
همه ساکت ومات چیزی که دیدن بودند که حدود 10 تا 15 ثانیه بعد ناگهان صدایی عجیب شبیه صدایی انفجاری درفاصله بسیار دور و انگار داشت اسمون روی سرمون فرو می رخت .
بلافاصله بعد از اون صدای انفجار. صدا یی غرشی که ادامه دار بود و ادم به یاده صدایی رعد برق های فصل بهار می انداخت به مدت5 تا8 ثانیه اومد که باعث ارتعاش کنسول ماشین و همچنین قند دون روی کاپوت شد.من که تا اون شب چنین صدایی نشنیده بودم
عموم که خودش کوه نورده و هر هفته با دوستاش کوه میره میگه تاحالا چند باری که شب ها تو بیابون خوابیده این چیزا رو دیده.
بعضی مگن اینا بشقاب پرنده .بعضی معتقدن اینها هواپیما های جاسوسی امریکا که برای جاسوسی میان و چون نمی تونیم بزنیمشون مسئولین ترجیح میدن انکار یا حداقل سکوت کنند .
تصمیم گرفتم دفع دیگه اگه دیدم شون از شون فیلم یا عکس بگیرم.
خلاصه اگه دوستان اطلاعات یا هرچیز دیگه ای در مورد اینها دارد لطفا قرار بدن.چون مردم این طرفا واقعا خرافاتی هستند و میگن زلزله بم در اثر بمب ا تمی که زیر زمین در کویر منفجر کردن.
دوستان تقریبا این چیزها 5 یا 6 سالی است که دارن مدام تو منطقه ما دیده می شن.مخصوص امسال که تقریبا هر هفته و بعضی وقت ها هر شب!

- محل اقامت: مازندران
- سپاسهای ارسالی: 6679 بار
- سپاسهای دریافتی: 5422 بار
Re: وجود اشیاء نورانی و بشقاب پرنده در آسمان؛ از تخیل تا واق
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت

- محل اقامت: کرمان/رفسنجان
- سپاسهای ارسالی: 10774 بار
- سپاسهای دریافتی: 12391 بار
- تماس: