behrad90 نوشته شده:Mimma عزیز
در این سایت [External Link Removed for Guests] برخی از شبهات عنوان شده در دو سایت معرفی شده قابل مشاهده است .
اکثر قضاوتها در این باره در محافل اینترنتی صورت گرفته است و همانطور که قبلا عرض کردم من هنوز ندیدم هیچ سازمان فضائی ، نجومی یا علمی و پژوهشی معتبر آن را تائید نماید . البته تمام رخدادهائی شبیه به این ممکن است موافقان یا مخالفانی داشته باشد . به این ترتیب بررسیهای اینترنتی هم میتواند در دو جهت انجام شود . ضمنا موافقت با این رویداد بر خلاف نظر جنابعالی دلیل آمریکایی دوستی نیست .
دوست عزیز ، برای باز شدن بحث من فقط همون اثرات کمربند ون آلن (که در تاپیک قبلی هم تا حدودی بازش کردم) رو خدمت شما عرض میکنم .
همونطوری که میدونید ، کمربند تشعشعی ون آلن که زمین رو احاطه کرده و در فاصله ی 100 تا 60000 کیلومتری زمین کشیده شده ، متشکل از ذرات پرانرژی ساطع شده بر اثر بادهای خورشیدی و تابش های کیهانی است که در میدان مغناطیسی زمین گیر افتاده اند ، در واقع کمربند ون آلن ، زمین و ساکنانش رو از تشعشعات و ذرات پرانرژی حفظ میکنه و همونطور که واضح هست از کمربند ون آلن به بالا ، فضا مملو از همین ذرات پرانرژی هست که از خورشید و دیگر ستارگان ساطع میشه .
در اینجا من اول این موضوع تشعشع ها رو با جوابیه ی خود ناسا (که در لینک شما هم اشاره ای بهش شده) و بعد با توجه به اطلاعات موجود (که جوابیه ناسا رو تا حدودی نقض میکنه) مقایسه میکنم .
- بررسی با جوابیه ناسا : ناسا در گزارش خودش اعلام کرده میزان جذب تشعشعات رادیواکتیو توسط بدن فضانوردان آمریکایی در جریان سفر به ماه "کمتر" از Rem 5 بوده (5 Rem حداکثر میزان جذب تشعشع رادیواکتیو برای کارکنان تاسیسات اتمی در طول مدت یک سال هست که توسط آژانس انرژی اتمی تعیین شده)
(
[External Link Removed for Guests])
اگر حرف ناسا را قبول کنیم و مقدار جذب تشعشعات توسط فضانوردان تقریبا 5 Rem باشد . این یعنی به اقرار خود ناسا فضانوردان در طول یک سفر به ماه تقریبا به اندازه ی یک سال کارمندان تاسیسات هسته ای ، تشعشع جذب میکند . اگر به این مقدار ، میزان جذب تشعشع 2.6 Rem توسط انسان روی کره ی زمین و فعالیتهای رادیواکتیو درون بدن را اضافه کنیم به عدد 7.6 Rem میرسیم که از استاندارد آژانس بالاتر است .
(
[External Link Removed for Guests])
- بررسی بدون جوابیه ناسا : با توضیحات گفته شده ، محرز هست که در فاصله ی 380 هزار کیلومتری بین کره زمین و ماه ، از فاصله ی 100 کیلومتری زمین (شروع کمربند ون آلن) بدن فضانورد از ارتفاع 100 کیلومتری به بالا
بطور مداوم تحت بمباران ذرات پرانرژی و تشعشعات یونی ناشی از اشعه های کیهانی و بادهای خورشیدی قرار خواهد گرفت . طبق مقاله ی FAS ، در چنین شرایطی و با حداقل فعالیت خورشیدی (بدون درنظر گرفتن انفجارهای خورشیدی) ، با یک سپر آلومینیومی 0.1 گرم بر سانتی مترمربعی ، بدن فضانورد سالیانه 3000000 rem (روزانه 8200 rem) تشعشع جذب میکند که بسیار بیشتر از مقدار لازم برای مرگ فرد است ! با استفاده از یک سپر آلومینیومی 0.5 گرم بر سانتی مترمربعی ، در شرایط مشابه بدن فضانورد سالیانه 550 rem تشعشع جذب میکند .
حال با اضافه کردن تشعشعات ناشی از انفجارهای خورشیدی (Flare) که تشعشع تقریبی کم توان ترین آنها 25 Rem است و با در نظر گرفتن 15 انفجار خورشیدی در یک شبانه روز ، بدن فضانورد حتی با سپر 0.5 گرم بر سانتی مترمربعی ، چیزی حدود 380 rem تشعشع در روز جذب میکند ! (توجه داشته باشید حداکثر مقدار مجاز جذب تشعشع توسط آژانس انرژی اتمی 5 Rem در سال بود)
همونطور که قبلا هم عرض کرده بودم ، حتی امروزه نیز تلسکوپ فضایی هابل هنگام گذشتن از کمربند ون آلن ، تمام سیستمها و حسگرهای خود را برای جلوگیری از صدمه دیدن توسط ذرات پرقدرت این کمربند ، خاموش میکند !
bill kaysing یکی از کارمندان شرکت
Rocketdyne (از شرکتهای درگیر در پروژه Apollo و سازنده موتورهای Saturn V) نیز درکتاب خود(We never went to the moon) مینویسد
"ناسا در سال 1969 ، احتمال موفقیت آمیز بودن عملیات فرود انسان بر ماه و بازگرداندن سالم آن به زمین (وعده ای که جان اف کندی آنرا داده بود) 0.0017 درصد برآورد کرده بود ! یکی عوامل این احتمال پایین ناسا ، کمربند تشعشعی ون آلن بود . فضانوردان برای سالم رد شدن از این کمربند باید از سفینه ای که با 6 فوت (1.8 متر) سرب پوشانده شده باشد ، استفاده میکردند" (در حالی که پهنای سفینه ی آپولو 11 در کل 4.3 متر بود!) .
لازم به ذکر است که روسها نیز با فرستادن حیوانات به فضا (تحت پروژه های آزمایشی برای فرستادن انسان به فضا) و مشاهده اثرات مرگبار تشعشعات کمربند ون آلن روی آنها (که در همان موقع توسط یکی از فضانوردان روسی درگیر در پروژه فرستادن انسان بر ماه افشا شد) پروژه ی فرود انسان بر ماه را متوقف کردند .
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.
جان.اف.کندی