میخواستم بپرسم تیپ 55 هوابرد شیراز ، چجور جاییه و برای ستوان وظیفه ها سخت میگیرن ؟
کار ما اونجا چی هست ؟
طبق همه پادگان ها، سربازانش میگن بد ترین جا، کادری هاش میگن بهترین جا.
اما از نگاه من که تجربه چند تا پادگان را داشتم: تیپ 55 از نظر محیط و امکانات رفاهی جزو پادگان های خوب است، همینطور در مقابل از نظر نظم هم جزو یگان های منظم.
ستوان وظیفه ها در بخش هایی از تیپ 55ا باید بعد از ظهر ها هم بر سر کلاس آموزش باشند، اما در برخی قسمت ها از ساعت 2 در اختیار خودشان هستند.
افسر آماده، در برخی بخش ها افسر نگهبانی و افسر آشی هم بر عهده شماست که به نسبت نفرات محل خدمت ممکنه ماهانه یک یا نهایتاً 2 مرتبه روزتون درگیرش بشود.
البته متذکر شوم، خودتان را برای یک آماده عجیب و غریب در تیپ 55 آماده کنید که در هیچ جا ارتش نمونه اش را نداریم
اینجا هر چیزش جدی نباشد آماده اش واقعا جدیه!
رسته رو باید عوض کنم یا با همین رسته توپخانه بیام ؟
خیر، شما رسته را حفظ می کنید و احتمالش زیاد است به خاطر همین رسته در گردان توپحانه سازمان داده شوید.
اونجا لباس خاصی داره یا با همین لباس سبز استتار جنگل باید بیام ؟
بله، لباس تیپ 55، استتار کویری با کلاه بره سیاه رنگ است، البته لباس کار شما جنگلی و باز با کلاه بره سیاه می باشد.
وضعیت پوشش لباس مدام متغییر است، اما روش جاری فعلی:
شنبه، یکشنبه و چهارشنبه لباس کویری می باشد.
همچنین در زمان بازدید ها و یا مراسم ها اعلام میشود و مثلاً ممکن است یک دفعه شما ساعت 10 صبح مجبور به تغییر لباس جنگلیت به کویری شوید.
ما به شوخی میگیم بعد خدمت تو هوابرد میتونیم بریم تو مزون های مد استخدام بشیم به خاطر مهارت و سرعت در تغییر لباس ...
خود من یک سری در یک روز 3 بار لباس عوض کردم (اون هم با پوتین و ...) که واقعا کلافه شده بودم.و سوال دیگه اینکه ، شنیدم 2 تا شعبه داره . خودم رو به کجا باید معرفی کنم ؟
شعبه که خیر 2 سربازخانه، تیپ 55 هوابرد از نظر مکانی دارای 2 سربازخانه، واریز (نزدیک فرودگاه)، اردوگاه (بیرون از شیراز)، کمیته چتربازی (نزدیک سربازخانه شماره 1) است.
آسایشگاه افسران وظیفه در سربازخانه شماره 2 می باشد.
سربازخانه شماره 2 شامل دو گردان پیاده(146 و 158) + گردان های آموزشی هوابرد است. چون اکثر افسران روی گردان های آموزشی هستند خوابگاه آنجاست. افسران سربازخانه شماره 1 هم برای خواب به همان سربازخانه 2 خواهند رفت. البته تقریباً یک خیابان بین این 2 سربازخانه فاصله است.
سربازخانه شماره 1 هم شامل گردان های (126، 101 و 135) + توپخانه + ستاد و فرماندهی و الباقی ماجراهاست. شما با توجه به رسته توپخانه احتمالا در سربازخانه 1 خدمت میکنید و البته آسایشگاه شما در سربازخانه شماره 2 خواهد بود.
واریز هم مربوط به ماموریت های پرش است و غیر از پروژه ققنوس بیشتر کارشون روی ترمیم چترها و یک سری کنترل های مربوط به پرش است.
کمیته هم هر چند یک واحد ورزشی مستقل است اما خوب تقریبا متعلق به تیپ هست و چتربازان از صبح تا ظهر اونجا آموزش می بینند + یک سری سربازان برای امورات اونجا.
امیدوارم از اینکه در این تیپ خدمت خواهید کرد، خوشنود باشید. متاسفانه بنده روز حضور شما در تیپ در پادگان نیستم.
خبر - - -
علت غیبت بنده در تیپ خودش یک خبر درباره تیپ 55 هست که ازش غافل بودم. تیم بسکتبال هوابرد نیز جزو 28 تیم شرکت کننده در مسابقات بسکتبال نزاجا در مشهد بود. این مسابقات به میزبانی لشگر 77 مشهد برگزار شد.
خوش بختانه بنده هم همراه این تیم یا به روایتی تیمی همراه بنده عازم شدیم. هم دیدن پادگان لشگر 77 برایمان جالب بود، هم زیارتی بود هم شرکت در مسابقات.
نتایج بازی ها هم از نظر من جزو اطلاعات طبقه بندی شده فوق سری می باشد

55
هم " MiimA " و هم " marshal1987 " عزیز .

ا
خلاف است برادر ... خصوصا با دژبان ها و بازرسی که من تو این چند تا پادگانی که دیدم هیچ جا اینطور نبود و تقریبا 3 نفری یکی پوتین در میاره از سربازها وقت ورود و خروج و گاهی هم به افسران پیله میشن ...
برخی آسایشگاه ها ویدیو سی دی هم هست برای استفاده. یک زمان هایی بود عقیدتی با شبکه بیسیم داخلی فیلم می فرستاد و گیرنده وصل یمشد به تلوزیون و مثلاً سینما تیپی بود! البته برای آموزش و الان مدتی هست خبری نیست نه از فیلم ها نه از فیلم های آموزشی و کلا سیستمش کنار گذاشته شده فکر کنم.
کلی دعات میکنم 

) نیازی به انبار ساک رفتن و دنبال کلید و مسئولش گشتن ندارم.
راستش من خودم وقت اعزام به تیپ 45 شوشتر در به در دنبال همچین جایی واسه کسب اطلاعات بودم اما متاسفانه نبود ...
آقا میلاد نمیدونم چجوری ازتون تشکر کنم . امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید