من تم Centralclubs رو طراحي کردم ولي...
مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
Mohsen1001 با عرض پوزش بايد بگم که من نميتونم تم سري UIQ رو طراحي کنم چون از نوع خودش 1000 برابر از تم سري 60 مشکل تره . و در ضمن خيلي سخت ميشه با اين سرعت برنامه تم سري 60 رو ساخت چه برسه به سري UIQ . ولي بهت قول ميدم که اگه منو دعا کني بتونم کامپيوترم رو ارتقا بدم و يه سي پي يو : 3.6 بخرم و يه هارد ساتا که سرعتم بيشتر بشه براي سري UIQ هم يه تم مخصوص سايت طراحي کنم .
ما زندگی میکنیم و میمیریم بدون اینکه امیدی داشته باشیم .
my drying bride

my drying bride

-
- سپاسهای دریافتی: 1 بار

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
king_admin البته سوال شما ربطي به تاپيك نداشت
در هر صورت نسبت عرضه به تقاضا قيمت رو تعيين ميكنه، الان SATA بيشتر توليد ميشه و IDE توليدش داره كم ميشه و همين علت موضوع هست
در هر صورت نسبت عرضه به تقاضا قيمت رو تعيين ميكنه، الان SATA بيشتر توليد ميشه و IDE توليدش داره كم ميشه و همين علت موضوع هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:

- تماس:
dr chet جان از اينجا دانلود کنيد اما اون لينک خم مشکل نداره ..
http://www.centralclubs.com/dload.php?a ... ile_id=396
http://www.centralclubs.com/dload.php?a ... ile_id=396

- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
blogxp عزيز
واقعا زيباست، بنده اون رو به عنوان تم گوشي خودم انتخاب كردم
فقط چند نكته
براي بنده ساعت در حالت ديجيتال به فارسي نوشته ميشه، آيا براي ديگر دوستان هم به همين صورت هست؟
و موضوع ديگه هم آيكن منو هست كه كامل نيست (بالا ناقص ظاهر مي شه)
و يه ريزه كاري ديگه هم اينكه نام تم رو مينويسه Central كه اگر اون رو به CentralClubs تغيير بديد بهتر هست
اما در هر صورت هم تم زيبايي هست و هم پيشرفت شما در ساخت تم قابل تقدير
براتون آرزوي موفقيت ميكنم و منتظر كارهاي بعدي شما هم خواهم بود

واقعا زيباست، بنده اون رو به عنوان تم گوشي خودم انتخاب كردم
فقط چند نكته
براي بنده ساعت در حالت ديجيتال به فارسي نوشته ميشه، آيا براي ديگر دوستان هم به همين صورت هست؟
و موضوع ديگه هم آيكن منو هست كه كامل نيست (بالا ناقص ظاهر مي شه)
و يه ريزه كاري ديگه هم اينكه نام تم رو مينويسه Central كه اگر اون رو به CentralClubs تغيير بديد بهتر هست
اما در هر صورت هم تم زيبايي هست و هم پيشرفت شما در ساخت تم قابل تقدير
براتون آرزوي موفقيت ميكنم و منتظر كارهاي بعدي شما هم خواهم بود

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
مهدي جان فکر کنم من اشتباهي فايل رو آپلود کردم . اون فايل آزمايشي بود که ساعت فارسي داشت .
در مورد آيکون هم بايد بگم که مدلش نصفه هستش .
و در مورد نام تم هم بيشتر از 6 حرف برنامه قبول نميکنه ! ولي اگه تونستم سعي ميکنم کامل نام سايت رو تايپ کنم .
سعي ميکنم از بين 20 تا فايل آزمايشي فايل اصلي رو پيدا کنم و براتون آپلود کنم . دوستان اون فايل رو دانلود نکنيد :

در مورد آيکون هم بايد بگم که مدلش نصفه هستش .
و در مورد نام تم هم بيشتر از 6 حرف برنامه قبول نميکنه ! ولي اگه تونستم سعي ميکنم کامل نام سايت رو تايپ کنم .
سعي ميکنم از بين 20 تا فايل آزمايشي فايل اصلي رو پيدا کنم و براتون آپلود کنم . دوستان اون فايل رو دانلود نکنيد :

ما زندگی میکنیم و میمیریم بدون اینکه امیدی داشته باشیم .
my drying bride

my drying bride