با عرض سلام و کسب اجازه از دوستان.

جناب typhoon نظرت درباره ی کلمات و جملات زیر چیه؟
امام زمان
باور 373
جنگنده ی شفق
اخر الزمان
جنگ جهانی 3
شهید همت
شهید هاشمی
شهید صیاد شیرازی
روشن فکری در این زمان در مقابل اسلام
سید علی خامنه ای
سردار وحیدی
رئیس بسیج مستضعفین
تانک ذوالفقار (1 و 2 و 3)
ما برای اسلام یا اسلام برای ما
خشنودی امام زمان یا خشنودی خودمان
نظرت درباره ی امضای من چیه؟
نظرت دربا ره ی احادیث و روایات زیر:
سوره حج آیه 30 : (و اجتنبو قول الزور) ای اهل ایمان از قول باطل اجتناب کنید.
سوره لقمان آیه 6 : (و من الناس من یشتری لهو الحدیث) از جمله مردم فاسد کسی است که نشر می دهد سخن بیهوده را تا بدان وسیله گمراه نماید مردم را.
سوره مومنون آیه 3 : (و الذین هم عن اللغو معرضون) مومنان کسانی هستند که از چیزهای لغو و بیهوده گریزان هستند.
سوره فرقان آیه 72 : (و اذا مروا با للغو مروا کراما) بندگان خدا چون با چیزی لغوی روبرو گردند از آن با کرامت می گذرند.
سوره جمعه آیه 11 : (و اذا راوا تجاره او لهوا انفضوا) ای پیغمبر ما هر گاه این مردم سخن بیهوده ای را بشنوند تو را واگذارند.
1.امام صادق (ع):بدانید که موسیقی و آوازه خوانی از جمله چیزهایی است که خداوند تعالی در کتابش بر آن وعده عذاب داده است آنجا که در سوره لقمان آیه6میفرماید: (ومن الناس من یشتری لهو الحدیث) (از جمله مردم کسی است که میخرد کلام لهو وباطل راتا گمراه کند با آن مردم را) که منظور از" لهوالحدیث"در این آیه اشاره به موسیقی و آوازه خوانی می باشد. منبع : فروع کافی جلد 4 صفحه433
2.امام صادق (ع):هشام گوید از امام صادق(ع)درباره تفسیر آیه 31سوره حج سوال کردم که خدا می فرماید : (فاجتنبوا الرجس من الاوثان واجتنبوا قول الزور) (اجتناب کنیدپلیدی را که بت پرستی است و دوری کنید از قول باطل) حضرت فرمودند :منظور ازپلیدی شطرنج است و منظور از قول زور (موسیقی و آوازه خوانی) میباشد. منبع : تفسیر قمی جلد 2 صفحه 84
3.امام صادق (ع):درباره قول خدای عزوجل سوره مومنون آیه 3(والذین عن اللغو معرضون) (مومنان کسانی هستند که از لغو گریزان هستند)فرمودند : منظور از"لغو" "موسیقی و آوازه خوانی" است. منبع : فروع کافی جلد 4 صفحه433
4.امام صادق (ع):درباره قول خدای متعال سوره فرقان آیه 72(والذین لا یشهدون الزور)(بندگان خدا کسانی هستند که حاضر نمی شوند زور را )فرمودند منظور از زور مجلس موسیقی و آوازه خوانی است. منبع : مستدرک الوسائل جلد 13باب 78ح7
سوره بقره، آیه 154:
«و لا تقولوا لمن یقتل فی سبیلالله اموت بل احیاء ولکن لا تشعرون»
«کسی را که در راه خدا کشته شد، مرده نپندارید، بلکه او زنده جاوید است، ولیکن شما این حقیقت را نخواهید یافت.»
سوره حج، آیه 58:
«والذین هاجروا فی سبیلالله ثم قتلوا او ماتوا لیرزقنهم الله رزقا حسنا و انالله لهو خیر الرازقین»
«و آنان که در راه خدا از وطن هجرت گزیده و در این راه کشته شده یا مرگشان فرا میرسد. البته خدا رزق و روزی نیکویی نصیبشان میگرداند، که همانا خداوند بهترین روزی دهندگان است.»
سوره توبه، آیه 20:
«الذین ءامنوا و هاجروا و جهدوا فی سبیلالله باموالهم و انفسهم اعظم درجة عندالله و اولئک هم الفائزون»
«کسانی که ایمان آورده و هجرت کرده و در راه خدا با مال و جانشان به جهاد پرداختهاند، نزد خدا مقامی هر چه والاتر دارند و اینان همان رستگارانند.»
امام صادق (ع) از رسول خدا (ص) نقل فرمودند: «سه طایفه شفاعت میکنند و شفاعتشان پذیرفته میشود: پیغمبران، علماء و شهدا.» (جامع الحادیث الشیعه، ج 3، ص 16)
با تشکر.