همینکه 4.5 رد کرد یدفه انگار همه چی حله شدید شتاب میگیره
.کلافم کرده یکی میگه کاتالیزور گرفته یکی میگه از صفحه کلاجه خلاصه هرکی یه چیزی میگه.من صفحه کلاج رو عوض کردم و یدونه والوو انداختم بهش ولی فرقی نکرد.خواهشا کمکم کنین 
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت
همینکه 4.5 رد کرد یدفه انگار همه چی حله شدید شتاب میگیره
.کلافم کرده یکی میگه کاتالیزور گرفته یکی میگه از صفحه کلاجه خلاصه هرکی یه چیزی میگه.من صفحه کلاج رو عوض کردم و یدونه والوو انداختم بهش ولی فرقی نکرد.خواهشا کمکم کنین 

[External Link Removed for Guests]
وبلاگ ابشار زیباو دل انگیز شوی 

GHAZALAK88 نوشته شده:بنداز زیر دستگاه خودش بهت میگه چشه
خلاصه موندم از کجاشه که قاطی میکنه.البته بعضی مواقع که خود به خود رفع میشه ماشینم به یه جت تبدیل میشه ولی همینکه خاموش روشنش میکنم بازم روز از نو روزی از نو 

mef.2008 نوشته شده:GHAZALAK88 نوشته شده:بنداز زیر دستگاه خودش بهت میگه چشه
دستگاه چیزی نشون نمیده.خلاصه موندم از کجاشه که قاطی میکنه.البته بعضی مواقع که خود به خود رفع میشه ماشینم به یه جت تبدیل میشه ولی همینکه خاموش روشنش میکنم بازم روز از نو روزی از نو

زدم ماشین پرواز میکرد.خدا بداد برسه
خیلی ممنون از وقتی که واسم دادین.

[External Link Removed for Guests]
وبلاگ ابشار زیباو دل انگیز شوی 

gsm_nazari نوشته شده: صبحها یا هر وقتی که چها پنج ساعت میخوابه باید یه کم روشن بمونه تا گرم بشه وگرنه خاموش میشه وقتی هم لحظه اول گاز میدی پت پت میکنه خاموش میشه . دستگاه هم زدن چیزی نشون نمیده هرکه بتونه ایرادشو بگه یه هدیه خوب پیشم داره

206 دائیم هم که البته از نوع تیپ 2 بود هم همین مشکل رو داشت.اونم وقتی 3000 رو رد کرد نفسش باز شد و شتاب گیریش هم خوب شد.