مغز متفکر اپل , استیو جابز درگذشت

در اين بخش ميتوانيد جديدترين اخبار دنياي کامپيوتر و اينترنت را مطالعه کنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
پست: 504
تاریخ عضویت: شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۸۹, ۱:۰۵ ب.ظ
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1604 بار
سپاس‌های دریافتی: 2353 بار
تماس:

Re: مغز متفکر اپل , استیو جابز درگذشت

پست توسط Ph.Sepehr »

سلام. :razz:
بدون هیچ گونه تمسخری(منظورم به قرآن نیست،منظورم به این فاتحه است):(مسلمان و مسیحی فرقی نمیکنه)

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۱﴾

الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿۲﴾

الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ ﴿۳﴾

مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ﴿۴﴾

إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ﴿۵﴾

اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ ﴿۶﴾

صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ ﴿۷﴾

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿۱﴾

اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿۲﴾

لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿۳﴾

وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿۴﴾
[External Link Removed for Guests]

وقتی انسان نمی تواند کلمات مناسب برای بیان احوالش بیابد چه شکنجه ای را تحمل می کند
shapooor
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 196
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۹ تیر ۱۳۸۹, ۱۲:۵۳ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 540 بار
سپاس‌های دریافتی: 1670 بار

Re: مغز متفکر اپل , استیو جابز درگذشت

پست توسط hf22 »

تو این شب جمعه خدا بیامرزه تمام اونایی که برا جامعه جهانی دنیایه بهتری ساختن خدا کنه خوبها بیشتر کنارمون بمونن روح شهدای با مرام جنگ هشت ساله خودمون هم در آرامش باشه که هر چی داریم از گذشت اونا هس ^:)^
کسی که در تاریکی زندگی کند نیاز به نور را درک نخواهد کرد!
Major
Major
نمایه کاربر
پست: 598
تاریخ عضویت: جمعه ۲۸ دی ۱۳۸۶, ۱۲:۴۷ ب.ظ
محل اقامت: پشت كامپيوتر !
سپاس‌های ارسالی: 10734 بار
سپاس‌های دریافتی: 5977 بار
تماس:

Re: مغز متفکر اپل , استیو جابز درگذشت

پست توسط nima-rad »

تصویر


تصویر


تصویر


تصویر


تصویر


تصویر


تصویر


تصویر


تصویر


تصویر


تصویر


تصویر


تصویر


تصویر


تصویر


تصویر


تصویر


تصویر


تصویر


تصویر


تصویر


تصویر


تصویر


تصویر






تصویر تصویر تصویر تصویر
 [External Link Removed for Guests] 
Major I
Major I
نمایه کاربر
پست: 446
تاریخ عضویت: جمعه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۸:۵۳ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1062 بار
سپاس‌های دریافتی: 3155 بار

Re: مغز متفکر اپل , استیو جابز درگذشت

پست توسط R.A.F »

 پیغام خداحافظی استیو جابز در دانشگاه استنفورد   من امروز خیلی خوشحالم كه در مراسم فارغ‌التحصیلی شما كه در یكی از بهترین دانشگاه‌های دنیا درس مي‌خوانید هستم. من هیچ وقت از دانشگاه فارغ‌التحصیل نشده‌ام. امروز مي‌خواهم داستان زندگی ام را برایتان بگویم. خیلی طولانی نیست و سه تا داستان است.


تصویر

اولین داستان مربوط به ارتباط اتفاقات به ظاهر بی ربط زندگی است:
من بعد از شش ماه از شروع دانشگاه در كالج رید ترك تحصیل كردم ولی تا حدود یك سال و نیم بعد از ترك تحصیل تو دانشگاه مي‌آمدم و مي‌رفتم و خب حالا مي‌خواهم برای شما بگویم كه من چرا ترك تحصیل كردم. زندگی و مبارزه‌ی من قبل از تولدم شروع شد. مادر بیولوژیكی من یك دانشجوی مجرد بود كه تصمیم گرفته بود مرا در لیست پرورشگاه قرار بدهد كه یك خانواده مرا به سرپرستی قبول كند. او شدیداً اعتقاد داشت كه مرا یك خانواده با تحصیلات دانشگاهی باید به فرزندی قبول كند و همه چیز را برای این كار آماده كرده بود.

یك وكیل و زنش قبول كرده بودند كه مرا بعد از تولدم ازمادرم تحویل بگیرند و همه چیز آماده بود تا اینكه بعد از تولد من این خانواده گفتند كه پسر نمی خواهند و دوست دارند كه دختر داشته باشند. این جوری شد كه پدر و مادر فعلی من نصف شب یك تلفن دریافت كردند كه آیا حاضرند مرا به فرزندی قبول كنند یا نه و آنان گفتند كه حتماً. مادر بیولوژیكی من بعداً فهمید كه مادر من هیچ وقت از دانشگاه فارغ‌التحصیل نشده و پدر من هیچ وقت دبیرستان را تمام نكرده است. مادر اصلی من حاضر نشد كه مدارك مربوط به فرزند خواندگی مرا امضا كند تا اینكه آن‌ها قول دادند كه مرا وقتی كه بزرگ شدم حتماً به دانشگاه بفرستند.

این جوری شد كه هفده سال بعدش من وارد كالج شدم و به خاطر این كه در آن موقع اطلاعاتم كم بود دانشگاهی را انتخاب كردم كه شهریه‌ی آن تقریباً معادل دانشگاه استنفورد بود و پس انداز عمر پدر و مادرم را به سرعت برای شهریه‌ی دانشگاه خرج مي‌كردم بعد از شش ماه متوجه شدم كه دانشگاه فایده‌ی چندانی برایم ندارد. هیچ ایده‌ای كه مي‌خواهم با زندگی چه كار كنم و دانشگاه چه جوری مي‌خواهد به من كمك كند نداشتم و به جای این كه پس انداز عمر پدر و مادرم را خرج كنم ترك تحصیل كردم ولی ایمان داشتم كه همه چیز درست مي‌شود.

اولش یك كمی وحشت داشتم ولی الآن كه نگاه مي‌كنم مي‌بینم كه یكی از بهترین تصمیم‌های زندگی من بوده است. لحظه‌ای كه من ترك تحصیل كردم به جای این كه كلاس‌هایی را بروم كه به آن‌ها علاقه‌ای نداشتم شروع به كارهایی كردم كه واقعاً دوستشان داشتم. زندگی در آن دوره خیلی برای من آسان نبود. من اتاقی نداشتم و كف اتاق یكی از دوستانم مي‌خوابیدم. قوطی‌های خالی پپسی را به خاطر پنج سنت پس مي‌دادم كه با آن‌ها غذا بخرم.

بعضی وقت‌ها هفت مایل پیاده روی مي‌كردم كه یك غذای مجانی توی كلیسا بخورم. غذا‌هایشان را دوست داشتم. من به خاطر حس كنجكاوی و ابهام درونی‌ام توی راهی افتادم كه تبدیل به یك تجربه‌ی گران بها شد. كالج رید آن موقع یكی از بهترین تعلیم‌های خطاطی را تو كشور مي‌داد. تمام پوستر‌های دانشگاه با خط بسیار زیبا خطاطی مي‌شد و چون از برنامه‌ی عادی من ترك تحصیل كرده بودم، كلاس‌های خطاطی را برداشتم.

سبك آن‌ها خیلی جالب، زیبا، هنری و تاریخی بود و من خیلی از آن لذت مي‌بردم. امیدی نداشتم كه كلاس‌های خطاطی نقشی در زندگی حرفه‌ای آینده‌ی من داشته باشد ولی ده سال بعد از آن كلاس‌ها موقعی كه ما داشتیم اولین كامپیوتر مكینتاش را طراحی مي‌كردیم تمام مهارت‌های خطاطی من دوباره تو ذهن من برگشت و من آن‌ها را در طراحی گرافیكی مكینتاش استفاده كردم. مك اولین كامپیوتر با فونت‌های كامپیوتری هنری و قشنگ بود.

اگر من آن كلاس‌های خطاطی را آن موقع برنداشته بودم مك هیچ وقت فونت‌های هنری الآن را نداشت. هم چنین چون كه ویندوز طراحی مك را كپی كرد، احتمالاً هیچ كامپیوتری این فونت را نداشت. خب مي‌بینید آدم وقتی آینده را نگاه مي‌كند شاید تأثیر اتفاقات مشخص نباشد ولی وقتی گذشته را نگاه مي‌كند متوجه ارتباط این اتفاق‌ها مي‌شود. این یادتان نرود شما باید به یك چیز ایمان داشته باشید، به شجاعتتان، به سرنوشتتان، زندگی تان یا هر چیز دیگری. این چیزی است كه هیچ وقت مرا نا امید نكرده است و خیلی تغییرات در زندگی من ایجاد كرده است.

داستان دوم من در مورد دوست داشتن و شكست است:
من خرسند شدم كه چیزهایی را كه دوستشان داشتم خیلی زود پیدا كردم. من و همكارم «وز» شركت اپل را درگاراژ خانه‌ی پدر و مادرم وقتی كه من فقط بیست سال داشتم شروع كردیم ما خیلی سخت كار كردیم و در مدت ده سال اپل تبدیل شد به یك شركت دو بیلیون دلاری كه حدود چهارهزار نفر كارمند داشت.

ما جالب ترین مخلوق خودمان را به بازار عرضه كرده بودیم؛ مكینتاش. یك سال بعد از درآمدن مكینتاش وقتی كه من فقط سی ساله بودم هیأت مدیره‌ی اپل مرا از شركت اخراج كرد. چه جوری یك نفر مي‌تواند از شركتی كه خودش تأسیس مي‌كند اخراج شود؟ خیلی ساده. شركت رشد كرده بود و ما یك نفری را كه فكر مي‌كردیم توانایی خوبی برای اداره‌ی شركت داشته باشد استخدام كرده بودیم. همه چیز خیلی خوب پیش مي‌رفت تا این كه بعد از یكی دو سال در مورد استراتژی آینده‌ی شركت من با او اختلاف پیدا كردم و هیأت مدیره از او حمایت كرد و من رسماً اخراج شدم.

احساس مي‌كردم كه كل دستاورد زندگی ام را از دست داده‌ام. حدود چند ماهی نمی دانستم كه چه كار باید بكنم. من رسماً شكست خورده بودم و دیگر جایم در سیلیكان ولی نبود ولی یك احساسی در وجودم شروع به رشد كرد. احساسی كه من خیلی دوستش داشتم و اتفاقات اپل خیلی تغییرش نداده بودند. احساس شروع كردن از نو.

شاید من آن موقع متوجه نشدم اخراج از اپل یكی از بهترین اتفاقات زندگی من بود. سنگینی موفقیت با سبكی یك شروع تازه جایگزین شده بود و من كاملاً آزاد بودم. آن دوره از زندگی من پر از خلاقیت بود. در طول پنج سال بعد یك شركت به اسم نكست تأسیس كردم و یك شركت دیگر به اسم پیكسار و با یك زن خارق العاده آشنا شدم كه بعداً با او ازدواج كردم.

پیكسار اولین ابزار انیمیشن كامپیوتر دنیا را به اسم توی استوری به وجود آورد كه الآن موفقترین استودیوی تولید انیمیشن در دنیا ست. دریك سیر خارق العاده‌ی اتفاقات، شركت اپل نكست را خرید و این باعث شد من دوباره به اپل برگردم و تكنولوژی ابداع شده در نكست انقلابی در اپل ایجاد كرد. من با زنم لورن زندگی بسیار خوبی را شروع كردیم.

اگر من از اپل اخراج نمی شدم شاید هیچ كدام از این اتفاقات نمی افتاد. این اتفاق مثل داروی تلخی بود كه به یك مریض مي‌دهند ولی مریض واقعاً به آن احتیاج دارد. بعضی وقت‌ها زندگی مثل سنگ توی سر شما مي‌كوبد ولی شما ایمانتان را از دست ندهید. من مطمئن هستم تنها چیزی كه باعث شد من در زندگی ام همیشه در حركت باشم این بود كه من كاری را انجام مي‌دادم كه واقعاً دوستش داشتم.

داستان سوم من در مورد مرگ است:
من هفده سالم بود یك جایی خواندم كه اگر هر روز جوری زندگی كنید كه انگار آن روز آخرین روز زندگی تان باشد شاید یك روز این نظر به حقیقت تبدیل بشود. این جمله روی من تأثیر گذاشت و از آن موقع به مدت سی و سه سال هر روز وقتی كه من توی آینه نگاه مي‌كنم از خودم مي‌پرسم اگر امروز آخرین روز زندگی من باشد آیا باز هم كارهایی را كه امروز باید انجام بدهم، انجام مي‌دهم یا نه.

هر موقع جواب این سؤال نه باشد من مي‌فهمم تو زندگی ام به یك سری تغییرات احتیاج دارم. به خاطر دانستن این كه بالآخره یك روزی من خواهم مرد برای من به یك ابزار مهم تبدیل شده بود كه كمك كرد خیلی از تصمیم‌های زندگی ام را بگیرم چون كه تمام توقعات بزرگ از زندگی، تمام غرور، تمام شرمندگی از شكست، در مقابل مرگ رنگی ندارند.

حدود یك سال قبل دكترها تشخیص دادند كه من سرطان دارم. ساعت هفت و سی دقیقه‌ی صبح بود كه مرا معاینه كردند و یك تومور توی لوزالمعده‌ی من تشخیص دادند. من حتی نمی دانستم كه لوزالمعده چی هست و كجای آدم قرار دارد ولی دكترها گفتند این نوع سرطان غیرقابل درمان است و من بیشتر از سه ماه زنده نمی مانم. دكتر به من توصیه كرد به خانه بروم و اوضاع را رو به راه كنم. منظورش این بود كه برای مردن آماده باشم و مثلاً چیزهایی كه در مورد ده سال بعد قرار بود به بچه‌هایم بگویم در مدت سه ماه به آن‌ها یادآوری بكنم.

این به این معنی بود كه برای خداحافظی حاضر باشم. من با آن تشخیص تمام روز دست و پنجه نرم كردم و سر شب روی من آزمایش اپتیك انجام دادند. آن‌ها یك آندوسكوپ را توی حلقم فرو كردند كه از معده‌ام مي‌گذشت و وارد لوزالمعده‌ام مي‌شد. همسرم گفت كه وقتی دكتر نمونه را زیر میكروسكوپ گذاشت بی اختیار شروع به گریه كردن كرد

چون كه او گفت كه آن یكی از كمیاب ترین نمونه‌های سرطان لوزالمعده است و قابل درمان است. مرگ یك واقعیت مفید و هوشمند زندگی است. هیچ كس دوست ندارد كه بمیرد حتی آن‌هایی كه مي‌خواهند بمیرند و به بهشت وارد شوند. ولی با این وجود مرگ واقعیت مشترك در زندگی همه‌ی ما ست.

شاید مرگ بهترین اختراع زندگی باشد چون مأمور ایجاد تغییر و تحول است. مرگ كهنه‌ها را از میان بر مي‌دارد و راه را برای تازه‌ها باز مي‌كند. یادتان باشد كه زمان شما محدود است، پس زمانتان را با زندگی كردن به جای زندگی بقیه هدر ندهید.

هیچ وقت توی دام غم و غصه نیافتید و هیچ وقت نگذارید كه هیاهوی بقیه صدای درونی شما را خاموش كند و از همه مهمتر این كه شجاعت این را داشته باشید كه از احساس قلبی تان و ایمانتان پیروی كنید.

موقعی كه من سن شما بودم یك مجله‌ی خیلی خواندنی به نام كاتالوگ كامل زمین منتشر مي‌شد كه یكی از پرطرفدارترین مجله‌های نسل ما بود این مجله مال دهه‌ی شصت بود كه موقعی كه هیچ خبری از كامپیوترهای ارزان قیمت نبود تمام این مجله با دستگاه تایپ و قیچی و دوربین پولوراید درست مي‌شد. شاید یك چیزی شبیه گوگل الآن ولی سی و پنج سال قبل از این كه گوگل وجود داشته باشد.

در وسط دهه‌ی هفتاد آن‌ها آخرین شماره از كاتالوگ كامل زمین را منتشر كردند. آن موقع من سن الآن شما بودم و روی جلد آخرین شماره‌ی شان یك عكس از صبح زود یك منطقه‌ی روستایی كوهستانی بود. از آن نوعی كه شما ممكن است برای پیاده روی كوهستانی خیلی دوست داشته باشید. زیر آن عكس نوشته بود:

stay hungry stay foolish

این پیغام خداحافظی آن‌ها بود وقتی كه آخرین شماره را منتشر مي‌كردند

stay hungry stay foolish

این آرزویی هست كه من همیشه در مورد خودم داشتم و الآن وقت فارغ‌التحصیلی شما آرزویی هست كه برای شما مي‌كنم. 


[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
پست: 15899
تاریخ عضویت: جمعه ۷ بهمن ۱۳۸۴, ۷:۵۱ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: مغز متفکر اپل , استیو جابز درگذشت

پست توسط Mahdi1944 »

من هم اين رخداد دردناک رو به تمام دنياي تکنولوژي تسليت ميگم، استيو جابز فردي خلاق و مبتکر بود که البته به نظر من اغلب درست اونها رو کنار هم قرار نميداد، اما اين ايده‌ها هر يک به تنهايي الهام بخش بسياري از اختراعات بعدي شد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
پست: 148
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۳۰ فروردین ۱۳۸۶, ۱:۱۶ ق.ظ
محل اقامت: zigomigota@gmail.com
سپاس‌های ارسالی: 415 بار
سپاس‌های دریافتی: 411 بار
تماس:

Re: مغز متفکر اپل , استیو جابز درگذشت

پست توسط saeed_saba »

خدا رحمتش کنه از بچه های مخلص تکنولوژی بود.
ما براي رفتن آمديم نه براي ماندن

[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1454
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۸, ۱۱:۱۷ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 8701 بار
سپاس‌های دریافتی: 13240 بار

Re: مغز متفکر اپل , استیو جابز درگذشت

پست توسط Java »

[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
تا در طلب گوهر کانی کانی      تا در هوس لقمهٔ نانی نانی

این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی     هر چیزی که در جستن آنی آنی


https://www.instagram.com/javad.molaiee/
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 196
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۹ تیر ۱۳۸۹, ۱۲:۵۳ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 540 بار
سپاس‌های دریافتی: 1670 بار

Re: مغز متفکر اپل , استیو جابز درگذشت

پست توسط hf22 »

ببینید چطور یک بچه فقیر که قوطی نوشابه میفروخت به اوج رسید بیاین تصمیم بگیریم به روز مرگمون فکر کنیم و وقتی همه میرن تا ما رو تنها رها کنن. اینطوری از ریسک کردن و جنگیدن با ترس و حرف حق زدن وحشتی نخواهیم داشت استیو خوب گفته که نگذارید دیگران شما را هدایت کنند و عمر شما را نابود کنند. مرگ هر روز دنبال ما میاد خدا کنه روز ملاقات با مرگ شرمنده خودمون نشیم و احساس یک آدم بی مصرف رو نداشته باشیم. این از جهنم بدتره!!! تصویرتصویر
کسی که در تاریکی زندگی کند نیاز به نور را درک نخواهد کرد!
Major
Major
نمایه کاربر
پست: 598
تاریخ عضویت: جمعه ۲۸ دی ۱۳۸۶, ۱۲:۴۷ ب.ظ
محل اقامت: پشت كامپيوتر !
سپاس‌های ارسالی: 10734 بار
سپاس‌های دریافتی: 5977 بار
تماس:

Re: مغز متفکر اپل , استیو جابز درگذشت

پست توسط nima-rad »

 آیا استیو جابز در آن دنیا بیکار خواهد نشست!؟ 


آخرین گزارش‌ها حاکی از آن است که مراسم تشییع جنازه استیو جابز روز جمعه برگزار خواهد شد و آن طور که گفته می‌شود قرار است این مراسم در جمعی کوچک و خصوصی برگزار شود. خودمان هم می‌دانیم که شاید هنوز زمان مناسبی برای انتشار کاریکاتور از استیو جابز نباشد اما وقتی به معنای واقعی آن پی می‌برید آن را مناسب این ایام می‌دانید ایام فقدان مردی که از دنیای ما رفت دنیایی که خود آن را تغییر داده بود!



تصویر
 [External Link Removed for Guests] 
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1788
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۴ شهریور ۱۳۸۹, ۹:۱۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3447 بار
سپاس‌های دریافتی: 5881 بار

Re: مغز متفکر اپل , استیو جابز درگذشت

پست توسط shafagh »

فکر کنم علاوه بر اینکه دانشمند بزرگی بود همانند انیشتین متین و متواضع بود و کلا در عالم علم زندگی می کرد و به باندهای سرمایه داری و صهیونیستی سر و کاری نداشت و این بزرگترین خصلتی است که انیشتین و استیو جابز را باخدمات بزرگی که انجام دادند در دل مردم جای دادمی گویند وقتی عالمی از دنیا می رود ضایعه ی او جبران ناپذیر است (چه فیلسوف و عالم بزرگ دینی نظیر شهید علامه مطهری یا دانشمندان علوم مادی نظیر انیشتین و استیو جابز )
Major
Major
نمایه کاربر
پست: 830
تاریخ عضویت: شنبه ۲ تیر ۱۳۸۶, ۱۱:۴۷ ب.ظ
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

Re: مغز متفکر اپل , استیو جابز درگذشت

پست توسط ali1371 »

خدا رحمتش کنه خیلی در رراه تکنولوژی به بشر خدمت کرد
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات
 
وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1454
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۸, ۱۱:۱۷ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 8701 بار
سپاس‌های دریافتی: 13240 بار

Re: مغز متفکر اپل , استیو جابز درگذشت

پست توسط Java »

به گزارش سینمانگار، به نقل از هالیوود ریپورتر، هالیوود بی صبرانه منتظر است تا بتواند داستان زندگی "استیو جابز" را به سینماها بیاورد.

درست بعد از چند روز از مرگ "استیو جابز"، کمپانی سونی اعلام کرد که قصد دارد تا حق ساخت زندگی نامه این شخص که دنیای فن آوری را تکان داده است را بگیرد، تا "والتر ایزاکسون" فیلمنامه زندگی او را از کتاب زندگی نامه خود او بنویسد.

"مارک گوردن" نیز در مذاکره برای تهیه کردن این فیلم اقتباسی با سونی می باشد و قرار است که او و منجمنت360 با هم تولید این فیلم را در دست بگیرند.

"والتر ایزاکسون" ویراستار سابق مجله "تایمز" و نویسنده بهترین کتابهایی چون "بنجامین فرانکلین" و "هنری کیسینجر" است. او که کتاب "استیو جابز" را نیز نوشته، کسی است که برای مدتی تمام زندگی اش را به این شخصیت فقید اختصاص داده است.

ابتدا قرار بود که کتاب اش در تاریخ 21 نوامبر به کتابفروشی های سراسر آمریکا بیاید، اما با فوت ناگهانی "استیو جابز" این تاریخ به 24 اکتبر، تقریبا یکماه جلوتر انتقال یافت.

این کتاب حاصل دو سال زندگی و گفتگوی "آیزاکسون" با "جابز" می باشد. او در تمام مدت بیماری و زمانی که "جابز" از بیماری سرطان رنج می برد با او بود و تمام حالات و روحیات او را به خوبی در کتابش توصیف کرده است. اما با شدید تر شدن مریضی "جابز"، او نتوانست تا پایان کتاب دوام بیاورد و قسمت های آخر این کتاب را نخواند.

گفته می شود که آمار پیش فروش این کتاب با سرعت باورنکردنی رو به افزایش است، تا حدی که 42000 درصد آن مربوط به زمانی است که اپل مرگ او را اعلام کرد.

کتاب "استیو جابز" که با عنوان نام او نیز منتشر می شود، دارای بیش از 40 مصاحبه در زمان کار و بیش از صد مصاحبه با دوستان، اعضای خانواده، هم دانشگاهی ها و رقابت کننده گان او است.

به گزارش سینمانگار، "استیو جابز" یکی از موسسان کمپانی معروف اپل بود. میلیون ها میلیون انسان در سراسر جهان با فن آوری های او زندگی می کنند. او در انیمیشن سازی نیز با شرکت پیکسار که خود نام آن را انتخاب کرده بود، همکاری داشت و به عنوان مدیر عامل در آنجا کار می کرد. ساخت انیمیشنهایی چون «داستان اسباب بازی»، «وال- ای»، «راتاتویی»، «بالا»، «ماشین ها2» و ... در کمپانی پیکسار و با حضور"جابز" 7.2 میلیارد دلار سود برای آنها به دنبال داشت.

"استیو جابز" انسانی که دنیای فن آوری و انیمیشن را در سراسر دنیا تکان داد، سرانجام در 56 سالگی بر اثر سرطان درگذشت.
[External Link Removed for Guests]
تا در طلب گوهر کانی کانی      تا در هوس لقمهٔ نانی نانی

این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی     هر چیزی که در جستن آنی آنی


https://www.instagram.com/javad.molaiee/
ارسال پست

بازگشت به “تازه ها و اخبار دنياي کامپيوتر”