[External Link Removed for Guests]
توضیحات در مورد سلاح
: AS50
نوع اسلحه : اسنایپر ( تک تیر انداز ) Type: sniper rifle
کالیبر : 50 بی ام جی ( 99 × 12.7 میلی متر ) Caliber: 12.7x99mm / .50BMG
کشور سازنده : انگلیس Country of origin: Britain
سازنده : اکیورسی اینترنشنال Manufacturer: Accuracy International
وزن ( با خشاب خالی و بدون دوربین ) : 14.1 کیلوگرم ( 31 پوند ) Weight: 14.1 kg empty
طول اسلحه : 1369 میلی متر Length: 1369 mm
طول لوله : 692 میلی متر ( 27 اینچ ) Barrel Length: 692 mm
ظرفیت خشاب : 5 فشنگ ( از نوع جعبه ای جداشونده ) Feed Mechanism: 5 rounds detachable box magazine
این اسلحه در ژانویه سال 2005 میلادی توسط شرکت اکیورسی اینترنشنال انگلیس در یک مراسم نمایش تیراندازی معرفی گردید . کالیبر مذکور فقط برای اسلحه های تک تیر انداز در کاربری اسلحه های انفرادی مورد استفاده قرار می گیرد و تیربارهایی که از این نوع فشنگ استفاده می کنند جزء تیربارهای سنگین و غیر قابل حمل توسط نفر محسوب می شوند . به همین جهت از قویترین اسلحه هایی است که توسط سربازان مورد استفاده قرار می گیرد . این کالیبر یک نوع کالیبر استاندارد در این نوع سلاح محسوب می شود و کمتر کالیبری بزرگتر از آن ارائه می گردد زیرا لگد اسلحه برای شلیک کننده بسیار زیاد خواهد شد . از این سلاحها برای مقابله با نفرات و خودروهای سبک دشمن استفاده می شود . [External Link Removed for Guests]
این اسلحه دارای حالت شلیک تک تیر است و به همین جهت یک دفعه مسلح کردن اسلحه برای شلیک پنج گلوله موجود در خشاب کفایت می کند . AS50 از دقت بالایی در تیراندازی برخوردار است . دقت این اسلحه 1.5 دقیقه زاویه (MOA: Minute Of Angle) است یعنی تقریبا خطای یک و نیم اینچ در صد یارد دارد .
هر دایره به 360 درجه تقسیم می شود و هر درجه به 60 دقیقه و به این ترتیب هر دایره به 21600 دقیقه تقسیم می شود . محیط دایره از ضرب عدد دو در شعاع در عدد پی بدست می آید . از این رو اندازه طولی منحنی مقابل با هر دقیقه مساوی می شود با شعاع ضربدر عدد پی ( 3.1416 ) ضربدر عدد 2 تقسیم بر 21600 ، که مساوی می شود با 0.000291 ضربدر شعاع . حال اگر شعاع را 100 متر بگیریم یعنی هدف برای تک تیرانداز در فاصله 100 متری او باشد با ضرب کردن آن در عدد 0.000291 عدد 0.0291 متر بدست خواهد آمد یعنی کمان روبروی یک دقیقه در 100 متری برابر با 0.0291 متر است که برابر با 2.91 سانتی متر می شود . معمولا فاصله را بر حسب یارد محاسبه کرده و این کمان را یک اینچ ( دقیقا 1.0476 اینچ ) در صد یاردی ( تقریبا 91 متر ) فرض می کنند . در این محاسبه در فواصل نزدیک منحنی را می توان یک خط صاف فرض کرد ولی در فواصل بالا این تفاوت در اندازه بیشتر می شود . فشنگ مناسب دقت اسلحه را بالا می برد . [External Link Removed for Guests]
در اسلحه های تک تیرانداز ضد نفر ، ام 24 که اسلحه سازمانی اسنایپر ارتش آمریکا است با کالیبر 51 × 7.62 ناتو در شلیک با فشنگ ام 118 دقیقه زاویه یک دارد و در دراگونوف روسی تقریبا برابر دو است . اسلحه های تک تیراندازی وجود دارند که دقیقه زاویه آنها 0.3 است که از دقیقترین ها در نوع خود محسوب می شوند .
توضیحات کامل انگلیسی : [External Link Removed for Guests]
*-_ سلاح تک تیرانداز AS50 _-*
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- محل اقامت: DE - CZE
- سپاسهای ارسالی: 39753 بار
- سپاسهای دریافتی: 34089 بار
- تماس:
*-_ سلاح تک تیرانداز AS50 _-*
When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
Re: *-_ سلاح تک تیرانداز AS50 _-*
با تشکر مطالب خوبتون اگر بردهای این سلاح و سلاحهای قبلی رو هم معرفی می کردید خوب بود .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

-
- محل اقامت: بلند آسمان جایگاه من است
- سپاسهای ارسالی: 293 بار
- سپاسهای دریافتی: 151 بار
سلام به همه دوستان.به نظر شما اين وزنش زيادي سنگين نيست ؟
من او بدم من او شدم
با او بدم بی او شدم
در عشق او چون او شدم
زین رو چنین بیسو شدمl
با او بدم بی او شدم
در عشق او چون او شدم
زین رو چنین بیسو شدمl

-
- سپاسهای ارسالی: 22547 بار
- سپاسهای دریافتی: 14742 بار
SORENA77 نوشته شده:...به نظر شما اين وزنش زيادي سنگين نيست ؟
این نوع سلاحها جزو سلاحهای تک تیراندازی سنگین هستند که بیشتر در حالت ثابت مورد استفاده قرار می گیرند
تک تیرانداز در یک مکان قرار میگیرد و هدف را زیر نظر گرفته به ان شلیک می کند
با توجه به برد این گونه سلاحها( حدود 2 کیلومتر برد موثر) تک تیرانداز از چشم دشمن پنهان است.
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times] [FONT=Times New Roman,serif] [FONT=Times New Roman,serif] امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
و البته برای دفع لگد وحشتناک این سلاحها باید سنگین باشن .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

- محل اقامت: DE - CZE
- سپاسهای ارسالی: 39753 بار
- سپاسهای دریافتی: 34089 بار
- تماس:
Mohammad 1985 نوشته شده:با تشکر مطالب خوبتون اگر بردهای این سلاح و سلاحهای قبلی رو هم معرفی می کردید خوب بود .
محمد عزیز درود بر شما
در مقاله انگلیسی معرفی این سلاح ها متاسفانه هیچ اشاره ای به برد و Range سلاح ها نشده است و با اندک جستجویی که داشتیم متاسفانه به نتیجه مناسب و دقیق دست نیافتیم.
موفق باشید

When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 46 بار
دوست عزیر mohammad 1985 کلیه اسلحه های تک تیر انداز کالیبر 50 در برد های بیش از 2000 متر موثرند و به همین علت بر د موثر به صورت رسمی برای آنان کمتر بیان میشود. و در این اسلحه ها بیشتر دقیقه زاویه( moa) بیان میشود .هر چه این عدد کمتر باشد به طور غیر رسمی میتوان گفت اسلحه میتواند فاصله دورتری را شکار بکند(احتمال برخورد گلوله بیشتر است).
این هم دو تا از دوربردترین شکارهای تاریخ .
کارلوس هثکاک تک تیرانداز افسانه ای آمریکایی در ویتنام توانست با تیربار m2 دوربیندار 2 ویتنامی را از فاصله 2500 متری هدف قرار دهد
در سال 2003-2004 هم یک تکتیرانداز کانادایی توانست یک نیروی طالبان را با سلاح macmillan خود از فاصله 2430 متری هدف قرار دهد
دقیقترین اسلحه هم فکر کنم تاکنون sr60 بوده با دقت 0.3 moa
این هم دو تا از دوربردترین شکارهای تاریخ .
کارلوس هثکاک تک تیرانداز افسانه ای آمریکایی در ویتنام توانست با تیربار m2 دوربیندار 2 ویتنامی را از فاصله 2500 متری هدف قرار دهد
در سال 2003-2004 هم یک تکتیرانداز کانادایی توانست یک نیروی طالبان را با سلاح macmillan خود از فاصله 2430 متری هدف قرار دهد
دقیقترین اسلحه هم فکر کنم تاکنون sr60 بوده با دقت 0.3 moa
IN WAR NO ONE FIGHTS ALONE

- سپاسهای ارسالی: 1264 بار
- سپاسهای دریافتی: 10136 بار
سلام
2475 متر با استفاده از L115A3 و گلوله کالیبر 388 لاپوا در افغانستان
2475 متر با استفاده از L115A3 و گلوله کالیبر 388 لاپوا در افغانستان
Old soldiers never die.They just fade away