آشنایی با کشتی رادار گریز M80 Stiletto, خنجر پنهان آب ها

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ساير ادوات دريايي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Commander
Commander
نمایه کاربر
پست: 2875
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۷, ۳:۲۳ ب.ظ
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

Re: آشنایی با کشتی رادار گریز M80 Stiletto, خنجر پنهان آب ها

پست توسط CAPTAIN PILOT »

دوست عزیز و گرامی, جناب reza4087 تصویر
درود بر شما تصویر

با سپاس از تصاویر ارسالی و ارزشمند جنابعالی
تصویر

بدون سرنشین هدهد

همانطور که در پست های پیشین نیز اشاره گردید, هواپیمای مورد استفاده در سامانه هدهد در واقع همان (مهاجر 4) میباشد که در محافل مختلف شاهد نامگذاری های متعدد بر روی آنها میباشیم. البته برخی تغییرات در سیستم های هدایتی و کنترلی وجود دارند اما اساسا" نمونه موجود در تصویر فوق, نسبت به گونه تکامل یافته (مهاجر 4) دارای قابلیت های کمتر از جمله عدم نصب سامانه نظارت و همچنین برد کمتر میباشد و این قبیل نمونه ها بیش از آنکه در مناطق عملیاتی مورد استفاده قرار گیرند, در نمایشگاه ها و معابر عمومی به معرض دید گذارده میگردند و گاهی در تمرینات نظامی حضور میابند.

 [External Link Removed for Guests] 
یک سوال: چرا بدون سرنشین ها منهدم نشدن؟

البته در موارد نه چندان محدود, بارها ناوگان های خارجی و حاضر در خلیج فارس اقدام به پاسخ های متقابل نموده اند و از جمله آخرین موارد میتوان به شلیک هشدار دهنده ناوگروه انگلستان به سوی قایق های سپاه در خلیج فارس اشاره نمود. در چندین مورد نیز هواپیماهای بدون سرنشین (اعم از داخلی و خارجی) منهدم گردیده اند اما از آنجا که این قبیل اخبار هیچگاه از جانب 2 طرف به طور عمومی و رسمی اعلام نمیگردند, لذا نمیتوان توضیحات زیادی در خصوص انها ارائه نمود. با اینحال کلیه UAV های موجود, از تکنولوژی انتقال تصویر هم زمان و Online بهره میبرند و لذا چنانچه منهدم گردند, بازهم این تصاویر در مرکز کنترل زمینی باقی میمانند و قابل بازیابی میباشند. از آنجا که UAV های (مهاجر 4) و سایر نمونه های موجود, از موتورهای پیستونی با سوخت ترکیبی اتانول و روغن کرچک به همراه اندکی نیتروژن بهره میبرند, لذا ردیابی آنها از طریق گرمای خروجی اگزوز و سر سیلندر موتور, توسط رادارهای حسگر مادون قرمز (در صورت فعال بودن در شرایط عادی) امکان پذیر میباشد و این موضوع در تصویربرداری از ناو CVN-76 نیز تقریبا" مشهود بود. رهگیری و کشف هواپیماهای بدون سرنشین در طول شب بسیار آسانتر از طول روز میباشد زیرا دوربین های دید در شب جهت بازیابی مکانی از تعداد زیادی لامپ اشعه IR و یا همان مادون قرمز بهره میبرند و این اشعه براحتی توسط دوربین های نظارتی (حتی تلفن همراه!) قابل رویت میباشد.

 [External Link Removed for Guests]
LR/IRST
 
اما با اینحال برخی ترفندهای ویژه در جهت نزدیک شدن به حریم هوایی رزم ناوها وجود دارند که در واقع ضعف تکنولوژی و گاهی قوانین بین المللی میباشند و همانطور که بارها شاهد پرواز UAV ها بر فراز مناطق مختلف در کشور بوده ایم, طبیعتا" میتوانیم شاهد تصاویر بیشتر از جانب ناوگان بین المللی و حاضر در خلیج فارس باشیم.

 [External Link Removed for Guests] 

موفق باشید
تصویر
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return
 

[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “ساير ادوات دريايي”