مشکل بعد به روز رسانی نوکیا c7
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 2776 بار
- سپاسهای دریافتی: 3436 بار
مشکل بعد به روز رسانی نوکیا c7
سلام به تمام دوستان گل.عزیزان من گوشی c7 به روز کردم(نمایندگی این کار انجام دادم) سرعت گوشی بهتر شد ولی من چند مشکل کوچیک دارم در مرور گر خود گوشی اول اینکه بر خلاف گذشته که من هر چیز دانلود می کردم در گوشی ذخیره می شد الان بعضی ها میشن بعضی ها نمیشه بعد اینکه در history قبل از به روز خرده من می تونستم راهت تمام محتوای اون پاک کنم ولی الان باید دونه دونه این کار انجام بدم.سوال اهرم در مورد یک مرور گر به اسم uc browser قبل از به روز کردن ازش استفاده می کردم نسخه ۷/۷الان هر کار می کنم اصلا نصب نمی شه ارور میده ممنون میشم مثل همیشه راهنمای کنید راستی روز دختر به تمام خانم ای سایت تبریک می گم
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست/ هر کسی نغمه خود خواندو از صحنه رود
صحنه پیوسته بجاست /خرم آن نغمه که بسپارند به یاد

Re: مشکل بعد به روز رسانی نوکیا c7
دوستان از غلط های که در تایپ هام هست معذرت می خوام . چون با گوشی اومدم نمی تونم ویرایش کنم این هم یکی از ایراداشه که همیشه داشت

- محل اقامت: I.R.Iran
- سپاسهای ارسالی: 4472 بار
- سپاسهای دریافتی: 2734 بار
- تماس:
دوست عزیز
مشکل اولتون رو متوجه نشدم اما در مورد مرورگر ucbrowser لطفا پیغام خطایی که میده رو ذکر بفرمایید،اما احتمال میدم از نسخه قدیمی مرورگر استفاده می کنید و با انا مشکل داره یا اینکه از نسخه دستکاری شده و ساین نشده استفاده میکنید که بهتره اخرین نسخه اصلی و اورجینال اون رو از سایت سازندش دانلود کنید!
با تشکر
مشکل اولتون رو متوجه نشدم اما در مورد مرورگر ucbrowser لطفا پیغام خطایی که میده رو ذکر بفرمایید،اما احتمال میدم از نسخه قدیمی مرورگر استفاده می کنید و با انا مشکل داره یا اینکه از نسخه دستکاری شده و ساین نشده استفاده میکنید که بهتره اخرین نسخه اصلی و اورجینال اون رو از سایت سازندش دانلود کنید!
با تشکر
خدمات شارژ سيمکارت | *** [External Link Removed for Guests] *** | مجله الکترونيکي مرکز انجمنهاي تخصصي

- محل اقامت: Hell
- سپاسهای ارسالی: 1631 بار
- سپاسهای دریافتی: 1526 بار
سلام...
دوستا عزیز؛ در رابطه با سوال اولتون: دانلود ها رو با چه نرم افزاری انجام میدید؟ با همون مرورگر پیشفرض نوکیا؟
دوستا عزیز؛ در رابطه با سوال اولتون: دانلود ها رو با چه نرم افزاری انجام میدید؟ با همون مرورگر پیشفرض نوکیا؟
...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs

با سلام خدمت شما دو دوست عزیز در مورد سوال آقای centralweb عزیز در هنگام نصب مرور گر uc browser این پیغام می دهد: unable to install appliaction.error occurred

- محل اقامت: پشت كامپيوتر !
- سپاسهای ارسالی: 10734 بار
- سپاسهای دریافتی: 5977 بار
- تماس:
با سلام
پیغامی که گوشی شما میده در اکثر گوشیهای سیمبین اتفاق میفته که با ساین کردن گوشی اجازه نصب نرم افزار رو میده..
قضیه ساین کردن یکم پیچیده است!!!
شماره یه تست کن بیبنید نسخه جاوا رو گوشیتون جواب میده و نتیجش رو اعلام کنید.

[External Link Removed for Guests]
درضمن اینم آخرین نسخه واسه سیمبین که از خود سایتش گرفته شده
پیغامی که گوشی شما میده در اکثر گوشیهای سیمبین اتفاق میفته که با ساین کردن گوشی اجازه نصب نرم افزار رو میده..
قضیه ساین کردن یکم پیچیده است!!!
شماره یه تست کن بیبنید نسخه جاوا رو گوشیتون جواب میده و نتیجش رو اعلام کنید.

درضمن اینم آخرین نسخه واسه سیمبین که از خود سایتش گرفته شده

آخرین ويرايش توسط 1 on nima-rad, ويرايش شده در 0.

نیما جان ٫ از مرور گر خود گوشی برای دانلود استفاده می کنم یک مشکل دیگه که دارم اینکه من بعد از بروز کردن مثل قبل نمی تونم در history محتوای درونش پاک کنم یکجا یعنی باید یکی یکی پاک کونم سایت های درونشو امیدوارم منظورم رسونده باشم
جاواشم همین پیغام میده با تشکر از شما
جاواشم همین پیغام میده با تشکر از شما

خوب، تاریخ گوشی رو درست و مطابق تقویم میلادی کنید. ببینید برنامه نصب میشه؟
اونایی که تو حافظه گوشی ذخیره نمیشن، تو حافظه خارجی ذخیره میشن یا اصلا ذخیره نمیشن؟ اگه تو خارجی ذخیره میشن ممکنه بخاطر قابلیت های جدید آپدیت باشه! (که فایل های حجیمتر تو حافظه خارجی ذخیره شن)-نوکیا اخیرا یکمی کارای عجیب میکنه،عجیبترین کارش هم اینه که اعلام کرده دیگه فایل های Cer و Key رو نمیفروشه (پس opda هم تعطیل!!!).
نکته مهم: ممکنه بد آپدیت شده باشه. و نیاز داشته باشین تا گوشی رو نزد کسی مطمئن تر آپدیت کنید! منم یه بار بد آپدیت کردم، گوشی هی ری ستارت میکرد و یه سری مشکلات نرم افزاری دیگه! با یه آپدئیت درست وئ کامل مشکلات برطرف شدن...
اونایی که تو حافظه گوشی ذخیره نمیشن، تو حافظه خارجی ذخیره میشن یا اصلا ذخیره نمیشن؟ اگه تو خارجی ذخیره میشن ممکنه بخاطر قابلیت های جدید آپدیت باشه! (که فایل های حجیمتر تو حافظه خارجی ذخیره شن)-نوکیا اخیرا یکمی کارای عجیب میکنه،عجیبترین کارش هم اینه که اعلام کرده دیگه فایل های Cer و Key رو نمیفروشه (پس opda هم تعطیل!!!).
نکته مهم: ممکنه بد آپدیت شده باشه. و نیاز داشته باشین تا گوشی رو نزد کسی مطمئن تر آپدیت کنید! منم یه بار بد آپدیت کردم، گوشی هی ری ستارت میکرد و یه سری مشکلات نرم افزاری دیگه! با یه آپدئیت درست وئ کامل مشکلات برطرف شدن...
...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs

با تشکر از شما. من اپدیت نکردم دادم نمایندگی نوکیا آپدیت کرده.خدا رو شکر الان دانلود می کنه و ذخیره .قات زده بود الان تنها مشکلی که دارم در history هست که برای پاک کردن محتوای درون آن نک تک سایت های ذخیره شده در آن پاک کنم قبلا گزینهای به اسم همه داشت که می زدم همه پاک می شد الان نداره

خوب چه بهتر! یه سر ببرین همونجا و مشکلاتتونو بگین، ببینید راه خل های اونا چیه؟/
ببینید، بعضی وقتا یه سری مشکلات نرم افزاری با یه ریست یا ری ستارت حل میشن./
راستش درباره سوالتون راجع به History نظری ندارم/چیزی به ذهنم نمیرسه. جز اینکه اینم از تغییرات آپدیت جدید باشه!
ببینید، بعضی وقتا یه سری مشکلات نرم افزاری با یه ریست یا ری ستارت حل میشن./
راستش درباره سوالتون راجع به History نظری ندارم/چیزی به ذهنم نمیرسه. جز اینکه اینم از تغییرات آپدیت جدید باشه!

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
براي history ها به اين مسير مراجعه کنيد
Browser>Settings>Privacy>Clear privacy Data
روي اين گزينه کليک کنيد، و All رو انتخاب کنيد تا اقدام به حذف تمام موارد کند (خودش هم روي All تنظيم شده، اما مهم انتخاب شما هست)
موفق باشيد
براي history ها به اين مسير مراجعه کنيد
Browser>Settings>Privacy>Clear privacy Data
روي اين گزينه کليک کنيد، و All رو انتخاب کنيد تا اقدام به حذف تمام موارد کند (خودش هم روي All تنظيم شده، اما مهم انتخاب شما هست)
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

سلام دادش مهدی گل دمت گرم زدی وسط خال
از دوستان گل دیگه هم تشکر می کنم
از دوستان گل دیگه هم تشکر می کنم