همه چیز درباره تيپ قهرمان 55 هوابرد شيراز

در اين بخش شهداء و ايثارگران جنگ معرفي و درباره‌ي حماسه دفاع مقدس بحث ميشود

مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: همه چیز درباره تيپ قهرمان 55 هوابرد شيراز

پست توسط Solver »

-کوله پشتی رو آخر کار ازمون تحویل میگیرن یا مال خودمونه ؟

البته شما فقط کوله را میتونی بگیری اما سربازان هوابرد

کوله +2 جیب خشاب + کلاه آهنی + قمقمه و جلدش را پس از ورود به گروهان از انبار دریافت می کنند و تا پایان خدمت باید دست خودشان باشد. حالا بعضی جاهای دیگه هم اینطور هست البته اما خوب زیاد متداول نیست و بیشتر پادگان ها این چیزا تو انباره مگر بخوای به کار ببری اما هوابرد همه چیز تحویلت هست که مثلا اگر نصف شب پیش زدن برای عملیات دیگه دردسر تو صف وایسادن اینها نباشه هر چی باشه مثلا قرار تیپ کمتر از چند ساعت آماده جابه جایی کامل باشه

-یقلوی و این چیزها رو چجوری میشه 2تا گرفت ؟ زرنگی خاصی میخواد یا همینجوری میدن ؟

مسئول انبار جزو افرادی که باید سعی کنید روابط خوبی باش برقرار کنید ...

- کدوم قسمت تیپ هتل تره و برای کار خوبه ؟ ( غیر از عقیدتی )

البته هر چند عقیدتی تیپ کار زیادی نداره و مثلا گیم نت تحویل اونهاست اما تو هوابرد عقیدتی جای خوبی برای خدمت نیست، مرخصی هاش خیلی کم و سخت گیرانه هست تو خود پادگان هم حتی ازاد نیستن بگردن زیاد.

حفاظت و بازرسی جزو جاهای خیلی خوب هستند همینطور بهداری و پشتیبانی و البته قرارگاه و ستاد. توپخانه هم جای نسبتاً خوبی هست فقط به هر حال تیراندازی سلاح سنگین هم خواهید داشت که قبلی ها ندارند.

البته شما ممکن هست بیوفتید گردان های آموزشی در سربازخانه 1 که دیگه محاسن و معایب خودش را دارد.

- ما ها بازم آموزشی داریم ؟ آموزش های خاص هوابرد ( مثل اینا که در ارتفاع روی کابل راه میرن و .. )

رایپل و امثالهم خیر. شما ضمن دوره چتر هم چنین آموزش هایی نخواهید دید. هوابرد دوره های زیادی دارد که طبق برنامه ای از رکن 3 هر از گاهی به تعدادی از سربازن مثلا یک سری دوره خاص میزارن و البته به طور مستمر برای کادری های خودشون یا مامور از تیپ نوهد. اما بیشتر این تجهیزات که در خود تیپ هست ماله قدیم می باشد و کاربردی ندارد. تمام آموزش ها در کمیته داده میشود. البته میدان موانع بسته به نظر فرمانده گردان ممکنه ماهانه یا گاهی چند ماهی یک باره برید...

البته در کنار رزم انفرادی که در همه ارتش تدریس می شود، در هوابرد بحث هایی مثل تازش هوایی را در فصل تک ها، عملیات مشترک هوابرد، عملیات سریع و یک سری اصطلاحات عمومی مثل چنر و عملیات های هوابرد هست که زیاد پیچیده نیست البته برای شما نه سربازانی که قرار است در منطقه اردوگاهی اجراش کنند.

- اگه توصیه خاصی دارین ممنون میشم بفرمائید .

خدمت از نگاه خیلی ها وقت تلف کردن، از دادن فرصت ها و جوانی و ... است. من هم قبول دارم.

اما باور کنید اگر کمی اراده داشته باشید میتوانید از همین خدمت هم درس های خوبی بگیرید که هیچ از فراغت زمانی در آن نیز برای کارهای متفرقه و البته مفید استفاده کنید .
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
New Member
سپاس‌های ارسالی: 17 بار
سپاس‌های دریافتی: 23 بار

پست توسط mohammad.ef »

سلام به دوستان خوبم :razz:

به خصوص آقا میلاد عزیز :) به خاطر راهنمایی های خوبشون که باعث شد با روحیه ای خوب آماده رفتن به تیپ 55 بشم .
فرداشب ( یکشنبه شب ) ساعت 12 ، برای شیراز بلیط دارم .
اومدم از دوستای خوبم خداحافظی کنم و از لطفشون تشکر کنم .
امیدوارم به زودی دوباره در جمع گرم و صمیمی شما حاضر بشم .

ممنونم :-*
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

، مدتی هست از پادگان دورم هر چند اخبارش را حدوداً دارم و خبر از تمرینات سخت برای رژه 31 شهریور است. علاقه مندان میتوانند روز 31 شهریور در جلوی پادگان زرهی شاهد رژه تیپ 55 هوابرد باشند.

همچنین طبق اخبار کسب شده، ابتدا یگانی 200 نفر منتخب از کل تیپ در قالب گردان 146 برای رژه تهران منتخب شدند که البته در مرحله ای بعد بر خلاف دوره های گذشته 100 نفر دیگر نیز انتخاب و همراه ایشان اعزام شدند تا هوابرد در تهران احتمالا با صفوف 15 ستونی یعنی 225 نفر رژه برود که واقعا با شکوه خواهد بود. در شیراز صفوف رژه همان 9 نفر خواهد بود. اشاره کنم در 29 فروردین در تهران نیز رژه با صفوف 12x12 بود. و هنوز روشن نیست که هدف از این اعزام 400 نفر تشکیل یگانی 225 نفره در صفوف 15 ستونی است یا تشکیل 2 یگان رژه رونده 12x12 که در این صورت نیز هر یگان 144 نفر خواهد بود. و در کل 288 نفر رژه خواهند رفت. البته تا آنجا که من اطلاع دارم سابقه نداشته تیپ 55 در تهران در قالب 2 یگان رژه رونده ظاهر شود.

با توجه به هماهنگی بالا رژه هوابرد، زمزمه هایی از اعزام یگان رژه رونده منتخب از هوابرد به تاجیکستان هم بود که البته فکر کنم منتفی شد و از دانشکده افسری انتخاب شده باشند.

اما تصویری :

[External Link Removed for Guests]

خانه بسکتبال مشهد، روز سوم مسابقات - تیپ 55 با 02 تهران (بازی دوم گروهی) پیش تر هم گفتم نتایج مسابقات سری می باشد ::ss

برای علاقه مندان تیپ 65 معروف به نوهد،

اون لباس قرمز درون زمین یکی از بازیکانان تیم بسکتبال تیپ 65 می باشد، با وجود قد و قامت مناسب و آمادگی جسمانی مناسب اما ظاهرا تمرینات کافی برای شرکت در مسابقات نداشتند و همین لحظه عکس برداری با اختلاف 35 امتیاز از لشگر ارومیه عقب بودند که نهایتاً هم بازی را با اختلاف 41 امتیاز واگذار کردند

- بازم به ما حداکثر اختلافمون در باخت 14 امتیاز بود اون هم به تیمی که بازیکن تیم ملی داشت!

این هم عکس از تک پریز خوابگاه ما در لشگر 77 ثامن مشهد که البته با همت سربازان هوابرد و مرتکاور تهران (خرید چند عدد 3 راهی برق) این شاهکار هنری در یک پادگان نظامی شکل گرفت:

[External Link Removed for Guests]

Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

MiimA, عکس خودته؟
شاید تونستیم تو رژه امسال شناسایت کنیم و ...
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 699 بار
سپاس‌های دریافتی: 4990 بار

پست توسط marshal1987 »

سلام بر همه دوستان...
از اینکه نتونستم در این بحث شرکت کنم عذر میخوام از همه.

راستش من برای بار سوم تغییر رسته دادم(توپخانه صحرایی به پدافند هوایی!) و پادگانم عوض شد. (بالاخره به نزدیکی شهر خودم منتقل شدم
از بخت بد من همون روز اول سر از آزمایش گردانی دراوردم!! و نتونستم در بحث شرکت کنم.... الانم فکر کنم تا مدتی فقط پنجشنبه ها و جمعه ها بتونم به pc دسترسی داشته باشم!

برای دوستمون محمد هم که به تازگی وارد دسته ستوان وظیفه ها شده آرزوی موفقیت میکنم.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

,
آزمایش گردان چیز جالبیست من 2 بار تجربه کردم ... :-) هم تیپ 45 و هم تیپ 55. فکر کنم هر 3 سال یک بار برگزار میشود و معدل اون از 1000 باشد. اگر اشتباه نکنم در این بین تیراندازی با سلاح انفرادی ضریبش 8 است و اهمیت ویژه ای دارد. آزمایش گردان نخست که در تیپ 45 بود بنده در رکن 3 تیپ بودم و چندان درگیر نشدم اما در تیپ 55 به عنوان دیده بان خ ا 120 حاضر بودم و 3 مرحله تیراندازی سنگین داشتیم، همینطور موفق شدم جزو تیم تیرانداز گردان (و البته به دنبال تیپ) باشم. تجربه پرتاب نارنجک دستی و تفنگی هم موهبتی بود خودش، آهان تیراندازی با دوشیکا و خلاصه به علت دیده بان بودن دیدن مراحل کامل تیراندازی و محل برخورد گلوله توسط اکثر سلاح های مستقیم و تیر منحنی مانند SPG، 106 و 107 - خ ا 60 و 80 و البته 120 خودمان. سلاح های سبک تر rpg-7 و ... هم باید بهش اضاف کرد.

واقعاً از این نظر دیده بان ها هر چند در محوطه خطرناکی هستند اما تصاویر منحصر به فردی را مشاهده می کنند.
New Member
سپاس‌های ارسالی: 17 بار
سپاس‌های دریافتی: 23 بار

پست توسط mohammad.ef »

سلام سلام :(

من اومدم مرخصی :grin:
دوشنبه رفتم ، پذیرش شدم ، تقسیم شدم و یه تخت هم گیر آوردم . هنوز کمد ندارم ::sa

افتادم گد352 توپخانه :-D
چرا آسایشگاه افسرا اینقدر ناجوره ؟
دور و بر هوابرد سوئیت یا یه آپارتمان نقلی گیر میاد ؟

دوتا اردوگاه در پیش داریم . دارنگون .
میگن خیلییییی سرده
Captain
Captain

پست توسط Present »

. , نزدیک ترین جا که قیمتهاش مفید تره می تونه تو درکی باشه که البته محله زیاد خوبی نیست ولی امنیت نسبی خوبی داره و یا بری سراج آپارتمان فرهنگیان با قیمتهای 3 میلیون جلو و 300 الی 330 طبقه چهارم سر کنی البته شاید تو آبیاری هم گیر بیاد و یا بلوار سر باز
مسافت سراج از همش دورتره ولی خط واحد 80 با 60 تومان میاره شما رو جلوی درب پادگان
درکی نزدیکتره و شاید با قیمت ارزونتر بتونی گیر بیاری ولی نه آپارتمان بلکه خونه نقلی 70 تا 80 متری و قیمت اونجا دستم نیست و با 10 الی 20 دقیقه پیاده روی بسته به نوع راه رفتنتون می توانید ساکن شوید
آبیاری و سرباز هنوز نزدیکتره که این دو خیابان به موازات هم هستند و بازهم بین 5 دقیقه تا 10 دقیقه راه هست پیاده
از چهار راه هوابرد سمت فلکه سنگی و زرهی و چهارراه بنفشه که اصلا گیرت نیاد فکر کنم ولی جوینده یابنده هست .

امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

. ,

دوست عزیز، جای خوبی افتادین قدرش را بدونید. هر چند فقط کسانی که جاهای دیگه را دیدن قدر هوابرد را خواهند دانست.

اردوگاه ها سخت نیستند. در حقیقت تیراندازی نیم سال اول و دوم در پیش است و البته سال بعد هم این ها را دارید. اما فکر نکنم آزمایش گردان به شما بخورد.

از بردن نام منطقه اردوگاه در اینترنت خودداری کنید. :x
Captain
Captain

پست توسط Present »

MiimA, از بردن نام منطقه اردوگاه در اینترنت خودداری کنید. یعنی چه ؟
تو گوگل ارد شما سرچ کنی مسلما تمام انکانات و ... رو نشون میده و عالم و آدم میدونند کجاست .

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

,

اتفاقا این مورد از درجه بالای حفاظتی برخوردار است. شما اساساً بحث منطقه پراکندگی نزدیک و کاربردش را بدونید خواهید فهمید ارزشش چقدر است.
Captain
Captain

پست توسط Present »

MiimA, نه والا هنوز سربازی نرفتم نمی دونم. اگر توضیح بدید ممنون میشم

ارسال پست

بازگشت به “حماسه دفاع مقدس”