[quote="Mohammad 1985"]قبل از بستن بریم به فاز آخرین حمله ! بدون پشتیبانی !!!! صندلی داغ بعد از این صندلی تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهد شد به دلیل عدم حضور کاربران و به جز یکی دو نفر بقیه فقط خواننده بودن ! این میلاد هم زمانی کناره گیری کرد که همه کاربرای اصلی رو از صندلی رد کرده بود !
سلام حاج ممد مشکل از صندلی داغ نیست.من خیلی کاربر محبوب و شناخته ای در سنترال نیستم.با کس دیگری شروع کن حتما جواب می ده.
اگه می دونستم منظورت از تایفون اون زیردریایی روس هست هرگز نمیگذاشتم روی صندلی بشینی !!!
به اون آواتار غیر روسی خودت ببخش!!!
گفته بودی که خانم نغمه رو به جا نیاوردی ! باید بگم ایشون یکی از سه نفر مثلث روانشناسی سایت بودند که دیگه به ندرت دیده میشن !
گفتی فانتوم از بالای سرت رد شد ! آقا ما یه بار برای اولین بار در تاریخ داشتیم میرفتیم غار علیصدر که نزدیک نوژه دو تا فانتوم داشتن یه هواپیمای غیر نظامی کوچیک ( نظامی بود ولی غیر رزمی ) رو اسکورت میکردن و در حال فرود نوبتی بودن ! من بلافاصله ماشین رو زدم بغل جاده و از اینکه دوربین همرام نداشتم کم مونده بود با مغز بزنم به تیر برق !
خب بریم سراغ سوالات هر چند این صندلی از همون اول به دلیل اشتباه فردی و گل به خودی یکی از جوانان تازه وارد خراب شد !
چقدر با این جمله موافقی :
در مملکتی که فقط دولت حق حرف زدن دارد هیچ حرفی را باور نکنید
این جمله از کی بود ؟
دکتر علی شریعتی،جامعه ایرانی تا رسیدن به مرحله ای که ارزش هایی مثل آزادی بیان و حزب گرایی در اون نهادینه بشه راه زیادی در پیش داره. آیا باید به همه سیاست مداران مشکوک بود ؟
بله،چون سیاست یک بازی کثیف و غیر قابل پیش بینی است
آیا جامعه گوسفندی لایق حکومت گرگهاست ؟
کاملا درست است،مردم باید به آگاهی برسند و درست رو از غلط تشخیص بدهند
فرق بین جهان سوم و حومه با بقیه دنیا چیه ؟
در جهان سوم،مرغ همسایه غاز است.در جهان سوم تحقیق و پژوهش معنی ندارد.در جهان سوم فرماندهان نظامی مردم را احمق فرض کرده و وعده های خنده دار می دهند
تا حالا کسی رو کشتی ؟
نه به خدا!!!
تا حالا کسی کشتت ؟
نه ،کشته بودنم که الان اینجا نبودم
نظرت در مورد گربه ها !
مخلوق خدا،شکارچی موشها،مظهر بی وفایی
نظر گربه ها در مورد خودت؟
از خودشون بپرس
اندکی صبر سحر نزدیک است ؟
یوسف زهرا کجایی؟
چرا اینقدر زن ذلیل بازی درمیاری ؟ همین کارها رو کردین یه واگن دیگه به خانمها اضافه کردن در مترو !
این اسمش زن ذلیلی نیست،دوست داشتن و احترام به همسره،احترام یک جاده دو طرفه است،زن ایرانی مظهر حیاء و عفاف و پاکدامنی است.باید این اقدام انجام می شداگه در زندگی زناشویی تون دعواتون بشه انشاا... از چاشنی زور و قدرت هم استفاده میکنی دیگه ؟ نگو نه که قاطی میکنم !
کسی که زورش رو به ضعیف تر از خودش برسونه مرد نیست.زدن همسر هم اسمش مردی و قدرت و امثال اینها نیست،عین نامردی و بی معرفتی است.دختر معصوم با هزار امید و آرزو به خانه من بیاید و من را تکیه گاه خود بداند و بعد من دست رویش بلند کنم و بعد هم در نهایت پستی و دئانت ادعای تشیع مولا علی را بکنم؟واقعا متاسفم

آیا ما دهه 60 ها نسل سوخته هستیم ؟! ( اوج هرم جمعیتی که همه چیز زمان ما اشباع شده بود )
زمان جنگ بود و مشکلات و کمبودها،سعی کنیم برای فرزندانمان آینده بهتری رقم بزنیم.
جمعیت ایران باید زیاد بشه با این همه آدم و منابع محدود ؟
مشکل منابع نیست،مدیریت غلط است.بایستی برنامه ریزی صحیح انجام داد.
چه عاملی باعث شد عملیاتی که اصلا انجام نشده رو اینقدر بزرگ کنن در دنیا ( حمله به اچ سه )
تمام مردم ایران تا پایان این دنیا به تیزپروازان نهاجا و خصوصا دلاوران پایگاه سوم شکاری ، شهید نوژه بدهکاراند.خداوند به امیر فرج الله براتپور عمر با عزت اعطا کند،انشالله

آخه مجله جنگ افزار هم شد مجله ؟ دهها ایراد تخصصی و فنی داره !
مشکلات فعلی مجله ما بیشتر مسائل مالی است.انشالله امسال هم در نمایشگاه مطبوعات شرکت می کنیم.اطلاع می دهم،دوستان تشریف بیاورند از نزدیک بحث کنیم.
تی 72 یا ام 1 ؟
مسلما ،ام 1 آبرامز،قدرت آتش بهتر،زره و تحرک بهتر،سامانه های الکترونیکی بسیار بهتر
تی 72 یا ذالفقار ؟
چیفتن یا ذالفقار ؟
بین چیفتن و تی 72 من به تی 72 رای می دهم،اما حداقل می دونیم که این دو تانک حقیقی هستند،ذوالفقار چی؟ سوخو 33 یا اف 15 ؟
اف 15
اف 4 جگر سلطان یا میگ 21 ؟
حالم از میگ 21 بهم می خوره،فانتوم مایه امید دوستان و ترسی در دل دشمنان،این آخرین امید،این شبح مرگبار اوزا ها و تانکهای عراقی،مرکب باوفای دوران ها ..................
نوشابه یا دوغ ؟
نوشابه تگری
کانادا یا ژاپن ؟
کانادا،غذاهای شرق آسیا رو دوست ندارم.
عشق کیلویی چنده ؟
عشق قیمت ندارد.بدون احساس که ما فرقی با حیوانات نداریم
در تانکی هستی در عملیاتی در منطقه ای در نقطه ای ! میفهمی که پشتیبانی هوایی نداری و هلیکوپترهای شکارچی تانک دشمن دران نزدیک میشن و در در چند دقیقه بعد تانک رو به آهن پاره تبدیل می کنن فرمانده تانک هم هستی راه نجاتی هم نیست چی کار می کنی دستور ترک تانک رو صادر می کنی ؟ که حداقل خودتون زنده بمونید ؟
خدمه خوب و آموزش دیده از خود تانک بیشتر ارزش داره
قدرت یا سرعت ؟
بستگی به شرایط داره،به نظر من باید هر دو رو با هم داشت
کبرا یا میل نمی دونم چند ؟
Mi-24 هایند،من به کبری رای می دهم،هایند یک طرح اشتباه بود که جنگ افغانستان نشون داد در برابر موشکهای دوش پرتاب بسیار ضعیف است.در ضمن خود روسها هم دیگه اون طرح رو دنبال نکردند
فایر فاکس یا اینترنت اکسپلورر ؟
IE از امنیت بیشتری برخوردار است و کار کردن با اون هم راحت تره
اگه قرار باشه فرصتی از نو داشته باشی که مجددا مسیر زندگیتو رو از اول شروع کنی چی کار میکنی ؟ همین راهی که تا الان اومدی رو ادامه میدی یا کلا میری سراغ چیزهای دیگه ؟
مسیر درسته،مشکل تنبلی های من در بخش هایی از زندگی من است.سعی می کنم سریعتر کار کنم و از وقتم درست بهره ببرم.
خب دیگه بسه تا همین جاش هم دو سه ساعت نشستم تایپ کردم ! البته نه فقط برای شما ! و کلی کار دیگه هم همزمان انجام دادم و یه قرص جوش مولتی ویتامین کمی بیسکوییت هات شکلات یک لیوان آب یک سیب و مقداری حله حوله خوردم !!! چون شام نخوردم و بعدش هم فوتبال زدم دیگه فعلا اینا رو خوردم تقویت بشم !
اوه راستی تا یادم نرفته یه سایت خوبه همسر یابی پیدا کردم ! که عالیه اگه خواستی ازدواج غیر سنتی انجام بدی سایت خوبیه !

[
این احمق ها دست پرورده خود غربی ها هستند که از اسلام و مسلمانی فقط یک ظاهر بسیار سطحی از آن را فهمیده اند.زن هم یک انسان است مثل مرد.منتها یک سری تفاوتهایی از نظر جسمی و روحی با مردها دارد و بایستی بسیار مودبانه تر و مهربانانه تر با او برخورد کرد.دست من بود نسل تمام این طالبها رو از روی زمین می کندم. از تمام دوستان که سوالی کردند و یا سری به این صندلی زدند تشکر می کنم اراتمند مجتبی خاجی،typhoon