[COLOR=#1f497d]منبع: sociable.co
لینک برای دریافت اطلاعات بیشتر: http://www.nasa.gov/mission_pages/LRO/news/apollo-sites.
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

parandi2 نوشته شده:ماه اونقدرم بی جاذبه نیست که طرف تو هوا به این ورو اونور قل بخوره.
چیزی که برای من عجیبه اینه که چجوری با کمک کامپیوترهای عهد بوغ!!! تونستن یه سفینه رو ببرن ماه و بر گردونن.
سیستم من که 10 سال پیش خریده بودن ویندوز XP که روش می ریختی هنگ می کرد. حالا اینا با کامپیوترای لامپ خلا رفتن ماهو بر گشتن.
ماهوارشم عجب خفن بوده که از N فرسخی تونسته رد پای یارو رو ببینه و رسد کنه. من نمی دونم این وضوحو برای رد گیری بشغاب پرنده های مردم کره ماه می خواستن یا چیز دیگه.
بعدم به قول دوستمون طرف احتمالا چند دقیقه بعد شبیه هات من (چیزی تو مایه هات داگ) شده بوده

ماه که جاذبه نداره که این بابا بدون اینکه به جایی وصل شده باشه راحت ایستاده ؟
سایه هم نشان از اینه که داره خورشید می تابه یعنی درجه حرارت ماه اینقدر زیاده که فکر نکنم کسی بتونه اونجا وایسه !
عدم وجود لایه ای مانند اتمسفر زمین در کره ی ماه هزاران شهاب سنگ در دقیقه با سطح این کره برخورد میکنند

kalafe2006 نوشته شده:ماه که جاذبه نداره که این بابا بدون اینکه به جایی وصل شده باشه راحت ایستاده ؟ سایه هم نشان از اینه که داره خورشید می تابه یعنی درجه حرارت ماه اینقدر زیاده که فکر نکنم کسی بتونه اونجا وایسه ! به نظر چه کس دیگه ای این عکسها عجیبن ؟
در محاسبات درس علوم تجربی دوران راهنمایی و بخش فیزیک، باید جرم اجسام رو بر روی ماه حساب میکردیم.اگه جاذبه نداشته باشه که ....