خبر خوشحال کننده فیفا به ایران

در اين بخش ميتوانيد درباره كليه مسائل ورزشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 3805
تاریخ عضویت: شنبه ۷ شهریور ۱۳۸۸, ۳:۲۶ ق.ظ
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

خبر خوشحال کننده فیفا به ایران

پست توسط Sami 1993 »

انجمن ورزش centralclubs به نقل از :

تصویر

خبر خوشحال کننده فیفا به ایران
روابط عمومی و بخش ارشد خبری فیفا اعلام کرد رسیدگی به تخلف بازیکن امید عراق و پرونده تیم امید ایران در حال بررسی است.

به گزارش مشرق، پرونده المپیکی شدن تیم امید ایران در حال بررسی است. دپارتمان خبری فیفا به دستور آلکس استون در کمترین زمان ممکن و از طریق روابط عمومی این سازمان بین المللی به سوالات ارسال شده خبرنگار خبرگزاری فارس پاسخ داد.
آلکس استون مدیر ارشد بخش خبری فیفا در پاسخ به سوال های این خبرگزاری که خبر تکمیلی آن متعاقبا ارسال می شود بر باز بودن پرونده تیم ملی امید ایران و شکایت واصله از تیم ملی عراق تاکید کرد.
فدراسیون فوتبال ایران برای پیگیری این پرونده که احتمال دارد در نهایت که امید کشورمان در مسابقات مرحله مقدماتی المپیک 2012 لندن کمک کند، یک وکیل بین المللی گرفته و مقامات فوتبال کشورمان با تمام قوا پیگیر این وضعیت هستند.
تیم ملی امید عراق در بازی با ایران از یک بازیکن صغرسن استفاده کرده و همین مسئله صغر سنی این بار گریبان عراقی‌ها را گرفته است.
البته تیم های امید ایران و عراق در مرحله پلی آف المپیک 2012 در 2 مسابقه رفت و برگشت به مصاف یکدیگر رفتند که در دیدار رفت ایران به پیروزی یک بر صفر رسید،‌اما به دلیل استفاده از یک بازیکن 2 اخطاره 3 بر صفر بازنده شد و در دیدار برگشت که در روز چهارم تیرماه در ورزشگاه آزادی برگزار شد، امید ایران با نتیجه 2 بر صفر بازنده شد.
طبق مدارک موجود که در اختیار فیفا گرفته یک بازیکن عراق صغرسنی است که در صورت محرز شدن منجر به حذف عراق و جایگزین شدن امید ایران خواهد شد.
به این ترتیب همچنان امید به راهیابی و از سرگیری تلاش ملی پوشان امید ایران برای راهیابی به المپیک 2012 لندن وجود دارد.
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
پست: 86
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۰, ۱۲:۰۴ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 236 بار
سپاس‌های دریافتی: 301 بار

Re: خبر خوشحال کننده فیفا به ایران

پست توسط MAHDI 42 »

البته اگرهم به مسابقات بازگردیم نباید اشتباهات بزرگمان در رابطه با عدم هماهنگی لازم در فدراسیون را فراموش کنیم و از ان اشتباهات درس بگیریم.
انشالله که برگردیم
غصه ی دیروز را نخور ،   را غنیمت بشمار ، نگران فردا نباش. 


پیامبر اکرم (ص)
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 3805
تاریخ عضویت: شنبه ۷ شهریور ۱۳۸۸, ۳:۲۶ ق.ظ
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

Re: خبر خوشحال کننده فیفا به ایران

پست توسط Sami 1993 »

انجمن ورزش centralclubs به نقل از :

تصویر

بازگشت تیم فوتبال امید به انتخابی المپیک
نایب رئیس دوم فدراسیون فوتبال از بازگشت تیم فوتبال امید کشورمان به جریان مسابقات فوتبال انتخابی المپیک 2012 لندن خبر داد.

  گزارش مشرق به نقل از مهر، عزیزالله محمدی با اعلام این خبر افزود: به دنبال شکایت فدراسیون فوتبال ایران از فدراسیون فوتبال عراق به دلیل استفاده تیم فوتبال امید این کشور از بازیکن صغرسنی بزودی نتیجه هر دو بازی رفت و برگشت تیم‌های امید ایران و عراق به سود تیم کشورمان تغییر خواهد کرد. 
  در ادامه خاطرنشان کرد: طی دو تا سه روز آینده حکم فدراسیون بین المللی فدراسیون فوتبال اعلام می شود و تیم کشورمان در گروه B مسابقات فوتبال انتخابی المپیک در قاره آسیا جانشین عراق می شود و بازی اول این گروه بین ایران و ازبکستان تکرار می شود. 
  رئیس دوم فدراسیون فوتبال با ابراز خوش بینی از حل مشکل تیم امید خبر داد و در خصوص حل مشکل تیم سپاهان و بازگشت احتمالی این تیم به لیگ قهرمانان آسیا گفت: کنفدراسیون فوتبال آسیا 10 روز به باشگاه سپاهان فرصت داده است تا مدارک خود را ارسال کند. 
  تصریح کرد: باشگاه سپاهان با تهیه مدارک و مستندات کافی و با استناد به نامه اخیر AFC که در آن تاکید شده بود، علی احمدی بازیکن محروم ذوب آهن حق حضور در نخستین بازی این تیم در لیگ برتر را ندارد به دنبال تغییر نتیجه دیدار رفت با السد است که از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا 3 بر صفر به سود تیم قطری اعلام شده بود. 
  کمیته روابط بین الملل فدراسیون فوتبال کشورمان روز گذشته در گفتگو با مهر اعلام کرده بود، مهلت فدراسیون فوتبال عراق به پایان رسید و اگر مستندات این فدراسیون برای استفاده از "خالد صالح" کافی نباشد امیدهای فوتبال عراق در هر دو بازی رفت و برگشت مقابل تیم کشورمان 3 بر صفر بازنده خواهند شد. 
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 3805
تاریخ عضویت: شنبه ۷ شهریور ۱۳۸۸, ۳:۲۶ ق.ظ
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

Re: خبر خوشحال کننده فیفا به ایران

پست توسط Sami 1993 »

انجمن ورزش centralclubs به نقل از :

تصویر

با شکایت ایران، عراق از المپیک حذف شد
شکایت ایرانی ها نتیجه داد و فیفا تیم امید عراق را از گردونه رقابت های مقدماتی المپیک حذف کرد.

  گزارش مشرق به نقل از خبر و به گفته یکی از مسئولان فدراسیون فوتبال سرانجام رای نهایی در مورد شکایت ایران از عراق که از بازیکنی با صغر سن استفاده کرده بودند اعلام شد و فیفا رای به حذف عراق از مرحله مقدماتی المپیک لندن داد.
بر اساس این خبر پس از حذف عراق از این رقابت ها هنوز مشخص نیست که چه تصمیمی در مورد ایران گرفته می شود،چون پس از حذف ایران و رویارویی عراقی ها با ازبکستان آنها موفق به شکست دادن عراق شده اند و در حال حاضر حریفی ندارند که بازی برگشت را با آنها برگزار کنند. احتمال خیلی کمی وجود دارد که فیفا ایران را دوباره به رقابت ها برگرداند و آنها حریف ازبکستان در این مرحله شوند اما می توان امیدوار بود که این اتفاق بیفتد و ملی پوشان یک بار دیگر برای حضور در المپیک تلاش کنند.
بر اساس این خبر مسئولان کمیته المپیک ایران در نامه ای به فیفا درخواست کرده اند که اگر ایران به بازی ها برگشت و آنها اجازه برگزاری مجدد بازی ها را نداشتند،ایرانی ها حاضرند تا با قبول شکست در بازی رفت(همان نتیجه سه بر صفر)فقط یک بازی برگشت با ازبکستان برگزار کنند.
هنوز مشخص نیست که فیفا چه تصمیمی در مورد ایران می گیرد و این احتمال وجود دارد که آنها رای به بازگشت تیم امید ما به رقابت ها ندهند.  
ارسال پست

بازگشت به “انجمن ورزش”