بعد اینکه ساین کردن به گوشی آسیب نمی رسونه یا نه ؟ممنون میشم کمکم کنید نا خودم گوشیم ساین کنممشکل بعد به روز رسانی نوکیا c7
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 2776 بار
- سپاسهای دریافتی: 3436 بار
Re: مشکل بعد به روز رسانی نوکیا c7
سلام. دوستان ساین کردن گوشی به چه صورت انجام می دن
بعد اینکه ساین کردن به گوشی آسیب نمی رسونه یا نه ؟ممنون میشم کمکم کنید نا خودم گوشیم ساین کنم
بعد اینکه ساین کردن به گوشی آسیب نمی رسونه یا نه ؟ممنون میشم کمکم کنید نا خودم گوشیم ساین کنم
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست/ هر کسی نغمه خود خواندو از صحنه رود
صحنه پیوسته بجاست /خرم آن نغمه که بسپارند به یاد

- محل اقامت: I.R.Iran
- سپاسهای ارسالی: 4472 بار
- سپاسهای دریافتی: 2734 بار
- تماس:
victory67 جان
گوشي رو ساين نمي كنند بلكه نرم افزارها رو ساين مي كنند!
گوشي رو هك مي كنند تا نياز به ساين و اجازه از نوكيا نباشه!
براي ساين كردن ، شما نياز به فايل هاي Cer و Key مربوط به گوشي خودتون داريد!
تا چند ماه پيش سايت هايي مثل Opda.cn براي شما بصورت مجاني اين فايل ها رو بعد از درخواست شما دراختيارتان قرار مي دادند كه
اكنون اين امكان در اين سايت غير فعال شده است!
اكنون تنها راهي كه براي هك اينگونه گوشي هاي نوكيا باقي مونده ، هك بوسيله ي دستكاري سيستم عامل و فريمورهاي كوك شده و ... هست!
كه اين كار هم نسبتا تخصصي هست و در بعضي مواقع داراي ريسك و خطرناك!
يعني اگر شخصي دقيقا نحوه كار با اين فريمورها و پچ هاي كوك شده و ... رو ندونه ، باعث ميشه گوشيش Dead بشه يعني گوشي ديگه بالا نمياد
و سيستم عامل گوشي دچار نقص ميشه و بصورت عادي قابل تعمير نيست!
تنها راهي كه براي درست كردن گوشي ميمونه اينه كه گوشيو ببريد و فلش بكنيد تا درست بشه!
اما روش هاي جديد و ساده تر هم جديدا براي هك اينگونه سيستم عامل ها اومده كه بنده فعلا نتونستم تست كنم و براي همين تاييد نمي كنم!
پيشنهادي كه ميتونم به شما بدم اينه كه بعضي مراكز تخصصي و سرويس دهنده گوشي ، با گرفتن هزينه اي گوشيتون رو براتون هك مي كنند
و براي اينكه آسيبي به گوشيتون نرسه گوشيتون رو ببريد تا اين مراكز تخصصي گوشيتون رو هك كنند!
البته جايي معتبر باشه كه بعدا به مشكل برنخوريد!
با تشكر
گوشي رو ساين نمي كنند بلكه نرم افزارها رو ساين مي كنند!
گوشي رو هك مي كنند تا نياز به ساين و اجازه از نوكيا نباشه!
براي ساين كردن ، شما نياز به فايل هاي Cer و Key مربوط به گوشي خودتون داريد!
تا چند ماه پيش سايت هايي مثل Opda.cn براي شما بصورت مجاني اين فايل ها رو بعد از درخواست شما دراختيارتان قرار مي دادند كه
اكنون اين امكان در اين سايت غير فعال شده است!
اكنون تنها راهي كه براي هك اينگونه گوشي هاي نوكيا باقي مونده ، هك بوسيله ي دستكاري سيستم عامل و فريمورهاي كوك شده و ... هست!
كه اين كار هم نسبتا تخصصي هست و در بعضي مواقع داراي ريسك و خطرناك!
يعني اگر شخصي دقيقا نحوه كار با اين فريمورها و پچ هاي كوك شده و ... رو ندونه ، باعث ميشه گوشيش Dead بشه يعني گوشي ديگه بالا نمياد
و سيستم عامل گوشي دچار نقص ميشه و بصورت عادي قابل تعمير نيست!
تنها راهي كه براي درست كردن گوشي ميمونه اينه كه گوشيو ببريد و فلش بكنيد تا درست بشه!
اما روش هاي جديد و ساده تر هم جديدا براي هك اينگونه سيستم عامل ها اومده كه بنده فعلا نتونستم تست كنم و براي همين تاييد نمي كنم!
پيشنهادي كه ميتونم به شما بدم اينه كه بعضي مراكز تخصصي و سرويس دهنده گوشي ، با گرفتن هزينه اي گوشيتون رو براتون هك مي كنند
و براي اينكه آسيبي به گوشيتون نرسه گوشيتون رو ببريد تا اين مراكز تخصصي گوشيتون رو هك كنند!
البته جايي معتبر باشه كه بعدا به مشكل برنخوريد!
با تشكر

خدمات شارژ سيمکارت | *** [External Link Removed for Guests] *** | مجله الکترونيکي مرکز انجمنهاي تخصصي

- محل اقامت: Hell
- سپاسهای ارسالی: 1631 بار
- سپاسهای دریافتی: 1526 بار
سلام.
ممنون از سنترالوب عزیز.
البته الان که دیگه نوکیا این کار عجیب (پایان فروش سر و کی) و کرده، میشه به روش PHNT گوشی هارو هک کرد. اما بازم توصیه میکنم ببرین پیش یه متخصص. چون اگه در حین انجام هک مشکلی پیش بیاد، ممکنه جبران ناپذیر باشه!

ممنون از سنترالوب عزیز.
البته الان که دیگه نوکیا این کار عجیب (پایان فروش سر و کی) و کرده، میشه به روش PHNT گوشی هارو هک کرد. اما بازم توصیه میکنم ببرین پیش یه متخصص. چون اگه در حین انجام هک مشکلی پیش بیاد، ممکنه جبران ناپذیر باشه!

...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs

با سلام خدمت تمام دوستان مخصوصا آقا نیما و سنترال وب عزیز ممنون هستم از شما دو بزرگوار به خاطر راهنمایی هاتون
. اصل این کار درستی هست ؟اگر شما بودین این کار می کردین ؟ موبایل فروشی ها این کار انجام می دن اگر می دن به نظرتان چقدر می گیرن؟ 
. اصل این کار درستی هست ؟اگر شما بودین این کار می کردین ؟ موبایل فروشی ها این کار انجام می دن اگر می دن به نظرتان چقدر می گیرن؟ 

- تماس:
خواهش می کنم دوست عزیز
اصل این کار رو نمیشه تایید یا رد کرد ،چون نوکیا بدلیل حمایت از برنامه نویسان و همچنین حفظ امنیت کاربران مثلا در مقابل ویروس ها و... این سیستم رو قرار داده اما چون در ایران نمیشه نرم افزارها رو اورجینال خرید راهی بجز هک گوشی برای کاربران باقی نمیمونه
بنده الان همین گوشی سی ۷ رو دارم و گوشیم هم هک شده است.
موبایل فروشی ها هم چون قیمت خاصی نمیتونن برای این کار در نظر بگیرن هر کدوم قیمتی رو به شما میدن که البته این قیمت به روش هک هم برمیگرده
اما فکر می کنم از ۵ هزار تومان شروع بشه و تا ۵۰ هزار تومان هم برسه
با تشکر
اصل این کار رو نمیشه تایید یا رد کرد ،چون نوکیا بدلیل حمایت از برنامه نویسان و همچنین حفظ امنیت کاربران مثلا در مقابل ویروس ها و... این سیستم رو قرار داده اما چون در ایران نمیشه نرم افزارها رو اورجینال خرید راهی بجز هک گوشی برای کاربران باقی نمیمونه
بنده الان همین گوشی سی ۷ رو دارم و گوشیم هم هک شده است.
موبایل فروشی ها هم چون قیمت خاصی نمیتونن برای این کار در نظر بگیرن هر کدوم قیمتی رو به شما میدن که البته این قیمت به روش هک هم برمیگرده
اما فکر می کنم از ۵ هزار تومان شروع بشه و تا ۵۰ هزار تومان هم برسه
با تشکر
خدمات شارژ سيمکارت | *** [External Link Removed for Guests] *** | مجله الکترونيکي مرکز انجمنهاي تخصصي

سلام
دوستان من می خوام کار خلاف کنم نیاز به وی پی ان دارم برا گوشیم ! شوخی کردم
دوستان خسته شدم از این فیلتر نرم افزاری یا وی پی ان هست که بتونم استفاده کنم و گوشیم هم c7 هست
دوستان من می خوام کار خلاف کنم نیاز به وی پی ان دارم برا گوشیم ! شوخی کردم
دوستان خسته شدم از این فیلتر نرم افزاری یا وی پی ان هست که بتونم استفاده کنم و گوشیم هم c7 هست

- تماس:
دوست عزیز
امکانی برای استفاده وی پی ان در گوشی سی۷ در اپدیت انا اضافه شده،اما مثل اینکه نحوه کار با اون با وی پی ان های عادی جواب نمیده و کار نمیکنه
اما شما برای دور زدن سیستم پی#ل@تر میتونید از مرورگرهای با این امکان مانند اپرا مینی با سرور وبرایش شده وانتی بلوک و یا همین مرورگر ucbrowser استفاده نمایید
باتشکر
امکانی برای استفاده وی پی ان در گوشی سی۷ در اپدیت انا اضافه شده،اما مثل اینکه نحوه کار با اون با وی پی ان های عادی جواب نمیده و کار نمیکنه
اما شما برای دور زدن سیستم پی#ل@تر میتونید از مرورگرهای با این امکان مانند اپرا مینی با سرور وبرایش شده وانتی بلوک و یا همین مرورگر ucbrowser استفاده نمایید
باتشکر

این های که گفت همه باز فیلتر هست سایت ها ی توش دوست عز یز 

- تماس:
دوست عزیز
منظورتون رو درست متوجه نشدم!
اگر منظورتون این هست که با این دو برنامه هم باز سایت ها فیل هستند که من خودم از هردوش استفاده میکنم و مشکلی هم ندارند!
اگر هم منظورتون این هست که مثلا دانلود اپرا مینی از سایت اپرا فیل هست هم ، بنده در بالا گفتم از نسخه ویرایش شده ی این اپرا مینی استفاده نمایید!
اپرا مینی با سرور ویرایش شده متفاوت با اپرا مینی سایت اپرا هست چون اپرای اورجینال توسط سیستم فیل بن شده و از کار افتاده ، اما اپرای ویرایش شده ، سرورش عوض شده و کار میکنه
با تشکر
منظورتون رو درست متوجه نشدم!
اگر منظورتون این هست که با این دو برنامه هم باز سایت ها فیل هستند که من خودم از هردوش استفاده میکنم و مشکلی هم ندارند!
اگر هم منظورتون این هست که مثلا دانلود اپرا مینی از سایت اپرا فیل هست هم ، بنده در بالا گفتم از نسخه ویرایش شده ی این اپرا مینی استفاده نمایید!
اپرا مینی با سرور ویرایش شده متفاوت با اپرا مینی سایت اپرا هست چون اپرای اورجینال توسط سیستم فیل بن شده و از کار افتاده ، اما اپرای ویرایش شده ، سرورش عوض شده و کار میکنه
با تشکر

سلام سنترالوب گل اپرا مینی از سایت اپرا دانلود کردم میشه لطف کنی لینک دانلود ویرایشو برام بزاری با عرض معذرت

- تماس:
سلام خدمت همه دوستان
با اجازه از مديران عزيز و سروران گرامي
نسخه اي كه بنده دانلود كردم از فروم هاي موبايل هست اما اين نسخه ها هم به احتمال بسيار زياد كار مي كنند!
تست بفرماييد...
Please Login or Register to see this code
فكر مي كنم براي دانلود نياز به ثبت نام باشه!
و اين يكي كه خودم تست كردم و از فيل رد ميشه اما مشكل بهم ريختگي زبان فارسي داره و فقط بدرد سايت هاي انگليسي ميخوره!
و نسخه قديمي تر اپرا ميني با سرور تغيير يافته:
اين دو لينك اخر داراي پسورد هستند!
پسورد فایل فشرده : [External Link Removed for Guests]
با تشكر
اگر پست خلاف قوانين سايت بود ؛ مديران لطفا پست رو پاك بفرماييد...
قصد تبليغ ندارم و قصد حل مشكل اين دوستمون هست ، به هر حال اگر تبليغات يا ... حساب ميشه لطفا پاك بفرماييد...
با اجازه از مديران عزيز و سروران گرامي
نسخه اي كه بنده دانلود كردم از فروم هاي موبايل هست اما اين نسخه ها هم به احتمال بسيار زياد كار مي كنند!
تست بفرماييد...
فكر مي كنم براي دانلود نياز به ثبت نام باشه!
و اين يكي كه خودم تست كردم و از فيل رد ميشه اما مشكل بهم ريختگي زبان فارسي داره و فقط بدرد سايت هاي انگليسي ميخوره!
و نسخه قديمي تر اپرا ميني با سرور تغيير يافته:
اين دو لينك اخر داراي پسورد هستند!
پسورد فایل فشرده : [External Link Removed for Guests]
با تشكر
اگر پست خلاف قوانين سايت بود ؛ مديران لطفا پست رو پاك بفرماييد...
قصد تبليغ ندارم و قصد حل مشكل اين دوستمون هست ، به هر حال اگر تبليغات يا ... حساب ميشه لطفا پاك بفرماييد...

با سلام خدمت دوستان
و تشکر از سنترالوب عزیز بابت راهنمایی های خوبشون .دوست عزیز هیچکدوم نصب نشد
.ایکاش بروز نمی کردم گوشیرو .راستی نسخه آنا ٫ فرمت جاوا را ساپرت نمی کنه ؟ من که هرچی نسخه جاوا نصب می کنم پیغام خطا می ده پیغام خطا همونه که در صفحه قبل نوشتم
و تشکر از سنترالوب عزیز بابت راهنمایی های خوبشون .دوست عزیز هیچکدوم نصب نشد
.ایکاش بروز نمی کردم گوشیرو .راستی نسخه آنا ٫ فرمت جاوا را ساپرت نمی کنه ؟ من که هرچی نسخه جاوا نصب می کنم پیغام خطا می ده پیغام خطا همونه که در صفحه قبل نوشتم