برنامه ساخت روبات فضائی در ایران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 3296 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار
تماس:

Re: برنامه ساخت روبات فضائی در ایران

پست توسط Cloor Master »

سلام به دوستان اقا من قبول دارم که اشتباه گفتم و نباید به این شکل می نوشتم ببینید دوستان منظور من این بود که اگر ایتالیا این سلاحها را درست میکند خوب ایران هم درست می کند حتی بهتر اما فرق ما با ایتالیا این است که ایتالیا در وسط اروپا قرار دارد و تمام کشورها مثل امریکا فرانسه و.... باهاش دوست هستند و اگر سلاحی چیزی بخواهد از کارخانه ای به احتمال زیاد ازش دریافت کند یعنی بخرد مطمئنن چنین کشوری خوب باید چنین وسایلی بسازد حالا یا بومی یا به کمک کشور دیگری اما ما چی از تمام دنیا تو تحریم قرار گرفته ایم و دستمان به هیج جا بند نیست اما با این حال بازم بهترین ها را تولید میکنیم حالا می خواهد موشک ضد کشتی باشد یا تانک یا بهپاد و..... خوب قطعا متخصصان ما با این وضعیت که داریم توانایی های بسیار بالایی دارند شاید خیلی از این چیزها که ما بسازیم را ایتالیا نتوند بسازد حالا وقتی کشوری وسط اروپا قرار دارد با این وضعیت مقایسه کنیم با یک کشور که از الف تا ی تو تحریم هست باید چه نتیجه ای بگیریم من قبول دارم که زیر ساخت های ما از ایتالیا خیلی پایین تر است اما پیشرفت تو بحث نظامی ما باید با سرعت هر چه تمام تر پیشرفت کنیم چون بهش محتاجیم منظور من این بود اما ایتالیا مثل ما محتاج تجهیزات نظامی نیست و نسبت به ایران روند پیشرفت کمتری دارد البته تو بحث نظامی
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد هوا فضا”