صندلی داغ با حضور typhoon

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

Re: صندلی داغ با حضور typhoon

پست توسط typhoon »

ASHKAN95 نوشته شده:باااااااااااااااااااااااااااااااشه.حالا دیگه من دوست عزیزت نیستم؟اگه اومدم برای کشتنت!عمرا دیگه بیام.یکی دیگرو میفرستم :grin:
میخواستم بهت یه فانتوم بدم ، ولی دیگه عمرا.خودت خرابش کردی

همین جوجه که میگی ، کندی رو ترور کرده.بله دااااااااش(لاتی بخون) :grin:

گفتیهمسر آینده اصلا یادم افتاد یه سری سوال بپرسم تازه

-حوصله خرید های زنانه رو داری؟تا حالا به یه خانم جوان (خواهر و ...) رفتی برای خرید؟چه حالی داشتی؟به همش پاسخ بده.کامل

نه ، حوصلش رو ندارم.تجربه خرید رفتن با مادرم رو دارم ، سخته،باید سعی کنم یاد بگیرم.
-اقا لج باز هستی یا نه؟همراه با یک خاطره توضیح بده اگر هستی.

سعی می کنم نباشم.
-در دعوا با همسر آینده ایا اول شما کوتاه میای یا انتظار داری ایشون کوتاه بیاد؟کلی پرسیدم و به شرایط کاری ندارم

سعی میکنم دعوا نکنم.کنیز که نگرفتم،همسرمه،سعی می کنیم با صحبت و گفتگو،اگر هم مشکل یک خورده حاد شد،ما گردن کج می کنیمتصویر
-امکان داره خانومت از حودت بزرگتر باشه یا حتما به این موضوع عقیده داری که زن باید کوچکتر باشه؟دلیل؟

بنا به یک سری دلایل شخصی که نمی تونم اینجا بیان کنم سعی می کنم همسرم چند سالی کوچکتر باشه
-ازدواج سنتی یا ازدواج مدرن؟

سنتی
-تو این دوره زمونه یکم ناجور نیست یهویی ، ندیده و نشناخته ، پاشی بری خواستگاری دختر مردم؟

حالا کی گفته ندیده و نشناخته

-تا همین خدم زیاد پرسیدم راجع به این موضوع.
خب میگفتی؟
F-5 تو تبریز سقوط کرد؟ :grin: :-)

برو تو همون خط نظامی که بتونم بهتر جواب بدمتصویر
Old soldiers never die.They just fade away
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

حاج ممد
چی شد این سوالهای تخصصی شما؟رفقای دیگه سوال ندارند؟بابا دمتون گرم............. :razz:
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 125 بار

پست توسط لیتل برد »

من دارم شما الان چه کارهی مملکتی مهندسی پزشکی بیکاری چه جوریایست :?
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

لیتل برد نوشته شده:من دارم شما الان چه کارهی مملکتی مهندسی پزشکی بیکاری چه جوریایست :?

سلام
بنده دانشجوی دانشگاه آزاد ، واحد تهران جنوب هستم در رشته مترجمی زبان انگلیسی ، با مجله جنگ افزار و سایت مشرق هم کار می کنمتصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

صبر کن حالا سوال زیاد صندلی هم تازه شروع شده !!!
دوستان در پرسیدن سوالهای یه سری مسائل رو رعایت کنن و خیلی وارد بعضی از جزییات نشن ! یکی از پستها ویرایش شد
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

فقط چندتا سوال عادی بود ، چرا اینجوری برخورد شد؟ :-( اینقد تو ذوق بود سوالام؟مگه چی گفتم؟ :? :sad: :lol:

به هر حال اگر بد بود عذر میخوام.شرمنده ، دیگه نمیپرسم اینجوریشو.

یکی بیاد جناب لیتل برد رو اعدام کنه. :grin:
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

اون چیزی که شما مطرح کردی همچین عادی هم نبود ! اولا اینکه خارج از عرف بود هم سوال نا به جایی بود که در مورد همسر آینده کسی چنین سوالی مطرح کنی ! ( می دونم منظورتو ) خودم هم تا حد زیادی موافق نظرت هستم و حتی اون عضوی که شما میگی سالم بودنش ممکنه ظاهری باشه و طرف چندصدتا غلط دیگه کرده باشه باید بگم اون هم با یه جراحی حل میشه !
کلا این سوال نه جاش اینجاست نه عرف اجازه میده در موردش بحث بشه ( حداقل در جمع ! )
این پست و پستهای قبلی در آینده حذف خواهد شد .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

چی شد آقا؟
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

سلامی دوباره

مثل این که کسی سوالی نداره تصویرخودم میپرسم بازم.(با کمال پر رویی)

مجتبی جان هنوز زنده ای؟خب خدا رو شکر

-نظرت رو راجع به مرگ کامل توضیح بده؟اگر فلسفی به قضیه بنگریم زندگی یعنی پوچی ، چون آخرش هیچه.اگر دینی نگاه کنیم مرگ یعنی شروعی دوباره.
-دکتر علی شریعتی؟
-من رو در یک پاراگراف تعریف کن.چجوریم به نظرت؟ تصویر
-در ماست مالی کردن تخصص خاصی داری یا نه؟
-از چی متنفری؟
-خصوصیات یک پسر برای این که جذبش بشی چیه؟
-سوال بالا در مورد دختران؟
-چجوری ذوف زده میشی؟یعنی چی باعث میشه شوق کنی؟وقتی شوق میکنی چه شکلی میشی؟(با رسم شکل ، 0.5 نمره)
-تامکت یا هورنت؟چرا؟
-اگر به روزی بی دلیل در مقابل جمع ، شخصیتت بره زیر سوال چه حالی داری؟دوست داری کسی که این کار رو کرده چیکار کنی؟
-بزرگترین اشتباه زندگی؟
-کاری سالیان قبل انجام دادی ، ولی هنوزم بهش افتخار میکنی؟
-یادمه گفتی که در نوجوانی یکی بدجوری غرورتو خرد کرده و الان دوست داری باهاش رو به رو بشی و با علمی که داری ، انتقام اون موقع رو ازش بگیری!قضیه چی بود؟
-این دوره زمونه در یک پاراگراف؟
-یکی از اون حرفهایی که همیشه ته دلت مونده و نتونستی جایی بیان کنی؟
-راستی اون قضیه اصل حمار رو برات بگم تصویرخیلی سادست.یعنی حتی یک الاغ هم مسیر ساده و مستقیم رو برای خوردن غذا انتخاب میکنه.قضیه فقر و فحشا هم همین بود.
-تا حالا چک برگشتی داشتی؟
-چرا حتی وحشی ترین حیوانات موقع سیر بودن بی آزار میشن ، ولی انسان موقع سیر بودن بیشتر وحشی میشه؟
-به قول میلاد عادتمون دادند به بد دیدن؟
-دوست داشتی در کشوری دیگری به دنیا میومدی؟

همینارو جواب بده قــــــــــــــشنگ تا بیام بازم
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

ASHKAN95 نوشته شده:سلامی دوباره

مثل این که کسی سوالی نداره تصویرخودم میپرسم بازم.(با کمال پر رویی)

مجتبی جان هنوز زنده ای؟خب خدا رو شکر
آره هوز زنده ام و اساسی از دستت بابت اون پست آخریت که حذف شد شاکیمتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر

-نظرت رو راجع به مرگ کامل توضیح بده؟اگر فلسفی به قضیه بنگریم زندگی یعنی پوچی ، چون آخرش هیچه.اگر دینی نگاه کنیم مرگ یعنی شروعی دوباره.

مرگ یعنی پایان زندگی در این دنیا،یعنی آغاز پرواز به سمت بی نهایت.نگاه به مرگ در دیدگاه های مختلف متفاوت است.برای نمونه شما به قیام عاشورا نگاه کنید،یعنی اون بزرگواران نمی دونستند که در صورت درگیری چی منتظرشونه؟اما مرگ سرخ را بر زندگی سیاه ترجیح دادند.یا فرهنگ سامورایی که در آن مرگ افتخارامیز جایگاهی بس رفیع دارد اما تسلیم هرگز.اما در رابطه با پس از مرگ ،بدون اعتقاد به آن این زندگی بی معنی میشه و به منجلابی میرسه که کمونیستها رسیدند.
-دکتر علی شریعتی؟

متفکری متعهد ،صاحب کتبی چون :پدر ، مادر ما متهمیم و فاطمه ،فاطمه است.در سالهای اخیر عده ای متاسفانه می خوان ایشون رو در مقابل روحانیت قرار بدهند.
-من رو در یک پاراگراف تعریف کن.چجوریم به نظرت؟ تصویر

خیلی رک میگم:

بعضی از وقتها بدجوری پات رو از گیلیمت دراز می کنی،مثل همون سوال که خیلی جلوی خودم رو گرفتم که جنجال نشه،مطمئن باش اگر دم دستم بودی روی طوفانی و ترسناک من رو که تا به حال هیچ کس ندیده می دیدی.خیلی جدی گفتمتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر یا خیلی از این تریپ های روشن فکری که هنوز البته دهنت بوی شیر میده یا خیلی من بگو و بخند توی سایت کردم که همچین سوالی از من کردی ، چون تا جایی که یادمه تا حالا از کسی همچین چیزی نپرسیدن!!!!!!!!!!!!!!!1
-در ماست مالی کردن تخصص خاصی داری یا نه؟

فوق دکترا در جمع کردن ضایعه بازی و خرابکاری دیگران.مدرکم رو هم از ارتش جمهوری اسلامی ایران در این زمینه گرفتم.انواع و اقسام سوتی های هم یگانی ها رو جمع می کردم
-از چی متنفری؟

از دروغ،از بی مرامی ،از حرف مفت،از وارد شدن به خطوط قرمزم.
-خصوصیات یک پسر برای این که جذبش بشی چیه؟

مرام،صفا ،معرفت،رعایت نظافت
-سوال بالا در مورد دختران؟

تصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر
-چجوری ذوف زده میشی؟یعنی چی باعث میشه شوق کنی؟وقتی شوق میکنی چه شکلی میشی؟(با رسم شکل ، 0.5 نمره)

یک بار شهرستان بودیم و رفته بودیم پیکنیک،3 تا از فانتوم های نوژه تو ارتفاع پایین از بالای سرمون رد شدند.آنچنان فریاد زدم فانتومممممممممممممممممممممممممم!!!!!!!!!!!!!!!!!نزدیک بود سکته کنم!!!!!!!!!!!!!!!!
-تامکت یا هورنت؟چرا؟

من عاشق گربه وحشی گرومن هستم اما اگر منطقی نگاه کنیم هورنت هم ارزون تر تمام میشه و یک مولتی رول واقعی است!!!!
-اگر به روزی بی دلیل در مقابل جمع ، شخصیتت بره زیر سوال چه حالی داری؟دوست داری کسی که این کار رو کرده چیکار کنی؟

سعی می کنم با صحبت ماجرا رو فیصله بدم
-بزرگترین اشتباه زندگی؟
این که دوم دبیرستان رفتم رشته ریاضی!!!!!!
-کاری سالیان قبل انجام دادی ، ولی هنوزم بهش افتخار میکنی؟

صادقانه بگم که نه!!!!!!!!!!!!!!
-یادمه گفتی که در نوجوانی یکی بدجوری غرورتو خرد کرده و الان دوست داری باهاش رو به رو بشی و با علمی که داری ، انتقام اون موقع رو ازش بگیری!قضیه چی بود؟

سال سوم راهنمایی یک معلم کمونیست داشتیم.شروع می کرد از برادری و اتحاد کارگر و زارع در شوروی و همین چرندیات می گفت،ما هم بچه،توی خونه از دهنمون در رفت.اون درسم هم با اون طرف ضعیف بود.مادر ما به مدیر مدرسه و مدیر به طرف و اون هم سر کلاس 30 نفری ما رو انداخت گوشه رینگ.گریه کردم،ساقط شدم ،نابود شدم،طوفانی در درونم وزیدن گرفت که هنوز ساکت نشده.چند بار طرف رو توی خیابان دیدم ،هی گفتم برم یک تنه بزنم بهش دعوا راه بندازم لهش کنم باز هم گفتم بی خیال.از اون موقع شروع شد ،مثل یک خوره شروع کردم،تاریخ و سیستم های نظامی و سیاسی.تاپیکهای من و چکا رو ببین ،می فهمی طوفان یعنی چه.الان هم 5 جلد کتاب هر کدوم بیش تر از 600 صفحه خریدم راجع به انقلاب اکتبر و لنین و استالین و شوروی و روسیه فعلی.
-این دوره زمونه در یک پاراگراف؟

دوره زمونه،زور و زر و تزویر
-یکی از اون حرفهایی که همیشه ته دلت مونده و نتونستی جایی بیان کنی؟

این چه وضع صنایع دفاعی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-راستی اون قضیه اصل حمار رو برات بگم تصویرخیلی سادست.یعنی حتی یک الاغ هم مسیر ساده و مستقیم رو برای خوردن غذا انتخاب میکنه.قضیه فقر و فحشا هم همین بود.
-تا حالا چک برگشتی داشتی؟
نه
-چرا حتی وحشی ترین حیوانات موقع سیر بودن بی آزار میشن ، ولی انسان موقع سیر بودن بیشتر وحشی میشه؟

برای نیاز حیوان پایانی هست ولی برای انسان نه
-به قول میلاد عادتمون دادند به بد دیدن؟

یاد باشه که تو عقل داری،تو یک انسانی،اجازه نده دیگران روت اثر،خصوصا از نوع منفی بزارن
-دوست داشتی در کشوری دیگری به دنیا میومدی؟

هیچ وقت دوست ندارم راجع به محالات فکر کنم.ذهنم رو به هم میریزه.

همینارو جواب بده قــــــــــــــشنگ تا بیام بازم
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

منظورم از جذب شدن این نبود؟چرا اینقدر منحرف هستید؟منظورم این بود که چه چیزی در یک خانم باعث میشه شما نسبت رضایت داشته باشی بهش؟روشن تر بگم این که دید خوبی بهش داشته باشید.

ضمنا قبول من بچم ، ولی اصــــــــــــلا عقاید روشن فکرانه ندارم و از این قضیه و open mind بازی و... حالم بهم میخوره.چون من تو ایران زندگی میکنم ، پس باید با شرایط اینجا زندگی کنم.

چون در این مورد ازت سوال میکنم دلیل نمیشه که خودم اینجوریم.فقط سواله ...
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

ASHKAN95 نوشته شده:منظورم از جذب شدن این نبود؟چرا اینقدر منحرف هستید؟منظورم این بود که چه چیزی در یک خانم باعث میشه شما نسبت رضایت داشته باشی بهش؟روشن تر بگم این که دید خوبی بهش داشته باشید.

رعایت حدود و هنجارها و اصطلاحا سنگین و رنگین بودن.یک چند مورد این چند روز توی دانشگاه دیدم حالم رو بد کردندتصویر
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”