به گزارش خبر آنلاین کمی مستاصل است و مدام دستانش را روی پیشانی اش می گذاردو چشمانش را می بندد.وقتی از او می پرسم عصبانی هستی؟نگاهی متفکرانه میکند و می گوید:«نه زیاد».این سرآغاز گفت و گویی کوتاه با لوکا بوناچیچ سرمربی سپاهان در هواپیما است.آنجا که سپاهانی ها بازی رفت را با رای کنفدراسیون فوتبال آسیا سه بر صفر باخته بودند و همه ناراحت راهی دوحه میشدند.لوکا این را گفت و ادامه داد:«من امیدم را از دست نمی دهم.از ای ناتفاقات در فوتبال می افتد و من نمی دانم شما چه چیزی می خواهید از دهان من بشنوید.اما من هم حق دارم از اتفاقی که افتاده ناراحت باشم ولی عصبانی نیستم.حالا نباید به این چیزها فکر کرد.من باید بتوانم شرایط را طوری جلوببرم که بازیکنانم از لحاظ روحی برتر باشند.در این صورت است که آنها میتوانند یک نمایش خوب در زمین داشته باشند.»
وقتی به لوکا می گوییم فکرمی کند سپاهان بتواند در این بازی سه گل به السد بزند او شانه هایش را بالامی اندازد و می گوید:«در فوتبال هیچ چیز غیر ممکن نیست.سپاهان زمانی به الجزیره گل می زند که کسی باورش نمی شود.یا مثلا مس کرمان.بازی های این تیم در لیگ قهرمانان را به یاد دارید؟چند
بازی رو در رو با تیم های عربی را با نتیجه پرگل پشت سر گذاشت؟در فوتبال از این اتفاقات می افتد ولی بایداین را هم بگویم که السد تیم قدرتمندی است
و شاید سه گل از سپاهان نخورد.»

اودر حالی این حرف را زد که در پایان و به زبان فارسی گفت:«من امیدوارم و شما هم امیدوار باشید.شاید اتفاقی افتاد که سپاهان توانست جواز صعود به مرحله بعدرا کسب کند.